LEFKIMMI Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Χαίρομαι για τη χρήση της ελληνικής γραφής... Το άλλο ήταν καλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλο μηνα.Πολυ καλο στην αρχη το φαγα και τα πηρα. Παντως πολυ πετυχημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλό μας μήνα.Όντως πετυχημένο.Always that χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!! Edited March 31, 2013 by pilotsd Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplait Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Χαχαχα. το πιό ωραίο πρωταπριλιάτικο αστείο !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλόοοοοοοοοοοοοοοοο! :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 ρε σεις και γω σκαλωσα για λιγο :cool::cool: Καλο μας μηνα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplait Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) χωρείς να θέλω να προκαλέσω και να προσβάλω, το site είναι γνωστό στους ελληνες χρήστες διότι είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο και ποιοτικό site στην γλώσσα μας και σε αυτή πρέπει να συνεχίσει να είναι, επίσης να επισημάνω ότι γνωρίζω άπταιστα αγγλικά και τα χρησιμοποιώ πάρα πολύ στο διαδίκτυο και είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω στους αγαπητούς υπεύθυνους του forum μας ότι υπάρχουν πολλά πασίγνωστα ειδησιογραφικά forums που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά και καλύπτουν το κενώ παγκοσμίως, αλλά αυτές οι σελίδες δεν μπορούν να καλύψουν το κενώ στην χώρα μας. τέλος επειδή τυγχάνει να είμαι δημοσιογράφος σε αυτό τον τομέα (τεχνολογεια) και έχω κάνει αρκετές έρευνες επί του θέματος διότι εργάζομαι σε site τεχνολογίας στην Ελλάδα αλλά και σαν εξωτερικώς συνεργάτης σε siti στο εξωτερικό όφειλα να σας προειδοποιήσω. βέβαια σας εύχομαι καλή επιτυχία και σας ζητώ να το σκεφτείτε και πάλη. μετά τιμής Δ.Σ. Πολύ ανορθόγραφος είσαι ρε αδελφάκι μου για δημοσιογράφος (το χωρείς γράφεται χωρίς, το κενώ με ο, το πάλη με ι) Edited March 31, 2013 by iplait Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλή πρωταπριλια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petevam Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 happy fool's day! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roronoa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ήμουν από αυτούς που ψάρωσαν.. :shock: Καλό μήνα σε όλους παιδιά!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Πολύ ανορθόγραφος είσαι ρε αδελφάκι μου για δημοσιογράφος (το κενώ με ο, το πάλη με ι) τα παράπονα στην αυτόματη διόρθωση του google chrome τον χρησιμοποιώ μονό για το forum αλλά θα τον καταργήσω πατάω αυτόματη διόρθωση και κάνει ότι νάνε έλεος διορθώνει λάθος τα σωστά . το μήνυμα που είδες ήταν πρωταπριλιάτικη απάντηση στην πρωταπριλιάτικη δημοσίευση μυν σκαλώνεις καλώ μήνα.:lol: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Good morning VIETNAM !!! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 βασικα εγω περιμενα να πειτε εφοσον μας λειψαν τα greeklish λεμε να τα επαναφερουμε.απο 1 σεπτεμβρη ολοι greeklish :lol::lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 χαχαχαχαχα πολύ καλό. είχα να γράψω μηνύματα σαν αυτό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Μολις διαβασα το θεμα και διαβασα λιγο παραπανω νευριασα, στ' αληθεια, μεσα μου. Ηθελα να σας βρισω, με τετοιο τροπο εμμεσο ωστε να μην φαω ban! Στο google υπαρχει αυτοματοποιημενο συστημα που μεταφραζει, <άγαρμπα>, πχ. σελιδες μεταφρασμενες στα πχ ελληνικα. Ο ξενος που θα διαβαζει το myphone στα μεταφρασμενα του google αγγλικα, θα καταλαβαινει πιστευω απο τα συμφραζομενα. Δηλαδη εμεις πως το κανουμε μερικες φορες? Βγαζουμε συμπερασμα τι θελει να πει ο αγγλος.. Αλλα για δευτερολεπτα μετα διαβασα απο τα σχολια των μελων κατι για πρωταπριλια!.. Ειμαι λοιπον ενας που καταφερατε για λίγο να τον.. κοροιδέψετε/θυμώσετε!//.. Παντως σαν ιδεα θα ηταν καλο, οχι ομως για τα μελη καθως δεν εχουμε παρει ολοι το lower.. Οι εκφρασεις μου οπως αυτες πραγματοποιηθηκαν επακριβώς!.. :blink: :mad: :worry::O ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. March 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ενημέρωση2: Η αγγλική μας ιστοσελίδα είναι πλέον ενεργή και μπορείτε να την επισκεφθείτε στην διεύθυνση http://www.myphone.gr/beta/english/. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν λάθη. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 απο σημερα κομμενα τα τρολ και τα fanboy! εχω εσωτερικη πληροφορηση απο moderator :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ενημέρωση2: Η αγγλική μας ιστοσελίδα είναι πλέον ενεργή και μπορείτε να την επισκεφθείτε στην διεύθυνση http://www.myphone.gr/beta/english/. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν λάθη. χαχαχαχα....ε τότε δεν χρειάζεται να γράφουμε κι εμείς στα αγγλικά αφού χρησιμοποιείτε την αυτόματη μετάφραση της google :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 To μήνυμα που έγραψα πριν εδώ στο αγγλικό και καλά site είναι αυτό...Would have never expected from Myphone afto.Ntropi again ntropi.To anti-Hellenic fury all over his megaleio.Mpike in the Memorandum and myphone more than they understand, and writes in his old shoes in the Greek public has reached where it is tora.Krima. PS: Happy April Fools myphone.gr for us to know you're lying ... chachachacha απλά κλαίω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 xaxaxa μ΄αρεσε που είχε και beta με αγγλικο χαχαχα Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλό μήνα ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ώστε έτοιμο το forum..... Και άμα έτσι ξαφνικά σβήνονται 2000χιλαδες μέλη του my phone ποιος θα γέλαγε χαχαχαχ. Θα ήταν τρελά αντίποινα! Και μόνο που σκέφτομαι την αντίδραση των διαχειριστών του forum σε κάτι τέτοιο με κάνει να χαμογελάω χαχαχ:lol: Την ιδέα με την μετάφραση όλου του my phone μέσο Google θέλω να το μάθω οπωσδήποτε! Ήταν άκρως..... ευρηματική να το πω ;) :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Επιτυχημένο πολύ. Όπως είπαν κάποιοι πήγα και εγώ να το πάρω σοβαρά αλλά το πήρα πρέφα στο μισό :-D Καλό μήνα σε όλους! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goulias Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Καλή Πρωταπριλιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts