10dimitris Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 @ ibiza2004 Πας να με χώσεις πιό βαθιά Ε ? :lol: Σιγά σιγά, θα τα μάθουμε και αυτά. Θα το παρακολουθώ το θέμα, αρχίζει να μου κεντριζει το ενδιαφέρων. Στο xda-developers ομως, δεν το έχουν κάν :( Και τώρα στο θέμα μας. Τι θα γίνει με τις θήκες ρε γ@μ0τ0 ? Φοβάμαι πως θα του σπάσω τα μούτρα όπως στο προηγούμενο που είχα Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 καλησπέρα μπορει να αναφερει κάποιος τα βήματα που φλασάρουμε rom με το SP_Flash_Tool , γιατι δεν μου βρισκει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 καλησπέρα μπορει να αναφερει κάποιος τα βήματα που φλασάρουμε rom με το SP_Flash_Tool , γιατι δεν μου βρισκει το κινητό. Driver κατέβασες ? Χωρίς driver δεν θα το βρει. Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 10dimitris, για να βαλεις την αλλη rom ακολουθησες την ιδια διαδικασια? Μηπως πατησες firmware -> update αντι για download στο flash tool ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) 10dimitris, για να βαλεις την αλλη rom ακολουθησες την ιδια διαδικασια? Μηπως πατησες firmware -> update αντι για download στο flash tool ?? Οχι δεν έκανα ifrmware -> update Κατέβασα και εγκατέστησα τον MTK6589 Driver στα windows. Κατέβασα το SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119 Κατέβασα το MP_mt89_v9_c05_pulid_jb2_20130321-160914_gengzhi_PC Εννοείται πως όλα αυτά είναι αυμπιεσμένα. Αφου εγκατέστησα τον driver, άνοιξα το Flash_tool.exe απο το SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119 φάκελλο. Φόρτωσα απο το MP_mt89_v9_c05_pulid_jb2_20130321-160914_gengzhi_PC φάκελλο το MT6589_Android_scatter_emmc κλικάροντας στο κουμπάκι Scatter loading, δεύτερο δεξιά κίτρινο, μετά πάτησα download, μετά σύνδεσα το κινητό χωρίς μπαταρία στον υπολογιστή, και άρχισε να κάνει εγκατάσταση. Οταν τελείωσε έβγαλε έναν πράσινο κύκλο σε κάτι σαν παραθυράκι το SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119, αποσύνδεσα το καλώδιο απο το κινητό, έβαλα μπαταρία, και ξεκίνησε. * Οταν ξεκίνησε, ήταν σε κινέζικη γλώσσα, αλλά πήγα αμέσως στην γλώσσα, και την άλλαξα στα Αγγλικά. Εχει και Ελληνικά. Edited May 21, 2013 by 10dimitris πρόσθετες πληροφορίες Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ok το εβαλα και αυτο, αλλα μου βγαζει μονο 1.48 internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ok το εβαλα και αυτο, αλλα μου βγαζει μονο 1.48 internal storage. κανε απο format στην εσωτερικη καρτα και θα σου βγαλει τα υπολοιπα settings->storage->erase internal memory και θα εχεις περι τα 5 gb αν θυμαμαι καλα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 κανε απο format στην εσωτερικη καρτα και θα σου βγαλει τα υπολοιπα settings->storage->erase internal memory και θα εχεις περι τα 5 gb αν θυμαμαι καλα!!!!! Αυτη την επιλογη δεν την εχω βρει ακομη και την ψαχνω οσο και αν σου φαινεται αστειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Αυτη την επιλογη δεν την εχω βρει ακομη και την ψαχνω οσο και αν σου φαινεται αστειο. πρεπει στο storage να εχεις 3 μνημες μια ειναι η sd μια η internal που ειναι κατι σαν εσωτερικη sd και μια ακομα που ειναι για εφαρμογες!!ψαξε την εκει θα ειναι!!!βασικα την μαμα rom δεν εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) 2 μου εβγαζε, μπηκα recovery εφαγε ενα καλο factory reset και root παλι και μου εβγαλε και την 3η τωρα οπου και ολα φαινονται οκ. εβαλα αυτη που εχει και ο 10dimitris γιατι του ρωσου δεν μου αρεσε :p Edited May 21, 2013 by devdok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 2 μου εβγαζε, μπηκα recovery εφαγε ενα καλο factory reset και root παλι και μου εβγαλε και την 3η τωρα οπου και ολα φαινονται οκ. εβαλα αυτη που εχει και ο 10dimitris γιατι του ρωσου δεν μου αρεσε :p ΟΠΑ ! Εχασα δράση όση ώρα έλειπα ? Ωραία πράγματα διαβάζω. Μνήμες ήρθαν στην θέση τους, ρουταρίσματα επανωτά ... Πρόοδος μιλάμε μεγάλη :D Τελικά σου αρέσει καλύτερα με αυτή την rom ? AnTuTu έκανες ? Πήρες σκόρ ? GPS δούλεψε καλύτερα, και wifi ? Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Εχω κανα δυο κινεζιες που δεν μπορω να βγαλω, θα τις κανω hide με ενα προγραμματακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα σε όλους. Πολύ ησυχία απο χθές.... Τι έγινε ? Τα φτιάξαμε και ησυχάσαμε > :) Χθές πήγα για θήκες σε ένα κατάστημα Γερμανός, και έφαγα τα μούτρα μου :( Τα παιδιά εκεί ήθελαν να βοηθήσουν αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι που να ταιριάζει, και επειδή συνεχίζω να ανησυχώ για καμμιά περίεργη πτώση, θάθελα να μάθω κανά νέο σχετικά με το θέμα θήκη. Εχει κάποιος βρεί κάτι ? Τα σέβη μου Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Απο ιντερνετ μονο μεχρι τωρα, στα μεγαλα μαγαζια τις Αθηνας δεν υπαρχει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα σε όλους. Πολύ ησυχία απο χθές.... Τι έγινε ? Τα φτιάξαμε και ησυχάσαμε > :) Χθές πήγα για θήκες σε ένα κατάστημα Γερμανός, και έφαγα τα μούτρα μου :( Τα παιδιά εκεί ήθελαν να βοηθήσουν αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι που να ταιριάζει, και επειδή συνεχίζω να ανησυχώ για καμμιά περίεργη πτώση, θάθελα να μάθω κανά νέο σχετικά με το θέμα θήκη. Εχει κάποιος βρεί κάτι ? Τα σέβη μου Εχω κοιταξει παντου,μονο στο Aliexpress εχει θηκες πουθενα αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλημέρα σε όλους. Πολύ ησυχία απο χθές.... Τι έγινε ? Τα φτιάξαμε και ησυχάσαμε > :) Εγώ δυστυχώς δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα. Έγιναν κάτι αλλαγές στις βάρδιες στην δουλειά και δεν πρόλαβα. Όταν θα μπορέσω θα ενημερώσω. Με ποια rom τελικά είσαστε πιο ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/STAR-S5-5-Luxus-Fliptasche-Flipcase-Flip-Tasche-Case-Cover-Leder-Schwarz/300906325934/item Ti λετε για αυτη την θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/STAR-S5-5-Luxus-Fliptasche-Flipcase-Flip-Tasche-Case-Cover-Leder-Schwarz/300906325934/item Ti λετε για αυτη την θηκη? +11,00 € (εξόδων αποστολής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παιδια απο που προτεινεται να αγορασω αυτο το τηλ και εννοειτε με ελληνικη γλςσσα κια αγορα με pay pal??? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παιδια απο που προτεινεται να αγορασω αυτο το τηλ και εννοειτε με ελληνικη γλςσσα κια αγορα με pay pal??? ευχαριστω... εγω το πηρα απο το http://www.pandawill.com αλλοι απο το http://www.oklot.com, ελληνικα εχει ετσι κι αλλοιως το μενου του,παντε με paypal για να εχεις σιγουρια και αποστολη με singapore post συστημενο δεμα με ενδειξη χαμηλης τιμης π.χ. για δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μαλλον παω για oklot μιας και εχω παρει αλλα δυο τηλ απο εκει εκ τον οποιων το ενα το εριξα κατω και εσπασα την οθονη το εστειλα πιω σε αυτους και μου το φτιαξανε μια χαρα παντα με δικα μου εξοδα αφου εγω το εσπασα... θα ηθελα να σε ρωτησω κατι τελευταιο στο μενου του εχει system update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Έχει update system αν αυτό εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μαλλον παω για oklot μιας και εχω παρει αλλα δυο τηλ απο εκει εκ τον οποιων το ενα το εριξα κατω και εσπασα την οθονη το εστειλα πιω σε αυτους και μου το φτιαξανε μια χαρα παντα με δικα μου εξοδα αφου εγω το εσπασα... θα ηθελα να σε ρωτησω κατι τελευταιο στο μενου του εχει system update? Wireless update βλεπω εδω,στο οκλοτ εχει δυο εκδοσεις μια με 4 και μια με 8 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Όχι στις ρυθμίσεις. Στις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Έχει update system αν αυτό εννοείς. ναι αυτο εννοω μπορεις να μου εξηγησεις εν ολιγεις τι κανει ενημερωνει το συστημα π.χ. Jelly Bean 4.1.1 σε 4,2,1 οταν κυκλοφορησει? και κατι αλλο εχει αισθητηρες βαρυτητας και φωτος??? Edited May 23, 2013 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts