Jump to content

Silender

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Silender

  1. Έχεις δει ποτέ κάνα Wave? Έστω και από φωτογραφία. :X:X:X
  2. ??? lol ??? Ξέρεις ότι ο A7 είναι φρέσκο CPU έτσι? Είναι μια πιο γρήγορη και energy efficient εξελιγμένη μορφή του A8. δείτε πρώτα πως λειτουργεί κάτι και μετά βγάλτε τα φτυάρια, αμάν η υπερβολή εδώ μέσα.
  3. χμμμ με τρόμαξες τώρα. εγώ έχω βάλει supersu-v.0.95, τον έκανα update και έπειτα πέρασα και busybox 1.20.2 Δεν έχω βάλει κάποιον kernel. Για να φτιάξω όμως το πρόβλημα με τις επαφές και τους αριθμούς πρέπει να κάνω καθαρό install. έχεις κατά νου κάποιον safe kernel για τέτοιες δουλειές ή κάποια άλλη λύση?
  4. δηλαδή αν κατάλαβα καλά. να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων + wipe και να περάσω τη stock μέσω odin?
  5. Καλησπέρα, έκανα την αναβάθμιση χωρίς να διαγράψω τίποτα από το κινητό. Έκτοτε όταν με καλούν ή όταν βλέπω τα sms μου δεν εμφανίζει το όνομα της επαφής. Μόνο ο αριθμός φαίνεται παρόλο που όλες μου οι επαφές βρίσκονται στο κινητό. Δοκίμασα συγχρονισμό, reboot, reinstall αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως είναι τίποτα πιο απλό και τσάμπα ψάχνομαι? ΥΓ: (Δεν είχα προσέξει αυτό εδώ το thread και πόσταρα το ίδιο στην είδηση για την άφιξη του JB εκ παραδρομής)
  6. Για να δούμε, αν και σε τέτοια πράγματα δεν έχω και πολύ τύχη...
  7. Κανένα από τα 2, αλλά εφόσον το poll μιλάει υποθετικά για ένα από τα 2, θα διάλεγα το Lumia 920 λόγω λιγότερων περιορισμών/καπρίτσιων στο λειτουργικό και επειδή είναι πιο κοντά στις απαιτήσεις μου. Με μισή καρδιά όμως... :ninja:
  8. χμμ καλή μου τύχη, αλλά να το πάρω πριν βγει το note 2 για να μείνει κάνα φράγκο στην άκρια :P
  9. υπάρχουνε και dumphone ακόμα. ε ψιτ... :spider: Την παρουσίαση του Galaxy S III την έιδαμε ή όχι? :secret: πιο καλά δε θα μπορούσες να το γράψεις στο φόρουμ... http://i.qkme.me/3of61a.jpg Ας κάνει η MS οτι κλειδώνει τα windows και να μη μπορεί κανείς να "μην τα αγοράσει" και έλα πάλι να μου το πεις αυτό. ;) ...είπε το 2% οι πωλήσεις εδώ και μερικά χρόνια να δεις πόσο ξεκάθαρες είναι αλλά μερικοί δεν...
×
×
  • Create New...