Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακάρι κάποια στιγμή να βγάλουν για το συγκεκριμένο κινητό θήκη μίας και "παίζει" αρκετά στο internet. εγώ περιμένω μία 32αρα class10 sandisk από ebay ρισκάροντας για το αν θα κάνει . το κινητό είναι dispatched από 21/4...μετά το πάσχα το βλέπω

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μακάρι κάποια στιγμή να βγάλουν για το συγκεκριμένο κινητό θήκη μίας και "παίζει" αρκετά στο internet. εγώ περιμένω μία 32αρα class10 sandisk από ebay ρισκάροντας για το αν θα κάνει . το κινητό είναι dispatched από 21/4...μετά το πάσχα το βλέπω

να μας ενημερωσεις αν κανει τελικα γιατι γραφει οτι δεχεται μεχρι 16gb,μετα το Πασχα θα ερθει,εκτος θαυματος

Και πάω σπίτι να δω τα 2 πακετάκια που ήρθαν το ένα ήταν η θήκη του κινητού και το άλλο ?

Χάπια ενίσχυσης ανδρισμού :lol::lol::lol::lol: τα κοιτάω τα ξανακοιτάω . Μαμακία λέω κάποιος μου πείραξε το Paypal αλλά απ'την άλλη έστειλε το πακέτο σε μένα .? Τέλος πάντων δεν ήταν για εμένα όμως το ονοματεπώνυμο έμοιαζε απίστευτα η οδός δεν ήταν πολύ διαφορετική ο Τ.Κ ήταν ίδιος και επειδή λαμβάνω συχνά δέματα ο ταχυδρόμος μπερδεύτηκε όπως μπερδεύτηκε και ο πατέρας μου που το παρέλαβε και η μάνα μου που την έβαλα να το διαβάσει . :lol::lol::lol:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΕΟ ? :p

Letv x800 - US version cuoco 14s

ελααααα βγαζουν και custom roms στο xda μιλαμε το κινητο θα το κανουν να πεταει με τετοιο ενδιαφερον που δειχνουν!!!

να και ενα λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219915&page=11 αντε να μου ερθει το δικο μου να ξεκινησω το σκαλισμα:D:D:D

@ibiza εννοείται ότι άμα ξέρεις να κάνεις τέτοια πράγματα, θα μας δώσεις και έναν οδηγό για αυτούς που πιάνουν το android πρώτη φορά.(σε παρακαλούμε).

Είναι θετικό πάντως που υπάρχει κίνηση για αυτό το κινητό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να έχουμε μία rom που να πετάει πραγματικά.

εννοειται οτι θα φτιαξω εναν οδηγο γιατι γνωριζω απο rootαρισμα και γενικα σκαλισμα σε android το καημενο το huawei u8650 εχει τραβηξει οχι τα παθη του χριστου απλα αλλα ειλικρινα το εχω λυπηθει το καημενο χαχαχαχαχα!!!με το καλο να ερθει και θα φτιαξω ενα βιντεο οδηγο!!!!

Όπα ' arrived at overseas ' στο Singapore Post , στα ΕΛΤΑ ακόμα τρόμπα εννοείται λόγω Σ/Κ . Άντε παίδες ελπίζω να το λάβουμε όλοι . Και να μην κάνει καμία μαμακία κανένας υπάλληλος . Καλημέρες

Όπα ' arrived at overseas ' στο Singapore Post , στα ΕΛΤΑ ακόμα τρόμπα εννοείται λόγω Σ/Κ . Άντε παίδες ελπίζω να το λάβουμε όλοι . Και να μην κάνει καμία μαμακία κανένας υπάλληλος . Καλημέρες

επειδη το σαιτ των ελτα τα εχει παιξει γενικα αν δεις εως τριτη οτι δεν το δειχνει παρε στο τηλεφωνο που εχει εκει,θα σου πουν που ειναι,εμενα ηταν στο ταχυδρομειο αλλα δεν το εδειχνε,απο οτι διαβασα δεν τα σκαναρουν τελευταια εδω.

Όπως έχω ξαναγράψει το site των απλών ΕΛΤΑ δεν δουλεύει . Εδώ και πολύ καιρό , τουλάχιστον για δέματα εξωτερικού . Των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ όμως δουλεύει κανονικά βάζοντας το tracking number

http://www.elta-courier.gr/en/search.asp

άσχετα αν αυτή τη στιγμή λόγω Σ/Κ δεν έχει φανεί ότι έφτασε Ελλάδα .

Χαχαχαχαχαχα και για να μην κράζουμε και τους δικούς μας συνέχεια μόλις είδα στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ότι γράφει

Receive Item At Office Of Exchange 27-04-2013 14:58 IPS

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Επιτελους εφτασε και μενα Ελλαδα.

Στο http://www.elta-courier.gr/en/search.asp

μου βγαζει:

Receive Item At Office Of Exchange 27-04-2013 14:57 IPS, ιδια παρτιδα δηλαδη με σενα moumiaq ^_^

Οποτε αυριο πεφτει τηλεφωνακι να μαθουμε που βρισκεται :happy:

Εγώ ήλπιζα να το έχω σήμερα αλλά τζίφος .Οπότε αύριο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τηλέφωνο , αν και εγώ θα στείλω την μητέρα μου να ρωτήσει και αν το βρούμε και κάθεται ακόμα στο κέντρο διανομής θα στείλω τον πατέρα μου να πάει να το πάρει από εκεί

Παντως το battery monitor widget που εβαλα λεει οτι η μπαταρια του ειναι 1500 mAh,ειμαι ασχετος φυσικα περιμενω να το παρετε κι εσεις να μου πειτε την γνωμη σας

Παντως το battery monitor widget που εβαλα λεει οτι η μπαταρια του ειναι 1500 mAh,ειμαι ασχετος φυσικα περιμενω να το παρετε κι εσεις να μου πειτε την γνωμη σας

NOT all phones report accurate mA - Check app web-site for more information

Στο ταχυδρομείο μου είπαν οτι είναι ακόμα τελωνείο για ζύγισμα . Μετά το Πασχα . Τελοσπάντων ας φτάσει σπίτι χωρίς παρατράγουδα δε μαμιέται :wacko:

Κατσε ρε γιατι μετα το Πασχα; Αλλες 2 μερες ειναι μεχρι την Μεγαλη Παρασκευη.

Στο track του ελτα μου βγαζει αποστολη συσκευασιας απο αεροδρομιο. Σε δυο μερες δηλαδη δεν θα το χουν στειλει λες;

Σε αυτο νομιζω οτι λεει ο Tomygr.

Πήρα κι εγώ τηλεφωνο στο αεροδρομιο (2103538161) που ειναι για τα συστημένα και μου ειπαν να παρω απο πεμπτη (το δικο μου δεμα ηρθε χθες Ελλαδα)

Ναι παίδες δίκιο έχετε απο την ώρα που μπήκε τελωνείο είναι trackable απ'το απλό ταχυδρομείο.Άλλαξε και το status σε

1/5/2013 4:03:02 π.μ. ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αποστολή Συσκευασίας

Άντε μακάρι να παραλάβουμε πάρτε τηλέφωνα ενοχλείστε κόσμο :lol:

Ναι παίδες δίκιο έχετε απο την ώρα που μπήκε τελωνείο είναι trackable απ'το απλό ταχυδρομείο.Άλλαξε και το status σε

1/5/2013 4:03:02 π.μ. ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αποστολή Συσκευασίας

Άντε μακάρι να παραλάβουμε πάρτε τηλέφωνα ενοχλείστε κόσμο :lol:

Μπορείς να πας αύριο πρωί στο κέντρο διανομής της περιοχής σου (αν είσαι Αθήνα και είναι κοντά) και να το πάρεις από εκεί. Έτσι είχα κάνει εγώ. Δεν περίμενα το χαρτάκι από τον ταχυδρόμο.

Παιδια εμενα μου το φερανε πριν 3 ωρες σπιτι, αρα λογικα να το περιμενετε και σεις οπου να ναι. (Ειμαι Θεσσαλονικη)

Συσκευη, θηκη, μεμβρανες, ακουστικα, 2 μπαταριες, φορτιστης, φορτιστης αυτοκινητου και στηριγμα αυτοκινητου τα οποια ειχα προσθεσει στην παραγγελια.

Εντωμεταξυ, ενω μου ειχαν πει πως θα μου στειλουν το ασπρο επειδη δεν ειχε μαυρο, τελικα βλεπω μου στειλαν το μαυρο, οποτε ολα κοπλε :)

Φαινεται πολυ ψαρωτικο παντως σαν εμφανιση, το απογευμα-βραδυ θα το ανοιξω να δουμε πως παει.

Ενα ευχαριστω στον tsopano για το review του, το οποιο με παρακινησε να το αγορασω ^_^

Edited by Tomygr