dalton114 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 να σου απαντησω μερικως για χαρτες google maps και sygic (το ειχα πληρωσει παλαιοτερα απο τοτε που ειχα s4).πολυ καλη επιλογη για Q10 ειναι το miro dont panic αν θυμαμαι καλα ειναι και σε καλη τιμη. με το navfree ημουν ευχαριστημενος ειχα κανει να σκεφτεις και αναζητηση με point of interest και ολα ηταν μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 να σου απαντησω μερικως για χαρτες google maps και sygic (το ειχα πληρωσει παλαιοτερα απο τοτε που ειχα s4).πολυ καλη επιλογη για Q10 ειναι το miro dont panic αν θυμαμαι καλα ειναι και σε καλη τιμη. με το navfree ημουν ευχαριστημενος ειχα κανει να σκεφτεις και αναζητηση με point of interest και ολα ηταν μια χαρα.. Στους χάρτες της BlackBerry έχω θέμα ότι δε βρίσκει το δρόμο που γράφω, με μήνυμα λάθους. Δεν ξέρω τι θέμα έχουν οι Navfree, αλλά μία μου βρίσκουν το δρόμο και μία όχι. Για να μην πω ότι μου προτείνει διαδρομές, που με υποχρεώνουν σε "κύκλο". Μου φαίνεται όλοι οι "δρόμοι" οδηγούν στους Mireo Don't Panic. Θα τους κοιτάξω. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Έχω πελαγώσει. Αν θυμάστε, διέγραψα κατά λάθος το BlackBerry id μου που είχα εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω βρει ακόμα λύση, στο πως να συνδέσω πάλι την συσκευή μου, με νέο id. Η μόνη λύση είναι hard reset και επαναφορά και να δημιουργήσω νέο BlackBerry id; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Έχω πελαγώσει. Αν θυμάστε, διέγραψα κατά λάθος το BlackBerry id μου που είχα εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω βρει ακόμα λύση, στο πως να συνδέσω πάλι την συσκευή μου, με νέο id. Η μόνη λύση είναι hard reset και επαναφορά και να δημιουργήσω νέο BlackBerry id; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; 'Οταν λές "διέγραψες" το ΒΒ id σου πως το έκανες δηλαδή? Γιατί νομίζω οτι με την ερώτηση ασφαλείας και το email που είχες δηλώσει όταν το δημιούργησες μπορείς ανα πάσα στιγμή να το "ανακτήσεις" ή να αλλάξεις κωδικό αν τον εχεις ξεχασει.... Ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ μήπως σε βοηθήσει.... Edited March 6, 2015 by Rookie1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 'Οταν λές "διέγραψες" το ΒΒ id σου πως το έκανες δηλαδή? Γιατί νομίζω οτι με την ερώτηση ασφαλείας και το email που είχες δηλώσει όταν το δημιούργησες μπορείς ανα πάσα στιγμή να το "ανακτήσεις" ή να αλλάξεις κωδικό αν τον εχεις ξεχασει.... Ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ μήπως σε βοηθήσει.... Πάτησα στις επιλογές "delete blackberry id" και δημιούργησα μετά νέο, αλλά η συσκευή δεν το δέχεται. Οπότε ούτε restore μπορώ να κάνω από το παλιό, ούτε back up να πάρω πλέον, τίποτα. Άχρηστο και το application world, αφού χωρίς id δεν μπορώ ούτε να αγοράσω / κατεβάσω εφαρμογές, αλλά ούτε και αναβάθμιση τις ήδη υπάρχουσες μπορώ να κάνω.. Back up έχω πρόσφατο σχετικά, αλλά φαντάζομαι πως δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω πλέον, έτσι όπως τα κατάφερα. Το ερώτημα μου είναι, αν επαναφέρω την συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δημιουργήσω νέο id, όλα καλά; Απλά θα χάσω ότι συνομιλία είχα στο bbm και θα πρέπει να κάνω πάλι φίλους στο bbm όσους έχω και τώρα κτλ; Όλα τα υπόλοιπα (επαφές ημερολόγιο) μέσω του gmail μπορώ να τα έχω πάλι πολύ εύκολα. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πάτησα στις επιλογές "delete blackberry id" και δημιούργησα μετά νέο, αλλά η συσκευή δεν το δέχεται. Οπότε ούτε restore μπορώ να κάνω από το παλιό, ούτε back up να πάρω πλέον, τίποτα. Άχρηστο και το application world, αφού χωρίς id δεν μπορώ ούτε να αγοράσω / κατεβάσω εφαρμογές, αλλά ούτε και αναβάθμιση τις ήδη υπάρχουσες μπορώ να κάνω.. Back up έχω πρόσφατο σχετικά, αλλά φαντάζομαι πως δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω πλέον, έτσι όπως τα κατάφερα. Το ερώτημα μου είναι, αν επαναφέρω την συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δημιουργήσω νέο id, όλα καλά; Απλά θα χάσω ότι συνομιλία είχα στο bbm και θα πρέπει να κάνω πάλι φίλους στο bbm όσους έχω και τώρα κτλ; Όλα τα υπόλοιπα (επαφές ημερολόγιο) μέσω του gmail μπορώ να τα έχω πάλι πολύ εύκολα. Σωστά; Λογικά δεν στο δέχεται γιατί ότι έχεις μέσα στο κινητό, μαζί με τις εφαρμογές, είναι συνδεδεμένο με το id σου. Πχ δεν μπορείς να έχεις πληρώσει κάτι και το κινητό μετά να "διαβάσει" άλλη id, γιατί έτσι πχ μπορείς να αγοράσεις άλλα 20 blackberry και να μην ξαναπληρώσεις για καμμία εφαρμογή.. λογικά γιαυτο δεν στο δέχεται, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω delete το id χωρίς restore... Νομίζω πως με ένα restore θα στρώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πάτησα στις επιλογές "delete blackberry id" και δημιούργησα μετά νέο, αλλά η συσκευή δεν το δέχεται. Οπότε ούτε restore μπορώ να κάνω από το παλιό, ούτε back up να πάρω πλέον, τίποτα. Άχρηστο και το application world, αφού χωρίς id δεν μπορώ ούτε να αγοράσω / κατεβάσω εφαρμογές, αλλά ούτε και αναβάθμιση τις ήδη υπάρχουσες μπορώ να κάνω.. Back up έχω πρόσφατο σχετικά, αλλά φαντάζομαι πως δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσω πλέον, έτσι όπως τα κατάφερα. Το ερώτημα μου είναι, αν επαναφέρω την συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δημιουργήσω νέο id, όλα καλά; Απλά θα χάσω ότι συνομιλία είχα στο bbm και θα πρέπει να κάνω πάλι φίλους στο bbm όσους έχω και τώρα κτλ; Όλα τα υπόλοιπα (επαφές ημερολόγιο) μέσω του gmail μπορώ να τα έχω πάλι πολύ εύκολα. Σωστά; restore νομιζω οτι μπορεις να κανεις απο backup.δεν ειναι συνδεδεμενο με το blackberry id.πχ οταν κανεις εναλλαγη συσκευης περνει backup και το κανει restore σε αλλη συσκευη blackberry.οποτε απο αυτο μπορεις να το κανεις. επισης μπορεις να παρεις και backup τωρα μεσω bb link ακομα καλυτερα. για το bbm δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχει κρατησει της συνομιλιες αλλα μπορει και ναι... παντως το καινουργιο bb id θα λειτουργησει σιγουρα αν κανεις wipe out και το περασεις σε παρθενο κινητο.δοκιμασε και στειλε ενα email στο support του bb world εξηγωντας την κατασταση μηπως σου μεταφερουν τις εφαρμογες στο καινουργιο id .ειδικα αν εχεις πληρωσει κι ολας για εφαρμογες θα επικοινωνουσα και με τις εταιριες των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 restore νομιζω οτι μπορεις να κανεις απο backup.δεν ειναι συνδεδεμενο με το blackberry id.πχ οταν κανεις εναλλαγη συσκευης περνει backup και το κανει restore σε αλλη συσκευη blackberry.οποτε απο αυτο μπορεις να το κανεις. επισης μπορεις να παρεις και backup τωρα μεσω bb link ακομα καλυτερα. για το bbm δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχει κρατησει της συνομιλιες αλλα μπορει και ναι... παντως το καινουργιο bb id θα λειτουργησει σιγουρα αν κανεις wipe out και το περασεις σε παρθενο κινητο.δοκιμασε και στειλε ενα email στο support του bb world εξηγωντας την κατασταση μηπως σου μεταφερουν τις εφαρμογες στο καινουργιο id .ειδικα αν εχεις πληρωσει κι ολας για εφαρμογες θα επικοινωνουσα και με τις εταιριες των εφαρμογων. Μα ούτε στο BB link μπορώ να συνδεθώ, αφού το blackberry id μου δεν υπάρχει πια και όταν βάζω το καινούριο id, μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι δεν έχει συνδεθεί με συσκευή με BB OS 10 κτλ. Πώς αλλιώς γίνεται να κάνω restore από backup; Την συσκευή μου πλέον δεν την βλέπει το blackberry link. Ζητάει το id μου, το οποίο δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Μα ούτε στο BB link μπορώ να συνδεθώ, αφού το blackberry id μου δεν υπάρχει πια και όταν βάζω το καινούριο id, μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι δεν έχει συνδεθεί με συσκευή με BB OS 10 κτλ. Πώς αλλιώς γίνεται να κάνω restore από backup; Την συσκευή μου πλέον δεν την βλέπει το blackberry link. Ζητάει το id μου, το οποίο δεν υπάρχει. Εμένα δεν μου ζήτησε να δώσω ΒΒ ID στο LINK και κάνει κανονικά backup kai restore στη συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Εμένα δεν μου ζήτησε να δώσω ΒΒ ID στο LINK και κάνει κανονικά backup kai restore στη συσκευη Δεν είναι συνδεδεμένο όμως το δικό σου με το που συνδέεται; Αν ναι, είναι φυσιολογικό. Αλλιώς που θα κάνει back up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δεν είναι συνδεδεμένο όμως το δικό σου με το που συνδέεται; Αν ναι, είναι φυσιολογικό. Αλλιώς που θα κάνει back up; Δεν σε καταλαβαίνω... :( Για ποιό λόγο χρειάζεται το ΒΒ id όταν συνδέω τη συσκευή με το Link είτε για να κάνει backup/restore είτε για να συγχρονίσει contacts/calendar με το MS Outllook? Μόλις συνδέσω με usb καλώδιο τη συσκευή την "αναγνωρίζει" με βάση το pin της και προχωράει σε οτι του ζητήσω να κανει.... Μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Λοιπόν φίλοι μου δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση με τιποτα :wacko: Δοκίμασα με το BB link και μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση ! Και αλήθεια δεν μπορώ να κατεβάσω έστω το update στο Η/Υ διότι δεν ανοίγει η σελίδα του :blink: Καμμία ιδέα ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Λοιπόν φίλοι μου δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση με τιποτα :wacko: Δοκίμασα με το BB link και μου βγάζει ότι έχω την τελευταία έκδοση ! Και αλήθεια δεν μπορώ να κατεβάσω έστω το update στο Η/Υ διότι δεν ανοίγει η σελίδα του :blink: Καμμία ιδέα ? φιλε μου κατεβασε την τελευταια leaked εκδοση της 10.3.1 απο το crackberry και δοκιμασε να κανεις ελεγχο για νεοτερες εκδοσεις.παρε ενα backup θα σου χρειαστει... υποθετω οτι εχεις 10.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 λοιπον αγαπητοι μου αφου εσπασα το μυαλο μου να δω τι φταιει και δεν μου κατεβαζει το update ..ΤΟ ΒΡΗΚΑ η αναβαθμιση μπηκα αμεσα μολις εβαλα καρτα Cosmote ..με Wind και με Voda δεν γινοταν τιποτα με Cosmote περασε αμεσως ..αυτη ειναι η λυση παιδια ... τωρα το γιατι ? για πειτε εσεις οι πιο γνωστες ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 λοιπον αγαπητοι μου αφου εσπασα το μυαλο μου να δω τι φταιει και δεν μου κατεβαζει το update ..ΤΟ ΒΡΗΚΑ η αναβαθμιση μπηκα αμεσα μολις εβαλα καρτα Cosmote ..με Wind και με Voda δεν γινοταν τιποτα με Cosmote περασε αμεσως ..αυτη ειναι η λυση παιδια ... τωρα το γιατι ? για πειτε εσεις οι πιο γνωστες ? φταιει ο αναδρομος ερμης? σοβαρα τωρα μηπως wind και vodafone δεν εχουν στειλει την καινουργια εκδοση για ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Σε αυτή τη σελίδα πήγες να συνδέσεις το τηλέφωνο με usb καλώδιο και να πατήσεις το σχετικό κουμπί που ελέγχει τη συσκευη αν διαθετει την πιο προσφατη εκδοση? Βασικα εμενα η συνδεση ειναι Cosmote αλλά νομίζω οτι η νεα εκδοση αφορά όλους τους παρόχους της καθε χωρας και διατιθεται ταυτοχρονως. Ας μας πει και οποιος χρησιμοποιει παροχο wind vodafone για να ξερουμε..... Προσπαθώ να βρω το εικονίδιο που ενεργοποιεί την κλήση μέσω του ΒΒΜ αλλά δεν βλέπω κατι σχετικό στις επαφές που έχω προσθέσει στον ΒΒΜ. Λογικά θα έπρεπε πάνω δεξιά στην άκρη της μπάρας της επαφής να υπάρχει εικονίδιο που να ενεργοποιεί τις voice + video calls μεσω του ΒΒΜ. Εχεις κάποιος αναλογο πρόβλημα ή να μου προτείνει κάποια λύση? Ευχαριστώ Edited March 10, 2015 by thief Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Σε αυτή τη σελίδα πήγες να συνδέσεις το τηλέφωνο με usb καλώδιο και να πατήσεις το σχετικό κουμπί που ελέγχει τη συσκευη αν διαθετει την πιο προσφατη εκδοση? Βασικα εμενα η συνδεση ειναι Cosmote αλλά νομίζω οτι η νεα εκδοση αφορά όλους τους παρόχους της καθε χωρας και διατιθεται ταυτοχρονως. Ας μας πει και οποιος χρησιμοποιει παροχο wind vodafone για να ξερουμε..... ναι φιλε . σε αυτην την σελιδα πηγα Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τελικά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα με το πρόβλημα που είχα με το διαγραμμένο id μου. Δοκίμασα ότι μου είπατε, έψαξα και στα αγγλικά για όσους είχαν κάνει το ίδιο λάθος με εμένα και δεν γινόταν τίποτα. Ουσιαστικά το ιστορικό των μηνυμάτων sms και το ιστορικό των συνομιλιών μου BBM ήταν που δεν ήθελα με τίποτα να χάσω, αλλά δεν είχα επιλογή στο τέλος. Το έφερα πάλι στα μέτρα μου πάντως το τηλέφωνο και τώρα ψάχνω αν υπάρχει τρόπος, να ειδοποιούμαι για προσωπικό μήνυμα που μου έχει έρθει στο facebook στο HUB και στην αρχική, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνω στο facebook και να κάνω ανανέωση. Όπως λειτουργεί δηλαδή το messenger σε iphone κτλ. Γίνεται κάτι τέτοιο και αν ναι, πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυτό κανονικά θα πρέπει να γίνεται αυτόματα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τελικά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα με το πρόβλημα που είχα με το διαγραμμένο id μου. Δοκίμασα ότι μου είπατε, έψαξα και στα αγγλικά για όσους είχαν κάνει το ίδιο λάθος με εμένα και δεν γινόταν τίποτα. Ουσιαστικά το ιστορικό των μηνυμάτων sms και το ιστορικό των συνομιλιών μου BBM ήταν που δεν ήθελα με τίποτα να χάσω, αλλά δεν είχα επιλογή στο τέλος. Το έφερα πάλι στα μέτρα μου πάντως το τηλέφωνο και τώρα ψάχνω αν υπάρχει τρόπος, να ειδοποιούμαι για προσωπικό μήνυμα που μου έχει έρθει στο facebook στο HUB και στην αρχική, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνω στο facebook και να κάνω ανανέωση. Όπως λειτουργεί δηλαδή το messenger σε iphone κτλ. Γίνεται κάτι τέτοιο και αν ναι, πώς; Log out from the FB application and log in Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν ξέρω αν ήταν και πριν έτσι τα BlackBerry (όταν ήθελα να πάρω BlackBerry συσκευή ήταν "τρομακτικά" απαγορευτικές οι τιμές τους), αλλά αποθήκευσα κάποιες επαφές με mails στη συσκευή και τις είδα άμεσα (ζήτημα δευτερολέπτων) συγχρονισμένες στο outlook account μου. Επίσης, έκανε ταυτόχρονα και τις αντίστοιχες συνδέσεις με τις παρόμοιες και σωστές επαφές! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δεν ξέρω αν ήταν και πριν έτσι τα BlackBerry (όταν ήθελα να πάρω BlackBerry συσκευή ήταν "τρομακτικά" απαγορευτικές οι τιμές τους), αλλά αποθήκευσα κάποιες επαφές με mails στη συσκευή και τις είδα άμεσα (ζήτημα δευτερολέπτων) συγχρονισμένες στο outlook account μου. Επίσης, έκανε ταυτόχρονα και τις αντίστοιχες συνδέσεις με τις παρόμοιες και σωστές επαφές! :D Απο το λειτουργικό 5 και μετά που μπορώ να μιλήσω σου απαντάω οτι αυτός ηταν ο βασικός λογος που το λάτρεψα. Η αψογη και τελεια λειτουργία του σε θέματα συγχρονισμου επαφων και μειλ χωρις το λειτουργικό να παίρνει πρωτοβουλίες για να κανει ενεργειες απο μονο του όπως άλλα λειτουργικα. Ηξερες οτι εχεις ΠΑΝΤΑ επαφες ημερολογιο και μαιλ συγχρονισμενα 100% με το outlook και ειχες το κεφαλι σου ησυχο οτι κι αν συνεβαινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Απο το λειτουργικό 5 και μετά που μπορώ να μιλήσω σου απαντάω οτι αυτός ηταν ο βασικός λογος που το λάτρεψα. Η αψογη και τελεια λειτουργία του σε θέματα συγχρονισμου επαφων και μειλ χωρις το λειτουργικό να παίρνει πρωτοβουλίες για να κανει ενεργειες απο μονο του όπως άλλα λειτουργικα. Ηξερες οτι εχεις ΠΑΝΤΑ επαφες ημερολογιο και μαιλ συγχρονισμενα 100% με το outlook και ειχες το κεφαλι σου ησυχο οτι κι αν συνεβαινε. Και βλέπεις τα αλλά λειτουργικά να έχουν μεγαλύτερα ποσοστά... :rolleyes: Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει και το BBOS10, δεν είχα προηγούμενες εκδόσεις, αλλά και ένα άλλο λειτουργικό. Νομίζω με πιο φθηνές συσκευές (~300€ τιμή εκκίνησης), η BlackBerry θα μπορούσε να έχει πολύ μεγάλα ποσοστά. Edited March 12, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν και είναι OFF TOPIC η άποψη μου θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα επισημάνω οτι για μένα ΑΞΙΖΕΙ κάθε ευρώ που δίνω για συσκευές BB. Επειδή ξέμεινα χωρίς συσκευή για λίγο καιρό μετά την κλοπή του 9700 κατέφυγα σε μια καινούργια συσκευή των 100 ευρώ της Microsoft. Πίστεψε με αν και απόφοιτος πληροφορικής-τηλεπικοινωνιών και με ένα μεταπτυχιακό στο ίδιο αντικείμενο μέσα σε ένα μήνα τα "παραθύρια" μου έκανα μαντάρα επαφές, μειλ και ημερολόγια των λογαριασμών που σετάρισα στη συσκευή. Το έβαλα αγγελία και δόξα σοι ο Θεός βρήκα και το έδωσα 90 ευρώ!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα και αγόρασα το q10 γιατί τα λεφτά μου δεν έφταναν για το Classic που πραγματικά ήθελα...αλλά ελπίζω σύντομα να το αποκτήσω κι αυτό! # moderator αν κριθεί off topic το post μου παρακαλώ διαγραψτε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν και είναι OFF TOPIC η άποψη μου θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα επισημάνω οτι για μένα ΑΞΙΖΕΙ κάθε ευρώ που δίνω για συσκευές BB. Επειδή ξέμεινα χωρίς συσκευή για λίγο καιρό μετά την κλοπή του 9700 κατέφυγα σε μια καινούργια συσκευή των 100 ευρώ της Microsoft. Πίστεψε με αν και απόφοιτος πληροφορικής-τηλεπικοινωνιών και με ένα μεταπτυχιακό στο ίδιο αντικείμενο μέσα σε ένα μήνα τα "παραθύρια" μου έκανα μαντάρα επαφές, μειλ και ημερολόγια των λογαριασμών που σετάρισα στη συσκευή. Το έβαλα αγγελία και δόξα σοι ο Θεός βρήκα και το έδωσα 90 ευρώ!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα και αγόρασα το q10 γιατί τα λεφτά μου δεν έφταναν για το Classic που πραγματικά ήθελα...αλλά ελπίζω σύντομα να το αποκτήσω κι αυτό! # moderator αν κριθεί off topic το post μου παρακαλώ διαγραψτε το Kαι εγω, παρολο που αρχισα να χρησιμοποιω παλι το 6ρι, τα 150 που εδωσα για το Q10, τα αξιζαν και με το παραπανω..Φοβερη συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts