devdok Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Για σας και απο εμενα. Καινουργιο μελος στο φορουμ. Μολις εγινα μελος για να σας πω οτι και εγω εχω παραγγειλει αυτο το τηλ. και το περιμενω απο pantawill. Περιμενω να δω πως θα παει η παραγγελεια απο το panda για να παραγγειλω μετα το pipo M9, Θα σας πω εντυπωσεις μολις το παραλαβω. Εχει κανεις ιδεα που μπορω να παρω καμια ομορφη θηκη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Για σας και απο εμενα. Καινουργιο μελος στο φορουμ. Μολις εγινα μελος για να σας πω οτι και εγω εχω παραγγειλει αυτο το τηλ. και το περιμενω απο pantawill. Περιμενω να δω πως θα παει η παραγγελεια απο το panda για να παραγγειλω μετα το pipo M9, Θα σας πω εντυπωσεις μολις το παραλαβω. Εχει κανεις ιδεα που μπορω να παρω καμια ομορφη θηκη ? Kαλωςορισες,θηκη δεν υπαρχει προς το παρον,πειραματιζομαστε ολοι μας,βρηκαμε τις πιο κατω,εγω παραγγειλα την πρωτη,ενας φιλος την δευτερη,μετα βρηκα και την τριτη,ταιριαζουν οι διαστασεις τους. http://www.ebay.com/itm/New-Leather-Case-Cover-Pouch-LCD-Film-For-HTC-Butterfly-X920E-h-/190812830389?ssPageName=ADME:L:OU:AU:3160 http://www.ebay.com/itm/300886590259?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/Leather-Case-Skin-Cover-Sleeve-for-HTC-Droid-DNA-X920e-screen-protector-/121092478187?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c31ac94eb ριξε μια ματια κι εσυ κατι θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Προς ενημέρωση, προχτές παρήγγειλα το x920 από pandawill. Το είχε σε διαθεσιμότητα. Σήμερα επικοινώνησα με τσατ και μου είπαν πως δεν υπάρχει σε στοκ και πως θα κάνει 3 με 5 μέρες ακόμα. Χωρίς να είναι και πολύ σιγουροι. Όσοι σκέφτονται για το συγκεκριμένο, προσοχή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Προς ενημέρωση, προχτές παρήγγειλα το x920 από pandawill. Το είχε σε διαθεσιμότητα. Σήμερα επικοινώνησα με τσατ και μου είπαν πως δεν υπάρχει σε στοκ και πως θα κάνει 3 με 5 μέρες ακόμα. Χωρίς να είναι και πολύ σιγουροι. Όσοι σκέφτονται για το συγκεκριμένο, προσοχή λοιπόν. Επειδή επικρατεί ένα μπάχαλο γενικά με τη διαθεσιμότητα κινητών και τάμπλετ στο σάιτ του pandawill (2 φορές μου κάνανε refund λόγω έλλειψης).......καλά είναι να μπαίνεται στο φόρουμ και να ρωτάτε αν πράγματι υπάρχει διαθεσιμότητα για το προιόν που θέλετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλημέρα κι από μένα. Προς ενημέρωση, προχτές παρήγγειλα το x920 από pandawill. Το είχε σε διαθεσιμότητα. Σήμερα επικοινώνησα με τσατ και μου είπαν πως δεν υπάρχει σε στοκ και πως θα κάνει 3 με 5 μέρες ακόμα. Χωρίς να είναι και πολύ σιγουροι. Όσοι σκέφτονται για το συγκεκριμένο, προσοχή λοιπόν. Επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά εννοείς αυτόhttp://www.merimobiles.com/x920-mtk6589-quad-core-1-2ghz-5-0-inch-android-4-2-dual-camera-dual-sim-3g-smartphone-4gb_p/meri8106.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Λοιπόν. Έγινα verified επιτέλους στο paypal. Τελευταία ερώτηση. Oklot(210 δολλάρια με θήκη) ή Pandawill(223 δολλάρια + 6 για την θήκη από το ebay, αλλά πιο αξιόπιστο); Κάρτα μνήμης θα πάρω από εδώ μία 16αρα class 10. Έχει δοκιμάσει κανείς για να ξέρουμε ότι την υποστηρίζει σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Λοιπόν. Έγινα verified επιτέλους στο paypal. Τελευταία ερώτηση. Oklot(210 δολλάρια με θήκη) ή Pandawill(223 δολλάρια + 6 για την θήκη από το ebay, αλλά πιο αξιόπιστο); Κάρτα μνήμης θα πάρω από εδώ μία 16αρα class 10. Έχει δοκιμάσει κανείς για να ξέρουμε ότι την υποστηρίζει σίγουρα; Από όπου και να πάρεις ρώτα για διαθεσιμότητα πρώτα . Από oklot που πήρα απαντούν πολύ γρήγορα στο email , okLot88@hotmail.com Την Δευτέρα μου είπαν ότι θα παραλάβουν το μαύρο και όντως έγινε shipped η παραγγελία και ενημερώθηκε το tracking number.Πλέον είναι ανιχνεύσιμο και μέσω Singapore Post . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αφού πήρατε καναδυο από το Oklot θα το προτιμήσω λόγω τιμής και θήκης. Εχώ ήδη στείλει email για διαθεσιμότητα οπότε αναμένω απάντηση και αύριο παραγγέλνω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αφού πήρατε καναδυο από το Oklot θα το προτιμήσω λόγω τιμής και θήκης. Εχώ ήδη στείλει email για διαθεσιμότητα οπότε αναμένω απάντηση και αύριο παραγγέλνω. Ευχαριστώ Μην ξεχάσεις να ζητήσεις να γράψουν στο πακέτο χαμηλή τιμή για να μην έχεις πρόβλημα με τελωνείο . Αν θυμάμαι καλά γράφουν 25 δολάρια . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλησπερα στη παρεα! Επιδη αρχισε να εξαντλειτε και εμενα η υπομονη μου να περιμενω το UMI X2 και το jiayu g4 ,θα θελα να ρωτησω στα παιδια που το εχουν: A. αν ειναι καλη η ποιοτιτα ηχου στις κλησεις, δηλαδη αν ακουτε καλα τον συνομιλιτη και αν σας ακουνε καλα?(ειχα καποτε ενα θεμα με ενα κινεζικο...επρεπε να φωναζω) B. η φωτογραφικη , περα απο τα megapixel βγαζει καθαρες φωτογραφιες? ποιοτιτα βιντεο? ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Δες αυτά που είχε βάλει ο droulis. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4624302#post4624302 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4641983#post4641983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 openmind Ευχαριστώ. Λες να ακυρώσω και να δω τι υπάρχει διαθέσιμο; kaban22 Ναι αυτό εννοώ. Προτίμησα το pandawill για πιο γρήγορη αποστολή αλλά απ' ότι βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) [ATTACH]31726[/ATTACH] [ATTACH]31727[/ATTACH] [ATTACH]31728[/ATTACH] [ATTACH]31729[/ATTACH] Μια μικρη ιδεα απο την καμερα,δεν ειμαι ειδικος. Edited April 18, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Υπάρχει κανείς που να του το στειλαν με ταχυδρομείο και να πλήρωσε τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 openmind Ευχαριστώ. Λες να ακυρώσω και να δω τι υπάρχει διαθέσιμο; kaban22 Ναι αυτό εννοώ. Προτίμησα το pandawill για πιο γρήγορη αποστολή αλλά απ' ότι βλέπω... Γνώμη μου είναι να γραφτείς στο φόρουμ (θέλει ξεχωριστό λογαριασμό) και να τους ρωτήσεις πότε θα το έχουν σε διαθεσιμότητα Ανάλογα με την απάντηση που θα σου δώσουν......ρωτάς για κάποιο άλλο προιόν που σε ενδιαφέρει, αν υπάρχει διαθέσιμο και να σου στείλουν αυτό......ή ζητάς refund τα χρήματα και ψωνίζεις από αλλού Στο φόρουμ (Pandawill Help Center/Pre-sale Service (Before Purchase)......θα δεις το μπάχαλο που επικρατεί........από τις 10 ερωτήσεις για διαθεσιμότητα.....ζήτημα είναι να υπάρχουν 1-2 Υπάρχει κανείς που να του το στειλαν με ταχυδρομείο και να πλήρωσε τελωνείο; Προς το παρών δεν υπάρχει αναφορά για τελωνείο, με ταχυδρομείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Υπάρχει κανείς που να του το στειλαν με ταχυδρομείο και να πλήρωσε τελωνείο; Πρεπει να ειναι κανεις πολυ ατυχος για να περασει τελωνειο με συστημενο,η ems συνηθως με dhl περνανε αλλοιως δεν υπαρχει προβλημα. [ATTACH]31730[/ATTACH] Αυτη βγηκε ακριβως οπως ειναι και στον τοιχο,στα ιδια χρωματα.χμ χμ -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 ευχαριστώ tsopanos για τις φωτογραφίες.αρκετά καλή θα έλεγα η φωτογραφική. από θέμα μικροφώνου και ακουστικού στις συνομιλίες πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) ευχαριστώ tsopanos για τις φωτογραφίες.αρκετά καλή θα έλεγα η φωτογραφική. από θέμα μικροφώνου και ακουστικού στις συνομιλίες πως τα πάει? ναι,δεν νομιζω να ειναι 12μπ αλλα ειναι πολυ καλη,κανενα προβλημα στις συνομιλιες,καθαρη και ζεστη ακουγεται η φωνη,βιντεο ακομα καλυτερο.Δεν ξερω πως να το ανεβασω αλλα ειναι πολυ καλο το κινητο για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο,δεν ξερω κατι στην ελληνικη αγορα στα 170 ευρω να εχει τετοιες δυνατοτητες,λογικα θα υπαρχουν και καλυτερα,το βρισκω υπερβολικο να ξοδεψει καποιος πιο πολλα χρηματα για κατι αλλο οταν του χρονου θα ειναι ηδη παλαια τεχνολογια. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited April 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! είναι πολύ καλή επιλογή πιστεύω το κινητό για τα λεφτα του. θα περιμένω λίγο ακόμα για το umi.. οι φήμες λένε για τέλος του μήνα...αλλιώς πάω για s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Παιδιά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά paypal. Πως πληρώνω το κινητό στο oklot από το paypal; Θα το πάρω από εκεί γιατί το έχει ανώ το pandawill μου ειπε σε καμία εβδομάδα. EDIT: Τελικά το βρήκα. Έπρεπε να κάνω sign in στο oklot. Έκανα την παραγγελία και περιμένω. Edited April 18, 2013 by mask2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 openmind Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Έγραψα στο φόρουμ και μου απάντησε πως θα πρέπει να περιμένω "περίπου" μια εβδομάδα ακόμα. Τέσσερις μέρες μετά την πληρωμή αυτά. Γνώμη μου είναι πως, αρχικά ,έπρεπε να γράφει στο σάιτ πως δεν το έχει σε στοκ και τελικά ας είχαν τουλάχιστον μια ακριβής απάντηση για το πότε ακριβώς θα το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δεν αντεξα.. μολις παρηγγειλα το λευκο απο oklot.. δεν ειχε σε μαυρο που ηθελα, αλλα και το λευκο ομορφουλι ειναι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 πηρα και εγω το star s5 απο oklot.η παραγγελια εγινε στις 15 και μου εδωσαν track number στις 16.περιμενω με αγωνια να δω πως θα ανταποκριθει σε αυτα που ζηταω το κινητο αν και απο τεχνικα χαρακτηριστικα γι αυτο που πληρωνεις παιρνεις καλο κινητο πολυ καλο θα ελεγα!!!α ναι στο signpost για το track number μου βγαζει αυτο ''INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)'' ξερει κανεις τι σημαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 πηρα και εγω το star s5 απο oklot.η παραγγελια εγινε στις 15 και μου εδωσαν track number στις 16.περιμενω με αγωνια να δω πως θα ανταποκριθει σε αυτα που ζηταω το κινητο αν και απο τεχνικα χαρακτηριστικα γι αυτο που πληρωνεις παιρνεις καλο κινητο πολυ καλο θα ελεγα!!!α ναι στο signpost για το track number μου βγαζει αυτο ''INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)'' ξερει κανεις τι σημαινει??? ΝΑΙ,το εχουν δωσει για αποστολη αλλα δεν εχει φυγει ακομα,οταν φυγει θα αλλαξει η ενδειξη σε: Despatched to overseas (Country code: GR) μετα ειναι ζητημα 7-10 ημερων να το παραλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 οκ φιλε μου σε ευχαριστω ποσες μερες συνολο θα κανει για να φυγει απο εκει??2-3μερες??εμενα εχει ηδη 2 με αυτο το μνμ!! εσυ αν δεν κανω λαθος το εχεις ηδη ετσι??καμια custom rom υπαρχει η εστω να μπορουμε να κανουμε την stock rooted?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts