KofoE Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Επανερχομαι με μερικες ακομα εντυπωσεις και θα μαι αρκετα συνοπτικος.Λοιπον μπαταρια, πληκτρολογιο, hub και multitasking με εχουν κερδισει.Και η οθονη παρα την περιεργη αναλογια ειναι ευκρινεστατη και ικανοποιητικη, τελος θα επιμεινω στο σημα γιατι πραγματικα βλεπω τρομερη διαφορα με αλλες συσκευες στα ιδια σημεια.Ειμαι στρατιωτης αυτη την περιοδο και στα χερια μου η συσκευη περναει hardcore test, οποιος εχει απορια ας στειλει.Καλο απογευμα καλός πολίτης!!!!!!!!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστω πολυ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 κατω απο τον ηλιο πως ειναι η οθονη?γιατι οι super amoled εχουν θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Κοιτάζω συνέχεια στις αγγελίες για κανένα q10 και δεν υπάρχει ούτε μια... Μόνο καινούριο δηλαδή το έχω σαν επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ειναι μια χαρα η οθονη κατω απο τον ηλιο, το δοκιμασα χθες με τη φωνειτοτητα ρυθμισμενη χειροκινητα λιγο κατω απο τη μεση. Να πω πως εδω που βρισκομαι μου εχει κανει εντυπωση ποσοι με ρωτανε και εντυπωσιαζονται απο τη συσκευη, οκ ειδικα στο λευκο βγαζει ματι, αλλα δεν περιμενα μετα 3 blackberry τετοια απηχηση.Τωρα που θα σκασει η αναβαθμιση θα γινει μαχη στις αγγελιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Κοιτάζω συνέχεια στις αγγελίες για κανένα q10 και δεν υπάρχει ούτε μια... Μόνο καινούριο δηλαδή το έχω σαν επιλογή.. Παρτο τώρα καινούργιο σε αυτήν την τιμή διότι από βδομάδα με την επίσημη έλευση της 10.2.1.1925 που θα μπαίνει όλο το google market μέσα, θα γίνει χαμος. Και η κουτσή Μαρία θα θέλει blackberry..... Hδη φαίνεται η άνοδος τιμής στο Skroutz στο Ζ10 Παρτο τώρα και θα με θυμηθείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παρτο τώρα καινούργιο σε αυτήν την τιμή διότι από βδομάδα με την επίσημη έλευση της 10.2.1.1925 που θα μπαίνει όλο το google market μέσα, θα γίνει χαμος. Και η κουτσή Μαρία θα θέλει blackberry..... Hδη φαίνεται η άνοδος τιμής στο Skroutz στο Ζ10 Παρτο τώρα και θα με θυμηθείς.... Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά και με την leaked, κανείς δεν μου το έπαιρνε πάνω από 280... Ότι και να λέμε δεν δουλεύουν και τέλεια οι android εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά και με την leaked, κανείς δεν μου το έπαιρνε πάνω από 280... Ότι και να λέμε δεν δουλεύουν και τέλεια οι android εφαρμογές... Αν θες την άποψη μου ,εντελώς φιλικά κακώς το έδωσες σε αυτήν την τιμή … Μόλις γίνει γνωστό και επίσημα σε official firmware για τις android εφαρμογές , θα τα ξανά πούμε :) Το Leaked ακούγεται κάπως , για πολλούς ….. Δες μια ματιά το Ζ10 ποσό πήγε και θα καταλάβεις https://www.skroutz.gr/s/2939726/Blackberry-Z10.html Mην σου πω ότι είναι ίσως η μονή συσκευή μετά από τόσο χρόνο κυκλοφορίας που ανέβηκε ως τιμή στο skroutz Αν θες physical keyboard μονο Q ..ειναι η καλύτερη επιλογή …. Edited January 26, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Αν θες την άποψη μου ,εντελώς φιλικά κακώς το έδωσες σε αυτήν την τιμή … Μόλις γίνει γνωστό και επίσημα σε official firmware για τις android εφαρμογές , θα τα ξανά πούμε :) Το Leaked ακούγεται κάπως , για πολλούς ….. Δες μια ματιά το Ζ10 ποσό πήγε και θα καταλάβεις https://www.skroutz.gr/s/2939726/Blackberry-Z10.html Mην σου πω ότι είναι ίσως η μονή συσκευή μετά από τόσο χρόνο κυκλοφορίας που ανέβηκε ως τιμή στο skroutz Αν θες physical keyboard μονο Q ..ειναι η καλύτερη επιλογή …. Τον θέμα είναι ότι και επίσημα να βγει, εφόσον δεν ασχολείται πολύς κόσμος με μπλάκμπερρυ, μόνο οι λίγοι ψαγμένοι, θα ξέρουν ότι η αξία του θα ανέβει... Κάποιος που θέλει να δοκιμάσει, απλά δν τον ενδιαφέρει αν θα πάρει αντρόιν εφαρμογές... Δυστυχώς, αλλά έτσι είναι... έχω δώσει 4 Ζ10 και 3 Q10 μέχρι στιγμής... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 http://www.engadget.com/2014/01/28/blackberry-10-os-10-2-1-update/#comments τα νεα ειναι ακομα καλυτερα και απο αυτα που περιμεναμε.Πλεον θα εχουμε και ραδιοφωνο, :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 http://www.engadget.com/2014/01/28/blackberry-10-os-10-2-1-update/#comments τα νεα ειναι ακομα καλυτερα και απο αυτα που περιμεναμε.Πλεον θα εχουμε και ραδιοφωνο, :D Και με την leaked, ειχε,προστεθει το ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass88 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ααα εκτος τοπου και χρονου, οπως και να χει τα νεα ειναι καλα.!!Αδημονω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ααα εκτος τοπου και χρονου, οπως και να χει τα νεα ειναι καλα.!!Αδημονω Και γω ίσως μετάνιωσα που ξαναπήγα σε Νόκια... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και γω ίσως μετάνιωσα που ξαναπήγα σε Νόκια... :mad: ποτέ δεν είναι αργά ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_gtg Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 κάποιο link για την τελευταία έκδοση λογισμικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπέρα, πρόκειται να αποκτήσω το Q10 και θα ήθελα να ρωτήσω για το θέμα συγχρονισμού των επαφών. αυτη τη στιγμή έχω τις επαφές μου σε gmail, μπορώ να περάσω απο εκεί τις επαφές στη συσκευή? Ευχαριστώ εκ τω προτέρων Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπέρα, πρόκειται να αποκτήσω το Q10 και θα ήθελα να ρωτήσω για το θέμα συγχρονισμού των επαφών. αυτη τη στιγμή έχω τις επαφές μου σε gmail, μπορώ να περάσω απο εκεί τις επαφές στη συσκευή? Ευχαριστώ εκ τω προτέρων Με το που θα σετταρεις στο Q10 το gmail σου, θα συγχρονιστουν αυτόματα οι επαφές, calendar κτλ. Just that:) Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Με το που θα σετταρεις στο Q10 το gmail σου, θα συγχρονιστουν αυτόματα οι επαφές, calendar κτλ. Just that:) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδιά μια ακόμη ερώτηση, έχω διαβάσει όλο το θέμα για να ενημερωθω για το μελλοντικό μ κινητό και κάπου πήρε το μάτι μου ότι για να φαίνεται το όνομα της επαφής που σε καλεί, ο αριθμός πρέπει να έχει το 30 μπροστά. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδιά μια ακόμη ερώτηση, έχω διαβάσει όλο το θέμα για να ενημερωθω για το μελλοντικό μ κινητό και κάπου πήρε το μάτι μου ότι για να φαίνεται το όνομα της επαφής που σε καλεί, ο αριθμός πρέπει να έχει το 30 μπροστά. Ισχύει κάτι τέτοιο?? Oxi δεν χρειάζεται. Τουλάχιστον σε μένα δεν το εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 http://www.expansys.com.gr/b-stock-blackberry-q10-qwerty-black-257475/ Αυτό από το expansys έχει κάποιο κουσούρι και το έχουν σε τέτοια τιμή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KofoE Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 http://www.expansys.com.gr/b-stock-blackberry-q10-qwerty-black-257475/ Αυτό από το expansys έχει κάποιο κουσούρι και το έχουν σε τέτοια τιμή;; έλα ντε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω αν το Q10 συνεργαζεται καλα με το playbook που εχει 7αρι λογισμικο, πχ αν δουλευει το bb bridge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γραφει το expansys πιο κάτω στη περιγραφή ότι είναι b-stock και με light cosmetic marks δηλαδη με σημαδια χρήσης.γιαυτο και τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andymak Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Καλη σας μερα! Ενδιαφερομαι να αγορασω το Q10 και το βρισκω στο skroutz να ξεκιναει απο 360 ευρω και δεν ξερω τι παιζει. Θα ηθελα την γνωμη σας. Σας ευχαριστω πολυ!!! Και κατι τελευταιο,εχω κινητο με συνδεση στην Wind και θελω να παρω αυτο για να μπορω να στελνω στο μσν μηνυματα απο κει κ λογικα θα πρεπει να εχω καποιο πακετο ΜΒ,ξερει καποιος αν υπαρχει πακετο που να ειναι παραδειγμα οπως στον υπολογιστη απεριοριστο ιντερνετ? Διοτι αν εχω ολη την ωρα ανοιχτο το μσν ή το skype θα μου τρωει ΜΒ και θα μου ερθει κανας λογαριασμος και θα με χτυπησει εγκεφαλικο! Και παλι ευχαριστω πολυ!!! Edited February 1, 2014 by andymak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts