Jump to content

Huawei Y300

cactus75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ένα πρόβλημα. Το έχω 2 μέρες το τηλέφωνο, δεν έχω κάνενα παράπονο απλά στις επαφές μου δείχνει μόνο τα μικρά ονόματα.. έχω δοκιμάσει να αλλάξω όλες τις ρυθμίσεις προβολής. Συγκεκριμένα έχω βάλει Ταξινόμιση λίστας κατα επίθετο και στην προβολή πρώτα το επίθετο, αλλά επιμένει να μου εμφανίζει μόνο τα μικρά ονόματα, με αποτέλεσμα να έχω για παράδειγμα 5 σταύρους στη σειρά αλλά να μην ξέρω ποιός είναι ποιός :S καμία λύση?

νομίζω ότι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα το εξής , στο πλαίσιο που λέει όνομα , έγραψα το επίθετο και το όνομα μαζί

νομίζω ότι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα το εξής , στο πλαίσιο που λέει όνομα , έγραψα το επίθετο και το όνομα μαζί

ναι σωστή λύση, απλά ήλπιζα μήπως υπάρχει κάτι άλλο που δεν πρόσεξα για να αποφύγω το edit σε ποσα contacts..θα πάρει αρκετό χρόνο και είναι και βαρετό! Ευχαριστώ πάντως

τελικα το διορθωσα..το λαθος ηταν δικο μου, και οχι της συσκευης. οταν αποθηκευσα καποιες επαφες το εκανα βιαστηκα, και ετσι δεν παρατηρησα οτι το πλαισιο στο οποιο εβαζα τα επιθετα ηταν η εργασια! τα εκανα edit με το mobilego και ολα υπεροχα

Καλημέρα σας! Έχω σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και όντας ψιλοάσχετος από smartphones, θέλω να ρωτήσω κάτι. Διάβασα ότι η μνήμη προς χρήση είναι 900mb. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν γεμίσει, υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης;; Και αν ναι, είναι εύκολο να το ρυθμίσεις;

Καλημέρα σας! Έχω σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και όντας ψιλοάσχετος από smartphones, θέλω να ρωτήσω κάτι. Διάβασα ότι η μνήμη προς χρήση είναι 900mb. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν γεμίσει, υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης;; Και αν ναι, είναι εύκολο να το ρυθμίσεις;

το κινητο εχει περιπου 2γιγα μνημη και οχι 900μβ (λογικα το διαβασες στο σαιτ του γερμανου?? εκει λεει και τον επεξεργαστη 1.2 αλλα ειναι 1 να ξερεις) ναι γινεται να αποθηκευεις κατευθειαν στην σδ και το επιλογης πατωντας να πηγαινουν ολα στην σδ απο τις ρυθμισεις

ρε σεις παιδια ξερει κανεις αν οι ρομ του g300 κανουν για το κινητο μας?? γτ το γ300 εχει πααααρα πολλες ρομ

Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Υ300 και θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα:

1. Εσείς που το έχετε κάποιους μήνες το κινητό αυτό έχει παρουσιάσει προβλήματα; Αξίζει τα λεφτά του; Επειδή δεν μπορώ να δώσω παραπάνω από 150 ευρώ. Ή μήπως έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο;

2. Το gps στο συγκεκριμένο κινητό λειτουργεί αποκλειστικά μέσω δορυφόρου ή χρειάζεται σύνδεση στο internet; Μόλις το πάρω θα έχω gps ή χρειάζεται να κάνω κάτι; Δεν έχω ξαναπάρει smartphone και δεν έχω ιδέα από αυτά.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Υ300 και θα ήθελα να ρωτήσω δύο πράγματα:

1. Εσείς που το έχετε κάποιους μήνες το κινητό αυτό έχει παρουσιάσει προβλήματα; Αξίζει τα λεφτά του; Επειδή δεν μπορώ να δώσω παραπάνω από 150 ευρώ. Ή μήπως έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο;

2. Το gps στο συγκεκριμένο κινητό λειτουργεί αποκλειστικά μέσω δορυφόρου ή χρειάζεται σύνδεση στο internet; Μόλις το πάρω θα έχω gps ή χρειάζεται να κάνω κάτι; Δεν έχω ξαναπάρει smartphone και δεν έχω ιδέα από αυτά.

Ευχαριστώ.

το κινητο αυτο ειναι απο τα καλυτερα vfm κινητα και αφου δεν εχεις να δωσεις πανω απο 150 ευρω στο προτεινω ανεπιφυλακτα...το μονο κακο που εχω παρατηρησει εγω ειναι το χαμηλο ηχειο του και λιγο κακης ποιοτητας... για το gps δεν ξερω...

Το gps ειναι παρα πολυ καλο κλειδωνη πολυ γρηγορα, παιδια επειδη εχω καποιο θεμα με το google play μου βγαζει μνμ οτι δεν ανταποκρινεται κτλ εχει κανενας να προτεινη καμια ρομ μαλλον να μου στειλει με πμ το λινκ για την κατεβασω γτ ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα ρομ

Ευχαριστώ!!! Βέβαια, διάβασα άσχημα πράγματα για το σέρβις τους εδώ στην Ελλάδα. Θα το φιλοσοφήσω λίγο ακόμα, αλλά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω..

εγώ που το έχω κάτι μήνες το κακό που βρήκα είναι το ηχείο του και το καλο η μπαταρία του , για τα λεφτά του είναι πολύ καλο τηλέφωνο

Ευχαριστώ!!! Βέβαια, διάβασα άσχημα πράγματα για το σέρβις τους εδώ στην Ελλάδα. Θα το φιλοσοφήσω λίγο ακόμα, αλλά μάλλον σε αυτό θα καταλήξω..

εγώ που το έχω κάτι μήνες το κακό που βρήκα είναι το ηχείο του και το καλο η μπαταρία του , για τα λεφτά του είναι πολύ καλο τηλέφωνο

ονντως το ηχειο ειναι χαμηλο και ελαφρως κακης ποιοτητας...αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμα αδερφε με το σερβις...εχω αρκετους φιλους που εχουν Huawei κινητα και δεν εχουν παθει τπτ μεχρι τωρα... εγω σου λεω για τα λεφτα που εχεις να δωσεις ειναι η καλυτερη επιλογη

Έχω το y300 εδώ κι ένα μήνα περίπου. όπως ανέφεραν και παραπάνω το ηχείο είναι λίγο χαμηλό. Κατά τα άλλα πετάει..Και η μπαταρία του συγκρίνοντας το με το samsung galaxy ace που είχα πρίν από αυτό κρατάει τουλάχιστον διπλάσια ωρα. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα διπύρινα τηλέφωνα σε αυτή την τιμή. Το gps εμένα δουλεύει υπέροχα. Όσο για τα data στο gps νομίζω πως ότι τηλέφωνο και να έχεις, μπορείς να το βάλεις να δουλεύει gps με ή χωρίς ίντερνετ.

Τώρα κάτι άσχετο. Σήμερα βρέθηκα στην Βουλγαρία για κάποιες ώρες και παρατήρησα ότι με ελάχιστη χρήση η μπαταρία μειώθηκε πολύ περισσότερο απ' ότι συνήθως. Μπορεί να ακουστεί λίγο χαζό αλλά παίζει κάποιο ρόλο η λειτουργία roaming? :S δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!

Edited by Ragezer

Καποιος που μπορει να βοηθησει για rom?

Φίλε μου η stock rom στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι αρκετά καλή! Κάνε απλά ένα root και είσαι κομπλέ! Τώρα αν θέλεις να ψάξεις κάποια custom rom νομίζω το xda είναι το καλύτερο μέρος!

root το εχω κανει, να αλλαξω ρομ θελω, αλλα δεν ξερω ποια να βαλω μιας κ δεν ξερω καλα αγγλικα ωστε να διαβασω κ να ξερω ποια κανει για αυτο θελω βοηθεια

root το εχω κανει, να αλλαξω ρομ θελω, αλλα δεν ξερω ποια να βαλω μιας κ δεν ξερω καλα αγγλικα ωστε να διαβασω κ να ξερω ποια κανει για αυτο θελω βοηθεια

κοιτούσα τώρα στο xda από περιέργεια, και απ' ότι παρατήρησα, δεν υπάρχουν πολλές, εως καθόλου roms για το τηλεφωνό μας. Βρήκα μόνο μια Ισπανική την οποία δεν σχολιάζει κανείς για να ξέρουμε αν αξίζει τον κόπο. Επίσης διάβασα ότι αν έχεις κάνει root με εναν συγκεκριμένο τρόπο (χωρίς να κάνεις unlock το bootloader) δεν μπορείς να κάνεις flash custom rom, πρέπει να κάνεις unlock πρώτα το bootloader. Εγω συγκεκριμένα τον έχω αφήσει κλειδωμένο.

Το εχω ξεκλειδωση με οδηγιες που βρηκα εδω, οποιος ξερει κ μπορει να βοηθησει για την ρομ ας πει, Ragezer ευχαριστω παντος που ασχοληθηκες.

ρε παιδια εγω εβαλα μια custom rom kκαι στην αρχη τα πηγαινε πολυ καλα... αλλα τωρα μου βγαζει 6-7 ωρες (η οθονη τις 5 σιγουρα ανοιχτη και μονιμα ψαχνει σημα γτ εδω που ειμ ειναι για το... ) ειναι φυσιολογικο?

Το εχω ξεκλειδωση με οδηγιες που βρηκα εδω, οποιος ξερει κ μπορει να βοηθησει για την ρομ ας πει, Ragezer ευχαριστω παντος που ασχοληθηκες.

Να 'σαι καλά φίλε μου :)

ρε παιδια εγω εβαλα μια custom rom kκαι στην αρχη τα πηγαινε πολυ καλα... αλλα τωρα μου βγαζει 6-7 ωρες (η οθονη τις 5 σιγουρα ανοιχτη και μονιμα ψαχνει σημα γτ εδω που ειμ ειναι για το... ) ειναι φυσιολογικο?

Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα backup με το titanium backup και να flashaρεις την rom από την αρχή.. Ίσως λυθούν όλα τα προβλήματα έτσι.. Πάντως παιδιά να σας πω την αλήθεια η εμπειρία μου με τις custom roms δεν ήταν η καλύτερη, σε άλλες συσκευές βέβαια. Πάντα τα πήγαιναν καλά και μετά από ένα σημείο όλα δούλευαν λάθος. Για αυτό επιμένω στην stock rom αυτή τη φορά. Με ενα root και μια 8gb καρτούλα το κινητό πάει σφαίρα και δεν έχει ανάγκη από τίποτα.

μαλλον θα προτιμησω να φλασαρω την official της Huawei να τελειωνω αν δεν βαλω cm 10.2 ποσο σου βγαζει με πολυ χρηση η μπαταρια?

• The title was changed to Huawei Y300