serexq Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Οι κατέχοντες από ποιο μαγαζί προτείνουν να γίνει η αγορά; http://www.oklot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Γνωρίζει κάποιος εάν έχει η οθόνη κάποια προστασία τύπου γορίλα κλπ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εχει κανεις προβλημα με συσκευη bluetooth; Εχω συνδεσει 3 διαφορετικες συσκευες και δεν μου μεταφερει την ομιλια , ακουω πολυ θορυβο Εχω πανω την τελευταια miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εχει κανεις προβλημα με συσκευη bluetooth; Εχω συνδεσει 3 διαφορετικες συσκευες και δεν μου μεταφερει την ομιλια , ακουω πολυ θορυβο Εχω πανω την τελευταια miui εχουν θεμα οι miui με τα bluetooth ακουστικα!!ειπαν οτι θα το εφτιαχναν με την τελευταια εκδοση αλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ευχαριστω ibiza εαν εχεις κανα νεο ενημερωσε καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devdok Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Για σας και παλι απο εμενα. Ξερει κανεις πως κλεινουμε το mobile internet στην MIUI rom ? Επιπλεον, γνωριζει κανεις εαν υπαρχει η Ελληνικη γλωσσα σε αυτη την rom? Ευχαριστω. Edited November 17, 2013 by devdok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Για χαρά σε όλους, καλές γιορτές, και ΚΑΛΗ Χρονιά :) Χαθηκαμε λιγάκι. Δεν πειράζει, ας είναι καλά τα S5 μας ;) Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Για χαρά σε όλους, καλές γιορτές, και ΚΑΛΗ Χρονιά :) Χαθηκαμε λιγάκι. Δεν πειράζει, ας είναι καλά τα S5 μας ;) επισης,επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
10dimitris Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Καλημέρα, καλησπερα σε όλους. Βλέπω οτι σχεδόν δεν ποσταρει κανένας πλέον σε αυτή την ενότητα, αλλα εγω θέλω να δοκιμάσω πριν προβώ σε κάποια νέα αγορά. Ειχα μια πτώση με το S5 μου, και η οθόνη του ράγισε. Υπάρχει κάποιος που να θέλει να το πουλήσει το δικό του ? Θέλω να αγοράσω το ίδιο ! @ Ιbiza2004 που εισαι, θυμάμαι κάποιες συνομιλίες, προσπάθησα να σου στείλω pm, αλλά λέει [Το μέλος ibiza2004 έχει επιλέξει να μη δέχετε προσωπικά μηνύματα ] Edited January 30, 2014 by 10dimitris Παράθεση rc helicopters / F1 Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εν αναμονη 2 UMI S1 απο Pandawill ενος λευκου και ενος μαυρου , υπαρχει MIUI rom για το συγκεκριμενο μοντελο? Ταιριαζει αυτη του S5? Εχει κανενα θεμα? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα, καλησπερα σε όλους. Βλέπω οτι σχεδόν δεν ποσταρει κανένας πλέον σε αυτή την ενότητα, αλλα εγω θέλω να δοκιμάσω πριν προβώ σε κάποια νέα αγορά. Ειχα μια πτώση με το S5 μου, και η οθόνη του ράγισε. Υπάρχει κάποιος που να θέλει να το πουλήσει το δικό του ? Θέλω να αγοράσω το ίδιο ! @ Ιbiza2004 που εισαι, θυμάμαι κάποιες συνομιλίες, προσπάθησα να σου στείλω pm, αλλά λέει [Το μέλος ibiza2004 έχει επιλέξει να μη δέχετε προσωπικά μηνύματα ] ελα φιλε μου δεχομαι μνμτα κανονικα δεν ξερω γιατι σου το βγαζει αυτο!!!δεν νομιζω να το πουλησω ακομα δυστυχως λογο οχι των πολλων octa στην αγορα!!α ναι εχω μια νεα rom εδω και 3 βδομαδες η οποια τα σπαει απλα!!colorOS που ειναι κανονικα για τα OPPO αλλα εχει γινει port στο δικο μας!στο ANTUTU αυτη μου βγαζει 16700(περιπου φυσικα) και λοκαρισμα gps μαζι με epo και agps σε 3 sec!!! αν το πουλαγα λεω ΑΝ δημητρη θα το εδινα 150 μαζι με 4 μπαταριες 4 καλυματα 2 θηκες flip αυτες που ειχαν στειλει δλδ και το παλιο s5 για ανταλλακτικα!!αν λεω αν ψηνεσαι για τετοια τιμη το συζηταμε πιο κατω σορρυ δεν το δινω η coloOS θα την βρειτε εδω http://www.needrom.com/mobile/star-s5-12/ κανετε install απο recovery ολα τα κλασικα wipe και οταν την ξεκινησετε κανετε κατευθειαν reboot και μετα προχωρατε α ναι και κανει και install ενα νεο recovery με touch ιδιοτητες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 α ναι εχω μια νεα rom εδω και 3 βδομαδες η οποια τα σπαει απλα!!colorOS που ειναι κανονικα για τα OPPO αλλα εχει γινει port στο δικο μας!στο ANTUTU αυτη μου βγαζει 16700(περιπου φυσικα) και λοκαρισμα gps μαζι με epo και agps σε 3 sec!!! η coloOS θα την βρειτε εδω http://www.needrom.com/mobile/star-s5-12/ κανετε install απο recovery ολα τα κλασικα wipe και οταν την ξεκινησετε κανετε κατευθειαν reboot και μετα προχωρατε α ναι και κανει και install ενα νεο recovery με touch ιδιοτητες!!!! Αυτην η rom κανει για UMI S1? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 δεν εχω ιδεα ειλικρινα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εχει ελληνικα η color? Ειμαι με την ronks 7 κ ολα δουλευουν αψογα, δεν βλεπω το λογο να αλλαξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 οχι δεν εχει ελληνικα η colorOS αλλα δουλευει ακομα καλυτερα απο την ronks 7.και την colorOS ο ronks την εχει φτιαξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Σε ευχαριστω για την πληροφορια, ναι το γνωριζω για τον ronks παρακολουθω το γνωστο ρωσσικο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papahlamidas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα πρόσφατα και εμφανίζεται σε αρκετά κινέζικα αλλά και σε κάποιες rom (εγώ το έπαθα όταν άλλαξα rom) είναι στο Playstore να μην εμφανίζονται τα εικονίδια σε κάποια apps. Μπορείς βέβαια να τα κατεβάσεις απροβλημάτιστα και το εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται κανονικά στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την λογοκρισία τον Κινέζων και αυτό συμβαίνει γιατί στον hosts folder υπάρχουν ανακατευθύνσεις για να μπλοκάρουν τα εικονίδια (δεν μπορούν ευτυχώς να μπλοκάρουν την εγκατάσταση μιας και δεν είμαστε στην Κίνα). Η λύση είναι ευτυχώς πάρα πολύ απλή. Κατεβάζεται το app Hosts και κάνετε εκκαθάριση όλων τον hosts. Ίσως να θέλει και ένα restart. Σε εμένα δούλεψε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καλησπέρα, έχεις ένας φίλος το hdc one plus και έχει modem το v6.p9 το οποιο πραγματικά πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει ,το wifi του έιναι από τα πιο δυνατά που έχω δει σε κινητά και η ταχύτητα του απίστευτη. το έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικα samsung galaxy s4 και είναι πιο γρήγορο στο internet. στο θέμα μας τώρα, ψάχνω να βρω αυτό το modem image σε zip και δεν το βρίσκω, πήρα τα 2 αρχεία(το Modem.img και το αρχείο από το φάκελο mbr αλλά δεν δούλεψε). μήπως έχει κάποιος ιδέα πως θα το βρούμε ? γενικα έχω περάσει διάφορα modem και έχεουν αρκετή διαφορά μεταξύ τους, τα 2 τελευταία v.23 και v.52 στο site το ρώσικο είναι ταχύτατα αλλά δεν δουλεύει το 3g.(έχω δοκιμάσει την sim και στις 2 θέσεις.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo18s Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ GPS ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited February 3, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katso80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 καλησερα στην παρεα..θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος,τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να παιξει ο ανταπτορας hdmi ...ρομ αν δεν κανω λαθος απο ρονκς εκδοση κερνελ 3.4.5 και βασικο φασμα moly.wr8.w1248.md.wg.mp.v6.p2,..δεν ξερω αν βοηθανε αυτα ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Mια βοηθεια παρακαλω,θελω να το δωσω αν και ειμαι πολυ εευχαριστημενος με το κινητο γιατι πηρα ενα νεωτερο,πρεπει να κανω reset για να σβησω τα δικα μου στοιχεια και να ειναι καθαρο η μπορω να το κανω και με αλλον τροπο?Το εχω ρουταρει και εχω περασει την οφισιαλ αναβαθμισμενη ρομ που φυσικα δεν θυμαμαι πως τα εκανα διοτι το θαυμα γινεται μονο μια φορα.Δουλευει ρολοι Ιbiza help οπως και οποιος αλλος ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα, Υπάρχει παρακαλώ εφαρμογή στο pc με την οποία μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο και να ενημερώνω με σημειώσεις, ραντεβού κλπ στο ημερολόγιό μου? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Ειχα παρει δυο UMI S1 (μαυρο και ασπρο) για εμενα και την αδερφη μου.Επειδη τελικα βρηκαμε 2 αλλα κινητα που μας αρεσαν περισσοτερο και σε καλυτερη τιμη,το ενα UMI σε μαυρο χρωμα πηγε σε γνωστο.Ο οποιος με 60% μπαταρια πηγε να το φορτισει πρωτη φορα και οπως μ ειπε πως με το που το εβαλε ανοικτο στην πριζα αρχισαν να τρεχουν ολες οι εφαρμογες,να πηγαινει στις ρυθμισεις και να πληκτρολογει μονο του ενω παραλληλα φορτιζει κανονικα.Μολις το αποσυνδεει απο την πριζα λειτουργει κανονικα.Εχε αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?Επειδη δεν πατιεται μονο καπoιο συγκεκριμενο εικονιδιο ωστε να εχω την υποψια οτι φταιει το digitizer λετε να ειναι καποιο bug ή θεμα rom? Edited February 13, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ειχα παρει δυο UMI S1 (μαυρο και ασπρο) για εμενα και την αδερφη μου.Επειδη τελικα βρηκαμε 2 αλλα κινητα που μας αρεσαν περισσοτερο και σε καλυτερη τιμη,το ενα UMI σε μαυρο χρωμα πηγε σε γνωστο.Ο οποιος με 60% μπαταρια πηγε να το φορτισει πρωτη φορα και οπως μ ειπε πως με το που το εβαλε ανοικτο στην πριζα αρχισαν να τρεχουν ολες οι εφαρμογες,να πηγαινει στις ρυθμισεις και να πληκτρολογει μονο του ενω παραλληλα φορτιζει κανονικα.Μολις το αποσυνδεει απο την πριζα λειτουργει κανονικα.Εχε αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?Επειδη δεν πατιεται μονο καπoιο συγκεκριμενο εικονιδιο ωστε να εχω την υποψια οτι φταιει το digitizer λετε να ειναι καποιο bug ή θεμα rom? είναι καθαρά θέμα φορτιστή, ας δοκιμάσει με άλλο και θα δει ότι όλα ειναι οκ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 είναι καθαρά θέμα φορτιστή, ας δοκιμάσει με άλλο και θα δει ότι όλα ειναι οκ.:) Σ ευχαριστω παρα πολυ!Να σαι καλα!:D Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts