mavros_skylos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Τι σημαινει αυτο κ για εμας που δεν ξερουμε? CyanogenMod ειναι μια ομαδα βελτιωτων που φτιαχνουν roms για Android συσκευες.Συνηθως οι roms τους περιεχουν επιπλεον λειτουργιες που δεν παρεχει η stock rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 καταλαβα καπως οπως το jb στα iphone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ξαφνικά χτες μου έκανε 2 soft reboot (δηλαδή εμφάνισε την αρχική οθόνη χωρίς να ζητήσει pin) Εχει συμβεί και σε άλλον ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
li0oon Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εμένα η αναβάθμιση για 15.3.A.26 ήρθε χθες.. Και από ότι διαβάζω από τα φόρουμ σε όλους τους άλλους συγκριτικά ήρθε πολύ νωρίτερα. Έχει κανείς ιδέα κανείς, να μου πει γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Με αρκετό wifi ανοικτό και μισή ώρα τηλεφωνηματα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εμένα η αναβάθμιση για 15.3.A.26 ήρθε χθες.. Και από ότι διαβάζω από τα φόρουμ σε όλους τους άλλους συγκριτικά ήρθε πολύ νωρίτερα. Έχει κανείς ιδέα κανείς, να μου πει γιατί? Η συσκευή σου προφανώς είναι branded και γι'αυτό καθυστέρησε η αναβάθμιση (όπως γίνεται συνήθως στις branded συσκευές). :) Με αρκετό wifi ανοικτό και μισή ώρα τηλεφωνηματα Νομίζω μια χαρά είναι. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Την φωτεινότητα την έχετε στο αυτόματο ή όχι; Επειδή εμένα την πιο πολύ μπαταρία η οθόνη μου την τρώει... Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Την φωτεινότητα την έχετε στο αυτόματο ή όχι; Επειδή εμένα την πιο πολύ μπαταρία η οθόνη μου την τρώει... Φυσιολογικο να στην τρωει η οθονη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackeyed92 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Γιατι μετα το update οσες εφαρμογες ενημερωνω, δεν ανοιγουν και θελουν απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση; :mad: Παράθεση "It's up to us to make the best of all things that come our way..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ελπίζω να μην έχει τα κολλήματα των τελευταίων μοντέλων που είχα δηλ Ray, Sola κτλ. Έχω το Galaxy S3 Mini, αν κάποιος ενδιαφέρεται, το ανταλλάζω με Xperia L. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotidesgeor Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ελπίζω να μην έχει τα κολλήματα των τελευταίων μοντέλων που είχα δηλ Ray, Sola κτλ. Έχω το Galaxy S3 Mini, αν κάποιος ενδιαφέρεται, το ανταλλάζω με Xperia L. Εγώ δν το αλλάζω xperia L με κανένα κινητό :lol:. δεν το βαριέμαι με τίποτα και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κολλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Όσοι είστε με ξεκλειδωμένο bootloader δοκιμάστε τον Kernel ThunderZap 3.0. Με O/C στο 1.5Ghz δείτε τα σκορ στα benchmarks...;) Τώρα είναι πύραυλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reina_1992 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γειά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, έχω σχεδόν μια βδομάδα που έχω το xperia l αλλά δεν μπορώ να βρω πως να αποθηκεύσω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης μήπως μπορείτε να βοηθήσετε γιατί είμαι λίγο άσχετη Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γειά σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, έχω σχεδόν μια βδομάδα που έχω το xperia l αλλά δεν μπορώ να βρω πως να αποθηκεύσω τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης μήπως μπορείτε να βοηθήσετε γιατί είμαι λίγο άσχετη Ευχαριστώ Γεια σου. Πλεον δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Αλλα το L εχει αρκετο χωρο για εφαρμογες. Σου εβγαλε μηνυμα για λιγη μνημη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reina_1992 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Γεια σου. Πλεον δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Αλλα το L εχει αρκετο χωρο για εφαρμογες. Σου εβγαλε μηνυμα για λιγη μνημη; οχι απλα μου φανηκε περιεργο...αρα η καρτα μνημης χρησιμοποιειται μονο για μουσικη, φωτος, κ.ά;; σ ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 οχι απλα μου φανηκε περιεργο...αρα η καρτα μνημης χρησιμοποιειται μονο για μουσικη, φωτος, κ.ά;; σ ευχαριστω:) Ακριβως..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkr Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Γειά σας και από μένα. Πριν από 1 μήνα περίπου αγόρασα το Xperia L. Όλα πήγαιναν μια χαρά δεν είχα κάποιο πρόβλημα, έως ότου έκανα την αναβάθμιση σε 4.2.2 και 15.3.Α.0.26. Από τότε το κινητό κολλάει όταν είναι σε αναμονή και προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με αποτέλεσμα να κάνει restart χωρίς κωδικό pin και να δουλεύει μια χαρά στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και όταν λαμβάνω εισερχόμενη κλήση. :mad: Δεν το κάνει συνέχεια αλλά τουλάχιστον 3 με 4 φορές την μέρα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί να φταίει η κάρτα sim που είναι κάποιον ετών ή δεν υπάρχει περίπτωση; Παίζει να φταίει η αναβάθμιση σε 4.2.2; Υ. Γ. Η πρώτη εγκατάσταση της ενημέρωσης έγινε μέσω wi-fi στη συνέχεια έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εγκατάσταση εκ νέου από το PCC με επιδιόρθωση μετά ξανά επαναφορά και τώρα σκέφτομαι να το στείλω για service... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Όλα πήγαιναν μια χαρά δεν είχα κάποιο πρόβλημα, έως ότου έκανα την αναβάθμιση σε 4.2.2 και 15.3.Α.0.26. Από τότε το κινητό κολλάει όταν είναι σε αναμονή και προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με αποτέλεσμα να κάνει restart χωρίς κωδικό pin και να δουλεύει μια χαρά στη συνέχεια. Αυτό μου το έχει κάνει εμένα 2 φορές, κατά άλλα δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα με την 4.2.2 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Και εμενα μου το εκανε στην αρχη και την ξαναπερασα και απο τοτε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλα νεα! http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=22825 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Καλα νεα! http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=22825 Αυτό σημαίνει ότι άρχισε να κυκλοφορεί ευρέως η νέα αναβάθμιση; Άραγε είναι η 4.3;; Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρε παιδιά συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Όταν τερματιζω μια κλήση εμφανίζει μια παραγραφουλα με κάτι λέξεις περίεργες αγγλικές που εξαφανίζονται γρήγορα κ δεν μπορώ να βγάλω πριντσκριν . Τι είναι; δεν παρατηρώ κάποιο κόλλημα η κάτι στη λειτουργία του κινητού. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ρε παιδιά συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Όταν τερματιζω μια κλήση εμφανίζει μια παραγραφουλα με κάτι λέξεις περίεργες αγγλικές που εξαφανίζονται γρήγορα κ δεν μπορώ να βγάλω πριντσκριν . Τι είναι; δεν παρατηρώ κάποιο κόλλημα η κάτι στη λειτουργία του κινητού. Μηπως εχεις βαλει καμια εφαρμογη για αναγνωριση αριθμου ή κατι τετοιο τελευταια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Τίποτα που να έχει σχέση με κλήσεις. Λοιπόν εμφανίζει πρώτα μια παράγραφο και μετά αυτό. Edited December 10, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εντός της εβδομάδας αναμένεται νέο update (bug fix) που λύνει όλα τα προβλήματα με την 4.2.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts