Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω πηρα bluetooth radio και τελειωσε η υποθεση.Ουτε χαλαω την μπαταρια του κινητου ουτε τπτ! Το προτεινω. Παιζει και mp3 απο το bluetooth στερεοφωνικα κομπλε!

Το Bluetooth radio όμως θα μπορείς να το ακούς από ηχείο και όχι από ακουστικό, όπως με το κινητό; Εμένα αυτό με είχε βολέψει.

Πραγματικά μια απορία που αν μπορεί κάποιος ας μου την λύση...

Ας πούμε οτι μέσω όρο την ημέρα ακούει κάποιος ραδιόφωνο από το κινητό που αυτό μεταφράζεται σε 60 ώρες περίπου τον μηνά...

Πόσα data καταναλώνουν αυτές οι ώρες αν άκουγες ραδιόφωνο από το tuneln Radio???

Όποιος ξέρει ας μας πει...

ευχαριστώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πραγματικά μια απορία που αν μπορεί κάποιος ας μου την λύση...

Ας πούμε οτι μέσω όρο την ημέρα ακούει κάποιος ραδιόφωνο από το κινητό που αυτό μεταφράζεται σε 60 ώρες περίπου τον μηνά...

Πόσα data καταναλώνουν αυτές οι ώρες αν άκουγες ραδιόφωνο από το tuneln Radio???

Όποιος ξέρει ας μας πει...

ευχαριστώ...

Με 3g watchdog που έχω μετρήσει το tunein ,κανένα 20λεπτο το πρωι είναι μεταξύ 15-20mb

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εκτός από την κατανάλωση data, ρουφάει και την μπαταρία το online radio και έχει και μία μικρή καθυστέρηση, η οποία δεν είναι και ότι καλύτερο αν ακούς αγώνα.

http://www.ebay.co.uk/itm/BNIB-SAMSUNG-GALAXY-S4-GT-i9505-16GB-WHITE-FROST-FACTORY-UNLOCKED-2G-3G-4G-LTE-/300888571245?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item460e5b3d6d

Πινουν τπτ ντραγκια εκει στο εξωτερικο??? :lol::lol:

838 λιρες παρακαλω 980 ευρουλακια...

ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol:

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Μη το ψάχνεις τώρα στην αρχή γεμάτο με τέτοιες περιπτώσεις είναι που προσπαθούν να βγάλουν όσα μπορούν.

νταξ να βγαλουν δεν λεω, αλλα μηπως νομιζουν οτι μιλανε σε προβατα?... :p

ειδα και αλλον εναν καπου στις 1200 λιρες...το'χει χασει ο κοσμακης μου φαινεται...

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ο λόγος που θα περιμένεις τον Exynos?
απο περιεργια περισσοτερο και για να αποφασισω εχωντας περισσοτερες επιλογες. θα την ενδιαφερον ενα συγκριτικο των 2 gpu
υπογραφή εκτός ορίων

Το παρηγγειλα απο amazon uk ...550 ευρω.

Delivery between April 29 - May 3.

Το amazon uk το έχει 579,99 λίρες... δηλαδή περίπου 678€ ..

Με 3g watchdog που έχω μετρήσει το tunein ,κανένα 20λεπτο το πρωι είναι μεταξύ 15-20mb

Αν ειναι ετσι δηλαδη παει λεπτο και mbyte?Δεν συμφερει με την καμμια...

Μάριος...

Αν ειναι ετσι δηλαδη παει λεπτο και mbyte?Δεν συμφερει με την καμμια...

Συμφέρει μόνο όταν είσαι σε wifi και με φορτιστή.

Σίγουρα λάθος της Samsung. Κρίμα γιατί μου αρέσει πολύ το κινητό ακόμα και εμφανισιακά που σε πολλούς δεν αρέσει.

Για μενα παντος δεν ειναι κριτηριο αν εχει η οχι ραδιο το κινητο.. γνωμη μου παντα ετσι.. το κινητο κανει τα παντα εκτος απο ραδιο λεμε τωρα.. και... αν θελω ραδιο περνω φορητο μικρο και κανω τη δουλεια μου :D

Για μενα παντος δεν ειναι κριτηριο αν εχει η οχι ραδιο το κινητο.. γνωμη μου παντα ετσι.. το κινητο κανει τα παντα εκτος απο ραδιο λεμε τωρα.. και... αν θελω ραδιο περνω φορητο μικρο και κανω τη δουλεια μου :D

καλο ειναι να εχει ραδιο. λυση ειναι να παρεις ενα bt με ραδιο πχ mv600 της σονυ και κανεις δουλεια.

το xperia z εχει ραδιο ετσι? πως σε αυτο με LTE εχουν ραδιο και στο s4 οχι?

Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν να λες δεν με ενδιαφέρει να έχει κάμερα, γιατί κουβαλάω την ψηφιακή μαζί μου. Με ενοχλεί που η Samsung ακολουθεί τακτικές της apple και από εμένα θα φάει άκυρο. Προτιμώ να μείνω με το κινητό που έχω παρά να σκάσω ένα κάρο χρήματα και να μην έχω αυτά που ήδη έχω.

Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν να λες δεν με ενδιαφέρει να έχει κάμερα, γιατί κουβαλάω την ψηφιακή μαζί μου. Με ενοχλεί που η Samsung ακολουθεί τακτικές της apple και από εμένα θα φάει άκυρο. Προτιμώ να μείνω με το κινητό που έχω παρά να σκάσω ένα κάρο χρήματα και να μην έχω αυτά που ήδη έχω.

Ναι οκ.. καλα τα λες και ειμαι μαζι σου και εγω.. αλλα πρωσοπικα ποτε δεν δουλεψα το ραδιο εκτος wifi και ενας λογος που δεν το κανω ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι με hands free. δεν "τα παω καλα" με αυτα τα ψιψιψινια και τα κοκοκοψαρα.. και ετσι δεν ειναι βασικο τουλαχιστον κριτηριο για μενα!!

τελικά παιδιά ξέρει κανεις που θα μπορέσουμε να προπαραγγέιλουμε και να αποκτήσουμε το samsung s4(gt-i9500)octa γιατί οτι εχω βρει ειναι μόνο μέσω ebay και εκεί φοβάμαι οτι θα μου έρθει ο κούκος αιδονι με τα τελωνία.

Επίσης σε Γερμανία σε φυσικά καταστήματα θα κυκλοφορίσει ταυτόχρονα με το snapdragon?

Εγώ το πήρα από amazon.de με επαγγελματικό ΑΦΜ. Αλλά κοιτάω να βρω και τον Exynos 5. Αν τον βρω αλλού ακυρώνω από amazon.

http://img163.imageshack.us/img163/535/asdcyh.jpg

Έχω λογαριασμό και στο Amazon.uk και στο Amazon.de. Έκανα τη δήλωση για επαγγελματικό ΑΦΜ στο Αγγλικό. Όταν ελεγχθεί και εγκριθεί, θα ισχύει αυτόματα και για το Γερμανικό; Έχω ίδιο username & password και στα 2.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Κοιτα απο τη μια ειναι γ@@@λα να το εχεις απο τους πρωτους το καθε νεο κινητο που βγαινει ( που αυτο σημαινει θα το πληρωσεις στην κανονικη τιμη ) αλλα απο την αλλη λες να περιμενω να πεσει η τιμη του και να δω αν θα βγαλει τιποτα μικρο κολληματα/προβληματα (σπανια αλλα ποτε δεν ξερεις) και να το παρω τοτε..

Ολα ειναι σχετικα.. οτι πληρωνεις περνεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο... αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Guest Nerven
Έχω λογαριασμό και στο Amazon.uk και στο Amazon.de. Έκανα τη δήλωση για επαγγελματικό ΑΦΜ στο Αγγλικό. Όταν ελεγχθεί και εγκριθεί, θα ισχύει αυτόματα και για το Γερμανικό; Έχω ίδιο username & password και στα 2.

Σε όλα τα amazon άντε με το καλό να μας έρθει. Στο γερμανικό βγαίνει λίγο φτηνότερα. Τσεκαρετο.

Σε όλα τα amazon άντε με το καλό να μας έρθει. Στο γερμανικό βγαίνει λίγο φτηνότερα. Τσεκαρετο.

Η έγκριση μου ήρθε αμέσως! Παρήγγειλα (από το Γερμανικό) το S4 στα 557 (με τα μεταφορικά) και το μαύρο HTC One στα 513 (πάλι με τα μεταφορικά). Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το ΦΠΑ αφαιρείται μόνο στα είδη που πωλούνται απ' ευθείας από το Amazon (και όχι από τα υπόλοιπα καταστἠματα υπό την ομπρέλα του).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...