aliengoa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Όχι, να μη μας πει για το bb10. Ας απολαύσουμε την άποψή του πως το 920 είναι το καλύτερο όλων.....χαχαχα Υ.Γ. Ποτε είχες το 920 και δεν σε θυμάμαι και τι ατύχημα προέκυψε??? Εσύ δεν πρέπει να μιλάς αν δεν αλλάξεις το άβαταρ. :p Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Όχι, να μη μας πει για το bb10. Ας απολαύσουμε την άποψή του πως το 920 είναι το καλύτερο όλων.....χαχαχα Υ.Γ. Ποτε είχες το 920 και δεν σε θυμάμαι και τι ατύχημα προέκυψε??? εγραφα για ενα 920 κοκκινο που εσπασε η οθονη απο πτωση,νομιζω ειχες σχολιασει,αν θυμαμαι καλα.πραγματικα ειμαι πιο ικανοποιημενος απ το 920,δεν σημαινει αυτο πως το z10 δεν ειναι πολυ καλο!θα το παρω σε κιτρινο τωρα.:D Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) εγραφα για ενα 920 κοκκινο που εσπασε η οθονη απο πτωση,νομιζω ειχες σχολιασει,αν θυμαμαι καλα.πραγματικα ειμαι πιο ικανοποιημενος απ το 920,δεν σημαινει αυτο πως το z10 δεν ειναι πολυ καλο!θα το παρω σε κιτρινο τωρα.:D Α ναι. Τώρα θυμήθηκα. Εννοείται πως δε βγάζω κανένα άχρηστο. Ειδικά αυτά που ανέφερες είναι ένα προς ένα. Θέλω όμως να σε προειδοποιήσω πως τα κιτρινα (όπως και τα κόκκινα) σπάνε πιο εύκολα και μόνο τα μαύρα είναι αθάνατα......χαχαχα Εσύ δεν πρέπει να μιλάς αν δεν αλλάξεις το άβαταρ. :p Απαντώ μέσω της υπογραφής μου.....:) Άλλωστε το 920 είναι ένα "τσουπουτό" Ν9.....;) Edited March 26, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Α ναι. Τώρα θυμήθηκα. Εννοείται πως δε βγάζω κανένα άχρηστο. Ειδικά αυτά που ανέφερες είναι ένα προς ένα. Θέλω όμως να σε προειδοποιήσω πως τα κιτρινα (όπως και τα κόκκινα) σπάνε πιο εύκολα και μόνο τα μαύρα είναι αθάνατα......χαχαχα Απαντώ μέσω της υπογραφής μου.....:) Άλλωστε το 920 είναι ένα "τσουπουτό" Ν9.....;) χαχαχαχα!λες το μαυρο να ειναι η λυση στις τουμπες???βεβααια δεν εχει καμια σημασια γιατι ετσι κι αλλιως αν βγει το φθινοπωρο ο διαδοχος του με την καμερα του 808 θα το σπασω επιτηδες για να εχω δικαιολογια να το παρω!:lol: Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 αν βγει το φθινοπωρο ο διαδοχος του με την καμερα του 808 Λες να το έχουμε τόσο σύντομα??? Όχι σαν ανακοίνωση αλλά ως κυκλοφορία...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Λες να το έχουμε τόσο σύντομα??? Όχι σαν ανακοίνωση αλλά ως κυκλοφορία...... Aν παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβρη στη Nokia World, επίσημα κατά δω το 2014... Aν υπάρχει Nokia όπως την ξέρουμε σήμερα... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ωραίο, νοσταλγικό ως συνήθως, άρθρο Χρήστο, μπράβο :) Ίσως η πιο κρίσιμη χρονιά της ιστορίας της είναι αυτή που διανύουμε για τη Νοκια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 τωρα εχω το z10 φιλε μου,blackbery.το 920 δεν το εχω πια γιατι ειχε ενα ατυχημα οπως εχω γραψει στο thread του 920.τα αλλαζω συχνα για να τα δοκιμαζω,εχω αυτην την ευχερια λογω της δουλειας μου.ετοιμαζομαι να το παρω δευτερη φορα για να ξερετε,αν και θα περασει απο ενα τεστ και το htc one.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω οτι λεει η υπογραφη μου. ειλικρινά σου μιλάω φίλε αν σε ήξερα προσωπικα θα ήσουν ο καλύτερος μου φίλος! Εγώ από τώρα ονειρεύομαι όταν μεγαλώσω να βγάζω αρκετά χρήματα ώστε να αγοράζω όλες τις κορυφαίες συσκευές που βγαίνουν και να τις αλλάζω καθημερινά. Αρκετά φιλόδοξο το ξέρω! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 ειλικρινά σου μιλάω φίλε αν σε ήξερα προσωπικα θα ήσουν ο καλύτερος μου φίλος! Εγώ από τώρα ονειρεύομαι όταν μεγαλώσω να βγάζω αρκετά χρήματα ώστε να αγοράζω όλες τις κορυφαίες συσκευές που βγαίνουν και να τις αλλάζω καθημερινά. Αρκετά φιλόδοξο το ξέρω! :lol: Ποσο χρονων εισαι βρε Ικαρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 :lol: Ποσο χρονων εισαι βρε Ικαρε? αν τα εβαζα απ την τσεπη μου ολα αυτα για συσκευες πιστεψτε με,δεν θα το εκανα για κανενα λογο.οπως ειπα παραπανω ειναι μια ευχερεια που μου δινει η δουλεια μου,και φυσικα το χαιρομαι πολυ. Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Λαθος quote.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Λαθος quote.. :p οντως,σορρυ! Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 :lol: Ποσο χρονων εισαι βρε Ικαρε? 16 είμαι :) Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγω εχω να πω ενα πραγμα: Το σκισαμε και ψοφησε .. Τι ειναι ολη αυτη η χαμενη ενεργεια ???? Να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι και καλα η να χουμε να λεμε ??? Να ταν καμια σοβαρη ειδηση να σχολιαζαμε, αλλα κουραζει το θεμα πολυ, ο καθενας απο τα χιλιαδες μελη της κοινοτητας εχει γραψει την αποψη του 7 χιλιαδες φορες, ενα μηνυμα δηλαδη σε καθε θεμα που εχει να κανει με πιθανη ηλιθιοτητα της Nokia ... Θα πεταχτει κανενας "πρωταρης", θα γραψει κανενα "νιαου" και θα ανεβουν γραφηματα και παραθεσεις απο μετοχους και οικονομικους καθηγητες και φτου και παλι απο την αρχη ... Οχι τιποτα αλλο, κουραζονται και οι μεν και οι δε αν ειναι να βγαλουμε περισσοτερα επισοδεια και απο Dukes, απλα κλειδωστε το και αφηστε το στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ... :down: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 kaluas Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας, με το myphone.gr ένα από τα -ίσως- καλύτερα άρθρα που θα μπορούσαν να γραφτούν για τη Nokia, από άτομο μάλιστα που έχει αφιερώσει ώρες και μέρες έρευνας. Δεν με νοιάζει προσωπικά το τι λένε οι πρωτάρηδες, όπως και τα άλλα παιδιά, βαρεθήκαμε να λέμε τα αυτονόητα. Δεν στη μπαίνω, δεν είμαι τέτοιος. Σαν blogging που είναι, εκφράζει τις σκέψεις μου. Tο αν προκαλούν ή όχι, είναι άλλη άποψη... *Oι αναμνήσεις δεν μπορούν να κλειδωθούν... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το σκισαμε και ψοφησε .. κανονικα επρεπε να πουμε "μυρισε και τη θαψαμε.." απο την αρχη.. αλλα κουβεντα να γινεται :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 *Oι αναμνήσεις δεν μπορούν να κλειδωθούν... Λες και γράφουμε μανιφέστο :Ρ Στο θέμα μας ... Ήθελες να μοιραστείς, για αυτό λέω χαμένη ενέργεια, χαμένες εργατοώρες αν προτιμάς, άδικος κόπος .. Να πούμε τι, έχουν ειπωθεί όλα από 100 φορές το κάθε point ... Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχει ειπωθεί, για αυτό έγραψα και ότι έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα ... Η Nokia τα κακάρωσε για όσους την ξέρουν και την τιμούσαν και άλλαξε στρατηγική ... Οι απόψεις αυτών που την κράζουν έχουν απόλυτο δίκαιο και δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε μία σωστή κουβέντα από τα kittens που μας έχουν βγάλει CEO της εξέδρας ... Οι προτιμήσεις δε των WP users είναι αυτές που είναι [ιερό τους δημοκρατικό δικαίωμα, άλλοι γουστάρουν τις χοντρές και άλλες είναι βαράτε-με-και-ας-κλαίω], οπότε είναι και λιγάκι ενοχλητικό για τους ίδιους να ακούγονται τα ίδια και τα ίδια ξανά ... Υ.Γ. Τι πάει να πει "δεν στην μπαίνω", δεν σε έμαθα σήμερα για να δω ότι δεν είσαι και ποτέ επιθετικός :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εγώ πάντως έπαθα πλάκα πριν λίγες μέρες από το smoothness και την ταχύτητα του 808 σε καθημερινές λειτουργίες. Αν υπήρχαν οι βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε όλο μας σε ios & android θα αποτελούσε ρεαλιστική λύση για πολλούς. Οπότε έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν υπήρχε λόγος να πεθάνει το Symbian. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εγώ πάντως έπαθα πλάκα πριν λίγες μέρες από το smoothness και την ταχύτητα του 808 σε καθημερινές λειτουργίες. Αν υπήρχαν οι βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιούμε όλο μας σε ios & android θα αποτελούσε ρεαλιστική λύση για πολλούς. Οπότε έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν υπήρχε λόγος να πεθάνει το Symbian. Δάκρυσα !!!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δάκρυσα !!!!!! Ήταν πουσαρισμενο με custom Rom εννοείται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ήταν πουσαρισμενο με custom Rom εννοείται. Ρε συ Κώστα, άσε με να χαρώ λιγάκι :Ρ Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ήταν πουσαρισμενο με custom Rom εννοείται. Πες το τοση ωρα και απο το πρωι αναρωτιεμαι αν ειχα αλλο 808 στα χερια μου πριν κατι μηνες!!! :lol: Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πες το τοση ωρα και απο το πρωι αναρωτιεμαι αν ειχα αλλο 808 στα χερια μου πριν κατι μηνες!!! :lol: Γιατι τι ειχε το δικο σου και δεν πηγαινε καλα? Εγω προσωπικα το ειδα να τρεχει πολυ καλα και καρα-στοκ (φιλης μου που δεν ασχολειται καθολου). Για να το βλεπω κι εγω που και μονο το ονομα symbian μου γυρναει τα εντερα πλεον, κατι θα συμβαινει δε μπορει..!! :lol::lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Γιατι τι ειχε το δικο σου και δεν πηγαινε καλα? Εγω προσωπικα το ειδα να τρεχει πολυ καλα και καρα-στοκ (φιλης μου που δεν ασχολειται καθολου). Για να το βλεπω κι εγω που και μονο το ονομα symbian μου γυρναει τα εντερα πλεον, κατι θα συμβαινει δε μπορει..!! :lol::lol: :p Εμενα να δεις πώς μου τα γυρναει! Οπως λες κι εσυ τρεχει "πολυ-καλα", οχι αριστα :) Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Εντάξει δεν μιλάω για βαριές εφαρμογές, αλλά για scrolling και γενικά πως κινηται μέσα στο UI. Ευχαρίστως θα το έπαιρνα για δεύτερο τηλέφωνο στα 340 που πωλείται σήμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts