Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To θέμα είναι και το πότε θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις των 32GB+. Ως τώρα πάντα αργούσαν.

Μάλλον δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου Ελλάδα.

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου Ελλάδα.

Δεν νομιζω να γινει αυτο.. Στην Ελλαδα εχουμε "καταναλωση" στα κινητα γενικος και ειδικα στις εκδοσεις με πολλα GB και ας μην εχουμε λεφτα για καρτα και να κανουμε αναπαντητες..

ή και να μην βγουν Ελλαδα θα τα παρουν απο το εξωτερικο οσοι θελουν ...

Δεν νομιζω να γινει αυτο.. Στην Ελλαδα εχουμε "καταναλωση" στα κινητα γενικος και ειδικα στις εκδοσεις με πολλα GB και ας μην εχουμε λεφτα για καρτα και να κανουμε αναπαντητες..

ή και να μην βγουν Ελλαδα θα τα παρουν απο το εξωτερικο οσοι θελουν ...

Πάντως το 32αρι s3 μετά από 2-3 μήνες αν θυμάμαι καλά κυκλοφόρησε παιδιά, από την επίσημη κανονική κυκλοφορία του s3 16gb...

Λογικά κάπως έτσι θα πάμε και για το s4...

Θα δείξει!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σημερα το ειδα και εγω στο καταστημα που εργαζομαι το ειχε ενας συνεργατης της samsung. Οθονη ολα τα λεφτα. Τα υπολοιπα δεν μπορεσα να τα ψαξω πολυ. Και επισης δεν ειχε ηλιο εξω δυστυχως να κανω το τεστ που τοσο ηθελα! :(
Μάριος...

Υπομονή άλλες 15 μέρες να το πιάσουμε στα χέρια μας. Όσοι δεν κάναν προπαραγγελία βλέπω να το παίρνουν μετά το Πάσχα κάπου στα μέσα Μαΐου:)

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Έλεος πια εδώ μέσα με το μότο για ακριβά κινητά και τις αναπάντητες. Ειλικρινά δηλαδή λυπηθείτε με.

Στο θέμα μας τώρα, προσωπικά δεν έχω αποφασίσει αν αξίζουν αυτά τα κινητά one & s4 να κάνω την μετάβαση. Λέω να περιμένω να κυκλοφορησουν πρώτα με το καλό, να τα δω από κοντά και μετά να αποφασίσω τι θα κάνω.

Εξάλλου στην παρούσα φάση οι τιμές τους είναι απαγορευτικες. Σεπτέμβριο και βλέπουμε, να φύγουν και τυχόν προβληματικες παρτίδες.

Βασικός παράγοντας για το s4 για μένα είναι η φωτεινότητα της οθόνης και δη η αναγνωσιμοτητα κειμένου υπό του ήλιου. Αν είναι σαν το S3, κλαφτα, δε το αγγίζω καν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Σημερα διαβαζα στο flipboard οτι στην Κινα,με καποια ερευνα που εγινε,οι μισοι κατοχοι iPhone,θελουν να παρουν το S4.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σημερα διαβαζα στο flipboard οτι στην Κινα,με καποια ερευνα που εγινε,οι μισοι κατοχοι iPhone,θελουν να παρουν το S4.

Τωρα αυτο για καλο μας το λες? :P

Μάριος...

Αστεία δικαιολογία. Αυτή θα χάσει.

Που την ειδες την αστεια δικαιολογια?

Η αποφαση της Samsung βασιζεται σε εκτεταμενες ερευνες πανω στα trends των χρηστων.

Και εκτος αυτου εξοικονομησε και χωρο στην motherboard.

Εγω προσωπικα και στα τρια Galaxy...ποτε δεν το ανοιξα.

Για κοπέλες αλλά και χαρούμενα αγόρια διάφορα χρώματα.

http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S4-versions-in-different-colors-to-show-up-fashionably-late-in-the-year_id41954

http://i-cdn.phonearena.com/images/article/41954-image/Samsung-Galaxy-S4-versions-in-different-colors-to-show-up-fashionably-late-in-the-year.jpg

Ξέρει κανείς πως ακυρώνω μια παραγγελία από expansys?

Πηγαίνεις στον εντοπισμό παραγγελίας απο το mail που σου έχουν στείλει και στην αρχή της παραγγελίας γράφει "αλλαγή διεύθυνσης αποστολης" κτλ.Μια απο τις επιλογές είναι η "ακύρωση"

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Που την ειδες την αστεια δικαιολογια?

Η αποφαση της Samsung βασιζεται σε εκτεταμενες ερευνες πανω στα trends των χρηστων.

Και εκτος αυτου εξοικονομησε και χωρο στην motherboard.

Εγω προσωπικα και στα τρια Galaxy...ποτε δεν το ανοιξα.

Και οι εκτεταμένες έρευνες της υπέδειξαν επίσης να μην κυκλοφορήσει τον Exynos με LTE για τον ίδιο λογο? Πάλι για οικονομία χώρου στην motherboard? Και μην μου πεις "δεν με ενδιαφέρει κτλ", ο σκοπός είναι να μας δίνουν τα μέγιστα και η Samsung μας είχε καλομάθει γιατί μας έδινε τα πάντα στην σειρά Galaxy ;)

Και οι εκτεταμένες έρευνες της υπέδειξαν επίσης να μην κυκλοφορήσει τον Exynos με LTE για τον ίδιο λογο? Πάλι για οικονομία χώρου στην motherboard? Και μην μου πεις "δεν με ενδιαφέρει κτλ", ο σκοπός είναι να μας δίνουν τα μέγιστα και η Samsung μας είχε καλομάθει γιατί μας έδινε τα πάντα στην σειρά Galaxy ;)

Μηπως θα ερθει τελικα με lte ο octa5?? Δεν ειπανε οτι θα υποστηριζει σε ολες τις συχνοτητες lte τελικα μεσα απο την samsung??

Πηγαίνεις στον εντοπισμό παραγγελίας απο το mail που σου έχουν στείλει και στην αρχή της παραγγελίας γράφει "αλλαγή διεύθυνσης αποστολης" κτλ.Μια απο τις επιλογές είναι η "ακύρωση"

Ωραίος ευχαριστω

Μηπως θα ερθει τελικα με lte ο octa5?? Δεν ειπανε οτι θα υποστηριζει σε ολες τις συχνοτητες lte τελικα μεσα απο την samsung??

Δεν έχω ακούσει κάτι επίσημα.. Μακάρι να είναι έτσι στο τέλος, να έχουν όλα δηλαδή τα μοντέλα S4 υποστήριξη LTE ;)

Δεν έχω ακούσει κάτι επίσημα.. Μακάρι να είναι έτσι στο τέλος, να έχουν όλα δηλαδή τα μοντέλα S4 υποστήριξη LTE ;)

Εσυ τι νοημα βγαζεις απο αυτο?? Εγω καταλαβα οτι θα υποστηριζει σε ολες τις χωρες LTE.. για ριξ'το μια ματια

http://androidspin.com/2013/03/28/samsung-exynos-5-octa-supports-all-20-lte-bands/

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...