Te_salat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 φιλε μου δεν εχουν την παραμικρη σχεση οι καμερες στο 920 με το note 2. Εχω φωτο και βιντεο και απο της 2 συσκευες (δικες μου συσκευες) και οχι απο συγκρισεις αλλων site και πραγματικα η καμερα και το βιντεο στο 920 ειναι λογος αγορας μονο του. Αν σε ενδιαφερει μπορω να στειλω λινκ με pm να δεις δειγμα. Σε φώτο εξωτερικού χώρου όσα δείγματα είδα στο επίσημο thread του myphone έπασχαν σε ευκρίνεια. Τις θεωρώ κατώτερες υπό αυτές τις συνθήκες. Οι νυχτερινές είναι καλές. Ανώτερες του ανταγωνισμού. Τα βίντεο λόγο σταθεροποιητη επίσης πολύ καλά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) ;) τις καλησπερες μου Κωστα! εδω ειμαστε... Edited March 26, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ;) τις καλησπερες μου Κωστα! εδω ειμαστε... Γεια σου Δημήτρη. Εδώ είμαστε αλλά κακά τα ψέματα το S4 δείχνει σαν το φτωχό συγγενή δίπλα στο one :) Ένταξη τα έχουμε πει η Samsung βασίζεται στην συνταγή της επιτυχίας και το S4 πρακτικά είναι πιο εργαλείο από το one & Z. Είδαμε να βγάζει 2,5 ώρες οθόνη με 32% κατανάλωση. Δηλαδή θα πιάνει άνετα τις 7 ώρες, ένα νούμερο που οι άλλοι δεν πρόκειται να το δουν ποτέ στο battery status της συσκευής τους. Και όταν εσύ θα ρίχνεις την δεύτερη μπαταρία αυτοί θα το έχουν στην πρίζα. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι είναι διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί η σειρά Galaxy S από τα υπόλοιπα galaxy γιατί έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την ίδια εικόνα. Ειλικρινά αν δεν ήμουν προσκολλημένος στην αρτιότητα του Note2, δεν ξέρω τι θα επέλεγα. Πάντως δεν θα ήμουν τόσο ζεστός για το 4. Για αλλαγή από το Note2 σ αυτό η ακόμα και στα άλλα δύο, δεν το συζητώ. Δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα. Foul HD δεν έχω στην TV, οπότε δεν μ ενδιαφέρει ούτε στο κινητό. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php Το ράδιο δεν το έχει στο Σ4. Edited March 26, 2013 by Logi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Γεια σου Δημήτρη. Εδώ είμαστε αλλά κακά τα ψέματα το S4 δείχνει σαν το φτωχό συγγενή δίπλα στο one :) Ένταξη τα έχουμε πει η Samsung βασίζεται στην συνταγή της επιτυχίας και το S4 πρακτικά είναι πιο εργαλείο από το one & Z. Είδαμε να βγάζει 2,5 ώρες οθόνη με 32% κατανάλωση. Δηλαδή θα πιάνει άνετα τις 7 ώρες, ένα νούμερο που οι άλλοι δεν πρόκειται να το δουν ποτέ στο battery status της συσκευής τους. Και όταν εσύ θα ρίχνεις την δεύτερη μπαταρία αυτοί θα το έχουν στην πρίζα. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι είναι διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ επιμένω ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί η σειρά Galaxy S από τα υπόλοιπα galaxy γιατί έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την ίδια εικόνα. Ειλικρινά αν δεν ήμουν προσκολλημένος στην αρτιότητα του Note2, δεν ξέρω τι θα επέλεγα. Πάντως δεν θα ήμουν τόσο ζεστός για το 4. Για αλλαγή από το Note2 σ αυτό η ακόμα και στα άλλα δύο, δεν το συζητώ. Δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα. Foul HD δεν έχω στην TV, οπότε δεν μ ενδιαφέρει ούτε στο κινητό. εγω παλι οπως ειπες,δεν αλλαζω μια συνταγη που με εχει ευχαριστησει. Κακα τα ψεματα,οντως το S4 δεν ειναι τοσο ομορφο οσο το ΟΝΕ ομως απο την αλλη δεν εχω εμπιστοσυνη να αγορασω unibody συσκευη που δεν ειναι ip57 ή δεν ειναι apple με το απιστευτο service της και την δυνατοτητα αν κατι συμβει να αλλαζεις κινητο(και εισαι σε εγγυηση) Οποτε οπως ειπες,και συμφωνω,ειναι ζητημα καθαρα επιλογης και γουστου,μια και τα δυο κινητα ειναι καλες επιλογες ,και ειναι τοπ. Δεν κανεις λαθος οποιο και να παρεις. Μια και το κινητο θα μπει σε θηκη και το premium θα κρυφτει,επιλεγω S4 γιατι ειμαι σιγουρος για 1.service ανωτερο και πλαστικα που αλλαζουν ευκολα 2.μπαταρια που μπορεις να αλλαξεις επισης ευκολα και σε διακοπες,ταξιδι,γενικα ειναι ενα σημαντικο + τουλαχιστον για μενα. 3.υποστηριξη σε λογισμικο απο την Σαμμυ αλλα και απο xda σε customs.Το παραδεχομαι φλασαρω συχνα ! τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι τωρα...δεν ξερω αν θα αλλαξω καποια στιγμη :p στα συν που στο μοντελο με τον snap θα εχουμε ανετα CMod... βαλε και φωτογραφιες καλες ακομα και σε χαμηλο φωτισμο oποτε εχεις ενα λογο λιγοτερο...για το ᾽᾽ 1 ᾽᾽ Edited March 26, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913.php You see the Samsung Galaxy S4 won more of the key battles today - screen (bigger, slightly better quality), software (newer, more options, better performance) and still camera. Οι διαμάχες είναι πλέον περιττές ναι το htc one είναι πιο όμορφο αλλα το Galaxy s4 είναι απλά καλύτερο ! καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, καλύτερο software, καλύτερη κάμερα, καλύτερο στα benchmarks.......απλά η samsung έφτιαξε και φέτος το καλύτερο κινητό Edited March 27, 2013 by elessar86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Προσωπικά δεν είχα αμφιβολία ότι και φέτος θα έφτιαχναν την καλύτερη συσκευή. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η αύξηση στην τιμή της. Π.χ. πέρυσι το S3 το είχα προ παραγγείλει από το γερμανικό Amazon για 586€ ενώ φέτος βλέπω τις τιμές να παίζουν στα 649€. Γιατί αυτή η διαφορά; Ή μήπως θα πέσει η τιμή όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας; Τέλος, αν και το έχω γράψει ξανά παλιότερα, με χαλάει που δεν προσφέρουν οι εταιρίες τέτοιες συσκευές ως dual sim. Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ενω περιμενα το S4 σαν τρελος λογο του S3 που ειμαι υπερ ευχαριστημενος τωρα ειμαι ξενερωμενος...θα περιμενω τα τεστ μεταξυ των δυο και φυσικα ποιο θα εχει υποστιριξη απο XDA. Νομιζω παντως εχασε την "αιγλη" που ειχαν τα προηγουμενα μοντελα, πολλα ερωτηματικα υπαρχουν.....για να δουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 καλησπέρα παιδιά. τελικά το s4 θα έχει ράδιο η όχι? αλλού διαβάζω ότι έχει και άλλου όχι. τι ισχύει τελικά ξέρουμε? αν το φέρουν χωρίς ράδιο δεν αξίζει να αφήσω το grand που έχω τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιας και ακούω πολύ, και να σκασω τα δίπλα λεφτά και να μην κάνω την δουλειά μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Οχι δεν εχει...Εγω ηδη πηρα bluetooth με ραδιοφωνο... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 καλησπέρα παιδιά. τελικά το s4 θα έχει ράδιο η όχι? αλλού διαβάζω ότι έχει και άλλου όχι. τι ισχύει τελικά ξέρουμε? αν το φέρουν χωρίς ράδιο δεν αξίζει να αφήσω το grand που έχω τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, μιας και ακούω πολύ, και να σκασω τα δίπλα λεφτά και να μην κάνω την δουλειά μου... Δεν νομιζω να σου χρειαστει το s4 αφου εισαι ευχαριστημενος με το grand. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εχει ακουσει κανεις ποτε να το περιμενουμε στα μαγαζια τα εξω?Γιατι στα μεσα αστο καλυτερα :P Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 εγω παντως το κινητο (Iphone4) το πουλησα και περιμενω να ερθει ο γαλαξιας s4 αλλα θελω με το exynos αλλα βλεπω "προβληματακια" !! και θελω να ρωτησω διαφορες περα απο τον επεξεργαστη που δεν θα δουμε στην πραξη (γιατι και τα 2 4πυρηνα ειναι στην ουσια) ο snapdragon600 βγαινει με την καρτα γραφικων Adreno 320 .... και θελω να ρωτησω το μοντελο με το εξυνος που θα βγει με την καρτα γραφικων PowerVR SGX 544MP3 εχει μεγαλες διαφορες στην πραξη ? στα παιχνιδια ? στο οτιδηποτε ? η απλα ειναι να χαμε να λεγαμε ?! Γιατι σκεφτομαι να παρω το μοντελο με τον snapdragon απο το να περιμενω +1η2 μηνες ακομα και να μεινω χωρις κινητο (της προκοπης)! :P Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 εγω παντως το κινητο (Iphone4) το πουλησα και περιμενω να ερθει ο γαλαξιας s4 αλλα θελω με το exynos αλλα βλεπω "προβληματακια" !! και θελω να ρωτησω διαφορες περα απο τον επεξεργαστη που δεν θα δουμε στην πραξη (γιατι και τα 2 4πυρηνα ειναι στην ουσια) ο snapdragon600 βγαινει με την καρτα γραφικων Adreno 320 .... και θελω να ρωτησω το μοντελο με το εξυνος που θα βγει με την καρτα γραφικων PowerVR SGX 544MP3 εχει μεγαλες διαφορες στην πραξη ? στα παιχνιδια ? στο οτιδηποτε ? η απλα ειναι να χαμε να λεγαμε ?! Γιατι σκεφτομαι να παρω το μοντελο με τον snapdragon απο το να περιμενω +1η2 μηνες ακομα και να μεινω χωρις κινητο (της προκοπης)! :P Απο sammobile που εχει κάνει benchmarks το s4 με τον exynos βλέπω οτι είναι αρκετά δυνατότερο το chipset. Και είναι ακόμα το firmware υπό ανάπτυξη. Τελικά ο exynos απ ότι φαίνεται θα τρέχει στα 1.8! Εγώ πάντως έχω ξενερώσει πάρα πολύ με το S4. Το περίμενα πως και πως και δεν βλέπω να το αγοράζω. Περίμενα να έχει τον octa απ την αρχή, να υποστηρίζει lte και να έχει και το ραδιόφωνο. Είναι πιστεύω μεγάλη ζημιά για την Samsung αυτό. Οι περισσότεροι περίμεναν τον octa και τώρα βλέπουμε καθυστέρηση και δεν ξέρουμε αν θα ερθει στην Ελλάδα ή τουλάχιστον υποστηριζεται από το service. Το lte δεν με απασχολεί πολύ, αλλά απ την άλλη να δίνεις τόσα χρήματα για ναυαρχίδα του 2013 και να μην το έχει, το θεωρώ μειονέκτημα. Το ίδιο και για το ραδιόφωνο! Πολλές γκάφες φέτος από την Samsung που δεν ξέρω αν θα της βγει σε καλό όταν περιμένει να πουλήσει 1.000.000 συσκευές. Εγώ πλέον μάλλον θα περιμένω το note 3 ή αν δεν έχω την υπομονή το note 2 που ακόμα και τώρα το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Απο sammobile που εχει κάνει benchmarks το s4 με τον exynos βλέπω οτι είναι αρκετά δυνατότερο το chipset. Και είναι ακόμα το firmware υπό ανάπτυξη. Τελικά ο exynos απ ότι φαίνεται θα τρέχει στα 1.8! Εγώ πάντως έχω ξενερώσει πάρα πολύ με το S4. Το περίμενα πως και πως και δεν βλέπω να το αγοράζω. Περίμενα να έχει τον octa απ την αρχή, να υποστηρίζει lte και να έχει και το ραδιόφωνο. Είναι πιστεύω μεγάλη ζημιά για την Samsung αυτό. Οι περισσότεροι περίμεναν τον octa και τώρα βλέπουμε καθυστέρηση και δεν ξέρουμε αν θα ερθει στην Ελλάδα ή τουλάχιστον υποστηριζεται από το service. Το lte δεν με απασχολεί πολύ, αλλά απ την άλλη να δίνεις τόσα χρήματα για ναυαρχίδα του 2013 και να μην το έχει, το θεωρώ μειονέκτημα. Το ίδιο και για το ραδιόφωνο! Πολλές γκάφες φέτος από την Samsung που δεν ξέρω αν θα της βγει σε καλό όταν περιμένει να πουλήσει 1.000.000 συσκευές. Εγώ πλέον μάλλον θα περιμένω το note 3 ή αν δεν έχω την υπομονή το note 2 που ακόμα και τώρα το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή! Αποτι ανακοινωθηκαν Ελλαδα θα ερθει το μοντελο με το snapdragon600 ! το lte δεν με απασχολει ιδιαιτερα .... εδω Ελλαδα ακομα προκοπη δεν εχουμε ..!! με κοβο να περνω το snapdragon γιατι βλεπω να καθυστερει ο Exynos !! και στο XDA λογικα θα δωσουν πιο πολυ υποστηριξη στο μοντελο με το Snapdragon ! To radio δεν θα μου λειψει ... ιφον ειχα οποτε συνηθησα !! :P Fail ειναι για εμενα αυτο που εκανε η Samsung με τα 2 μοντελα !! θα πουλησουν παλι ... αλλα ......! Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Εμένα δεν με ενοχλεί αν ο snapdragon είναι πιο αδύναμος απ τον exynos έτσι κ αλλιώς και οι δύο είναι τούμπανοι και δύσκολα θα καταλάβουμε διαφορά αλλά αυτό που θα με ενοχλήσει είναι αν ο exynos έχει μεγαλύτερη διαφορά στην αυτονομία της μπαταρίας εκεί τότε θα αξίζει να το πάρεις με τον exynos παρά με τον snapdragon Edited March 28, 2013 by elessar86 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά τελικά τι θα γίνει με το ραδιόφωνο? Θα έχει ή όχι? Στα χαρακτηριστικά που διαβάζω γράφει ότι θα έχει αλλά κάποιοι που το έχουν ήδη στα χέρια τους λένε ότι δεν έχει. Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά τελικά τι θα γίνει με το ραδιόφωνο? Θα έχει ή όχι? Στα χαρακτηριστικά που διαβάζω γράφει ότι θα έχει αλλά κάποιοι που το έχουν ήδη στα χέρια τους λένε ότι δεν έχει. Αν παρατηρήσεις στο sammobile που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το S4 με τον exynos, μέσα στο menu δεν έχει κάποιο εικονίδιο για ραδιόφωνο. Οπότε μάλλον δεν έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Αν παρατηρήσεις στο sammobile που έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το S4 με τον exynos, μέσα στο menu δεν έχει κάποιο εικονίδιο για ραδιόφωνο. Οπότε μάλλον δεν έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αφαιρέθηκε:confused: ίσως για να μπουν η υπέρυθρες;:worry: ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 529 λιρες preorder http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/samsung-galaxy-s4-sim-free-p-84354.html kai 629 λιρες στο amazon http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-16GB-Unlocked-Smartphone/dp/B00BULARVA/ref=sr_tr_sr_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1364465031&sr=1-1 ιδια τιμη στο warehouse http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/samsung-galaxy-s4?intcmp=HPS43 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 529 λιρες preorder http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/samsung-galaxy-s4-sim-free-p-84354.html kai 629 λιρες στο amazon http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-16GB-Unlocked-Smartphone/dp/B00BULARVA/ref=sr_tr_sr_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1364465031&sr=1-1 ιδια τιμη στο warehouse http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/samsung-galaxy-s4?intcmp=HPS43 http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s4.html http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s4 Περιπου 60 λιρες πιο ακριβο απο το Ονε, μπραβο samsung! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δεν μπορώ να καταλαβω το λογο της κυκλοφορίας του 4 τοσο κοντα με το 3 και σε σχεδόν ιδιες δυνατότητες. Τι επιδιώκουν με αυτο; προβλέπω να παει άπατο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Δεν μπορώ να καταλαβω το λογο της κυκλοφορίας του 4 τοσο κοντα με το 3 και σε σχεδόν ιδιες δυνατότητες. Τι επιδιώκουν με αυτο; προβλέπω να παει άπατο Σε 1+ μηνα θα βγει. 4 βδομαδες διαφορα με το s3 στο περιπου. Τοσο κοντα ειναι οι 11 μηνες σε σχεση με τους 12 δηλαδη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Για να μην βιάζεστε άλλη φορά! Και χαίρεστε άδικα! http://www.phonearena.com/news/Qualcomm-admits-error-on-Samsung-Galaxy-S4-video-capture-specs_id41280 Δεν υπάρχει 1080ρ στα 60fps! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts