Jump to content

"Νέο θέμα" αντί για "Απάντηση"

paokaras45
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία πρόταση προς τους administrators

Έχω παρατηρήσει πως αρκετά συχνά δημιουργούνται νέα θέματα απο λάθος. Μοίπως θα πρέπει να αφεραιθεί το κουμπί "Νέο Θέμα" απο την σελίδα ανάγνωσης ενός ήδη υπάρχοντος θέματος? Να υπάρχει μόνο στο κεντικό forum. Δεν νομίζω να είναι τόσο διακοσμητικά τα λουκέτα!!! :rolleyes: :whistle:

Ευχαριστώ

Μα γιατί τα λουκέτα προσθέτουν κάτι ξεχωριστό στο forum :)

Όμως το θέμα αυτό ανήκει περισσότερο στον Σχολιασμό όπου θα το δει και ο admin σίγουρα.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ δεν ξέρω για ποιό λόγο εμφανίζεται το "νέο θέμα" στο showthread.php.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (20 Ιούλ. 2004 , 14:26)

Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ δεν ξέρω για ποιό λόγο εμφανίζεται το "νέο θέμα" στο showthread.php.

Ίσως για να γλυτώνεις ένα κλικ, όταν σου έρθει να ανοίξεις ένα θέμα; :rolleyes:

Αντικειμενικά είναι πιο εύκολο να σου δίνουν όλες τις επιλογές, να ανοίγεις τα ματάκια σου και να επιλέγεις αυτό που θέλεις, απο το να πρέπει να γυρίσεις πίσω μια σελίδα για να κάνεις νέο θέμα.

Απο πλευρά ευχρηστίας η τωρινή δομή είναι η βέλτιστη... Τώρα αν κάποιοι απο εμάς είναι απρόσεκτοι... :whistle: αυτό είναι ένα θέμα που θα το δει ο Admin... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δεν ξέρω, αλλά εμένα μου φαίνεται απλό. Γιατί να μπερδέψει κάποιος το "Απάντηση" με το "Νέο Θέμα";

Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν την απάντηση με το νέο θέμα... και οι moderators τις περισσότερες φορές υποχρεούνται να κάνουν merge τα threads ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του forum. Τεχνικά, είναι πολύ εύκολη να αφαιρεθεί το "απάντηση" από αυτήν τη σελίδα, ωστόσο δεν το έχω κάνει - όπως στο παρελθόν - αφού μου επιτρέπει να δημιουργώ με ευκολία νέα θέματα εκεί που ξέρω ότι πρέπει να το κάνω. Ο λόγος που έχει παραμείνει λοιπόν αυτή η επιλογή είναι γιατί κάποιους τους βολεύει η ύπαρξή του - κάποιους άλλους πάλι όχι όπως φαίνεται αφού τους μπερδεύει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γω δεν βρίσκω τόσο χρήσιμο να υπάρχει το "Νέο Θέμα" όταν βρίσκομαι ήδη μέσα σε ένα thread και το διαβάζω.Μάλλον πιο πολύ μπλέξιμο δημιουργεί παρά διευκόλυνση.. :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Ιούλ. 2004 , 17:26)

Και γω δεν βρίσκω τόσο χρήσιμο να υπάρχει το "Νέο Θέμα" όταν βρίσκομαι ήδη μέσα σε ένα thread και το διαβάζω.Μάλλον πιο πολύ μπλέξιμο δημιουργεί παρά διευκόλυνση.. :confused:

Όταν όμως έχεις ήδη διαβάσει ένα thread 30, ας πούμε, σελίδων και δεν έχεις βρει την απάντηση στο ερώτημά σου, καλύτερα να πατήσεις το "Νέο θέμα" από εκεί που βρίσκεσαι παρά να ξαναγυρίσεις πίσω στο forum :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Πατας την γρηγορη μεταβαση κατω δεξια σε αυτη την περιπτωση και βγαινεις... ;) .Εαν φυσικα εννοεις αυτο.... :)

Το ζήτημα είναι τι προτιμάμε: να υπάρχει η δυνατότητα να γλιτώνει ο χρήστης ένα click και ένα φόρτωμα σελίδας παραπάνω ή η πιθανότητα να γίνει λάθος και να δημιουργούνται λάθος θέματα;

Αλήθεια, στατιστικά πόσα θέματα να δημιουργούνται από αυτό το κουμπί μέσα στο thread; :blink:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (20 Ιούλ. 2004 , 13:55)

/me θυμάται που είχε κάνει το ίδιο λάθος στην αρχή!

Το ίδιο κι εγώ. 2 φορές απανωτά μάλιστα :p

Καλύτερα να μείνει πάντως. Από τη στιγμή που θα βολέψει έστω και έναν, πάει να πει οτι επετέλεσε το σκοπό του.

Για τα λάθη υπάρχουν οι mods. Να 'χουν κάτι κι αυτοί να ασχολούνται :p

Πάντως από το να αφαιρεθεί, καλύτερα είναι να δημιουργηθεί μια σελίδα στις ρυθμίσεις με τίτλο «Για προχωρημένους». Εκεί μπορεί να έχει και άλλες επιλογές για παραμετροποίηση του site :) .

• 4 weeks later...
Οταν πατήσεις νέο θέμα όμως και πας να ποσταρεις την απαντηση(νομιζεις οτι έχεις πατήσει απάντηση)σου ζητάει τίτλο και απ ότι ξέρω οι περισσότεροι απο εμάς δε βάζουν τίτλο στις απαντήσεις τους!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (19 Αύγ. 2004 , 13:56)

Οταν πατήσεις νέο θέμα όμως και πας να ποσταρεις την απαντηση(νομιζεις οτι έχεις πατήσει απάντηση)σου ζητάει τίτλο και απ ότι ξέρω οι περισσότεροι απο εμάς δε βάζουν τίτλο στις απαντήσεις τους!

Για τους παλιούς.

Αλλά γιαυτούς που μπαίνουν για 1-2 φορά... ;)

Εγώ θέλω να προτείνω κάτι άλλο.

Οι επιλογές edit-quote να είναι κάπως μακριά η μία απο την άλλη γιατί πολύ εύκολα μπορείς να πατίσεις το quote αντί για το edit που μπορεί να θέλεις.

Φιλικά Δημήτρης