NickName98 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μπράβο φίλε μου, μπήκες στο νόημα. Δοκίμασε και το HDR. Βάλε την πηγή του φωτισμού πίσω από το αντικείμενο, πχ. σε ηλιοβασίλεμα και πειραματισου με το φως. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Mια φωτο και απο μενα,πλατεια Συνταγματος στο Ναυπλιο Σαββατοβραδο χαλαρο ποτακι με θεα το καστρο μας.:D http://img28.imageshack.us/img28/1733/brbv.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μια που μου άρεσε πάρα πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Καστανιά Κοζάνης με θέα τη λίμνη Πολυφύτου. Καλοκαίρι 2013. Edited November 12, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αυτο το ποστ σου με επηρέασε πολύ και από τότε αρχισα να τραβάω κάνα μακρο. Τα αποτελέσματα.... Ξέρει κανένας πως μπορούμε σε τέτοιες φωτογραφίες να μην δείχνει θολό το τοπίο στο background αλλά καθαρό και εστιασμένο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το macro θέμα μας; (στη συγκεκριμένες φωτο τα λουλούδια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Ξέρει κανένας πως μπορούμε σε τέτοιες φωτογραφίες να μην δείχνει θολό το τοπίο στο background αλλά καθαρό και εστιασμένο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το macro θέμα μας; (στη συγκεκριμένες φωτο τα λουλούδια) Είναι αδύνατο μιας και έχει σταθερό διάφραγμα (f2.6 νομίζω). Για να το κάνεις αυτό θα έπρεπε να έχεις πολύ κλειστό διάφραγμα και συνεπώς πολύ μικρή ταχύτητα κλείστρου -> τρίποδο Edited November 15, 2013 by aris71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Ξέρει κανένας πως μπορούμε σε τέτοιες φωτογραφίες να νει θολό το τοπίο στο background αλλά καθαρό και εστιασμένο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το macro θέμα μας; (στη συγκεκριμένες φωτο τα λουλούδια) Προσωπική μου άποψη, αλλά θεωρώ ότι αυτό το θόλωμα είναι που κάνει τη διαφορά. Πάντως με οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή θα πετύχεις αυτό που θες. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Μια φωτογραφία από Πορταριά στο Πήλιο. Είναι τραβηγμένη στα 6 mpx , γιατί μ'αρέσει να τις βλέπω σε widescreen. Δεν είναι με την Στοκ κάμερα, αλλά με την A better camera από το μάρκετ κι ένα λούστρο με το perfectly clear. Edited December 13, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 πολυ καλη, παρα πολυ καλη!!!και χρωματα σωστα και λεπτομερειες και βαθος πεδιου.συγχαρητηρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 πολυ καλη, παρα πολυ καλη!!!και χρωματα σωστα και λεπτομερειες και βαθος πεδιου.συγχαρητηρια. Ευχαριστώ φίλε μου. Το τηλεφωνακι πάντως ένα χρόνο μετά ,συνεχίζει να δίνει ρέστα με τις φωτογραφίες που βγάζει. Άλλη μία με HDR, από την Μακρινίτσα αυτή τη φορά. Βασικά διπλά είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos21 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 οταν ανοιγω την καμερα μου κανει χιονια φενονται πολυ λιγο αλλα υπαρχουν σε σχεσι με αλλο s3 δεν εχω τοσο καθαρη εικονα ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Τι έγινε βρε παιδιά αλλάξατε όλοι κινητό ή δςντραβατε πλέων φώτο με το σου3 Χθες τράβηξα δυο φωτογραφίες το εγγονάκι μου και απογοητευτηκα όταν τις ανέβασα στο φειςμπουκ... Η ανάλυση τους ήταν πολύ χαμηλή,βασικα νομίζω ότι είχαν πολύ θωρυβο.... Με αφορμή λοιπόν αυτό αποφάσισα να δω πως θα βελτιώσω τις φώτο μου. Διάβασα ξανά όλο το θέμα και κατέληξα πως ο καλύτερος τρόπος είναι με φωτογραφία HDR και εναλλακτηκα παίζοντας με το ISO από 400-800 Κάποια άλλα προγράμματα που κατέβασα για λήψη φώτο δεν βοήθησαν ήταν και πολύ αργά στην λήψη. Οποιαδιποτε γνώμη θα βοηθούσε. Θα ανεβάσω και δείγματα για να δείτε τι πρόβλημα είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 εγω παρατηρησα οτι στις ακρες περιμετρικα εμφανιζει παραμορφωση,κατι σαν να στρογκυλευει την φωτογραφια.εχω neatrom 4.3. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mια φωτο και απο μενα,πλατεια Συνταγματος στο Ναυπλιο Σαββατοβραδο χαλαρο ποτακι με θεα το καστρο μας.:D http://img28.imageshack.us/img28/1733/brbv.jpg στραβολεμιασα,:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ηλιοβασίλεμα από Τήνο. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas1 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Σαλιγκάρι με μακρο. πως το εκανες με μακρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 πως το εκανες με μακρο?? Απλά πλησίασε το κινητό σου πολύ κοντά στο αντικείμενο που θέλεις και κλίκαρέ το για να εστιάσει. Βάλε και HDR για πιο ζωντανά χρώματα. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts