gatokefalo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα . Κάποια πράγματα μου φαίνονται κουφά,ή ισως εγω ειμαι περίεργος . Σε επικοινωνία με skroutzομαγαζο ,μου λέει ο πωλητής πως την συσκευασία πρώτα την ανοιγουνε ,τσεκαρουν τα πράγματα εάν ειναι ολα μέσα και σωστά ,την κλεινουνε και μετα την αποστελουν..... Εγω τους είπα οτι δεν μπορώ να το δεχθώ αυτο με τίποτα και θέλω η συσκευασία μου να ειναι σφραγισμενη με αθικτες τις πλαινες ταινίες . Η απαντηση : δυστυχώς δεν γινεται . Βρε παιδιά απο το bird phone ,όσες φορές έχω αγοράσει κινητο ,πάντα τους τόνιζα για σφραγισμενη συσκευασία και πάντα ετσι και ερχοτανε . Τώρα σε αυτήν την περίπτωση ,δεν αναφερομαι στο bird phone ,αλλα απο αλλο skroutzομαγαζο πως το βλέπετε σαν κίνηση ,ειναι σωστή ,ετσι γινεται ; Εσείς θα το δεχοσασταν ? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα . Κάποια πράγματα μου φαίνονται κουφά,ή ισως εγω ειμαι περίεργος . Σε επικοινωνία με skroutzομαγαζο ,μου λέει ο πωλητής πως την συσκευασία πρώτα την ανοιγουνε ,τσεκαρουν τα πράγματα εάν ειναι ολα μέσα και σωστά ,την κλεινουνε και μετα την αποστελουν..... Εγω τους είπα οτι δεν μπορώ να το δεχθώ αυτο με τίποτα και θέλω η συσκευασία μου να ειναι σφραγισμενη με αθικτες τις πλαινες ταινίες . Η απαντηση : δυστυχώς δεν γινεται . Βρε παιδιά απο το bird phone ,όσες φορές έχω αγοράσει κινητο ,πάντα τους τόνιζα για σφραγισμενη συσκευασία και πάντα ετσι και ερχοτανε . Τώρα σε αυτήν την περίπτωση ,δεν αναφερομαι στο bird phone ,αλλα απο αλλο skroutzομαγαζο πως το βλέπετε σαν κίνηση ,ειναι σωστή ,ετσι γινεται ; Εσείς θα το δεχοσασταν ? Ευχαριστω πολυ :) Οχι, μην το δεχτεις. Τοσο φτηνοτερα το δινει; Παρε απο αλλου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 οκ ευχαριστω πολυ!!σκεφτοαμι αυριο να το αποκτησω αν μπορεσω και το βρω διαθεσιμο σε καποιο καταστημα στη θεσσαλονικη Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 1) Όχι παίζει με το mobile internet που υπάρχει για όλους τους συνδρομητές. BIS δεν υφίσταται στο bb10. 2) Μέσω wifi κανονικά. οκ ευχαριστω πολυ!!σκεφτοαμι αυριο να το αποκτησω αν μπορεσω και το βρω διαθεσιμο σε καποιο καταστημα στη θεσσαλονικη Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Οχι, μην το δεχτεις. Τοσο φτηνοτερα το δινει; Παρε απο αλλου. Η απαντηση συγκεκριμένα ηταν :λόγω του οτι ειναι blackberry και δεν υπαρχει επίσημο service στην ελλαδα ,πρέπει να ανοίξουν την συσκευη και να την ελέγξουν ...... Οχι δεν το δέχομαι αυτο με τίποτα . Το θέμα ειναι οτι ή διάφορα ειναι μεγάλη 519 ευρω έναντι 700 περίπου στα επίσημα μαγαζιά ειναι δυστυχώς μεγάλη . Να σαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Η απαντηση συγκεκριμένα ηταν :λόγω του οτι ειναι blackberry και δεν υπαρχει επίσημο service στην ελλαδα ,πρέπει να ανοίξουν την συσκευη και να την ελέγξουν ...... Οχι δεν το δέχομαι αυτο με τίποτα . Το θέμα ειναι οτι ή διάφορα ειναι μεγάλη 519 ευρω έναντι 700 περίπου στα επίσημα μαγαζιά ειναι δυστυχώς μεγάλη . Να σαι καλα :) Να ελεγξουν τι. (επειδη δεν υπαρχει σερβις) αν δουλευει καλα?:blink: το θεμα ειναι οτι ο λογος που επικαλουνται ειναι ακυρος τελειως. Στο skroutz εχει και αλλα μαγαζια με παραπλησιες τιμες Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Να ελεγξουν τι. (επειδη δεν υπαρχει σερβις) αν δουλευει καλα?:blink: το θεμα ειναι οτι ο λογος που επικαλουνται ειναι ακυρος τελειως. Στο skroutz εχει και αλλα μαγαζια με παραπλησιες τιμες Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Απλα στα υπόλοιπα με χαμηλη τιμη skroutzομαγαζα ,εκεί δεν μπορούν να σου πουν με σιγουριά αν φέρνουν το μοντέλο SQN100-3 το οποιο δουλεύει ελλαδα το LTE . Η απαντηση τους ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα δουλεύει ελλαδα το LTE Κ.τ.λ ,αλλα μόλις τους πεις αν ειναι το SQN100-3 σου απαντούν ,οτι πρέπει να έρθει πρωτά η συσκευη και βλέπουμε . Θέλει λιγο ψάξιμο ,αλλα που θα πάει θα το πετύχω το καλο :p Σε ευχαριστω πολυ :) Υ.Γ ετσι ενημερωτικά μονο το μοντέλο SQN100-3 που δουλεύει στην μπάντα 3 (1800mhz) θα δουλέψει το LTE στην χώρα μας Οπότε προσοχή παιδιά ,μονο το συγκεκριμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πάρε το από την Ευρώπη να ξεμπερδεύεις φίλε μου π.χ. http://www.amazon.de/dp/B00C1DIGOQ/?smid=A2QLW0HYF8R9C8&tag=test-mark-pk-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B00C1DIGOQ&ascsubtag=STUeb1a7zRQeqbLWEKOUdA Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πάρε το από την Ευρώπη να ξεμπερδεύεις φίλε μου π.χ. http://www.amazon.de/dp/B00C1DIGOQ/?smid=A2QLW0HYF8R9C8&tag=test-mark-pk-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B00C1DIGOQ&ascsubtag=STUeb1a7zRQeqbLWEKOUdA Σε ευχαριστω πολύ :) Φαντάζομαι αυτό ειναι το SQN100-3, διότι δεν αναφέρει τίποτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δε γνωρίζω καθόλου επί του SQN ! Μάλλον θέμα τύχης είναι το τι θα σου κάτσει. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Δε γνωρίζω καθόλου επί του SQN ! Μάλλον θέμα τύχης είναι το τι θα σου κάτσει. Κοιτά αν δεν ειναι το SQN100-3 δυστυχώς το LTE δεν θα λειτουργεί . Θα μου πεις ,εδώ καλα καλα δεν έχουμε 3G σε όλη την ελλαδα ,το LTE σε ενδιαφέρει ;) Ειναι και λιγο ψυχολογικό το θεμα :p Ας υπαρχει στην συσκευη μιας και τα σκαμε και ας μην το χρησιμοποιούμε συχνά . Σε ευχαριστω πολυ την καλημέρα μου :) Edited September 19, 2013 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις σε ένα email. Οι Γερμανοί είναι τυπικοί και απαντούν. Εγώ τους γράφω πάντα στα αγγλικά :P Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις σε ένα email. Οι Γερμανοί είναι τυπικοί και απαντούν. Εγώ τους γράφω πάντα στα αγγλικά :P Σε ευχαριστω πολύ :) Τους έστειλα email και δυστυχώς δεν ειναι το SQN100-3. Να σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Μήπως εχει αγοράσει κανείς απο eshop το Q10 ? Αν ναι μπορει να μου πει ποιο SQN100 φέρνει ? Ευχαριστω :) Edited September 20, 2013 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν βρίσκω πουθενά SQN100-3 δυστυχώς ,ούτε skroutz :( Αν κάποιος θέλει να το δώσει και ειναι SQN100-3 ας μου στείλει πμ . Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν βρίσκω πουθενά SQN100-3 δυστυχώς ,ούτε skroutz :( Αν κάποιος θέλει να το δώσει και ειναι SQN100-3 ας μου στείλει πμ . Ευχαριστω :) Ρώτα expansys και VnP. Είχα 2 από το πρώτο και 3 από το δεύτερο στα χέρια μου κατά το παρελθόν, όλα SQN 100-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ρώτα expansys και VnP. Είχα 2 από το πρώτο και 3 από το δεύτερο στα χέρια μου κατά το παρελθόν, όλα SQN 100-3 Χίλια ευχαριστω :) Το VNP σου έδωσε σφραγισμενη συσκευη ,η την είχαν ανοίξει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδιά όσοι έχετε το Q10 τα notification(ειδοποιησεις) λειτουργούν -ερχονται σωστά ,οι όποτε το θυμηθούν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Χίλια ευχαριστω :) Το VNP σου έδωσε σφραγισμενη συσκευη ,η την είχαν ανοίξει ? Σφραγισμένη κανονικά! Μην σε ανησυχεί αν την ανοίξουν απλά για έλεγχο. Εσύ όταν παραλάβεις έλεγξε μόνο για τυχόν γρατζουνίτσες. Καλύτερα να ξέρεις τι παίρνεις. Την έπαθα με ένα lumia 920 κίτρινο, που στο πίσω μέρος είχε γρατζουνιά έτσι και το γύρισα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Σφραγισμένη κανονικά! Μην σε ανησυχεί αν την ανοίξουν απλά για έλεγχο. Εσύ όταν παραλάβεις έλεγξε μόνο για τυχόν γρατζουνίτσες. Καλύτερα να ξέρεις τι παίρνεις. Την έπαθα με ένα lumia 920 κίτρινο, που στο πίσω μέρος είχε γρατζουνιά έτσι και το γύρισα πίσω. Επειδή φοβάμαι για τις γρατζουνιες που αναφέρεις ,μιας και κάποιοι τις ανοίγουν τις συσκευές ,γι αυτο τον λόγο παρηγγειλα απο το birdphone σήμερα και αύριο θα το έχω πιστεύω στα χερια μου . Απο το bird ,οτι και εάν έχω αγοράσει πάντα ηταν σφραγισμένο 100% και εξυπηρέτηση ,αλλα και service ειναι αψογοι . Αύριο θα αναφέρω εντυπώσεις Υ.Γ θα ειναι μου είπαν το SQN100-3 Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Επειδή φοβάμαι για τις γρατζουνιες που αναφέρεις ,μιας και κάποιοι τις ανοίγουν τις συσκευές ,γι αυτο τον λόγο παρηγγειλα απο το birdphone σήμερα και αύριο θα το έχω πιστεύω στα χερια μου . Απο το bird ,οτι και εάν έχω αγοράσει πάντα ηταν σφραγισμένο 100% και εξυπηρέτηση ,αλλα και service ειναι αψογοι . Αύριο θα αναφέρω εντυπώσεις Υ.Γ θα ειναι μου είπαν το SQN100-3 Σε ευχαριστω Επειδή εγώ τους πήρα τηλ σήμερα να παραγκείλω το λευκό, μου είπαν ότι φέρνουν το 3g και όχι το 4g... Για ξαναπάρε τους ένα τηλ, γτ εγώ πήγα σε VnP τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Επειδή εγώ τους πήρα τηλ σήμερα να παραγκείλω το λευκό, μου είπαν ότι φέρνουν το 3g και όχι το 4g... Για ξαναπάρε τους ένα τηλ, γτ εγώ πήγα σε VnP τελικά. Καλημέρα . Ολα τα Q10 εχουν 4g απλά αν δεν ειναι π.χ το SQN100-3 μοντέλο ,ελλαδα δεν θα λειτουργήσει διότι δεν εχει μέσα την μπάντα (3) που δουλεύουν Cosmote, Vodafone. Η ίδια ομως συσκευη SQN100-3 θα δουλέψει ομως σε άλλη χώρα σωστά :) Σημερα περιμένω την συσκευη στα χέρια μου ,αλλά πριν προβω στην αγορα της επιβεβαιώθηκε 100% απο την πωλήτρια οτι στο κουτι πάνω γράφει SQN100-3. Το ξεκαθαρισα απο την αρχή στο μαγαζί πως εάν δεν ειναι το συγκεκριμένο μοντέλο πως δεν θα προβω στην αγορα . Παρτους ξανα τηλ και πες τους να δούνε απευθείας πίσω απο την συσκευασία πιο SQN ειναι . Ελπίζω να μην γίνει καμία στραβη .... Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω Την καλημέρα μου Υ.Γ παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην ειναι όλες η συσκευές που φερανε SQN100-3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το q10? αυτή η έκδοση υποστηρίζει skype, viber, και whatsapp? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καλημέρα . Ολα τα Q10 εχουν 4g απλά αν δεν ειναι π.χ το SQN100-3 μοντέλο ,ελλαδα δεν θα λειτουργήσει διότι δεν εχει μέσα την μπάντα (3) που δουλεύουν Cosmote, Vodafone. Η ίδια ομως συσκευη SQN100-3 θα δουλέψει ομως σε άλλη χώρα σωστά :) Σημερα περιμένω την συσκευη στα χέρια μου ,αλλά πριν προβω στην αγορα της επιβεβαιώθηκε 100% απο την πωλήτρια οτι στο κουτι πάνω γράφει SQN100-3. Το ξεκαθαρισα απο την αρχή στο μαγαζί πως εάν δεν ειναι το συγκεκριμένο μοντέλο πως δεν θα προβω στην αγορα . Παρτους ξανα τηλ και πες τους να δούνε απευθείας πίσω απο την συσκευασία πιο SQN ειναι . Ελπίζω να μην γίνει καμία στραβη .... Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω Την καλημέρα μου Υ.Γ παίζει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην ειναι όλες η συσκευές που φερανε SQN100-3. Όταν λέω πως δεν έχει 4G, εννοώ πως ΔΕΝ φέρνει το 100-3. Ή προφανώς δεν ήξεραν να απαντήσουν. Στο VnP, ήταν κατηγορηματικοί πως φέρνουν το 100-3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Όταν λέω πως δεν έχει 4G, εννοώ πως ΔΕΝ φέρνει το 100-3. Ή προφανώς δεν ήξεραν να απαντήσουν. Στο VnP, ήταν κατηγορηματικοί πως φέρνουν το 100-3. Οκ το κατάλαβα :) Για να είσαι εσυ καλυμμενος ,πες τους να πάρουν την συσκευη στα χέρια τους και να σου πούνε ποιο SQN100 αναγράφεται . Ετσι έκανα εγώ :) Υ.Γ δυστυχώς εγω Δευτέρα θα παραλάβω ,έφυγε χτες με acs αλλά δεν ήρθε σημερα στο νησί μου (παρόλο το οτι είχε δηλωθεί για Σάββατο ) Edited September 28, 2013 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts