Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Στο λινκ που σου δινω, http://androidforums.com/threads/creating-folders-with-go-launcher.558588/ ο προτελευταίος λέει τον τροπο που σου ειπα και ο τελευταίος λεει να πατησεις παρατεταμένα καποιο κενο σημειο της οθόνης και θα σου βγαλει ενα μενου για δημιουργία φακελου

Ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα δεν γινεται με αυτο τον τροπο. Στον go launcher, πλεον, αν πατησεις παρατεταμενα, δεν κανει απολυτως καμια ενεργεια! Παλια νομιζω οντως εκανε. Το δυσκολεψαν διχως λογο.

Έχω ένα πρόβλημα με τον tsf. Υπ κάποια επιλογή τα εικονίδια να μπαίνουν σε σειρά όπως γίνεται σε όλους τους launchers;
:thanks:

Ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα δεν γινεται με αυτο τον τροπο. Στον go launcher, πλεον, αν πατησεις παρατεταμενα, δεν κανει απολυτως καμια ενεργεια! Παλια νομιζω οντως εκανε. Το δυσκολεψαν διχως λογο.

Αυτό που παραθέτεις είναι η δεύτερη απάντηση πού σού έδωσε, αφότου τού είπες ότι η πρώτη ( η σωστή) δεν δουλεύει.

Τί στο καλό; Τι ήταν αυτό που είπες ότι δεν λειτουργεί;;;

Έχω ένα πρόβλημα με τον tsf. Υπ κάποια επιλογή τα εικονίδια να μπαίνουν σε σειρά όπως γίνεται σε όλους τους launchers;

Κάντο λίγο πιο λιανά. Για το συρτάρι λες ή για το desktop;

Smile...

Τελικά ήτανε μπροστά στα μάτια μας!!!!![ATTACH]62338[/ATTACH]

Δεν είναι αυτό.Εγώ λέω ΜΕΤΆ την εγκατάσταση μιας η πολλών εφαρμογών.Εάν θες ΤΌΤΕ να βάλεις με την μια ΠΈΝΤΕ εφαρμογές σε μια αρχική οθόνη.πλέον δεν γίνεται αφού το παραδέχτηκε και ο δημιουργός σε απάντηση email που του έστειλα

Δεν είναι αυτό.Εγώ λέω ΜΕΤΆ την εγκατάσταση μιας η πολλών εφαρμογών.Εάν θες ΤΌΤΕ να βάλεις με την μια ΠΈΝΤΕ εφαρμογές σε μια αρχική οθόνη.πλέον δεν γίνεται αφού το παραδέχτηκε και ο δημιουργός σε απάντηση email που του έστειλα

Νέα ενημέρωση.

4.0.2beta1 BETA

Add multiple apps to the desktop at once (Long-press empty space > Widgets > Apps or folder)

Fix unable to open "Messaging" app on LG G4

Support adding "Direct dial" shortcuts on SGS6

Fixes and optimizations

Εγώ αυτό έψαχνα τελικά. Σε γενικές γραμμές έχω καθαρό το Desktop. Θέλω όμως να βγαίνει συντόμευση για κάθε νέα εγκατάσταση και ας μπαίνω στον κόπο να την σβήνω...:wacko:

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Κάντο λίγο πιο λιανά. Για το συρτάρι λες ή για το desktop;

Ναι δεν είδα ότι το κείμενο δεν εβγαζε νόημα..

Λοιπόν. Θέλω να ταξινομησω τις εφαρμογές στην αρχική μου σελίδα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Όπου και να αφήσω το εικονίδιο της εφαρμογής δεν πάει στην ίδια ευθεία με τα άλλα και μένει εκεί που το αφήνω. Μπορώ να το βαλω να έρχεται αυτόματα στην ευθεία με τα άλλα όπως γίνεται σε όλους σχεδόν τους launchers. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η εγώ δεν κάνω κάτι καλά;

Ναι δεν είδα ότι το κείμενο δεν εβγαζε νόημα..

Λοιπόν. Θέλω να ταξινομησω τις εφαρμογές στην αρχική μου σελίδα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Όπου και να αφήσω το εικονίδιο της εφαρμογής δεν πάει στην ίδια ευθεία με τα άλλα και μένει εκεί που το αφήνω. Μπορώ να το βαλω να έρχεται αυτόματα στην ευθεία με τα άλλα όπως γίνεται σε όλους σχεδόν τους launchers. Υπάρχει κάποια ρύθμιση η εγώ δεν κάνω κάτι καλά;

O TSF ξεχωρίζει ακριβώς γι αυτό. Διότι είναι άναρχος. Αν λοιπόν θες να τα φτιάξεις σε σειρά θα τα επιλέξεις με το λάσο και θα τα φτιάξει αυτόματα. Ή από την άλλη αν επιλέξεις ένα εικονίδιο και το πας τέρμα πάνω θα σου βγάλει μια δίεση. Την ονομάζει desktop reference grid. Η οθόνη σου θα γεμίσει σταυρούς και έτσι θα τα βάλεις όπως θες.

O TSF ξεχωρίζει ακριβώς γι αυτό. Διότι είναι άναρχος. Αν λοιπόν θες να τα φτιάξεις σε σειρά θα τα επιλέξεις με το λάσο και θα τα φτιάξει αυτόματα. Ή από την άλλη αν επιλέξεις ένα εικονίδιο και το πας τέρμα πάνω θα σου βγάλει μια δίεση. Την ονομάζει desktop reference grid. Η οθόνη σου θα γεμίσει σταυρούς και έτσι θα τα βάλεις όπως θες.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει ξαναερωτηθει. Είμαι με nova launcher και θέλω να έχω unread badge πανω απο όλες τις εφαρμογές. το teslaunread δεν υποστηριζει πολλές . Γίνεται κάπως?

Edit: το βρήκα,μέσω του missed it

Edited by nospa12

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχει ξαναερωτηθει. Είμαι με nova launcher και θέλω να έχω unread badge πανω απο όλες τις εφαρμογές. το teslaunread δεν υποστηριζει πολλές . Γίνεται κάπως?

Edit: το βρήκα,μέσω του missed it

Το missed it ποιες εφαρμογές υποστηρίζει παραπάνω ? Αν είναι να το βάλω κ εγω γιατί είμαι με tesla

Το missed it ποιες εφαρμογές υποστηρίζει παραπάνω ? Αν είναι να το βάλω κ εγω γιατί είμαι με tesla

Όλες. Τις βάζεις χειροκίνητα. Στείλε μου pm η δες αυτο http://forums.androidcentral.com/android-apps/199709-how-guide-global-badge-notifications.html

Όλες. Τις βάζεις χειροκίνητα. Στείλε μου pm η δες αυτο http://forums.androidcentral.com/android-apps/199709-how-guide-global-badge-notifications.html

Θα το δοκιμάσω κ αν κολλήσω κάπου θα σ πω

Θα το δοκιμάσω κ αν κολλήσω κάπου θα σ πω

Δώσε info όταν μπορέσεις γιατί κι εγώ με TeslaUnread είμαι.

129026.png?1640591734

Καλησπέρα σας!

Έχω τον Nova Launcher 4.0.1 και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω συντομεύσεις στις αρχικές οθόνες για διάφορα πράγματα όπως ρυθμίσεις (κυρίως), φακέλους κα.

Ευχαριστώ!

Άκυρο... το βρήκα!!!

Edited by SO69
Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με nova?

Τον έχω στο G4 και δε μου τα λέει καλά, λες να είναι ο Nova, Άν κ ποτέ δεν είχα θέμα παλιά τώρα όλο και τοι σκέφτομαι, θα γυρίσω μαμά για λίγο να δω

Άν και στα status της μπαταρίας δε φαίνεται

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Να και δεύτερος που έχει θέμα... Εμένα πάντως σε galaxy alpha την καταπίνει την μπαταρία. Και δεν ξέρω τι να βάλω. Δοκιμασα tsf αλλά είναι απογοήτευση σκέτη

Εγώ έχω nova prime 2 χρόνια περίπου και δεν έχω δει διαφορα στην κατανάλωση της μπαταρίας στην συσκευη μου. Με lg g2 είμαι.

Όχι, έχω παρατηρήσει ακριβώς το αντίθετο και στα 3 κινητά που είχα τα τελευταία 3 χρόνια. Μιλώ πάντα για τις εκδόσεις ως τις 3Χ. Τις 4Χ δεν τις χρησιμοποιώ.

Όχι, έχω παρατηρήσει ακριβώς το αντίθετο και στα 3 κινητά που είχα τα τελευταία 3 χρόνια. Μιλώ πάντα για τις εκδόσεις ως τις 3Χ. Τις 4Χ δεν τις χρησιμοποιώ.

Μάλλον φταει ή 4χ γιατί την 3χ και εγώ μια χαρά την βλέπω

Έβαλα τον nova prime και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές εκτός από ένα πράγμα. Στην προεπισκόπηση των home pages μόλις κάνεις κύλιση προς τα μέσα με τα δάχτυλα, τα παράθυρα εμφανίζονται πολύ μεγάλα οπότε η εύκολη πρόσβαση πάει περίπατο. Κάπως έτσι δλδ:

http://i61.tinypic.com/w8tai1.jpg

Σε όσους launchers έχω δοκιμάσει ακόμα και στον μαμίσσιο εμφανίζονται μονομιάς οι προεπισκοπήσεις με όλες τις σελίδες σε μικρό μέγεθος. Χτένισα τις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι. :( Δεν υπάρχει νόημα σε αυτό αφού έτσι κι αλλιώς είναι το ίδιο με το να πλοηγείσαι απλά αλλάζοντας σελίδα. Αν δεν αλλάζει, υπάρχει κάποιο καλό widget γι' αυτήν τη δουλειά?

Έβαλα τον nova prime και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές εκτός από ένα πράγμα. Στην προεπισκόπηση των home pages μόλις κάνεις κύλιση προς τα μέσα με τα δάχτυλα, τα παράθυρα εμφανίζονται πολύ μεγάλα οπότε η εύκολη πρόσβαση πάει περίπατο. Κάπως έτσι δλδ:

http://i61.tinypic.com/w8tai1.jpg

Σε όσους launchers έχω δοκιμάσει ακόμα και στον μαμίσσιο εμφανίζονται μονομιάς οι προεπισκοπήσεις με όλες τις σελίδες σε μικρό μέγεθος. Χτένισα τις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι. :( Δεν υπάρχει νόημα σε αυτό αφού έτσι κι αλλιώς είναι το ίδιο με το να πλοηγείσαι απλά αλλάζοντας σελίδα. Αν δεν αλλάζει, υπάρχει κάποιο καλό widget γι' αυτήν τη δουλειά?

Ποιά έκδοση έχεις ;;

Τον έχεις αγοράσει Κανονικά ;;; η έχεις κατεβάσει την prime έκδοση ;;;;

Εγώ έχω τον nova prime version 3.3 και είναι Έτσι όπως το θες.

Edited by lek88

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II