manan69t Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 @Te_Salat Πιο well said δεν γίνεται. Μαζί σας και εγώ!! :) Επίσης ο φίλος virlad τα είπε πολύ πολύ ωραία παραπάνω σχετικά με το θέμα υλικών κατασκευής και με κάλυψε απόλυτα! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Το όλο θέμα έχει να κάνει με την ματαιοδοξία μας. Οταν η apple εβγαζε τα 3g & 3gs κανείς δεν γκρίνιαζε που ηταν όλο πλαστικό κακής ποιοτητας χωρίς αυτό το εσωτερικό που έχουν τα Samsung το οποιο θωρακίζει την συσκευη απο τους κραδασμους στις πτώσεις. Το καπάκι έκανε ραγίσματα ακομα και μέσα σε θηκη εξ αιτίας της κακής ποιότητας του πλαστικού. Δεν τολμούσες να το αφήσεις πουθενά γιατί έκανε γρατζουνιές, ενώ το καπάκι της original flip του ΝΟΤΕ δεν εχει ουτε ενα σημαδι παρόλο που το ακουμπαω όπου να ναι και όπως να ναι. Το bezel του i3g έκανε γραμούλες με το παραμικρό. Θυμάμαι ο Δημήτρης Pik ειχε βρει στην ιταλία αλοιφή που το επανέφερε και του ζητούσαμε να μας στείλει. Ηταν όμως iPhone apple και το δεχόμαστε. Τι έιναι ο πόνος μπρος στα κάλη.:lol: Ακόμα και αν η Samsung βγάλει το επόμενο ΝΟΤΕ μεταλλικό και καλύτερο σε ποιότητα από το i5 και πάλι θα γκρινιάζουμε γιατί θα γράφει Samsung. Ετσι είμαστε όλοι μας κι εγω μεσα. Δηλαδη αν εξαιρεσουμε το πλαστικό που το μόνο κακο είναι οτι λέγεται πλαστικό, τι άλλο μη ποιοτικό έχουν πάνω τους οι κορυφαίες galaxy συσκευές? Η οθόνη, το πάνελ, το κρύσταλλο και το home button είναι κορυφαίας ποιότητας που τα αντίστοιχα του i4s i5 δείχνουν φθηνιάρικά και ψευτικα. Οταν τα έχω και τα δυο σε θήκη που αφήνει να φαίνεται μόνο η οθόνη, το ΝΟΤΕ δείχνει πολύ πιο ακριβό και πιό ομορφο. ^^ What he said... Ακριβως και εγω αυτο το σκεπτικο εχω οσον αφορα τα υλικα των τηλεφωνων. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πλαστικουρα τελικά. Έρχομαι από iphone και έχω ξεγνοιασει που μπορώ να το αφήνω το τηλέφωνο κ χωρίς να φοβάμαι. Te salat πολύ καλά τα λες. Έτσι γίνεται πάντα. Κράζουμε και πάντα περιμένουμε καλύτερα. Έτσι είναι ο καταναλωτής βέβαια Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Φίλε μου ασε την "εξυπναδα" την δικια μου και κοιτα να πιασεις την συσκευη στα χερια σου οπως ολοι μας και μετα να βγαλεις συμπερασματα για το τι ξερεις και τι οχι, γιατι στην θεωρια ολοι ξερολες ειμαστε. Γιναμε ολοι γνωστες της τεχνολογιας εδω μεσα με διαφορα reviews που διαβαζουμε. Χωρις να εχεις εμπειρια χρησης απο την συσκευη δεν θα βγαζεις συμπερασματα. Φιλικα ;) :ban: Φιλικά. === Σήμερα ήρθανε ζελατίνες και θηκούλα μένει το περιεχόμενο! :D Αλλά το amazon.de ακόμα δεν έχει ημερομηνία διαθεσιμότητας. :hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Για το note 3 διάβασα από κάπου, δεν θυμάμαι από που, ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν τα υλικά που έχει το 2 οπότε αν δεν είναι πλαστικό τι θα είναι;;; Αυτο εχει αρχισει να παιζει τωρα τελευταια και θα διαβασουμε και αλλα (πολυ πιθανον..) ! Φυσικα εκτος απο πλαστικο,το αλουμινιο και το γυαλι ειναι αυτα που μενουν ! Εκτος και αν η SAMSUNG βαλθει να μας τρελανει και μας βαπτισει με κατι δικο της by SAMSUNG καινοτομια.. Και μας δωσει μια πρεζα και απο τα 3,με λιγο πορσελανη Βουργουνδιας και δυο σταγονες σμαλτο :lol::p ! Μπορει η SAMSUNG να αποφασισε να αλλαξει/προσθεσει κατι την γραμμη παραγωγης της και οσο πλησιαζει ο καιρος,να διαβασουμε κατι παραπανω ! Αλλα τα υλικα ειναι περιορισμενα.. Εκτος απο τα βαπτισματα ! Πλαστικο θα ειναι παλι,με Ativ S εμφανιση το πολυ,πολυ και πλατη απο ψευτοαλουμινοκασσιτερο :p ! Θα μαθουμε συντομα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Το βραδάκι θα είμαι στο event for Samsung s4 στο Γκάζι... Όποιος είναι να έρθει ας στείλει πμ για να συναντηθούμε, και να κάνουμε μία Ωραία παρουσίαση... Εχω εκπλήξεις μαζί μου, αλλά και camera... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Να και το S4 με καινούργια υλικά και συναρμογή. Samsung prepares water / dust resistant Galaxy S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) παιδια βλεπω η συζητηση με τα υλικα ψιλοξεφυγε, εγω δεν πηρα θεση υπερ πλαστικου ή υπερ αλουμινιου κτλπ Το καθε ενα εχει τα υπερ και τα κατα του για αυτο και ειπα πως θα ηταν καλυτερο να το Σ4 να ειχε βγει με 2 εκδοσεις design αντι με 2 εκδοσεις επεξεργαστων. Επισης αυτο που προσπαθησα να εξηγησω ειναι οτι οταν κρινεις την ποιοτητα κατασκευης ενος προιοντος παιζουν ρολο και τα υλικα που εχουν χρησιμοποιηθει. Παρτε τωρα και την κριτικη του anandtech να γουσταρετε: http://www.anandtech.com/show/6914/samsung-galaxy-s-4-review Να και το S4 με καινούργια υλικά και συναρμογή. Samsung prepares water / dust resistant Galaxy S4 Τελικα ειμαι πολυ μπροστα! Μηπως να με προσλαβει η samsung ; :) Edited April 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Να και το S4 με καινούργια υλικά και συναρμογή. Samsung prepares water / dust resistant Galaxy S4 Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Μέχρι τώρα πολλοί περίμεναν τον οχταπύρηνο. Αν είναι τώρα οι άλλοι μισοί να περιμένουν το αδιάβροχο. ... κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Κορέα.:lost: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Μέχρι τώρα πολλοί περίμεναν τον οχταπύρηνο. Αν είναι τώρα οι άλλοι μισοί να περιμένουν το αδιάβροχο. ... κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Κορέα.:lost: ...και αλλοι το 8πυρηνο αδιαβροχο :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ για να είμαι ειλικρινής περιμένω να δω πιο θα έχει υποστήριξη από Xda. Τότε θα καταλήξω... Οπότε θα αργήσω να το πάρω. Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ για να είμαι ειλικρινής περιμένω να δω πιο θα έχει υποστήριξη από Xda. Τότε θα καταλήξω... Οπότε θα αργήσω να το πάρω. Ρεβέκκα αυτό είναι το πρόβλημα, δεν είσαι η μόνη μπερδεμένη. Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πιστευω οτι και τα 2 θα εχουν υποστηριξη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Το βραδάκι θα είμαι στο event for Samsung s4 στο Γκάζι... Όποιος είναι να έρθει ας στείλει πμ για να συναντηθούμε, και να κάνουμε μία Ωραία παρουσίαση... Εχω εκπλήξεις μαζί μου, αλλά και camera... Παιζουνε προσκλήσεις πουθενά ;; http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Τα νέα απο Πάτρα είναι:Πλαίσιο παραλαμβάνει Σάββατο 27/04 (αλλά μόνο τις προπαραγγελίες) και Public παραλαμβάνει Σάββατο 27/04 κάποια κομμάτια και θα βάλει αμέσως ένα για επίδειξη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ε ναι ρε παιδιά έτσι πρέπει να είναι ένα κινητό .Είναι εργαλείο, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας και μας ψυχαγωγεί κιόλας . Αν είναι δυνατόν αν κάποιοι πιστεύουν ότι με ένα κομμάτι γυαλί η αλουμίνιο σε μια συσκευή σαν το κινητό τους κάνει να φαίνονται πιο "premium" άνθρωποι ....... Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ για να είμαι ειλικρινής περιμένω να δω πιο θα έχει υποστήριξη από Xda. Τότε θα καταλήξω... Οπότε θα αργήσω να το πάρω. Το μεγαλυτερο ποσοστο στην Ευρωπη και την Αμερικη θα παρει την εκδοση με τον Snapdragon, αν συνυπολογησεις οτι η εκδοση με τον snapdragon θα βγει πρωτη αλλα και οτι τα sources του ειναι ελευθερα σε αντιθεση με τον exynos ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μεγαλυτερη υποστηριξη θα εχει ο snapdragon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πρώτη φορά τόσο μεγάλο μπέρδεμα... Πως τα κατάφεραν έτσι! Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Πρώτη φορά τόσο μεγάλο μπέρδεμα... Πως τα κατάφεραν έτσι! Αφου πλεον καλη μου Ρεβεκκα,ειναι πρωτοι και καταξιωμενοι στο mobilostereoma,οσο πιο πολυ « Διαιρει και Βασιλευε » παιξει...Τοσο καλυτερα ! Αρκει να μην το παρατραβηξουν παρα πολυ,γιατι ο λαος ειναι και τιμωρος,οταν σε παρει πρεφα ! (βλ.αλλου τυπου Apple πρακτικες π.χ :p). Edited April 24, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ε ναι ρε παιδιά έτσι πρέπει να είναι ένα κινητό .Είναι εργαλείο, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας και μας ψυχαγωγεί κιόλας . Αν είναι δυνατόν αν κάποιοι πιστεύουν ότι με ένα κομμάτι γυαλί η αλουμίνιο σε μια συσκευή σαν το κινητό τους κάνει να φαίνονται πιο "premium" άνθρωποι ....... Εγώ πάντως το θέλω premium για την πάρτι μου κι όχι για τους άλλους,ότι πληρώνω θέλω να χω,οπότε και αποζητώ το καλύτερό δυνατόν. Το s4 αν και πλαστικουρα βεβαία δεν το απορρίπτω,αν μου αρέσει θα το πάρω να το έχω μαζί με την κορυφή το one Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Και για εμάς τους Νοτακιδες που τα θέλουμε και τα δύο Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ πάντως το θέλω premium για την πάρτι μου κι όχι για τους άλλους,ότι πληρώνω θέλω να χω,οπότε και αποζητώ το καλύτερό δυνατόν. Το s4 αν και πλαστικουρα βεβαία δεν το απορρίπτω,αν μου αρέσει θα το πάρω να το έχω μαζί με την κορυφή το one και εγω One για αρχη και αργοτερα οταν το βαρεθω, S4 8πυρηνο αδιαβροχο ή S5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Μέχρι τώρα πολλοί περίμεναν τον οχταπύρηνο. Αν είναι τώρα οι άλλοι μισοί να περιμένουν το αδιάβροχο. ... κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Κορέα.:lost: Αυτά προκύπτουν όταν μια εταιρία βιάζεται να βγάλει νέα ναυαρχίδα σε λιγότερο από ένα χρόνο αλλά και τρέχει να την παρουσιάσει και όσο πιο νωρίς μπορεί. Κι αυτό γιατί ο ανταγωνισμός προσπαθεί κι εκείνος να βγει νωρίς για να προλάβει. Στο τέλος αν το καλοσκεφτούμε αυτό όλο είναι ένα "φυσιολογικό" παιχνίδι μεταξύ των εταιριών. Δε σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να τρέχουμε από πίσω με ρυθμό. Ο καθένας ας αγοράζει ότι κι όποτε θέλει βέβαια. Εγώ πάντως δεν έκανα παραγγελία κι αποφάσισα να περιμένω λίγο. Θα το αγοράσω το S4 εννοείται, αφού δείχνει να είναι και πάλι η κορυφαία επιλογή, αλλά λίγο αργότερα. Και η τιμή θα έχει πέσει, αλλά και η Omega θα έχει εξελιχτεί λίγο πάνω του. Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μεσα σε ολα οσα λετε για την κατασκευη του S4 και τα υλικα Iphone να προσθεσω οτι στα iphone 3G το πισω καπακι κατω χαμηλα εκανε ραγισμα-σπασιμο απο την θερμοκρασια στην φορτιση. τουλαχιστον στο δικο μου και σε γνωστων μου ειχε γινει και απο οτι εχω ακουσει ηταν συνηθες φαινομενο αυτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Και πτωση στα 679 απο ενα μεγαλυτερο ηλεκτρονικο καταστημα. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2A37B1330A5ADF1AE001CC1DEEF978D&pa=0FBAD488A9724D4DAAA64C81457F1A26 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts