parasko98 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το θεμα ειναι οτι λογω οικονομικων δυσκολιων στο γενικο συνολο,λιγοι θα το αγορασουν οπως και τα υπολοιπα high end κινητα αλλων εταιρειων,οποτε...ναχουμε να λεμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Πιστεύω ότι θα είναι και πάλι το number one κινητό τηλέφωνο... Εννοείται πως θα το πάρω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Επειδή έχω ήδη το S3, θα προτιμήσω το XperiaZ. Βαρέθηκα τόσα χρόνια με την apple κάθε χρόνο τα ίδια, δε θα τα φάω με τη samsung τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Με το που θα βγεί σίγουρα δεν θα το πάρω. Αργότερα μπορεί αν πέσει η τιμή του αλλά μπορεί να πάρω και το note2 αν έχει πεσει επίσης η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Επειδή έχω ήδη το S3, θα προτιμήσω το XperiaZ. Βαρέθηκα τόσα χρόνια με την apple κάθε χρόνο τα ίδια, δε θα τα φάω με τη samsung τώρα... Γιατι οχι ONE? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukou_83 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εγώ βασικά περιμένω αύριο να πιάσω στα χέρια μου το S3,οπότε μέχρι να'ρθει Ελλάδα το S4 και να πέσει η τιμή του βλέπουμε! Αν δεν έχει βγει κάτι καλύτερο απ'τον ανταγωνισμό γιατί όχι..?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex023 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Προσωπικά με ικανοποίησε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες, αλλά καθόλου στην εμφάνιση. Θα το σκεφτώ πολύ αν το πάρω ακόμα και έτσι όμως, αυτό θα γίνει όταν πέσει αρκετά η τιμή του. Παράθεση Better be smart, than smart as* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εγω πιστευω πως οσο και να κραζουμε ολοι για το πλαστικο,την εμφανιση κλπ στο τελος παρα πολλοι θα το προτιμησουν,γτ θα αποδειξει την αξια του βασει δυνατοτητων.Αν και να πω την αληθεια προσωπικα μαρεσει το htc one,θα μαθουμε ομως σε λιγο καιρο που θα βγουν στην αγορα τι θα συμβει στην πραξη,γτ τρ μιλαμε με βαση εμφανιση κυριως και ισως το αδικουμε.ιδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Θα περιμένω να δω και το Google X phone και αναλόγως θα πράξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo1983 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ακριβώς αυτό θα έγραφα! (Χωρίς το "ρε" όμως!) Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι και αυτή η δημοσκόπηση ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ, γιατί δείχνει ΠΟΣΟΙ από τα μέλη του φόρουμ θα το αγοράσουν για να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις καλές ή κακές εμπειρίες τους. Δεν θα είχα αντίρρηση (αν και δεν μου αρέσει το πολύ απαξιωτικό "γυφτιά" για ένα κινητό που θα πουλήσει πολλές 10δες εκατομμύρια και ίσως να γίνει και το best seller της χρονιάς) αν δεν είχα πιάσει πριν μερικές ώρες το Ζ στα χέρια μου, που σε μαύρο χρώμα είναι η χαρά του CSI από τα απόλυτα αντιαισθητικά αποτυπώματα. Δεν πολύ συμμερίζομαι τα περί εμφάνισης για ένα κινητό αλλά γι' αυτούς που συχνάζουν σε καφετέριες και ακουμπάνε το κινητό στο τραπέζι για να το δείχνουν στους λίγους που καταλαβαίνουν ή ασχολούνται, η ΜΙΚΡΗ προσωπική μου εμπειρία από ένα μαύρο Ζ που θα κάθεται σβηστό κοντά σας είναι ότι μάλλον θα απογοητεύετε με την "απλυσιά" του κινητού. Το γυφτια πηγαινε στα υλικα κατασκευης του σαμσουγκ. το θεωρω απαραδεκτο. Αν λερωνει το Ζ μπορεις κα να το πλυνεις :p:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Είναι ένα πλήρες κινητό αλλά λόγω σχεδιασμού και τιμής δε το αγοράζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εξαιρετικό κινητό. Πιστεύω ότι θα σαρώσει αλλά μετά τη μετάβαση μου στο note2 δεν πιστεύω ότι έχει να μου δώσει κάτι περισσότερο. Οπότε θα σκεφτόμουν την αγορά του μόνο αν δεν είχα το note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silender Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Για καποιο λογο σε φορτωνει με 4 χ κουτσαδια Α7 ??? lol ??? Ξέρεις ότι ο A7 είναι φρέσκο CPU έτσι? Είναι μια πιο γρήγορη και energy efficient εξελιγμένη μορφή του A8. δείτε πρώτα πως λειτουργεί κάτι και μετά βγάλτε τα φτυάρια, αμάν η υπερβολή εδώ μέσα. Παράθεση Beauty to the eyes does not always translate to the touch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Θα περιμενω μεχρι το καλοκαιρι και βλεποντας και κανοντας...Το θεωρω πολυ πιθανο παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosguild Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Νυν κάτοχος του θρυλικου s2 omega, θα το παρω!!!!!! Μονη επιφυλαξη ο τυπος της οθονης pen tile. Κατα τα αλλα μαρεσε παρα πολυ, μαζι βεβαια με τα htc one και lg optimus pro. Ωστοσο προερχομενος απο iphone δε ξαναπαιρνω συσκευη χωρις δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας, διοτι μετα απο 1 χρονο χρησης η αυτονομια μειωνεται δραματικα οποτε και η συσκευη λιγο εως πολυ καθισταται μη χρηστικη. Υποψιαζομαι παντως οτι το note 3 θα ναι καλυτερο και σε οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλημερα και απο εμενα.Οχι εγω δεν θα το παρω λογο του οτι μου εφερε ο santa το NOTE2 τα χριστουγεννα.Ειναι νωρις ακομα.Εξαλου σε 5,6 μηνες θα βγει το 3(ελπιζω μονο να μην ειναι........γκουχου γκουχου(παντοφλα):D.Αλλα,αλλο δεν καταλαβαινω εγω.Οταν πατε για αγορα κινητου,μαθαινεται πρωτα τι σκορ κανει στα benchmarks/vellamo,αν ειναι 8πυρηνο,αν εχει 441ppi,αν εχει cortex A7/A8/A9 για να το παρετε?Αλλα ειναι τα στεναχωρα guys και το ξερεται.Ολα πανω κατω τα ιδια κανουν.Αααα και να εχουν radio οπωσδηποτε. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν θα το αγόραζα για κανέναν λόγο. Καταρχήν δεν βρίσκω τον λόγο να πάρω κινητό με οκταπύρηνο επεξεργαστή. Έχω ξαναπεί πως για μένα είναι υπερβολή. Θα προτιμούσα 1000% το one με έτη φωτός καλύτερο σχεδιασμό. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 To podcast μου άρεσε αρκετά.. Το κινητό αν υπάρχουν χρήματα ίσως το αγόραζα. Αλλά εφόσον υπάρχει το one καλύπτομαι και ας μην περνει κάρτα μνήμης (το hox το έχω γεμίσει έως τα 25 με αρκετή μουσική, φωτογραφίες.. 10επεισοδια από μια σειρά σε 720 και μια ταινία στα 720..Τι άλλο να βάλω μέσα αν πάρω το 64αρη) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Νομίζω δε θα αντισταθώ και θα το αγοράσω. Είναι το μόνο gadget άλλωστε που ασχολούμαι, δεν το βαριέμαι ποτέ και μου λύνει τα χέρια συνέχεια. Βέβαια θα ψάξω και για καλύτερες λύσεις εκείνη την ώρα. Σε εμφάνιση πιστεύω θα είναι πιο όμορφο από το S3 που το θεωρώ όμορφο ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Πιστεύω σοβαρά ότι έπρεπε να μπει στο poll: Μάλλον όχι γιατί έχω Note/Νοτε 2 και περιμένω να δω πρώτα Note 3 ... :p Edited March 20, 2013 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ούτε που το σκέφτομαι, έχω το S3 ούτε 1 μήνα. Εξάλλου όσες "ναυαρχίδες" βγαίνουν είναι με υπερβολικά specs που δε νομίζω να χρειαστώ άμεσα. Και ειδικά σε απαγορευτική τιμή :D Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 νομιζω το poll λεει πολλα... κι εγω δεν νομιζω, περιμενα κατι καλυτερο πιο φρεσκο απο την Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ούτε που το σκέφτομαι, έχω το S3 ούτε 1 μήνα. Εξάλλου όσες "ναυαρχίδες" βγαίνουν είναι με υπερβολικά specs που δε νομίζω να χρειαστώ άμεσα. Και ειδικά σε απαγορευτική τιμή :D Οποιαδήποτε τηλέφωνο από το sii και πάνω καλύπτει τον μέσο χρήστη και πάνω, από πλευράς χαρακτηριστικών. Για κάποιον που έχει το siii και φυσικά είναι καλυμμένος η πιο σοφή κίνηση είναι να πάει στο s 5. Εγώ από το sii δεν πήγα στο siii αλλά στο note ii, οπότε το s 4 με άφησε αδιάφορο. Αν δεν είχα όμως κορυφαίο smartphone και ήθελα τώρα να αγοράσω κινητό, σίγουρα θα ήταν στις επιλογές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Πιστεύω σοβαρά ότι έπρεπε να μπει στο poll: Μάλλον όχι γιατί έχω Note/Νοτε 2 και περιμένω να δω πρώτα Note 3 ... :p Octap ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν! Είναι τρομερά μεγάλος ο αριθμός κατόχων της σειράς Note που λογικά θα παραμείνουν σε αυτήν. Βέβαια είναι φυσικό, μιας και είμαστε σε forum τεχνολογίας, και δη τεχνολογίας τηλεφώνων! Δε θα μπορούσε να μην έχει τέτοια απήχηση η καλύτερη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Καλο το podcast αλλα ρε μαγκες Ντροπη πραγματικα.. στο 22:43 αν θυμαμαι καλα , ο βοθρος ρευεται ;; Ειναι δυνατον ; Σπιτι του ειναι , ή σε σοβαρο φορουμ τεχνολογιας ; Edited March 20, 2013 by kotsos4u Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts