Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα αγαπητέ συντονιστή είναι, οτι ΔΕΝ ξέρουμε πότε και τι θα απαντήσει ο καθένας.....

Μάλλον ΔΕΝ θέλετε να ποστάρουμε για να μην ενοχλούμε τον σέρβερ, ή ανεβαίνει το θέμα του Star S5 συνέχεια πρώτο στον πίνακα ?

Οπως και να έχει, τέτοια αντιμετώπιση σε άλλα φόρουμ ακόμα και του εξωτερικού με τρομερή κίνηση απο συνεχόμενα πόστς, ΔΕΝ έχω ξαναδεί.

Το μόνο που καταφέρνετε Κ. Συντονιστά είναι να σταματάμε τα πόστ και να πάμε σε άλλο φόρουμ........

Edited by navi55
άσκοπη μορφοποίηση κειμένου

rc helicopters / F1

Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα αγαπητέ συντονιστή είναι, οτι ΔΕΝ ξέρουμε πότε και τι θα απαντήσει ο καθένας.....

Μάλλον ΔΕΝ θέλετε να ποστάρουμε για να μην ενοχλούμε τον σέρβερ, ή ανεβαίνει το θέμα του Star S5 συνέχεια πρώτο στον πίνακα ?

Οπως και να έχει, τέτοια αντιμετώπιση σε άλλα φόρουμ ακόμα και του εξωτερικού με τρομερή κίνηση απο συνεχόμενα πόστς, ΔΕΝ έχω ξαναδεί.

Το μόνο που καταφέρνετε Κ. Συντονιστά είναι να σταματάμε τα πόστ και να πάμε σε άλλο φόρουμ........

Συμφωνω απολυτα,που ξερουμε ποτε η τι θα απαντηση καποιος?

Edited by navi55

Επίσης απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post! Η μορφοποίηση χρησιμοποιείτε μόνο για ειδικές περιπτώσεις όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι σοβαρό:!:

Πόσο δύσκολο δηλαδή είναι να χρησιμοποιείτε την πολλαπλή παράθεση? Forum είμαστε, όχι chat! Αν αφήναμε τα συνεχόμενα posts των χρηστών το θέμα τώρα δεν θα ήταν 31 σελίδες αλλά 50. Δεν είναι θέμα server φυσικά. Απλά πρέπει να υπάρχει μία συνοχή των posts. Διαφορετικά φαντάσου να έβλεπες σε μία σελίδα 15 posts από έναν χρήστη.

Το ότι δεν ξέρεις πότε θα απαντήσει και τι κάποιος χρήστης δεν έχει καμία σχέση! Δεν είπαμε να κάνεις τροποποίηση του post μετά από μια βδομάδα. Στα περισσότερα posts που έχω αφήσει την σχετική παρατήρηση έχουν δημιουργηθεί σε διάστημα μερικών λεπτών μεταξύ τους ή το πολύ μιας ώρας χωρίς να έχει δοθεί κάποια απάντηση.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Συνέχεια στο θέμα.

Edited by navi55

Επίσης απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post! Η μορφοποίηση χρησιμοποιείτε μόνο για ειδικές περιπτώσεις όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι σοβαρό:!:

Πόσο δύσκολο δηλαδή είναι να χρησιμοποιείτε την πολλαπλή παράθεση? Forum είμαστε, όχι chat! Αν αφήναμε τα συνεχόμενα posts των χρηστών το θέμα τώρα δεν θα ήταν 31 σελίδες αλλά 50. Δεν είναι θέμα server φυσικά. Απλά πρέπει να υπάρχει μία συνοχή των posts. Διαφορετικά φαντάσου να έβλεπες σε μία σελίδα 15 posts από έναν χρήστη.

Το ότι δεν ξέρεις πότε θα απαντήσει και τι κάποιος χρήστης δεν έχει καμία σχέση! Δεν είπαμε να κάνεις τροποποίηση του post μετά από μια βδομάδα. Στα περισσότερα posts που έχω αφήσει την σχετική παρατήρηση έχουν δημιουργηθεί σε διάστημα μερικών λεπτών μεταξύ τους ή το πολύ μιας ώρας χωρίς να έχει δοθεί κάποια απάντηση.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Συνέχεια στο θέμα.

εγω εχω δει αλλα θεματα πολυ χειροτερα απο αυτο και δεν υπαρχει καν συσταση και εχουν φτασει διπλασια και ποστ χωρις να εχει ερθει ακομα το κινητο,τα υπολοιπα ειναι περιττα

Αυτό που λέω ισχύει για όλο το myphone. Μπορείς να κάνεις αναφορά στα posts των θεμάτων που αναφέρεσαι ή να ενημερώσεις με προσωπικό μήνυμα τους αρμόδιους διαχειριστές.

τα φορουμ ειναι για να εχουμε ελευθερια λογου φυσικα παντα στα του θεματος που ειναι το εκαστοτε θεμα!!!!δεν μπορω να ξερω τι θα απαντησει ο πχ tsopanos μετα απο 1-2sec απο την κοινοποιηση μου!!!ελεος ρε mods ειπαμε να υπαρχει ταξη στα θεματα αλλα οχι και να γινομαστε και μαντηδες!!!θα εκανα αλλη δουλεια και θα ειχα galaxy s4 αχαχαχαχα!!

στο θεμα μας τωρα:η μπαταρια του κινητου κραταει ανετα πλεον κοντα στις 2,5 μερες(εχω σταματησει να μλκιζομαι συνεχεια) κανα παιχνιδακι λιγο fb messenger(3g εννοειται παντα) gps οταν κανω ποδηλατο για να βλεπω ποσα χλμ και τι μεση ταχυτητα εχω αλλα δεν εχω πλεον την ''μαμα'' εκδοση αλλα αυτην εδω ενος ρωσου(ειναι αδερφια μας εξαλλου :p ) http://www.needrom.com/mobile/star-s5-8/

με την οποια να πω οτι εχω λοκαρισμα του gps σε 5sec και οχι με hot start αλλα με cold start!!!μου εδωσε και την ποιο μεγαλη βαθμολογια στο antutu 13625 η μαμα αν δεν κανω λαθος ηταν στο 13200 περιπου!!!

.........ελεος ρε mods ειπαμε να υπαρχει ταξη στα θεματα αλλα οχι και να γινομαστε και μαντηδες!!!θα εκανα αλλη δουλεια και θα ειχα galaxy s4 αχαχαχαχα!!

:lol::lol::lol::lol:

:up:

στο θεμα μας τωρα:η μπαταρια του κινητου κραταει ανετα πλεον κοντα στις 2,5 μερες(εχω σταματησει να μλκιζομαι συνεχεια) κανα παιχνιδακι λιγο fb messenger(3g εννοειται παντα) gps οταν κανω ποδηλατο για να βλεπω ποσα χλμ και τι μεση ταχυτητα εχω αλλα δεν εχω πλεον την ''μαμα'' εκδοση αλλα αυτην εδω ενος ρωσου(ειναι αδερφια μας εξαλλου :p ) http://www.needrom.com/mobile/star-s5-8/

με την οποια να πω οτι εχω λοκαρισμα του gps σε 5sec και οχι με hot start αλλα με cold start!!!

3 Ερωτήσεις

_ Τι είναι το hot start και τι το cold start ? :what:

_ Ελληνικά βλέπεις σαν γλώσσα ?

_ Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς ? [ κολλάει καθόλου ] οδήγηση με αυτοκίνητο εννοώ ?

μου εδωσε και την ποιο μεγαλη βαθμολογια στο antutu 13625 η μαμα αν δεν κανω λαθος ηταν στο 13200 περιπου!!!

13020 το δικό μου, μόλις το πήρα χωρίς να προσθέσω άλλες εφαρμογές

rc helicopters / F1

Ποιος θα μου θυμισει πως παιρνουμε screenshot το εκανα μια δυο φορες το ξεχασα,ειναι και το αλτζηαιμερ βλεπεις,κατι με power και volume ηταν αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως

:lol::lol::lol::lol:

:up:

3 Ερωτήσεις

_ Τι είναι το hot start και τι το cold start ? :what:

_ Ελληνικά βλέπεις σαν γλώσσα ?

_ Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς ? [ κολλάει καθόλου ] οδήγηση με αυτοκίνητο εννοώ ?

13020 το δικό μου, μόλις το πήρα χωρίς να προσθέσω άλλες εφαρμογές

hot start ειναι αν δεν κανω λαθος να εχει epo και agps ενεργα και να εχεις συνδεθει πιο πριν καποια στιγμη

cold start ειναι να μην εχεις τπτ απο τα παραπανω

ελληνικα δεν εχει σαν γλωσσα συστηματος στο πληκτρολογιο εχει βεβαια εγω ομως δεν χρησιμοποιω ελληνικα για την γλωσσα συστηματος οποτε δεν με απασχολει

racechrono(ειναι free στο appstore) εχω για να βλεπω ποσα χλμ και τι μεση ταχυτητα εχω με το ποδηλατο και sygic(ειναι free απο αλλου αυτο χεχχεχε) για προγραμμα πλοηγησης!!!!

@ ibiza2004 ευχαριστώ για την απάντηση.

sygic αρχειάκι έχω και εγώ :happy:, αλλά νομίζω πως έχει αρκετά σφάλματα στους χάρτες συγκριτικά με το Mireo DON'T PANIC που τελικά χρησιμοποιώ, αλλά δεν βρίσκω αρχειάκι αλλά sygic .:lol:

Για τα Ελληνικά απλά ψάχνομαι γιατί η γυναίκα μου, ΔΕΝ..... με τίποτε τα Αγγλικά, και να πω οτι δεν ξέρει την γλώσσα ?.......

Ενι γουέϊ που λέμε... Άβυσσος το γυναικείο μυαλό...

Στο θέμα μας.

[ Flash this rom with spflashtools, then don't poweron the phone normally, but start into recovery to wipe data/factory reset. If you don't do this, it will bootloop because the new partition will be in conflict with the old one.

To start into recovery after flashed the new rom : turn off the phone, connect to the pc usb cable and hold power+volumeUp button (20 seconds in total) until you go into recovery menù, then release buttons. ]

Δεν καταλαβαίνω, αφου λέει οτι δεν πρέπει να το " ανάψουμε " κανονικά αλλά σε recovery, πως στην δεύτερη παράγραφο λέει " για να ξεκινήσουμε σε recovery μετά την εγκατάσταση, " σβήνουμε " το τηλέφωνο ?

Τελικά να το ανάψουμε ή οχι ?

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνω γ@μότο μου...:dash:

rc helicopters / F1

ανοιγεις το sp flash tools φορτωνεις το scatter file της εκαστοτε rom μετα πατας download και βαζεις το κινητο στην θυρα usb χωρις ομως να εχει την μπαταρια του μεσα περιμενεις να κανει το φλασαρισμα και οταν βγαλει ενα παραθυρακι με ενα πρασινο κυκλο βγαζεις το κινητο απο τον υπολογιστη και εισαι ετοιμος με την νεα rom.ειναι σχετικα ευκολο!!!!

@ ibiza2004

Αύριο θα το δοκιμάσω, και ο Θεός βοηθός !

Δεν έχω ξαναπαίξει, ...και έχω κάποιες ανασφάλειες.

Ομως, θα το κάνω, και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.

Tnx again

rc helicopters / F1

Παίδες καλημέρα.

Εχθές, έφαγα τα μάτια μου για να βρώ θήκη που να ταιριάξει με το κινητό μας, αλλά δυστυχώς...... Τιποτα.

Βρήκα και ένα ενδιαφέρων site, όπου μπορείς να επιλέξεις όποιο κινητό θες, και να το συγκρίνεις με όποιο θές, και το καλό είναι οτι εκτός απο τις εικόνες, δίνει και διαστάσεις απο κάτω.

Ωραίο και για παιχνίδι :lol:

έβαλα αυτά που ταιριάζουν κάπως, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν κάνουν.

http://phone-size.com/?s=16%2C86%2C3%2C6

Το δικό μας έχει διαστάσεις

Υψος Χ Πλάτος Χ Πάχος 14.236 Χ 7.284 Χ 9.610 μετρημένο με το αγαπημένο μου ψηφιακό παχύμετρο

@ ibiza2004

Σε αυτή την φάση που δείχνει η εικόνα που παραθέτω, επιλέγουμε όλα τα αρχεία ?... ή κάποια ?

Μετά αφού εχουμε ήδη αφαιρέσει την μπαταρία κλικάρουμε στο download κουμπάκι και μετά συνδέουμε το κινητό μέσω usb και περιμένουμε το θαύμα ?

Edited by navi55
συνεχόμενα posts!

rc helicopters / F1

@ ibiza2004

Σε αυτή την φάση που δείχνει η εικόνα που παραθέτω, επιλέγουμε όλα τα αρχεία ?... ή κάποια ?

Μετά αφού εχουμε ήδη αφαιρέσει την μπαταρία κλικάρουμε στο download κουμπάκι

και μετά συνδέουμε το κινητό μέσω usb και περιμένουμε το θαύμα ?

Και εγω βρισκομαι στο ιδιο σημειο μονο που μετα απο το F9 ( η download) που πατας,

σου βγαζει ενα error για paths.

Δες τις φωτο.

Αυτο που καταφερα να κανω ομως, ειναι να κατεβασω ενα apps απο google play

και να του βαλω μεσα απο αυτο custom recovery.

Και αφου το εκανα αυτο, εκανα περιπου με 2-3 φορες ξανα root, γιατι εκανα reset τα παντα.

Πιο πολυ για να το τεσταρω. Αφου σε ενα σημειο νομιζα οτι τα επεξε το κινητο.

αμα βγαλεις την μπαταρια στρωνει παντος.

Mobile uncle tools λεγετε εαν ενδιαφερεται κανεις.

Οπως και να εχει εχω μεινει στο ιδιο σημειο, 10dimitris.

Τωρα που το θυμηθηκα.

Καποιος ειχε προβλημα με τον ηχο ειχα διαβασει σε προηγουμενες σελιδες,

δειτε απο εικονες τι μπορεις να κανεις απο το app που κατεβασα.

ανοιγεις το sp flash tools φορτωνεις το scatter file της εκαστοτε rom μετα πατας download και βαζεις το κινητο στην θυρα usb χωρις ομως να εχει την μπαταρια του μεσα περιμενεις να κανει το φλασαρισμα και οταν βγαλει ενα παραθυρακι με ενα πρασινο κυκλο βγαζεις το κινητο απο τον υπολογιστη και εισαι ετοιμος με την νεα rom.ειναι σχετικα ευκολο!!!!

Εκανα αυτά τα βήματα, αφού τσεκάρισα όλες τις επιλογές που είχε το scatter file, σύνδεσα το κινητό χωρίς μπαταρία με το καλώδιο στο pc αφού είχα πατήσει download, περίμενα και μου έγραφε οτι ΔΕΝ έγινε σωστή εγκατάσταση.

Το επανέλαβα και δεύτερη φορά, πάλι το ίδιο, και μετά σταμάτησα για βοήθεια...

Η συσκευή μου λειτουργεί κανονικά όπως πριν, δεν έπαθα κάτι, αλλά δεν έγινε και το θαύμα :(

rc helicopters / F1

Εκανα αυτά τα βήματα, αφού τσεκάρισα όλες τις επιλογές που είχε το scatter file, σύνδεσα το κινητό χωρίς μπαταρία με το καλώδιο στο pc αφού είχα πατήσει download, περίμενα και μου έγραφε οτι ΔΕΝ έγινε σωστή εγκατάσταση.

Το επανέλαβα και δεύτερη φορά, πάλι το ίδιο, και μετά σταμάτησα για βοήθεια...

Η συσκευή μου λειτουργεί κανονικά όπως πριν, δεν έπαθα κάτι, αλλά δεν έγινε και το θαύμα :(

ειναι απλο αμα κατεβασετε μια rom σε zip η rar την αποσυμπιεζετε και μεσα εχει ολους τους φακελους και ενα αρχειο scatter εκεινο φορτωνετε οχι απο τον φακελο του sp flash tools

http://img401.imageshack.us/img401/8943/17615249.jpg

Uploaded with ImageShack.us

να και μια φωτο για παραδειγμα

οταν γινουν ολα αυτα θα βγαλει ολα τα κουτακια τσεκαρισμενα και θα πατησετε download και θα βαλετε το κινητο sthn usb χωρις μπαταρια και θα γινει το θαυμα

Το μονο προβλημα με αυτη την rom, ειναι οτι ενωνει ολους τους χορους και σου φτιαχνει ενα αποθηκευτικο χωρο 6 και κατι γιγα,

αλλα δεν μπορεις να σωσεις δικα σου πραγματα, π.χ. photo, music, camera, και δεν ξερω τι αλλο.

Μονο Apps μπορεις να κανεις Ιnstall, μεχρι στιγμης δεν εχω ιδεα πως να αποθηκευσω.

Οτιδηποτε παω να κανω βλεπω αυτο το μηνυμα : your phone does not have an sd card inserted.

απο την μια ειναι καλο γιατι οτι μνημες ειχε τις προσθεσε και βλεπει μια μονο.

Απο την αλλη, πρεπει να τρεχω για αγορα sd

Δηλαδή κατάφερες και την πέρασες; Για πες πως είναι; Γενικά βλέπεις βελτίωση;

Εγώ το βλεπω σαν καλό να είναι ένας ο χώρος αφου με την sd μου μένουν χωρίς να τα χρησιμοποιώ τα 4GB που έχει σαν sd.

Edited by mask2011

Σκεφτομαι να κανω ενα factory reset προτου το στειλω

1) Πως γινεται ?

2) Το κινητο γινεται unrooted αν κανεις factory reset ?

Edited by The X
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

βελτιωση δεν εχω δει να σου πω την αληθεια φιλε.

Ακομη προσπαθω να καταλαβω ποιος ο λογος να βαλεις custom rom.

Το τηλ. βαση του Benchmark, πανω κατω στα ιδια ειναι.

Μου εριξε τις καμερες πιο χαμηλα. στα 8 πισω και 3.7 μπροστα.

το gps ειναι σφαιρα, πιανει μεσα στο σπιτι, ενω πριν ηθελε μπαλκονι.

Με factory reset ναι σου γινετε unrooted.

Ξαναμπαινουν οι κινεζιες, κλπ, κλπ

Λοιπον παμε.

rom εβαλα αυτη εδω http://www.needrom.com/mobile/star-s5-8/ .

Based on the last Rom JIAYU G4 build_20130502-201925.

Πας στην σελιδα, πανω δεξια εχει 3 links για κατεβασμα.

1. Star S5

2. Driver

3. Flash

O driver ειναι....driver μεταξυ τηλ. και η/υ. (κανε τον install εαν θες)

unzip - unrar και τα 3 τα αρχεια (αναλογα το προγραμα που εχετε.)

μπαινεις στο φακελο flash, τρεχεις το flash tool exe.

open scatter-loading file

επιλεγεις το αρχειο MT6589_Android_scatter_emmc που ειναι μεσα στον φακελο ROM_S5 mod JY-G4 20130502-201925

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ FLASH TOOL

μολις το επιλεξεις θα σου βγαλει κατι ονοματα επιλεγμενα στο παραθυρο του flash tool exe.

Πατας την Download επιλογη στο interface, H πατας F9

σου βγαζει ενα μυνημα, μπλαμπλαμπλα.....οκ??? παταμε οκ

αμεσως μετα βαζουμε το τηλεφωνο μας στο usb του, χωρις να φοραει την μπαταρια του.

Οποτε πριν πατησεις το download που σου ειπα πιο πανω εχε το τηλεφωνο ετοιμο χωρις μπαταρια.

Μολις το συνδεσεις αρχιζει και του ανεβαζει αρχεια (θα βλεπεις και κατι μπαρες στο κατω μερος του flash tool)

Οταν τελειωσει το update, θα σου πεταξει ενα παραθυρακι στην μεση του προγραματος και θα γραφει OK!

Μετα απο αυτο βγαζουμε το τηλ. απο την θυρα(usb) βαζουμε πισω την μπαταρια του και το ανοιγουμε κανοντας τον σταυρο μας.

Ο τυπος-τυποι που το εκαναν αυτο, λενε οτι καλο θα ηταν να "μπουταρουμε" σε recovery πατοντας το power κουμπι συν το πανω της φωνης(καμια 20αρια δευτερα περιπου)

απο εκει κανουμε ενα factory reset clean up κλπ.

Εγω δεν αντεξα ομως να ταο κανω αυτο γιατι καθε φορα που πατα αυτα τα κουμπια μου ερχετε να πεταξω το κινητο στον γειτονα..

Οταν ανοιγει το κινητο εχει custon animaton και διαφορα pre-installed καλουδια.

Αυτα.

Edited by devdok