Guest Nerven Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ο λόγος που θα περιμένεις τον Exynos? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εγω πηρα bluetooth radio και τελειωσε η υποθεση.Ουτε χαλαω την μπαταρια του κινητου ουτε τπτ! Το προτεινω. Παιζει και mp3 απο το bluetooth στερεοφωνικα κομπλε! Το Bluetooth radio όμως θα μπορείς να το ακούς από ηχείο και όχι από ακουστικό, όπως με το κινητό; Εμένα αυτό με είχε βολέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πραγματικά μια απορία που αν μπορεί κάποιος ας μου την λύση... Ας πούμε οτι μέσω όρο την ημέρα ακούει κάποιος ραδιόφωνο από το κινητό που αυτό μεταφράζεται σε 60 ώρες περίπου τον μηνά... Πόσα data καταναλώνουν αυτές οι ώρες αν άκουγες ραδιόφωνο από το tuneln Radio??? Όποιος ξέρει ας μας πει... ευχαριστώ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πραγματικά μια απορία που αν μπορεί κάποιος ας μου την λύση... Ας πούμε οτι μέσω όρο την ημέρα ακούει κάποιος ραδιόφωνο από το κινητό που αυτό μεταφράζεται σε 60 ώρες περίπου τον μηνά... Πόσα data καταναλώνουν αυτές οι ώρες αν άκουγες ραδιόφωνο από το tuneln Radio??? Όποιος ξέρει ας μας πει... ευχαριστώ... Με 3g watchdog που έχω μετρήσει το tunein ,κανένα 20λεπτο το πρωι είναι μεταξύ 15-20mb Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εκτός από την κατανάλωση data, ρουφάει και την μπαταρία το online radio και έχει και μία μικρή καθυστέρηση, η οποία δεν είναι και ότι καλύτερο αν ακούς αγώνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/BNIB-SAMSUNG-GALAXY-S4-GT-i9505-16GB-WHITE-FROST-FACTORY-UNLOCKED-2G-3G-4G-LTE-/300888571245?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item460e5b3d6d Πινουν τπτ ντραγκια εκει στο εξωτερικο??? :lol::lol: 838 λιρες παρακαλω 980 ευρουλακια... ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol: dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μη το ψάχνεις τώρα στην αρχή γεμάτο με τέτοιες περιπτώσεις είναι που προσπαθούν να βγάλουν όσα μπορούν. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 νταξ να βγαλουν δεν λεω, αλλα μηπως νομιζουν οτι μιλανε σε προβατα?... :p ειδα και αλλον εναν καπου στις 1200 λιρες...το'χει χασει ο κοσμακης μου φαινεται... dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Το παρηγγειλα απο amazon uk ...550 ευρω. Delivery between April 29 - May 3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ο λόγος που θα περιμένεις τον Exynos? απο περιεργια περισσοτερο και για να αποφασισω εχωντας περισσοτερες επιλογες. θα την ενδιαφερον ενα συγκριτικο των 2 gpu υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Το παρηγγειλα απο amazon uk ...550 ευρω. Delivery between April 29 - May 3. Το amazon uk το έχει 579,99 λίρες... δηλαδή περίπου 678€ .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Το amazon uk το έχει 579,99 λίρες... δηλαδή περίπου 678€ .. Μάλλον θα το πηρε χωρίς ΦΠΑ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Με 3g watchdog που έχω μετρήσει το tunein ,κανένα 20λεπτο το πρωι είναι μεταξύ 15-20mb Αν ειναι ετσι δηλαδη παει λεπτο και mbyte?Δεν συμφερει με την καμμια... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Αν ειναι ετσι δηλαδη παει λεπτο και mbyte?Δεν συμφερει με την καμμια... Συμφέρει μόνο όταν είσαι σε wifi και με φορτιστή. Σίγουρα λάθος της Samsung. Κρίμα γιατί μου αρέσει πολύ το κινητό ακόμα και εμφανισιακά που σε πολλούς δεν αρέσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Για μενα παντος δεν ειναι κριτηριο αν εχει η οχι ραδιο το κινητο.. γνωμη μου παντα ετσι.. το κινητο κανει τα παντα εκτος απο ραδιο λεμε τωρα.. και... αν θελω ραδιο περνω φορητο μικρο και κανω τη δουλεια μου :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Για μενα παντος δεν ειναι κριτηριο αν εχει η οχι ραδιο το κινητο.. γνωμη μου παντα ετσι.. το κινητο κανει τα παντα εκτος απο ραδιο λεμε τωρα.. και... αν θελω ραδιο περνω φορητο μικρο και κανω τη δουλεια μου :D καλο ειναι να εχει ραδιο. λυση ειναι να παρεις ενα bt με ραδιο πχ mv600 της σονυ και κανεις δουλεια. το xperia z εχει ραδιο ετσι? πως σε αυτο με LTE εχουν ραδιο και στο s4 οχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Για μενα παντος δεν ειναι κριτηριο αν εχει η οχι ραδιο το κινητο.. γνωμη μου παντα ετσι.. το κινητο κανει τα παντα εκτος απο ραδιο λεμε τωρα.. και... αν θελω ραδιο περνω φορητο μικρο και κανω τη δουλεια μου :D Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν να λες δεν με ενδιαφέρει να έχει κάμερα, γιατί κουβαλάω την ψηφιακή μαζί μου. Με ενοχλεί που η Samsung ακολουθεί τακτικές της apple και από εμένα θα φάει άκυρο. Προτιμώ να μείνω με το κινητό που έχω παρά να σκάσω ένα κάρο χρήματα και να μην έχω αυτά που ήδη έχω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν να λες δεν με ενδιαφέρει να έχει κάμερα, γιατί κουβαλάω την ψηφιακή μαζί μου. Με ενοχλεί που η Samsung ακολουθεί τακτικές της apple και από εμένα θα φάει άκυρο. Προτιμώ να μείνω με το κινητό που έχω παρά να σκάσω ένα κάρο χρήματα και να μην έχω αυτά που ήδη έχω. Ναι οκ.. καλα τα λες και ειμαι μαζι σου και εγω.. αλλα πρωσοπικα ποτε δεν δουλεψα το ραδιο εκτος wifi και ενας λογος που δεν το κανω ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι με hands free. δεν "τα παω καλα" με αυτα τα ψιψιψινια και τα κοκοκοψαρα.. και ετσι δεν ειναι βασικο τουλαχιστον κριτηριο για μενα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 τελικά παιδιά ξέρει κανεις που θα μπορέσουμε να προπαραγγέιλουμε και να αποκτήσουμε το samsung s4(gt-i9500)octa γιατί οτι εχω βρει ειναι μόνο μέσω ebay και εκεί φοβάμαι οτι θα μου έρθει ο κούκος αιδονι με τα τελωνία. Επίσης σε Γερμανία σε φυσικά καταστήματα θα κυκλοφορίσει ταυτόχρονα με το snapdragon? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Εγώ το πήρα από amazon.de με επαγγελματικό ΑΦΜ. Αλλά κοιτάω να βρω και τον Exynos 5. Αν τον βρω αλλού ακυρώνω από amazon. http://img163.imageshack.us/img163/535/asdcyh.jpg Έχω λογαριασμό και στο Amazon.uk και στο Amazon.de. Έκανα τη δήλωση για επαγγελματικό ΑΦΜ στο Αγγλικό. Όταν ελεγχθεί και εγκριθεί, θα ισχύει αυτόματα και για το Γερμανικό; Έχω ίδιο username & password και στα 2. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Κοιτα απο τη μια ειναι γ@@@λα να το εχεις απο τους πρωτους το καθε νεο κινητο που βγαινει ( που αυτο σημαινει θα το πληρωσεις στην κανονικη τιμη ) αλλα απο την αλλη λες να περιμενω να πεσει η τιμη του και να δω αν θα βγαλει τιποτα μικρο κολληματα/προβληματα (σπανια αλλα ποτε δεν ξερεις) και να το παρω τοτε.. Ολα ειναι σχετικα.. οτι πληρωνεις περνεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο... αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Έχω λογαριασμό και στο Amazon.uk και στο Amazon.de. Έκανα τη δήλωση για επαγγελματικό ΑΦΜ στο Αγγλικό. Όταν ελεγχθεί και εγκριθεί, θα ισχύει αυτόματα και για το Γερμανικό; Έχω ίδιο username & password και στα 2. Σε όλα τα amazon άντε με το καλό να μας έρθει. Στο γερμανικό βγαίνει λίγο φτηνότερα. Τσεκαρετο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Σε όλα τα amazon άντε με το καλό να μας έρθει. Στο γερμανικό βγαίνει λίγο φτηνότερα. Τσεκαρετο. Η έγκριση μου ήρθε αμέσως! Παρήγγειλα (από το Γερμανικό) το S4 στα 557 (με τα μεταφορικά) και το μαύρο HTC One στα 513 (πάλι με τα μεταφορικά). Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το ΦΠΑ αφαιρείται μόνο στα είδη που πωλούνται απ' ευθείας από το Amazon (και όχι από τα υπόλοιπα καταστἠματα υπό την ομπρέλα του). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 ξερουμε ποτε ερχεται Ευρωπη η εκδοση με τον exynos 5? iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Που τα βρίσκετε τόσα λεφτά ρε παιδιά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts