Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρυθμίσεις-> Αποθηκευτικός χώρος.

το πρώτο είναι 1,48, μετά είναι η sd και μετά έχει άλλα 4,94.

βλεπω το1.48

μετα ειναι η sd

μετα μαλλον εχει σε κομματια τι περιεχει,μετα τιποτα

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!

Δεν το δέχονται πως έχουν στείλει λάθος τηλ. με την γελοία δικαιολογία πως δεν πουλάνε καθόλου την έκδοση 4GB.

Τους έστειλα φυσικά φωτό από το αυτοκόλλητο δίπλα στο imei που γράφει 4gb, όπως και τα screenshot από το antutu και τις ρυθμίσεις. δεν κάνουν καν το κόπο να το σχολιάσουν.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!

Δεν το δέχονται πως έχουν στείλει λάθος τηλ. με την γελοία δικαιολογία πως δεν πουλάνε καθόλου την έκδοση 4GB.

Τους έστειλα φυσικά φωτό από το αυτοκόλλητο δίπλα στο imei που γράφει 4gb, όπως και τα screenshot από το antutu και τις ρυθμίσεις. δεν κάνουν καν το κόπο να το σχολιάσουν.

Εχεις το email που ανέφερες οτι να σου δώσουν την διαφορά σε χρήματα ?

Εαν το έχεις κράτα το γιατι θα είναι το "χαρτί " σου στην paypal εαν και εκεί ισχυριστούν οτι δεν πουλάνε 4Mb.

Απλά κράτα το κρυφό μέχρι να το ισχυριστούν στην paypal, οπότε οταν το στείλεις θα καταλάβουν οτι έχουν να κάνουν με ψεύτες, και θα καθαρίσεις γρήγορα.

rc helicopters / F1

Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ]

Έλα και με τρόμαξες.... :lol:

Το κινητό το έχω χαρεί όσο δεν πάει. Το λιώνω κάθε μέρα και δεν μου έχει λείψει κάτι. Χτες βγήκα για καφέ με έναν φίλο που έχει το Samsung Galaxy S3. Πραγματικά δεν ένιωσα ότι έχω για καποιον λόγο κατώτερο κινητό. Ισα ίσα που αυτός διαμαρτύρεται για κάποια κολλήματα, ενώ εγώ δεν είχα κανένα μέχρι τώρα.

Θα ήθελα μόνο αυτά τα 4,94 να είναι μαζί με το 1,48 αλλά μικρό το κακό. Εσείς έχετε κανένα παράπονο;

Εχεις το email που ανέφερες οτι να σου δώσουν την διαφορά σε χρήματα ?

Εαν το έχεις κράτα το γιατι θα είναι το "χαρτί " σου στην paypal εαν και εκεί ισχυριστούν οτι δεν πουλάνε 4Mb.

Απλά κράτα το κρυφό μέχρι να το ισχυριστούν στην paypal, οπότε οταν το στείλεις θα καταλάβουν οτι έχουν να κάνουν με ψεύτες, και θα καθαρίσεις γρήγορα.

Σωστο,ετσι εκανα κι εγω,ειχα αγορασει ενα και στο σαιτ εγραφε android 4.1 ηρθε κι ηταν 4 στα πρωτα μεηλ ελεγαν ειναι 4.1 μετα ειπαν οτι ποτε δεν ειχαν πει οτι ειναι 4.1 κι οτι ειναι 4,φυσικα ειχα κρατησει τα μεηλ και τα εστειλα στο paypal πηρα τα λεφτα πισω μ εμεινε και το κινητο,δεν το ζητησαν επιστροφη

Έλα και με τρόμαξες......... Εσείς έχετε κανένα παράπονο;

Το έχεις Routάρι ?

Εγω δεν μπορώ να πώ ακόμα κάτι, γιατι δεν το έχω ακόμα παραλάβει. :(

rc helicopters / F1

Φυσικά και το έχω. Όλα τα έχω. Έχω κρατήσει και σκρινσοτ από τη σελίδα τους και από την παραγγελία μου.

Το ντισπιούτ είναι κάτι σαν δίκη δηλαδή;

Εγώ τους ζήτησα ήδη να μου στείλουν το 8άρι.

Να το αναιρέσω μπορώ φαντάζομαι και να ζητήσω μόνο refund.

Από το δίσκο δεν μπορώ να σηκώσω φωτό εδώ, μόνο από σάιτ;

Το έχεις Routάρι ?

Εγω δεν μπορώ να πώ ακόμα κάτι, γιατι δεν το έχω ακόμα παραλάβει. :(

εγω κανενα,το gps ειδα οτι πιανει 9 δορυφορους αλλα απο κει και περα δεν ξερω τι να το κανω,χαχαχα,ειπαμε ασχετος,ρουταρισμα ουτε κατα ιδεα λογω ασχετοσυνης,αλλα μ αρεσει πολυ σαν κινητο,γρηγορο wi-fi ,τελεια οθονη,ελαφρυ,μεγαλο διοτι ειμαι και δυο μετρα και τα τεσσαρια μου φαινονται μικρα,μια χαρα για 150 ευρω

Φυσικά και το έχω. Όλα τα έχω. Έχω κρατήσει και σκρινσοτ από τη σελίδα τους και από την παραγγελία μου.

ναι,στελνεις ενα αρχικο κειμενο,μετα αυτοι στελνουν το κειμενο στον πωλητη,απανταει,σου ζητανε να προσκομισεις στοιχεια εσυ,(εγω τα ειχα στειλει απο πριν)μετα αν δεν βρεθει λύση προχωραει και αναλαμβανει το paypal να αποφασισει βασει των στοιχειων ποιος εχει δικιο,γιαυτο ειναι σημαντικο να τους στειλεις οτι εχεις απο αυτους,το fastcardtech εχει πολυ κακη φημη,μακαρι να βρεις ακρη με αυτους,μπορεις να κανεις dispute και αμεσως μετα claim not as described foto μπορεις ν ανεβασεις κι απο τον δισκο,εχει ενα σαν συνδετηρα κλικαρεις και κανεις upload

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Μην το φοβασαι το rootαρισμα. Είναι πολύ απλό με τον τρόπο που είπε ο moumiaq εδώ.

και τ αρχεια που εχω μεσα τι γινονται,δεν εγραψε κανενας και αν ειναι καλυτερο ρουταρισμενο,καλο ειναι κι ετσι,μ αρεσει πολυ

Περίμενε να δείς εαν σου στείλουν το 8αρι, αλλά το θέμα στην paypal κατα την γνώμη μου, πρέπει να το ανοίξεις σήμερα, με την ημερομηνία που το παρέλαβες, και όχι μετά απο μία εβδομάδα ας πούμε.

Εαν τελικά σου στείλουν το 8αρι, κλείνεις την υπόθεση απο μόνος σου στην paypal χωρίς πρόβλημα.

Τα σκρινσοτ από τη σελίδα τους και από την παραγγελία σου, μην τα χρησιμοποιείς μέχρι να σου τα ζητήσουν, αν και πιστεύω πως δεν τα θέλουν, γιατι ήδη τα έχουν.

Αλλά το email εκει που σου έλεγαν να τα βρήτε στέλνοντάς σου την διαφορά, αυτό είναι που θα τους ξεσκεπάσει [ σε περίπτωση που επιμένουν οτι σου έστειλαν 8αρι ] και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

rc helicopters / F1

Θα ήταν πολύ βολικό αν ανέφερε στη συσκευασία ή κάπου αλλού στη παραγγελία, το imei. Αυτοί στο σάιτ του λένε πως κρατάνε τα imei από τα τηλ. που στέλνουν.

Έχω κρατήσει και τη συσκευασία. Την άφησα στη δουλειά θα το δω αύριο.

Μα δεν πειράζονται τα αρχεία του κινητού. Σκέψου ότι το rootαρισμα(δεν ξέρω τι ισχύει για custom rom) είναι σαν να εγκαθιστάς κάποιο πρόγραμμα αλλά το κάνεις με πλάγιο τρόπο. Ουσιαστικά περνάς το apk του Superuser για να έχεις δικαιώματα root στο κινητό και άρα να είναι ξεκλείδωτο. Αν θες βοήθεια για το rootαρισμα και το έχεις αποφασίσει στείλε μου σε pm.

Μα δεν πειράζονται τα αρχεία του κινητού. Σκέψου ότι το rootαρισμα(δεν ξέρω τι ισχύει για custom rom) είναι σαν να εγκαθιστάς κάποιο πρόγραμμα αλλά το κάνεις με πλάγιο τρόπο. Ουσιαστικά περνάς το apk του Superuser για να έχεις δικαιώματα root στο κινητό και άρα να είναι ξεκλείδωτο. Αν θες βοήθεια για το rootαρισμα και το έχεις αποφασίσει στείλε μου σε pm.

το φοβαμαι να το κανω,ειμαι σκραπας θα το χαλασω,δεν με πειραζει αρουταριστο,ειλικρινα,ευχαριστω παντως πολυ.

Περίμενε να δείς εαν σου στείλουν το 8αρι, αλλά το θέμα στην paypal κατα την γνώμη μου, πρέπει να το ανοίξεις σήμερα, με την ημερομηνία που το παρέλαβες, και όχι μετά απο μία εβδομάδα ας πούμε.

Εαν τελικά σου στείλουν το 8αρι, κλείνεις την υπόθεση απο μόνος σου στην paypal χωρίς πρόβλημα.

Τα σκρινσοτ από τη σελίδα τους και από την παραγγελία σου, μην τα χρησιμοποιείς μέχρι να σου τα ζητήσουν, αν και πιστεύω πως δεν τα θέλουν, γιατι ήδη τα έχουν.

Αλλά το email εκει που σου έλεγαν να τα βρήτε στέλνοντάς σου την διαφορά, αυτό είναι που θα τους ξεσκεπάσει [ σε περίπτωση που επιμένουν οτι σου έστειλαν 8αρι ] και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

αυτο ακριβως!!!

Ok δικιά σου η επιλογή. Πάντως όταν θα το έκανες θα έλεγες: Αυτό ήταν;;;

Αν ποτέ το αποφασίσεις ή θες να κάνεις κάτι που απαιτεί root εδώ είμαστε.

@ mask2011

Να σου στείλω εγώ pm που θέλω ? :)

rc helicopters / F1

Εντάξει παιδιά και εγώ δεν είχα smartphone ποτέ αλλά το rootαρα από τις πρώτες ώρες χάρη στον moumiaq(να τα λέμε αυτά).

Πραγματικά εγκαθιστάς 2 προγράμματάκια στα win τα τρέχεις και κάνουν μόνα τους όλη την δουλειά. Απλά πρέπει να συνδέσεις το κινητό εκεί που πρέπει. Σκεφτείται ότι δεν το έκανα σωστά 3-4 φορές μέχρι να το πετύχω και το κινητο δεν έπαθε τπτ.

Εντάξει παιδιά και εγώ δεν είχα smartphone .... Σκεφτείται ότι δεν το έκανα σωστά 3-4 φορές μέχρι να το πετύχω και το κινητο δεν έπαθε τπτ.

Δοκίμασες να δεις εαν είναι εντάξει το κινητό σου ανάμεσα στις προσπάθειες ?

Εννοώ, οτι εαν δεν φτάσει μέχρι το τέλος, τι γίνεται ?

Εχεις ένα κινητό που δεν λειτουργεί οπως λειτουργούσε, και αρχίζεις και τρέχεις ?

Αυτό φοβάμαι, τουλάχιστον εγώ.

rc helicopters / F1

Μα το κινητό λειτουργεί κανονικά όσο κάνεις την διαδικασία. Αν δεν πετύχει απλά είναι σαν να μην του έκανες τπτ.