Jump to content

Πρόγραμμα Antivirus: Προτάσεις

EchiDNA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το AVG το χρησιμοποιούν κανονικά πολλές μεγάλες εταιρείες..... και φυσικά κάνει δουλειά....
Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia egw exw Norton Internet Security kai Norton Systemworks...kai mporw na pw einai enta3ei...prosferoun arketa...an e3eresoume merikes m@lakies pou kanoun wres wres.... :p
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

An kai to 8ema exei syzhyth8ei polles fores,

Norton Corporate Edition 7.6.1 h 8

h NOD32

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

NOD32????? Τι παίζει μ' αυτό? Είναι καλό? 'Εχει και firewall μαζί ή όχι? Η έκδοση trial που κατεβάζεις απ' τη σελίδα τους μπορεί να γίνει full με κλειδί ή τελος πάντων με το γνωστό τρόπο ή πρέπει να την βρούμε από αλλού???
Φιλικά Γιώργος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (23 Ιούλ. 2004 , 15:28)

NOD32????? Τι παίζει μ' αυτό? Είναι καλό? 'Εχει και firewall μαζί ή όχι? Η έκδοση trial που κατεβάζεις απ' τη σελίδα τους μπορεί να γίνει full με κλειδί ή τελος πάντων με το γνωστό τρόπο ή πρέπει να την βρούμε από αλλού???

Kathe ypologistis prepei ektos apo antivirus na diathetei kai firewall. Isos na einai kai pio simantiko. An kai tora eimai off-topic to zone alarm pro den paizetai kai prepei na yparxei se kathe pc. Akousa parapano kati gia norton internet security, Hmarton! Diavaste edo kai tha allaksete gnomi. Endeiktika anafero: "Το NIS επειδή είναι ανίκανο να δει τις σελίδες που στέλνει ο server αν αυτές έχουν πρώτα υποστεί συμπίεση, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ με δραματικό αποτέλεσμα στο άνοιγμα των σελίδων" . Exo xrisimopoisei norton antivirus 2003 kai 2004 kai einai poly varia re paidi mou, den antexontai. Meta piga se panda titanium kai to vrika panalfro kai apsogo omos logo tis trial ekdosis eipa na dokimaso kati allo. Egkatestisa f-secure to opoio theoreitai kai einai arketa vary kai logo sovarou kollimatos stin egkatastasi (oute sta windows den mporousa na mpo meta) to evgala. Kai irthe i stigmi na katalikso sto NOD32 (kai auto elafry) kai eimai para poly ikanopoiimenos. (nomima e? :p ) Oriste kai ta vraveia. Sistinetai anepifylakta! Exei kati gia internet protection alla tha einai tis plakas. Opoios epithymei na testarei to antivirus sto http://www.nvkz.kuzbass.net/as/ yparxoun 5274 ioi :D :D Emena mou ta vriskei ola.

pio zone alarm? mas douleveis to firewall ine ENA:

Visnetic Firewall to setareis olo monos sou me rules (thelei douleia omos den einai eukolo oute pexnidi) apo ports, addresses.. episis filtarrei SMTP, UDP, ICMP, ARP, RARP, MAC addresses me rules pou vasizontai pano se portes kai addresses pou tou otizeis esi.. AUTO EINAI FIREWALL!! hehehe

Για dialup ή γενικά για dynamic διευθύνσεις το zonealarm είναι μια χαρά. Το θέμα του topic όμως είναι τα προγράμματα antivirus και καλό θα είναι να μείνουμε σε αυτό.

Ρε παίδες έβαλα το Panda AV Platinum 7, και μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Απλά ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το panda έχει και ενσωματομένο firewall. Αξίζει να βγάλω το zone alarm και να αφήσω μόνο αυτό, να έχω και τα δύο μαζί ή να το κάνω disable και να έχω μονο το zone; Τί με συμβουλεύετε;

EDIT: Sorry mcde που αναφέρομαι σε firewall, αλλά δεν ξέρω που αλλού να το έγραφα :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Εγώ έχω το Norton Corporate Edition 8(Έχει βγει και 9).

Πολύ πιο ελαφρύ σε σχέση με τη σειρά Norton Antivirus 20xx.

Για να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια ένα antivirus δεν φέρνει την άνοιξη... Φυσικά θέλει συνέχεια updates μιας και οι ιοι βγαίνουν κάθε μέρα,προσοχή στο τι κατεβάζεις από το δίκτυο και επίσης να προσέχεις τι περνάς στον υπολογιστή σου από γνωστούς.

Το Antivirus θα πρέπει να υπάρχει μόνο και μόνο για την ύστατη ώρα που θα γίνει η στραβή... ;)

Αν δεν μπορούμε να ελενξουμε τι βάζουμε στον Η/Υ μας δεν φταίει το antivirus. :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

AGENT M symfwnw...

To Norton Corporate Edition 8a htan oneiro 8erinhs nyktos ean,

EAN den yphrxe to INTeL LanDesk Antivirus

panw sto opoio k basizetai (exagorase adra h Symantec)

Ontws Sta8erotato

DEN katanalwnei pollous porous

Den prokalei Lag sth CPU

kai Prolambanei ta panta...

Sto idio akribws skali "ka8etai" kai to NOD-32

to opoio exei balei, kai synexizei na bazei ta gyalia

se polla AV Suites ths agoras

pou perniountai gia "manoules"

mia bolta apo to site ths etairias einai diafwtistiko

http://www.nod32.com/home/home.htm

(to opoio site exei k ta aparaithta links 8a sas peisei)

e.g. http://www.icsalabs.com/

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

To έβαλα για δοκιμή (NOD32).... καμία πρόταση για τα settings???

Θέλω μέγιστη προστασία και χαμηλή κατανάλωση πόρων..... επίσης πολύ δυνατό manual scan....

Φιλικά Γιώργος

εχω το Panda to titanium και παλιοτερα το platinum. Mεχρι στιγμης φαινεται καλο, (αν και με το platinum κολλησα το sasser).

Eιχα ανοιξει ενα τοπικ για προβλημα με δεξι κλικ. Μολις ανοιξω το pc αν κανω δεξι κλικ σε ενα εικονιδιο μου βγαζει κενη οθονη και μερικες φορες δεν επανερχεται οποτε κανω reset. Το προβλημα λυνεται αν κανω δεξι κλικ στο εικονιδιο My computer, μετα δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι απο το Antivirus αλλα δεν ξερω αν φταιει το pc.

Το αντιμετωπισε κανενας αλλος?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (30 Ιούλ. 2004 , 10:26)

To έβαλα για δοκιμή (NOD32).... καμία πρόταση για τα settings???

Θέλω μέγιστη προστασία και χαμηλή κατανάλωση πόρων..... επίσης πολύ δυνατό manual scan....

Μια συβουλή για το NOD. Αν απίζεις παιχνίδια ρυθμισε το ώστε να μην κάνει scan στους καταλόγους των παιχνιδιών. Σε μερικά δημιουργεί τρελες καθυστερήσεις! (πχ Deus Ex Invisible War)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος obsession (31 Ιούλ. 2004 , 00:56)

εχω το Panda to titanium και παλιοτερα το platinum. Mεχρι στιγμης φαινεται καλο, (αν και με το platinum κολλησα το sasser).

Eιχα ανοιξει ενα τοπικ για προβλημα με δεξι κλικ. Μολις ανοιξω το pc αν κανω δεξι κλικ σε ενα εικονιδιο μου βγαζει κενη οθονη και μερικες φορες δεν επανερχεται οποτε κανω reset. Το προβλημα λυνεται αν κανω δεξι κλικ στο εικονιδιο My computer, μετα δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι απο το Antivirus αλλα δεν ξερω αν φταιει το pc.

Το αντιμετωπισε κανενας αλλος?

Σύμφωνα με αυτό το site το Panda σε τεστ αποτελεσματικότητας κατετάγει 16ο Panda Titanium έκδοση 2.05.05 με 84.95% εύρεση ιών...

Δεν είναι κ ότι καλύτερο... :cry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• 4 months later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miranda (22 Δεκ. 2004 , 14:51)

Ine poli grigoro!Alla ean tous birski olous tous ious ato ine alli istoria.

Exei epiloges sta Heuristics Sensitivity (Safe, Standard, Deep) isws ekei na prepei na epilexei o kathenas tin swsti rithmisi

NOD 32

• 4 weeks later...
Σύμφωνα με αυτό το site το Panda σε τεστ αποτελεσματικότητας κατετάγει 16ο Panda Titanium έκδοση 2.05.05 με 84.95% εύρεση ιών...

Δεν είναι κ ότι καλύτερο... :cry:

φιλε μου ιδου τι συμβουλες δινει το site που αναφερεις

"Χρησιμοποιείτε τουλάχιστον 2 διαφορετικά προγράμματα antivirus. Φροντίστε να είναι μέσα στα 4-5 καλύτερα του πίνακα που παραθέτουμε"

αν ειναι δυνατον !!

Κανένα. Τα σιχάθηκα όλα. Τί θα πάθει δηλαδή το πισί μου αν κατεβάσω ιό.... Το πολύ πολύ να αφιερώσω μία ωρίτσα να το ξαναστίσω. Τελευταία χρησιμοποιώ το εξής κόλπο. σαν γνήσιος έλληνας που ''πάντα σκέφτομαι λίγο πιο πονηρά'' από τους κινέζους, αμερικανούς κλπ που κάνουν τα διάφορα........

Ακούστε.

Εχω δύο δίσκους. Στο πρώτο έχω το λειτουργικό και τα προγράμματά μου. Υπάρχει ένα υπέροχο πρόγραμμα της ROXIO το GO BACK. Το πρόγραμμα αυτό επαναφέρει τον υπολογιστή στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή για να καταλάβεται. Τα έχω όλα εγκατεστημένα και εχω κάνει ένα σημείο επαναφοράς (restore point) μέσα από το προαναφερθέν πρόγραμμα. Οταν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου μετά από ατελείωτες ώρες στο INTERNET επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει κρατήσει το παραμικρό.

:whistle: :rolleyes: :cool: ;) :D :) :geek:

Βέβαια για εργασίες και διάφορα τέτοια υπάρχει το φορητό.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...