Jump to content

Huawei Y300


cactus75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή η επιλογή που αναφέρεις (να μην κλείνει ποτέ) πού υπάρχει;;;

Γιατί εγώ όταν το κλείνω, μου παρουσιάζει 3 επιλογές:

1. Απενεργοποίηση

2. Επανεκκίνηση

3. Λειτουργία πτήσης

....και επιλέγω "Απενεργοποίηση". Οπότε, αν έχω ρυθμίσει το ξυπνητήρι να χτυπήσει, χτυπάει με το τηλέφωνο "Απενεργοποιημένο" (δηλαδή κλειστό.... απ' ότι φαντάζομαι).

Έχεις κάποια άλλη εξήγηση;;;

 

Υπάρχει στα settings. Θα το βρω και θα το γράψω εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω το ρουτερ του οτε ZTE H108NS και οταν παω να κανω συνδεση δεν συνδεεται και μου βγαζει το μυνημα προβλημα ελεγχου ταχυτητας. καμια βοηθεια? υπαρχει online κανενα manual στα ελληνικα?
Link to comment
Share on other sites

τελικα ηθελε να βαλω την καρτα sim πανω και μετα μπηκε κανονικα. super παντως τηλεφωνο για τα λεφτα του για μενα που πρωτη φορα παιρνω huawei ακουγοντας ενα φιλο μου και για πρωτη φορα με android.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εδώ και ένα μήνα κάτοχος του συγκεκριμένου, δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος για την επιλογή μου, μιας και στα λεφτά που το αγόρασα δεν υπάρχει κατι αντίστοιχο...

Πολύ ωραίο εμφανισιακά, άψογα χρώματα στην οθόνη,μεγάλη μπαταρία,οι εφαρμογές τρέχουν καλά σχετικά, το προτείνω σε όποιον το σκέφτεται και δεν έχει/θέλει να διαθέσει πολλά χρήματα ανεπιφύλακτα!

 

Ενα προβληματάκι μόνο που με ξενίζει και δε ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας σας: Οταν μιλάω στη κλήση του, απο κάποια ώρα και μετά ο συνομιλιτής με χάνει, δε με ακούει καθόλου...Σας λέει κάτι αυτό;

Το έχει συναντήσει κανείς ή είναι μόνο στο δικό μου τηλέφωνο το πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

το ξυπνητήρι δουλεύει έτσι όπως γραφής αλλα ΜΟΝΟ αν κατά το άνοιγμα του κινητού δεν έχεις βάλει κωδικό ασφαλειας
Link to comment
Share on other sites

Τα APP αναγκαστικά πρέπει να εμφανίζονται στις αρχικές οθόνες?

 

εμενα πάντως όταν εγκαθιστώ μια εφαρμογή την συντόμευση μου την πηγαίνει στην τελευταία οθόνη

 

Απλά πρέπει να βάλεις έναν launcher για να έχεις "menu" όπως στα υπόλοιπα android. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον Nova Launcher υπάρχει free έκδοση..γρήγορος και όμορφος!

 

μπορεις να μεταφερεις σε αυτο το κινητο app στην καρτα μνημης για να απελευθερωνεται η εσωτερικη? επισης εχει καλο μεγαφωνο για να μιλας σε ανοικτη ακροαση? και τελος μπορεις να διαβασεις pdf h word αρχεια? δεν λεω αν ειναι ευκολο σχετικα με την οθονη αλλα αν υπαρχει δυνατοτητα. αν απαντουσατε αμεσα θα με βοηθουσατε μιας και σκεφτομαι και σημερα την αγορα του . ευχαριστω. α τελος εχετε βρει καμια θηκη προστασιας του?

 

Υπάρχουν διάφορες τέτοις εφαρμογές, με τις οποίες μεταφέρεις τα apps στην sd σου.. Κάποιες χρειάζονται "ειδικά" partitions στην κάρτα σου κάποιας άλλες όχι. Δοκιμάσε το DS App2SD Lite αν θέλεις.. όσο για word κλπ το Office πλέον είναι δωρεάν από το play store κανονικά όπως και το Adobe reader, το οποίο δεν ξέρω αν υποστηρίζεται απο την συσκευή μας..δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά! Επίσης το ηχείο της συσκευής μας είναι λίγο χαμήλο οπότε για δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.. ότι εφαρμογή σου υπόσχεται να boostάρει το μεγάφωνο είναι ή ψέμμα, ή στο τέλος θα σου καταστρέψει τελειώς το ηχείο σου.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου Ελληνικο δεν θα βρεις(απο'οτι εχω ψαξει αλλα Αγγλικο εχεισ το GSM Site αν σου κανει.
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα με τον φίλο πιο πάνω. Οταν μιλάω μετά απο λίγη ώρα με χάνει ο συνομιλητής μου. Εχει κανείς κάποια πρόταση;
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους σας

 

Είμαι νέο στο φόρουμ και αναγκάστηκα να μπω για το λόγο ότι έχω σοβαρό πρόβλημα με το κινητό (μπας και με βοηθήσετε και γλυτώσω τα σέρβις), πραγματικά με τα προβλήματα που έχω είναι σαν άχρηστο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχει ακόμα εγγύηση μιας και είναι ακριβώς 4 μήνες αγορασμένο.

 

Λοιπόν ας αρχίσω τη περιγραφή.

 

Πριν ένα μήνα, όταν χαμήλωνα τον ήχο, είτε στη μουσική είτε στον ήχο κλήσης, με ένα στιγμιαίο πάτημα έφτανε στο μίνιμουμ του ήχο ή έμπαινε στη δόνηση για τον ήχο κλήσης, ώσπου σε λίγες μέρες σταμάτησε να υπακούει το κουμπί αυτό και μαζί με αυτό δεν πατούσε το κουμπί του κλειδώματος. Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να βγάλω τη μπαταρία, να βγάλω σιμ και κάρτα μνήμης και να το αφήσω για κανένα λεπτό άδειο. Αφού τα έβαλα όλα πάνω και πάτησα ενεργοποίηση, δεν άνοιγε παρά μόνο στο λόγκο της εταιρίας, επανέλαβα πολλές φορές το βγάλσιμο της μπαταρίας και ενεργοποιήσεις με κανένα απόλεμα για καμιά ώρα, ώσπου άνοιξε κανονικά (με την χαζοδιαφήμιση της κοσμοτε) αλλά πλέον σε safemode.

Έκτατε, έκανα backup, έκανα ένα καθαρισμό του cache και προσπάθησα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, φυσικά με μη επιτυχία αυτού, το κινητό δεν άνοιγε και κολλούσε στο λόγκο της εταιρίας. Αφού με τα πολλά άνοιξε (πάντα σε safemode) προσπάθησα ξανά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με τα πολλά κάποια στιγμή μετά από πολλές ώρες, έκανε επαναφορά ρυθμίσεων αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, πάλι safemode.

Ώσπου τώρα τελευταία, αλλού πατώ στην οθόνη και άλλο πατεί, αλλά διορθώνεται σχεδόν αμέσως, αν καταφέρω και κάνω μια απλή επανεκκίνηση.

 

Να ενημερώσω ότι έχει γίνει ενημέρωση του emotion UI και πάνω έχει τα πάντα με τις άδειες λειτουργίας και γνήσια πράγματα.

 

 

Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή έστω να μου πει τι γίνεται;

 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, πραγματικά είμαι σε απόγνωση και μου έρχεται να το πετάξω στα σκουπίδια και ας έχει εγγύηση ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά τα ακούω αυτά, αλλά από οτι κατάλαβα το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα, και εντός εγγυήσεως!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σκέφτεσαι !!! Αφού σε καλύπτει η εγγύηση γύρισε το και πάρε ένα άλλο! Θα περιμένεις λιγάκι (παρε κανα φτηνιάρικό με 15 ευρά να κάνεις την δουλειά σου) και περίμενε! Δεν έχει νόημα να μπείς στη λογική να το επιδιορθώσεις ειδικά στην κατάσταση που το περιγράφεις!

There is no knowledge that is not power!

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου αυτα τα προβληματα που αναφερεις ειναι πρωτη φορα που τ΄ακουω για αυτο το μοντελο.Εχω παρει 3 μοντελα αυτης της εταιριας χωρις κανενα ΑΠΟΛΥΤΩς προβλημα μεχρι τωρα.(το πρωτο μου μοντελο μαλιστα το κρατησα 4 χρονια.)Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να ειναι ελλατωματικη συσκευη απο αρχης τι να πω.Παντως αν θελεις βγαλε μπαταρια καρτα μνημης & σιμ & πατα ταυτοχρονα Power bottom-VOLUME Up & Καντο HART RESET μηπως αλλαξει ρυθμησεις.Αν δεν αλλαξει τιποτα εισαι ακομα στην εγγ.Απαιτησε αλλαγη της συσκευηςΟσο μεγαλη ειναι η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ελλατ. μοντελα πιστεψε με.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πραγματικά, σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σας.

Φίλε καλαμπούρι θα το προσπαθήσω για το HARD RESET και θα ενημερώσω σχετικά εδώ …

 

 

ΥΓ. ξέχασα να πω ότι μια φορά μου είχε βγάλει μια μοβ-ροζ επιφάνια κατά την εκκίνηση χωρίς να κάνει τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω μισο χρονο που το εχω δεν παρουσιασε κανενα προβλημα δουλευει ρολοι(Αν το Hart Reset δεν πιασει με την πρωτη δοκιμασε ξανα.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να ξερεις.το SITE einai to ANDROIN PAKISTAN @ to γραφει δεξια της σελιδας οπως το βλεπεις να ξερεις
Link to comment
Share on other sites

.Παντως αν θελεις βγαλε μπαταρια καρτα μνημης & σιμ & πατα ταυτοχρονα Power bottom-VOLUME Up & Καντο HART RESET μηπως αλλαξει ρυθμησεις.

Πες μου σε παρακαλω, τι θα πρεπει να κανει το κινητο οταν θα κανει ρισετ;

 

το εκανα αλλα μενει σε μια μοβ-ροζ επιφανεια και δεν κανει τιποτα, το εχω προσπαθησει πολλεεεεεες φορες !!!

Link to comment
Share on other sites

Θα προσπαθησω φιλε μου να στο δωσω να καταλαβεις οσο μπορω καλυτερα.Λοιπον κλεισε το κινητο πρωτα.Πατησε ταυτοχρονα Volume UP & Power Buttom(Μπορεις αν δεις οτι δεν γινεται αντι για Volume UP να πατησεις Volume DOWN).Πατα τα μεχρι να βγει το LOGO της εταιριας.Μολις το δεις αφησε το Volume Button χωρις να αφησεις το Power Buttom.Μολις δεις το Recovery Mode αστο.Μετα επελεξε το WIPE DATA/FACTORY RESET OPTION.Μολις το επιλεξεις θα δεις την CONFIRMATION SCREEN.Επελεξε ΝΑΙ DELETE ALL & πατησε το HOME BUTTON.Μετα επελεξε REBOOT BUTTON & το κινητο σου will REBOOT in NORMAL MODE.Φιλε μου δεν μπορω να κανω κατι αλλο,εγω το εχω κανει πανω απο 5 φορες μεχρι τωρα & δουλεψε....
Link to comment
Share on other sites

μια χαρ το κινητακι. απλα θα ηθελα να ρωτησω τα αρχεια που θελω να βαλω στην sd τα ριχνω χυμα και τα ταξινομει μονο του η τα ριχνω σε φακελους? επισης βλεπω οτι διαφορες εφαρμογες τρωνε μνημη. πως μπορω να ξερω ποιες ειναι και ποιες να κλεισω? τελος τις εφαρμογες που κατεβαζω μπορω να τις εγκαθιστω στην sd και να τρεχουν απο εκει η μονο στην μνημη του τηλεφωνου?
Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά το hard reset και το recovery...πρέπει το κινητό να τα έχει μέσα περασμένα, πχ το δικό μου που το χα πάρει από Κίνα το ζήτησα rootαρισμένο οπότε είχε και recovery μέσα ...εσένα δεν ξέρω αν το έχει επειδή το πήρες από Ελλάδα και είπες και κάτι για cosmote!

 

Τώρα μπορείς να κάνεις εσύ root και να βάλεις και recovery αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσεις την εγγύηση έτσι...οπότε εσύ αποφασίζεις!

 

Από την άλλη θα μπορούσες να του κάνεις update την firmware με ένα πρόσφατο update.app αρχείο και να του βάλεις μέσα την τελευταία ευρωπαϊκή firmware που υπάρχει...Εγώ του έβαλα την κινεζική την Β181 και πάει σφαίρα! Διόρθωσε και μερικά μικρο bug

Δεν σου λέω οτι είναι η καλύτερη λύση, απλά με αυτό τον τρόπο δεν πειράζεις εγγυήσεις κλπ...επίσης δεν χρειάζεται ούτε να ανοίγει το κιν (πχ σε home screen κλπ απλά να έχεις καλά φορτισμένη μπαταρία και χώρο στην sd)

 

Κατεβάζεις το update.app από το ιντερνετ (ειναι αυτό που έχει την firmware) το βάζεις στο root της sd card κάνεις επανεκκίνηση με volume up+power περιμένεις κανα 10-λεπτο με τέταρτο να φορτώσει και έχεις το νέο firmware.

Δεν είμαι σίγουρος αν σβήνει δεδομένα και μηνύματα σε κινητό, πάντως σε μένα κάποιες ρυθμίσεις τις είχε ακόμα το κιν και μετά, ενώ τα μηνύματα τα έσβησε και τα επανέφερα με titanium.

 

Πάντως για άλλη μια φορά σου συνιστώ να κάνεις χρήση της εγγύησης γιατί όλα αυτά που σου λέω επάνω είναι δοκιμασμένα σε νορμαλ συσκευή, αν εσένα έχει κάποιο hardware confilct ή κάτι άλλο που του δημιουργεί το πρόβλημα μπορεί τζάμπα να παιδευτείς και να χάσεις το καιρό σου!

There is no knowledge that is not power!

Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω μαζι σου φιλε αν εχει εγγυηση το τηλ μην το σκεφτεσαι καθολου.Ασε που πειραξε πειραξε μπορει να την χασεις και να σου λενε τιποτα μ.....ς απο την εταιρια.ΔΕΝ ΕΧΕΙς & ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Παντο πισω ΑΜΕΣΩΣ να τελειωνεις με το θεμα. (Γνωμη μου)
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας παιδια, αρχικα σας ευχαριστω παραπολυ για ολα.

Το κινητο αρχισε και αλλα κουλα και μαλιστα εντονα, δεν κανει καν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, για να ανοιξει σαν συσκευη, πρεπει να προσπαθησω περιπου μια ωρα και παντα σε safe mode.

Τη δευτερα θα το παω οπως και δηποτε στη κοσμοτε και θα κανω χρηση της εγγυηση, θα ειμαι υπερβολικος αν ζητησω αντικατασταση συσκευης;

 

 

τι με συμβουλευετε να κανω ... ;

Link to comment
Share on other sites

ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να στο αλλαξουν δεν εχει ισως η μπορει το κινητο εχει προβλημα και πιεσε τους για το ποτε θα ειναι ετοιμο.Κρατα & και το ΙΜΕΙ μηπως σου στειλουν το ιδιο παλι πισω.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Απο εσενα εξαρταται πως θα το χειριστεις...
Link to comment
Share on other sites

μια χαρ το κινητακι. απλα θα ηθελα να ρωτησω τα αρχεια που θελω να βαλω στην sd τα ριχνω χυμα και τα ταξινομει μονο του η τα ριχνω σε φακελους? επισης βλεπω οτι διαφορες εφαρμογες τρωνε μνημη. πως μπορω να ξερω ποιες ειναι και ποιες να κλεισω? τελος τις εφαρμογες που κατεβαζω μπορω να τις εγκαθιστω στην sd και να τρεχουν απο εκει η μονο στην μνημη του τηλεφωνου?
Link to comment
Share on other sites

παιδια θελω μια βοηθεια και για τα παραπανω και για κατι αλλο. εβαλα καταλαθος μια επαφη πανω στον τοιχο και δεν μπορω να την βγαλω οπως και στις επιλογες για κλησεις πως γινεται αυτο?
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Huawei Y300

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...