zamponaki Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παράνοια! Το έχει λύσει κανεις το θέμα; Μια λύση που βάλαν οι xda με διαγραφή του .thumbnails δεν μου δουλεψε! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Λογικά, αν περάσεις την 4.2.2 και κάνεις και ένα ολικό φορμάτ, το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Οντως,αυτο επιβεβαιωνεται απο posts στο FB κ στο XDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Οντως,αυτο επιβεβαιωνεται απο posts στο FB κ στο XDA... Αυτο εκανα μόλις και περιμένω να λυτρωθώ! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 συγγνωμη για να καταλαβω απο τα 8gb εσωτερικης μνημης ειναι διαθεσιμα για εφαρμογες μονο 1570 mb ... ? εγω νομιζα πως θα ηταν 5.5 gb user avaliable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) συγγνωμη για να καταλαβω απο τα 8gb εσωτερικης μνημης ειναι διαθεσιμα για εφαρμογες μονο 1570 mb ... ? εγω νομιζα πως θα ηταν 5.5 gb user avaliable Οχι σύνολο 5.5 ειναι διαθέσιμα, απλά το κινητό τα "σπάει" σε δύο παρτίσιονς, ένα για "εφαρμογές" και ένα για "υλικό" (π.χ. φωτο κλπ). Αλλά στο δεύτερο παρτίσιον (που ειναι περίπου 4 γκιγκα) μπορεις να βαλεις και εφαρμογές. Να πώ το πόνο μου με το κάθε [....] στη κάθε εταιρία που το παίζει (ή του λένε να το παίζει, δεν τον κατηγορώ) τεχνική υποστήριξη; Θα τον πώ: Αν θυμάστε τον Ιούνιο που είχα πάρει το κινητό, για κάποιο λόγο που ποτέ τελικά δεν μάθαμε, το "Σύστημα Android" μου κατανάλωνε όλη τη μπαταρία. Μπορεί να ήταν και ιδέα μου, μιας και σε βάθος χρόνου και με νορμαλ χρήση έβγαζα τη μέρα, αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Θα σταθώ στο ότι τη περισσότερη μπαταρία την έτρωγε το "Σύστημα android" και όχι η λειτουργία "Οθόνη" που σε ολες τις νορμαλ συσκευές γίνεται (σε 3 κινητά και 1 ταμπλέτα που υπάρχει στο σπίτι τουλάχιστον αυτό γίνεται). Η ανάλυση έδειχνε 45% Σύστημα και μόλις 20-30% οθόνη, πράγμα ανώμαλο! Απάντηση (1): Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Sony: "Έτσι είναι αυτές οι συσκευές, επειδή έχουν πολλούς πυρήνες τρώνε πολύ μπαταρία". Του απαντάω "μα και η ταμπλέτα 4πύρηνη ειναι αλλα η οθόνη τρώει το 80%" Απάντηση - βόμβα: "εε ριξε της τη φωτεινότητα"... Απάντηση (2): Τηλεφωνική εξυπηρέτηση Sony: "Βαλτε το στο Stamina mode και θα πεσει η κατανάλωση" "Μα καλή μου το σταμινα κανει άλλα πράγματα, που δεν τρώνε σε μένα μπαταρία, με το "Σύστημα" τι θα κάνω" Απάντηση - βόμβα Νο2: "Έτσι είναι αυτά τα κινητά, λόγω των επιδόσεων τους". Μετά την αναβάθμιση λοιπόν σε 4.2.2 έφτιαξε και πλέον η οθόνη ανακατέλαβε τον θρόνο της στην κατανάλωση μπαταρίας! Φταίω τώρα να πάω σε έναν έναν και να του τρίψω αυτό στη μούρη και να του λέω: "ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ!" Edited October 31, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarop Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλησπέρα, Έχω αγοράσει το sony xperia L και θέλω να συγχρονίσω τις επαφές μου με το gmail μου. Ξέρει κανείς αν μπορώ να επιλέξω μόνο μιια συγκεκριμένη ομάδα από τις επαφές του gmail; Γιατί έχει κατεβάσει και επαφές από άσχετες ομάδες και χάνομαι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Χαχαχαχαχαχαχ!!! Κλαιω ρε φιλε......!! Συγγνωμη που γελαω απλα ειναι τοσο αστειες οι απαντησεις! Επιτελους ενοιωσε το κινητο σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 @zamponaki Παλιέ μου γείτονα, πρίν πάρεις τηλέφωνο, κι όχι τίποτα άλλο, χάνεις το χρόνο σου δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά με το SEUS; Γιατί ήταν προφανές ότι κάτι έτρεχε στο παρασκήνιο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Καλημέρα και καλό μήνα, να σημειώσω κ γω που έχω το p ότι και σε μένα γινόταν αυτό που λέει ο φίλος, συνήθως μου το κανε όταν φορτιζα το κινητό κλειστό, όταν το άνοιγα γινόταν χαμός! Με 1 hard reset άντε 2 επανερχόταν στη κανονική του κατάσταση. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωσή την πέρασα,όλα κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι τώρα; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ήρθε και σε εμένα η ενημέρωσή την πέρασα,όλα κανονικά. Πρέπει να κάνω κάτι τώρα; Τι να κανεις δηλαδη; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Τι να κανεις δηλαδη; :p Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σου πει αν έκανε clean install Κωστή! :p:D Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να πεις εντυπώσεις στα υπόλοιπα παιδιά! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σου πει αν έκανε clean install Κωστή! :p:D Ετοιμο το χα αλλα για να λεει οτι ολα πανε καλα, πρεπει να το εκανε σωστα! :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μέσω ΟΤΑ την έκανα,τώρα το πασπατευω να δω κάποιο κόλλημα κάτι. Τι εννοείτε clean install? :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Μέσω ΟΤΑ την έκανα,τώρα το πασπατευω να δω κάποιο κόλλημα κάτι. Τι εννοείτε clean install? :D Καθαρή εγκατάσταση, σβήσιμο όλων των εφαρμογών! Μέσω sus γίνεται, συνίσταται σε κάθε νέα έκδοση για καλύτερα αποτελέσματα! Αλλά αφού λες ότι δε κολλάει άστο στην ησυχία του! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 δεν έχω πολλές εφαρμογές ούτε 10.ε,έπαιξα-ζόρισα δεν έκανε κάτι. αν κάνει θα έρθω να σας κλαφτώ να βρούμε λύση. :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 @zamponaki Παλιέ μου γείτονα, πρίν πάρεις τηλέφωνο, κι όχι τίποτα άλλο, χάνεις το χρόνο σου δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά με το SEUS; Γιατί ήταν προφανές ότι κάτι έτρεχε στο παρασκήνιο... Ρίχνεις στη πληγή αλάτι και εσύ παλιέ γείτονα :Ρ Δύο ολόκληρες επαναφορές με seus γίνανε. Τίποτα. Προφανώς υπήρχε θέμα διαχείρισης της ενέργειας! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 παιδια το led flash της καμερας ειναι καλο(δυνατο); γιατι μου φαινετε καπως μικρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 παιδια το led flash της καμερας ειναι καλο(δυνατο); γιατι μου φαινετε καπως μικρο... Κ εγω ειχα την ιδια απορια οταν το ειχα πρωτοδει ,αλλα τελικα ειναι αρκετα δυνατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά, για πείτε καμία γνώμη για τη 4.4.2; Μπαταρία; Σαν να κρατάει λίιιγο παραπάνω. Όσο για smoothness, πραγματικά το κινητό κανάένιωσε! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Παιδιά, για πείτε καμία γνώμη για τη 4.4.2; Μπαταρία; Σαν να κρατάει λίιιγο παραπάνω. Όσο για smoothness, πραγματικά το κινητό κανάένιωσε! Λες να την περάσουμε ε; Αξιζει; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μόλις σήμερα ήρθε και σε μένα η 4.2.2, εντυπώσεις από αύριο. Μια πρώτη ματιά το κινητό δεν κολάει πουθενά (το φοβόμουνα λιγάκι αυτό) Παιδιά, για πείτε καμία γνώμη για τη 4.4.2; 4.2.2 εννοείς ... Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Λες να την περάσουμε ε; Αξιζει; Ναι ρε έτσι νομιζω.. Είναι πολύ πιο περιποιημένη και νομίζω πως έφτιαξε και τη μπαταρία λιγάκι. Χρονια πολλά κιόλλα :) Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Για οσους θελουν ενα αξιοπιστο LED control app... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλημέρα, παρουσιαστικε ενα προβλημα, οποτε συνδεω τα ακουστικα και παρακολουθω καποιο βιντεο στο youtube μετα απο λιγα λεπτακια το κινιτο μαυριζει η οθονη αναβει κοκκινο το led και κανει μερικα δευτερολεπτα να συνελθει. Γνωριζει καποιος κατι? Τωρα μολις με ειπε η γυναικα μου οτι ετυχε να το κανει κ στο φεις κ ακουγωντας απλα μουσικη. Χωρις τα ακουστικα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts