Jump to content

myphone.gr podcast No. 9: Στον απόηχο του Galaxy S4 [+poll!]

DJDB
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε το νέο Galaxy S4 της Samsung;  

626 members have voted

1. 1. Θα αγοράσετε το νέο Galaxy S4 της Samsung;

• Θα το αγοράσω σίγουρα, είμαι βέβαιος
      86
    • Είναι αρκετά πιθανό πως θα το αγοράσω
      149
    • Μάλλον όχι, μικρή πιθανότητα
      152
    • Όχι, σε καμία περίπτωση
      218
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      21

Recommended Posts

Το θεμα ειναι οτι λογω οικονομικων δυσκολιων στο γενικο συνολο,λιγοι θα το αγορασουν οπως και τα υπολοιπα high end κινητα αλλων εταιρειων,οποτε...ναχουμε να λεμε!!!!

• Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιστεύω ότι θα είναι και πάλι το number one κινητό τηλέφωνο...

Εννοείται πως θα το πάρω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επειδή έχω ήδη το S3, θα προτιμήσω το XperiaZ. Βαρέθηκα τόσα χρόνια με την apple κάθε χρόνο τα ίδια, δε θα τα φάω με τη samsung τώρα...

Με το που θα βγεί σίγουρα δεν θα το πάρω. Αργότερα μπορεί αν πέσει η τιμή του αλλά μπορεί να πάρω και το note2 αν έχει πεσει επίσης η τιμή του.

Επειδή έχω ήδη το S3, θα προτιμήσω το XperiaZ. Βαρέθηκα τόσα χρόνια με την apple κάθε χρόνο τα ίδια, δε θα τα φάω με τη samsung τώρα...

Γιατι οχι ONE? :)

Εγώ βασικά περιμένω αύριο να πιάσω στα χέρια μου το S3,οπότε μέχρι να'ρθει Ελλάδα το S4 και να πέσει η τιμή του βλέπουμε!

Αν δεν έχει βγει κάτι καλύτερο απ'τον ανταγωνισμό γιατί όχι..?:rolleyes:

Προσωπικά με ικανοποίησε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες, αλλά καθόλου στην εμφάνιση. Θα το σκεφτώ πολύ αν το πάρω ακόμα και έτσι όμως, αυτό θα γίνει όταν πέσει αρκετά η τιμή του.
Better be smart, than smart as*

Εγω πιστευω πως οσο και να κραζουμε ολοι για το πλαστικο,την εμφανιση κλπ στο τελος παρα πολλοι θα το προτιμησουν,γτ θα αποδειξει την αξια του βασει δυνατοτητων.Αν και να πω την αληθεια προσωπικα μαρεσει το htc one,θα μαθουμε ομως σε λιγο καιρο που θα βγουν στην αγορα τι θα συμβει στην πραξη,γτ τρ μιλαμε με βαση εμφανιση κυριως και ισως το αδικουμε.ιδωμεν..

Ακριβώς αυτό θα έγραφα! (Χωρίς το "ρε" όμως!)

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι και αυτή η δημοσκόπηση ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ, γιατί δείχνει ΠΟΣΟΙ από τα μέλη του φόρουμ θα το αγοράσουν για να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις καλές ή κακές εμπειρίες τους.

Δεν θα είχα αντίρρηση (αν και δεν μου αρέσει το πολύ απαξιωτικό "γυφτιά" για ένα κινητό που θα πουλήσει πολλές 10δες εκατομμύρια και ίσως να γίνει και το best seller της χρονιάς) αν δεν είχα πιάσει πριν μερικές ώρες το Ζ στα χέρια μου, που σε μαύρο χρώμα είναι η χαρά του CSI από τα απόλυτα αντιαισθητικά αποτυπώματα.

Δεν πολύ συμμερίζομαι τα περί εμφάνισης για ένα κινητό αλλά γι' αυτούς που συχνάζουν σε καφετέριες και ακουμπάνε το κινητό στο τραπέζι για να το δείχνουν στους λίγους που καταλαβαίνουν ή ασχολούνται, η ΜΙΚΡΗ προσωπική μου εμπειρία από ένα μαύρο Ζ που θα κάθεται σβηστό κοντά σας είναι ότι μάλλον θα απογοητεύετε με την "απλυσιά" του κινητού.

Το γυφτια πηγαινε στα υλικα κατασκευης του σαμσουγκ. το θεωρω απαραδεκτο. Αν λερωνει το Ζ μπορεις κα να το πλυνεις :p:cool:

Εξαιρετικό κινητό. Πιστεύω ότι θα σαρώσει αλλά μετά τη μετάβαση μου στο note2 δεν πιστεύω ότι έχει να μου δώσει κάτι περισσότερο. Οπότε θα σκεφτόμουν την αγορά του μόνο αν δεν είχα το note2

Για καποιο λογο σε φορτωνει με 4 χ κουτσαδια Α7

??? lol ???

Ξέρεις ότι ο A7 είναι φρέσκο CPU έτσι?

Είναι μια πιο γρήγορη και energy efficient εξελιγμένη μορφή του A8.

δείτε πρώτα πως λειτουργεί κάτι και μετά βγάλτε τα φτυάρια, αμάν η υπερβολή εδώ μέσα.

Beauty to the eyes does not always translate to the touch...

Θα περιμενω μεχρι το καλοκαιρι και βλεποντας και κανοντας...Το θεωρω πολυ πιθανο παντως..

Νυν κάτοχος του θρυλικου s2 omega, θα το παρω!!!!!! Μονη επιφυλαξη ο τυπος της οθονης pen tile. Κατα τα αλλα μαρεσε παρα πολυ, μαζι βεβαια με τα htc one και lg optimus pro. Ωστοσο προερχομενος απο iphone δε ξαναπαιρνω συσκευη χωρις δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας, διοτι μετα απο 1 χρονο χρησης η αυτονομια μειωνεται δραματικα οποτε και η συσκευη λιγο εως πολυ καθισταται μη χρηστικη. Υποψιαζομαι παντως οτι το note 3 θα ναι καλυτερο και σε οθονη..

Καλημερα και απο εμενα.Οχι εγω δεν θα το παρω λογο του οτι μου εφερε ο santa το NOTE2 τα χριστουγεννα.Ειναι νωρις ακομα.Εξαλου σε 5,6 μηνες θα βγει το 3(ελπιζω μονο να μην ειναι........γκουχου γκουχου(παντοφλα):D.Αλλα,αλλο δεν καταλαβαινω εγω.Οταν πατε για αγορα κινητου,μαθαινεται πρωτα τι σκορ κανει στα benchmarks/vellamo,αν ειναι 8πυρηνο,αν εχει 441ppi,αν εχει cortex A7/A8/A9 για να το παρετε?Αλλα ειναι τα στεναχωρα guys και το ξερεται.Ολα πανω κατω τα ιδια κανουν.Αααα και να εχουν radio οπωσδηποτε.
Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Δεν θα το αγόραζα για κανέναν λόγο. Καταρχήν δεν βρίσκω τον λόγο να πάρω κινητό με οκταπύρηνο επεξεργαστή. Έχω ξαναπεί πως για μένα είναι υπερβολή. Θα προτιμούσα 1000% το one με έτη φωτός καλύτερο σχεδιασμό.
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

To podcast μου άρεσε αρκετά.. Το κινητό αν υπάρχουν χρήματα ίσως το αγόραζα. Αλλά εφόσον υπάρχει το one καλύπτομαι και ας μην περνει κάρτα μνήμης (το hox το έχω γεμίσει έως τα 25 με αρκετή μουσική, φωτογραφίες.. 10επεισοδια από μια σειρά σε 720 και μια ταινία στα 720..Τι άλλο να βάλω μέσα αν πάρω το 64αρη)

Φιλικά Γιώργος

Νομίζω δε θα αντισταθώ και θα το αγοράσω. Είναι το μόνο gadget άλλωστε που ασχολούμαι, δεν το βαριέμαι ποτέ και μου λύνει τα χέρια συνέχεια. Βέβαια θα ψάξω και για καλύτερες λύσεις εκείνη την ώρα. Σε εμφάνιση πιστεύω θα είναι πιο όμορφο από το S3 που το θεωρώ όμορφο ήδη.

Πιστεύω σοβαρά ότι έπρεπε να μπει στο poll: Μάλλον όχι γιατί έχω Note/Νοτε 2 και περιμένω να δω πρώτα Note 3 ... :p Edited by octap79

Ούτε που το σκέφτομαι, έχω το S3 ούτε 1 μήνα. Εξάλλου όσες "ναυαρχίδες" βγαίνουν είναι με υπερβολικά specs που δε νομίζω να χρειαστώ άμεσα. Και ειδικά σε απαγορευτική τιμή :D

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Ούτε που το σκέφτομαι, έχω το S3 ούτε 1 μήνα. Εξάλλου όσες "ναυαρχίδες" βγαίνουν είναι με υπερβολικά specs που δε νομίζω να χρειαστώ άμεσα. Και ειδικά σε απαγορευτική τιμή :D

Οποιαδήποτε τηλέφωνο από το sii και πάνω καλύπτει τον μέσο χρήστη και πάνω, από πλευράς χαρακτηριστικών. Για κάποιον που έχει το siii και φυσικά είναι καλυμμένος η πιο σοφή κίνηση είναι να πάει στο s 5. Εγώ από το sii δεν πήγα στο siii αλλά στο note ii, οπότε το s 4 με άφησε αδιάφορο. Αν δεν είχα όμως κορυφαίο smartphone και ήθελα τώρα να αγοράσω κινητό, σίγουρα θα ήταν στις επιλογές μου.

Πιστεύω σοβαρά ότι έπρεπε να μπει στο poll: Μάλλον όχι γιατί έχω Note/Νοτε 2 και περιμένω να δω πρώτα Note 3 ... :p

Octap ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν! Είναι τρομερά μεγάλος ο αριθμός κατόχων της σειράς Note που λογικά θα παραμείνουν σε αυτήν. Βέβαια είναι φυσικό, μιας και είμαστε σε forum τεχνολογίας, και δη τεχνολογίας τηλεφώνων! Δε θα μπορούσε να μην έχει τέτοια απήχηση η καλύτερη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής!

Καλο το podcast αλλα ρε μαγκες Ντροπη πραγματικα.. στο 22:43 αν θυμαμαι καλα , ο βοθρος ρευεται ;; Ειναι δυνατον ; Σπιτι του ειναι , ή σε σοβαρο φορουμ τεχνολογιας ; Edited by kotsos4u
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X