alepoudiarhs Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ρε παιδια αυτο το seus για το δικο μου το κινητο δεν το εχει (c2105) ti γινεται? ερωτηση ειναι καλυτερο να το ρουταρω? πως αλλαζω kernel κατι πρεπει να κανω για να αντεχει περισσοτερο η μπαταρια μιλαμε μια μερα δεν με παει, απο το πρωι μεχρι το βραδυ εννοω με 100 % εδω με το που το βγαζω παω στο 97 % να το στειλω για σερβις καλυτερα? http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ αυτο ειναι το seus το οποιο σου κανει καθαρη εγκατασταση στο κινητο σου την τελευταια εκδοση απο την σονυ! για να αλαξεις kernel πρεπει να ανοιξεις τον bootloader που χανεις τελειως την εγγυηση και πρεπει να παρεις εναν κωδικο μεσα απο την σονυ γιατι μονο αυτη μπορει να σου παρεχει τον κωδικο για να τον ανοιξεις! αμα θελεις κλεισε τα παντα δλδ συγχρωνισμους ιντερνετ κτλ και παρακολουθησε αν σου κραταει η μπαταρια μετα... αν ειναι καλυτερα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και χαμηλωσε φωτισμους και να προσεχεις τι ανοιγεις δλδ μην βαζεις εφαρμογες οι οποιες τρωνε την μπαταρια αν δεν σου κανει τπτ πηγαινε το για σερβις κατευθειαν μην το συζητας!!!οσο για το ροοτ ειναι χρησιμο σε αρκετα πραγματα αλλα δεν νομιζω να σε βοηθησει τοσο πολυ στο θεμα της μπαταριας!! ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Παιδια να σας ρωτησω..... Καταρχας να πω οτι στο κινητο εχω την τελευταια εκδοση .14 Θελω να κανω το Xperia L Root αλλα στις ρυθμισεις δεν μου εχει το μενου Developer Options για να ενεργοποιησω το debugging usb. Που το εχει ? Εχω φαει το μενου κ δεν μπορω να το βρω !!!!!! Edited February 1, 2014 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallias79 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 @alepoudiarhs εκανα επαναφορα και εκλεισα τα παντα ανοιξα το stamina, εξοικονομηση μπαταριας και το wifi στις αποθηκευμενες τοποθεσιες και για 1η φορα μου εβγαλε αναμονη 11 μερες ++++ αλλα στο seus το κινητο μου δεν το εχει εχει το c2105/36h και το c2104 εγω εβαλα το c2105/36h και οταν πηγα να το κανω μου λεει δεν βρεθηκε το κινητο σου το κινητο ειναι 3 μηνων απο vodafone αγορασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδια να σας ρωτησω..... Καταρχας να πω οτι στο κινητο εχω την τελευταια εκδοση .14 Θελω να κανω το Xperia L Root αλλα στις ρυθμισεις δεν μου εχει το μενου Developer Options για να ενεργοποιησω το debugging usb. Που το εχει ? Εχω φαει το μενου κ δεν μπορω να το βρω !!!!!! Ρυθμισεις->Σχετικα με το τηλεφωνο->Χτυπας γυρω στις 7 φορες τον αριθμο εκδοσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 @alepoudiarhs εκανα επαναφορα και εκλεισα τα παντα ανοιξα το stamina, εξοικονομηση μπαταριας και το wifi στις αποθηκευμενες τοποθεσιες και για 1η φορα μου εβγαλε αναμονη 11 μερες ++++ αλλα στο seus το κινητο μου δεν το εχει εχει το c2105/36h και το c2104 εγω εβαλα το c2105/36h και οταν πηγα να το κανω μου λεει δεν βρεθηκε το κινητο σου το κινητο ειναι 3 μηνων απο vodafone αγορασμενο φιλε μου θα δεις τι μοντελο εχεις στις ρυθμισεις κατω κατω εχει το σχετικα με το τηλεφωνο και θα δεις τον αριθμο μοντελου για να δεις τι μοντελο ειναι το δικο σου!! να ξερεις οτι αμα κανεις επαναφορα με το seus θα διαγραφουν τα παντα αλλα αμα λυθηκε το προβλημα με την μπαταρια σου και δεν εχεις αλλο προβλημα δεν χρειαζεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Back to Sony Android Forums μετά από καιρό και πρόσφατος κάτοχος του XPERIA L αγορασμένο από e-shop! :) Γενικές εντυπώσεις για τους φίλους που διαβάζουν το thread και θέλουν μια αντικειμενική άποψη για την συσκευή είναι ότι είναι μεταξύ των 2 πιο αξιόλογων συσκευών στα 200-200+ ευρώ (το άλλο είναι το Moto G). Στα πολύ θετικά συγκαταλέγω την κατασκευή η οποία είναι στιβαρή χωρίς τριγμούς, το design και την οθόνη με το φοβερό vibrancy και εξαιρετικό HD video. Την συστήνω για mid-range συσκευή η οποία θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη ενός μέσου χρήστη. Δεν θα θίξω τον επεξεργαστή και την μνήμη του καθώς καθημερινά συναναστρέφομαι με μεγάλες ναυαρχίδες (LG G2 , HTC One, SGS4) αποκτήματα των φίλων μου, οπότε το L μου, μου φαίνεται απλά συνετό από άποψη επιδόσεων και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Προσωπικά την μνήμη του (RAM) κατάφερα να την γεμίσω σε σημείο που χρειάστηκε να κάνει redraw ο Home Launcher (πράγμα που σημαίνει ότι το στρεσαρίστηκε αρκετά) με νορμάλ χρήση και χωρίς να το βάλω σκοπό, απλά έπαιζα. Γενικά το 1GB το θεωρώ λίγο για την εντατική χρήση που κάνω εγώ (αρκετά και διάφορα κοινωνικά δίκτυα, φόρουμ, instant messaging, gaming και όλα αυτά σε multitasking) αλλά αυτό είναι γενικό θέμα συζήτησης δεν θα το εξετάσω περαιτέρω. Από έκδοση λειτουργικού είμαι (όπως αρκετοί) από τους προνομιούχους (?) -δεν θα το έλεγα- που τρέχω την .14 η οποία κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα σε έκδοση Android 4.2.2. Επίσης είμαι rooted και έχω ξεφορτωθεί 1-2 ακίνδυνες εφαρμογές όπως το NeoReader , WisePilot κλπ. Έχω διάφορα issues με την .14 τα οποία μου σπάνε τα νεύρα όπως: Κακό sensitivity στο touch/scroll. Γνωρίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα λέτε πως με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το touch βελτιώθηκε αρκετά, αλλά εγώ χωρίς να έχω βιώσει αυτή την αλλαγή και ερχόμενος κατευθείαν στην τελευταία έκδοση, θα πω ότι είναι επιεικώς κακό. Σε χαλαρό και δυσδιάκριτο scrolling συμπεριφέρεται απροσάρμοστα. Ο όρος χαλαρό και δυσδιάκριτο σημαίνει, είτε μικρή επιφάνεια δακτύλου πάνω στην οθόνη, είτε μικρή πίεση, είτε αεράτες/γρήγορες κινήσεις - γνωστές στα αγγλικά και ως flicking. Δυστυχώς σε τέτοιες συνθήκες προτιμάει να ανοίξει το οτιδήποτε υπάρχει κάτω από το δάχτυλο (εφαρμογή - hyperlink - συντόμευση κλπ.) παρά να κάνει scroll. Αρκετά εκνευριστικό. Όλοι οι ήχοι ανά διαστήματα για κάποιο λόγο αναπαράγονται από το ακουστικό αντί για το ηχείο. Αυτό συμβαίνει κυρίως μετά από εισερχόμενες κλήσεις. Χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση για να επανέλθει. Μεγάλο bug που με έχει καταστρέψει, ειδικά με τα πρωινά ξυπνητήρια. Όταν το πρωτοπήρα πήγαινε στο 1-2% και τότε το έβαζα να φορτίσει (ή καμία φορά δεν το προλάβαινα έλεγε "Απενεργοποίηση..." και έκλεινε - λογικό). Τώρα στο 12-13% κάνει κάτι πολύ περίεργο... Μαυρίζει η οθόνη και αρνείται να ανάψει. Χωρίς κανένα σημάδι, κανένα παράθυρο που να γράφει "Απενεργοποίηση..." ή κάτι σχετικό, απλά ψοφάει. Μόλις το βάλω στον φορτιστή, δεν κάνει τίποτα στην αρχή και θέλει τουλάχιστον 5' για να επανέλθει, κάνοντας φυσικά επανεκκίνηση κατά τα γνωστά. Ορισμένες φορές έχω μεγάλη διάρκεια φόρτισης. Αυτή τη στιγμή ας πούμε που σας γράφω το έβαλα να φορτίσει στις 7:40μ.μ. στο 12%. Η ώρα είναι 10:05μ.μ. και είναι στο 99% έχοντας τα πάντα κλειστά (WiFi, Bluetooth, Mobile Data, Sound) και εννοείται οι εφαρμογές μου είναι μία και μία όλες - ελεγμένες και καμία δεν ρουφάει μπαταρία. Και κάτι τελευταίο το οποίο δεν ξέρω αν είναι δικός μου κακός χειρισμός ή αν έτσι είναι απλά ο αισθητήρας. Έχω πολύ πρόχειρες και με πολύ θόρυβο φωτογραφίες. Είδα μια φωτογραφία με μία θάλασσα που ανέβασε ένας φίλος πιο πίσω είναι πανέμορφη. Εμένα παίζει πολύς κόκος/θόρυβος σε ό,τι και αν τραβήξω - όσο φως και αν έχει. Κάποιος άλλος που να έχει κάτι από τα παραπάνω ή να έχει κάποια εποικοδομητική συμβουλή; :) Edited February 3, 2014 by mr_element Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ είμαι η φίλη που πόσταρε την φωτογραφία. τι εννοείς με τον όρο θόρυβο ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ είμαι η φίλη που πόσταρε την φωτογραφία. τι εννοείς με τον όρο θόρυβο ? Κόκκους μέσα στην φωτογραφία Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ είμαι η φίλη που πόσταρε την φωτογραφία. τι εννοείς με τον όρο θόρυβο ? Κόκκους μέσα στην φωτογραφία Παρατηρείστε σε original μέγεθος την εν λόγω φωτογραφία στις λεπτομέρειες (η οποία -να σημειώσω- θεωρείται και από τις πετυχημένες που έχω βγάλει με αυτή την συσκευή) και ειδικά το σημείο που ενώνεται ο βραχίονας με το τραπέζι: https://dl.dropboxusercontent.com/u/14447786/Photos/DSC_0036.jpg Δεν ξέρω ή κάτι κάνω λάθος ή είμαι πολύ απαιτητικός. :X Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παρατηρείστε σε original μέγεθος την εν λόγω φωτογραφία στις λεπτομέρειες (η οποία -να σημειώσω- θεωρείται και από τις πετυχημένες που έχω βγάλει με αυτή την συσκευή) και ειδικά το σημείο που ενώνεται ο βραχίονας με το τραπέζι: https://dl.dropboxusercontent.com/u/14447786/Photos/DSC_0036.jpg Δεν ξέρω ή κάτι κάνω λάθος ή είμαι πολύ απαιτητικός. :X καλως ηρθες φιλε... εχω να πω οτι το sesitivity της οθονης ειναι αρκετα σπαστικο για ολους... πιστεψε με αμα το ειχε και πριν την τελευταια εκδοση θα το ειχες πεταξει απο την αποψη της οθονης.. εχει διορθωθει αρκετα αλλα θελει και αλλο.. οσο για τα υπολοιπα προβληματα σου τα αντιμετωπιζουν αρκετα ατομα εδω περα απλα δεν εχει βρειθει καποια λυση εμενα μου κανει μονο αυτον με τον ηχο... οσο για την καμερα φαινεται ο κοκος αλλα δεν ειναι τπτ το τρελο... δηλαδη για 8αρα πιστευω ειναι πολυ καλη πλεων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisgr1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλημερα, Αναθεμα ωρες ωρες με αυτες τις αναβαθμισεις που δεν ειναι bug free.. Με την .14 χειροτερεψε :mad: Kαλα ειμουν με την .12 Που και που τα on screen buttons δεν υπαρχουν κατα τα την διαρκεια ΟΝ-ΟFF του τηλ. Αρχιζε και γεμιζε η μνημη με σαβουρα, παλιο προβλημα στο τηλ αυτο, δεν το ειχα ποτε ομως αλλα ευτυχως το αντιμετωπισα. Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο εχει screen flickering. Η μπαταρια ειναι κατι τις πιο ενεργοβορα. Το τηλ. εγινε πιο αργο. Περιμενω την 4.3 αλλιως βλεπω να το αλλαζω στο μελλον...κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλημερα, Αναθεμα ωρες ωρες με αυτες τις αναβαθμισεις που δεν ειναι bug free.. Με την .14 χειροτερεψε :mad: Kαλα ειμουν με την .12 Που και που τα on screen buttons δεν υπαρχουν κατα τα την διαρκεια ΟΝ-ΟFF του τηλ. Αρχιζε και γεμιζε η μνημη με σαβουρα, παλιο προβλημα στο τηλ αυτο, δεν το ειχα ποτε ομως αλλα ευτυχως το αντιμετωπισα. Η καμερα σε χαμηλο φωτισμο εχει screen flickering. Η μπαταρια ειναι κατι τις πιο ενεργοβορα. Το τηλ. εγινε πιο αργο. Περιμενω την 4.3 αλλιως βλεπω να το αλλαζω στο μελλον...κριμα ολοι λιγο πολυ τα εχουμε αντιμετωπισει!! αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι ενω χειροτερεψε το κινητο σε multitasking μνημη κτλ πως στο antutu παιρνει υψηλοτερη βαθμολογια απο πριν αλλα τεσπα... η αληθεια ειναι οτι η σονυ επειδη δειχνει να μην νοιαζεται για το υπεροχο αυτο κινητο μας και κατι ακουγεται οτι η 4.3 αν ερθει θα ερθει μετα απο μαιο μαλλον ολοι θα αλλαξουμε... εγω προσωπικα παντα ειχα εναν ερωτα με το z και με την πρωτη ευκαιρια θελω να παω προς τα εκει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisgr1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γεια σου φιλος alepoudiarhs, Το Ζ ειναι πολυ καλο και σε καλη τιμη και θα πεσει κι αλλο και τωρα που ετοιμαζουν το Ζ2 θα εινα vfm, αλλα ειναι παντοφλα για τα δικα μου γουστα... Τα benchmark δεν ειναι σιγουρα η ουσια ουτε κανουν την διαφορα. Καπου ειδα οτι το Μ θα παρει 4.3 οπου ναναι οποτε λογικα και το σωστο ειναι να παρουμε κι εμεις. Τα τηλ. συνηθως τα αλλαζω καθε 2-3 χρονια, ας ελπισουμε να μην γινει εξαιρεση και το αλλαξω πριν χρονισει! :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γεια σου φιλος alepoudiarhs, Το Ζ ειναι πολυ καλο και σε καλη τιμη και θα πεσει κι αλλο και τωρα που ετοιμαζουν το Ζ2 θα εινα vfm, αλλα ειναι παντοφλα για τα δικα μου γουστα... Τα benchmark δεν ειναι σιγουρα η ουσια ουτε κανουν την διαφορα. Καπου ειδα οτι το Μ θα παρει 4.3 οπου ναναι οποτε λογικα και το σωστο ειναι να παρουμε κι εμεις. Τα τηλ. συνηθως τα αλλαζω καθε 2-3 χρονια, ας ελπισουμε να μην γινει εξαιρεση και το αλλαξω πριν χρονισει! :what: αυτο εχω δει φιλε μου!! και εχει 2-3 χαρακτηριστικα παραπανω απο το δικο μας και ελαφρως μεταχειρισμενο φτανει και τα 300 πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει! ειμαι σχετικα αισιοδοξος αλλα αργει να ερθει πολυ σε εμας η 4.3 (και αν ερθει βεβαια) ας ελπισουμε για το καλυτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 αυτο εχω δει φιλε μου!! και εχει 2-3 χαρακτηριστικα παραπανω απο το δικο μας και ελαφρως μεταχειρισμενο φτανει και τα 300 πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει! ειμαι σχετικα αισιοδοξος αλλα αργει να ερθει πολυ σε εμας η 4.3 (και αν ερθει βεβαια) ας ελπισουμε για το καλυτερο!! Αν εννοείς το z να προσθέσω ότι δεν έχει 2-3 χαρακτηριστικά παραπάνω από το l,αλλά πολλά περισσότερα.με ένα κοινό.είναι κι αυτό τηλέφωνο:-P Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αν εννοείς το z να προσθέσω ότι δεν έχει 2-3 χαρακτηριστικά παραπάνω από το l,αλλά πολλά περισσότερα.με ένα κοινό.είναι κι αυτό τηλέφωνο:-P εννοω σε βασικα πραγματα οχι λεπτομεριες! οπως hd οθονη τελεια καμερα και μπροστινη και πισω 4g κτλ κτλ τα βασικα με νοιαζουν πιο πολυ απο τις λεπτομεριες :P τεσπα μην βγαινουμε εκτος τοπικ ας ελπισουμε για το καλυτερο και ο θεος βοηθος :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τις τελευταίες μέρες μου έχει σπάσει τα νεύρα στα χαζά restart (τα restart χωρίς να ζητάει pin), μπορεί να κάνει και 5-6 τη μέρα :mad: Είμαι στην έκδοση 15.3.Α.0.26 και ακόμη δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reina_1992 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γειά σας!! μήπως ξέρετε πως μπορώ να κάνω κοινή χρήση ίντερνετ μέσω 3g από το κινητό στο υπολογιστή; Ευχαριστώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallias79 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 φιλε μου θα δεις τι μοντελο εχεις στις ρυθμισεις κατω κατω εχει το σχετικα με το τηλεφωνο και θα δεις τον αριθμο μοντελου για να δεις τι μοντελο ειναι το δικο σου!! να ξερεις οτι αμα κανεις επαναφορα με το seus θα διαγραφουν τα παντα αλλα αμα λυθηκε το προβλημα με την μπαταρια σου και δεν εχεις αλλο προβλημα δεν χρειαζεται!! παλι τα ιδια κανει βασικα το viber τρωει πολυ μπαταρια. θα το εβγαζα αλλα το χρησιμοποιω πολυ τεσπα στο seus δεν εχει το δικο μου οπως ειπα xperia L (C2105/S36h) και σε μενα στις ρυθμισεις γραφει μονο C2105 τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παλι τα ιδια κανει βασικα το viber τρωει πολυ μπαταρια. θα το εβγαζα αλλα το χρησιμοποιω πολυ τεσπα στο seus δεν εχει το δικο μου οπως ειπα xperia L (C2105/S36h) και σε μενα στις ρυθμισεις γραφει μονο C2105 τι παιζει? C2105=S36H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallias79 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ναι ε? εμενα γιατι με βγαζει δεν βρεθηκε το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παλι τα ιδια κανει βασικα το viber τρωει πολυ μπαταρια. θα το εβγαζα αλλα το χρησιμοποιω πολυ τεσπα στο seus δεν εχει το δικο μου οπως ειπα xperia L (C2105/S36h) και σε μενα στις ρυθμισεις γραφει μονο C2105 τι παιζει? αυτο ειναι φιλε μου το κινητο σου!! αμα δεν σου το βγαζει να κανεις reinstall το προγραμμα μπας και σου το βγαλει!!! παντως το c2105 που σου βγαζει ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ναι ε? εμενα γιατι με βγαζει δεν βρεθηκε το κινητο σου? Στο SUS εκεί που βγάζει όλα τα μοντέλα, πρέπει να κάνεις κλικ και να επιλέξεις το μοντέλο σου και μετά να κάνεις κλικ στο "Επόμενο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallias79 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 μετα απο εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις τελικα εφταιγε η θυρα usb (!!!) τεσπα το εκανα αλλα η μπαταρια παλι τα ιδια σ.... το εχω απο χθες το βραδυ με 100 % και σημερα το πρωι ηταν 83 % με ολα κλειστα δεν ειναι δυνατο ετσι? να το στειλω στο service? και τι να πω? δεν κραταει η μπαταρια? εφοσον λεει ρε γμτ 400+ ωρες αναμονη με 3g εγω τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 μετα απο εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις τελικα εφταιγε η θυρα usb (!!!) τεσπα το εκανα αλλα η μπαταρια παλι τα ιδια σ.... το εχω απο χθες το βραδυ με 100 % και σημερα το πρωι ηταν 83 % με ολα κλειστα δεν ειναι δυνατο ετσι? να το στειλω στο service? και τι να πω? δεν κραταει η μπαταρια? εφοσον λεει ρε γμτ 400+ ωρες αναμονη με 3g εγω τι πρεπει να κανω? νωρμαλ ειναι...ισως λιγο παραπανω,αλλα το να λες πως ολα ειναι κλειστα στο κινητο σου,δεν ειναι..παντα κατι τρεχει στο παρασκηνιο και χωρις να το ξερεις-βλεπεις.. αν σου ετρωγε κανα 30-40% τοτε ενταξει θα ηταν προβλημα..αλλα αυτο το 17% δεν ειναι προβλημα Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts