Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Μπορεις να το λυσεις ευκολα, θα ορισεις σε καποιο εικονιδιο οταν κανεις swipe να σε πηγαινει στα settings (αν εχει paid εκδοση)

Ή θα κανεις οτι και εγω, θα βγαλεις αναγκαστικα το εικονιδιο των settings.

Καλή ιδέα..

Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα τα Swype.

Ευχαριστώ.

Είναι μαζί με τα widgets

Ρε παιδιά που στην ευχή είναι οι συντομεύσεις;

Τόσο πολύ πια δεν τις βλέπω;

Edited by telmusic

Μου φαίνεται πως μόνο από το app drawer.

Πάντως δεν τον άντεξα άλλο τον καινούργιο nova.

Πολύ λαγκ, ξαφνικά έγινε δυσχρηστος, το Swype up gesture πρέπει να πατάω δυνατά την οθόνη για να δουλέψει και δεν κατάλαβα για πιο λόγο να λέω πως έχω τον νοβα όταν μοιάζει σαν να έχω τον lollipop.

Κατά τα άλλα δεν έχουν προσθέσει κάτι χρήσιμο

Μια χαρά είναι η 3,3.

Edited by telmusic

Μου φαίνεται πως μόνο από το app drawer.

Πάντως δεν τον άντεξα άλλο τον καινούργιο nova.

Πολύ λαγκ, ξαφνικά έγινε δυσχρηστος, το Swype up gesture πρέπει να πατάω δυνατά την οθόνη για να δουλέψει και δεν κατάλαβα για πιο λόγο να λέω πως έχω τον νοβα όταν μοιάζει σαν να έχω τον lollipop.

Κατά τα άλλα δεν έχουν προσθέσει κάτι χρήσιμο

Μια χαρά είναι η 3,3.

Δυστυχώς απ' ό,τι διαβάζω η επιδημία της "ντε και καλά" αλλαγής εις βάρος της ευχρηστίας συνεχίζεται.. μέχρι και στο Nova

Δυστυχώς κι εγώ γύρισα πίσω (3.3) μέχρι να βγει από beta τουλάχιστον. Προσφέρει τα ίδια και παραπάνω οπότε σε καλό δρόμο είναι αλλά υπάρχουν κολλήματα εδώ κι εκεί κλπ.

Σύμφωνα με το ιστορικό του συγκεκριμένου dev πάντως δεν θα βιαζόμουν να τον κρίνω, από το 2011 μέχρι σήμερα δεν με έχει απογοητεύσει.

Καλή ιδέα..

Ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα τα Swype.

Ευχαριστώ.

Mπορεις να βαλεις και swipe στην homescreen.

Βολευουν πολυ.

Δυστυχώς κι εγώ γύρισα πίσω (3.3) μέχρι να βγει από beta τουλάχιστον. Προσφέρει τα ίδια και παραπάνω οπότε σε καλό δρόμο είναι αλλά υπάρχουν κολλήματα εδώ κι εκεί κλπ.

Σύμφωνα με το ιστορικό του συγκεκριμένου dev πάντως δεν θα βιαζόμουν να τον κρίνω, από το 2011 μέχρι σήμερα δεν με έχει απογοητεύσει.

Aπο .16 και μετα, εδω παιζει πολυ καλα παντως, good enough για daily use.

Widgets ομως μονο απο το desktop πια;

Δεν μπορουμε να τα εχουμε στο drawer?

Και εγώ Πού δοκίμασα τον καινούργιο nova οι πρώτες εντυπώσεις μού ήταν αρνητικές.Και επέστρεψα Στην προηγούμενη έκδοση....αν αργότερα βελτιωθεί η κατάσταση θα το σκεφτώ.:thumbup::thumbup:

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Ρε παιδιά είναι beta ακόμα η νέα έκδοση. Περιμένετε την final version και μετά αποφασίζετε.

Δεν διαφωνώ, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο Nova είναι 1 από τα 4-5 καλύτερα προγράμματα του Android.

Απλά τώρα τελευταία, κάποιες αναβαθμίσεις (άλλων προγραμμάτων) με έχουν απογοητεύσει.

Nα ρωτήσω κάτι υποθετικό : Αν βγει η official και δεν με καλύψει, μπορώ από κάπου να κατεβάσω προηγούμενο official apk ( όχι παράνομο) της free έκδοσης και μετά να εγκαταστήσω το κλειδί της Prime έκδοσης μέσω Google ?

Nα ρωτήσω κάτι υποθετικό : Αν βγει η official και δεν με καλύψει, μπορώ από κάπου να κατεβάσω προηγούμενο official apk ( όχι παράνομο) της free έκδοσης και μετά να εγκαταστήσω το κλειδί της Prime έκδοσης μέσω Google ?

Μόνο αν έχει σελίδα και μπεις στην γνησια ιστοσελίδα της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει και διαθέτουν εκεί για κατέβασμα την γνήσια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογή. Κατά 99% για να κατεβάσεις μια προηγούμενη έκδοση μιας εφαρμογης είτε free είτε pro ,πρέπει να την ψάξεις σε ιστοσελίδες με σπασμένο περιεχόμενο. Δεν θα δώσω όμως παραπάνω πληροφορίες γι αυτό Γιατί απαγορευεται Και θα με δείρουν :D.....

Edited by lek88

Μόνο αν έχει σελίδα και μπεις στην γνησια ιστοσελίδα της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει και διαθέτουν εκεί για κατέβασμα την γνήσια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογή. Κατά 99% για να κατεβάσεις μια προηγούμενη έκδοση μιας εφαρμογης είτε free είτε pro ,πρέπει να την ψάξεις σε ιστοσελίδες με σπασμένο περιεχόμενο. Δεν θα δώσω όμως παραπάνω πληροφορίες γι αυτό Γιατί απαγορευεται Και θα με δείρουν :D.....

Το apk από μόνο του, όπου και αν το βρεις, δεν είναι παράνομο. Το κλειδί της prime είναι παράνομο, αν δεν το αγοράσεις από play store. Πάντως συνεργάζεται το κλειδί με παλιότερες εκδόσεις.

πως προσθέτουμε ΠΟΛΛΑΠΛΈΣ εφαρμογές στις αρχικές οθόνες όπως στις προηγούμενες εκδόσεις του Νόβα; Edited by ilka71

Μετά από πολύ καιρό έβαλα ξανά tsf. Σημερινή αναβάθμιση (νομίζω είναι μια που είχε βγάλει πριν από καιρό στο facebook). Προς το παρόν πάει σφαίρα.... Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Μόνο αν έχει σελίδα και μπεις στην γνησια ιστοσελίδα της εφαρμογής που σε ενδιαφέρει και διαθέτουν εκεί για κατέβασμα την γνήσια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογή. Κατά 99% για να κατεβάσεις μια προηγούμενη έκδοση μιας εφαρμογης είτε free είτε pro ,πρέπει να την ψάξεις σε ιστοσελίδες με σπασμένο περιεχόμενο.

Το apk από μόνο του, όπου και αν το βρεις, δεν είναι παράνομο. Το κλειδί της prime είναι παράνομο, αν δεν το αγοράσεις από play store. Πάντως συνεργάζεται το κλειδί με παλιότερες εκδόσεις.

Ευχαριστώ παιδιά.:)

Κατέβασα το apk της 3.3 από το επίσημο site :

http://novalauncher.com/

οπότε έχοντας αγορασμένο και το κλειδί θα μπορώ να γυρίσω πίσω αν με απογοητεύσει το επόμενο update. Kαλό αυτό :)

Μετά από πολύ καιρό έβαλα ξανά tsf. Σημερινή αναβάθμιση (νομίζω είναι μια που είχε βγάλει πριν από καιρό στο facebook). Προς το παρόν πάει σφαίρα....

Όπως έχει ειπωθεί εδώ και καιρό, ο TSF ακόμα και στις beta του ήταν εξαιρετικά σταθερός και σβελτος.

Γενικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο να παίζει γρήγορα σε Kitkat, αλλά και σε LP

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω 2 ερωτήσεις.

1. Γίνεται σε μια οθόνη να εχεις πχ 12*6 και σε όλες τις αλλες 5*4?

2. Πως μερικοί κρύβουν την statusbar? Δεν μπορω να βρω τέτοια ρυθμίσει.

Φοραω τον apex

Ευχαριστώ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

1. Όχι.

2. Στον Nova τουλάχιστον αυτή η επιλογή είσαι μέσα στο look & feel. Οποτε λογικά αν υπάρχει τέτοια επιλογή στον apex, θα είναι σε κάτι παρόμοιο.

Ευχαριστώ φίλε μου. Το 2 το βρήκα. Να είσαι καλα
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Παιδιά καλησπέρα. Να κάνω 2 ερωτήσεις.

1. Γίνεται σε μια οθόνη να εχεις πχ 12*6 και σε όλες τις αλλες 5*4?

2. Πως μερικοί κρύβουν την statusbar? Δεν μπορω να βρω τέτοια ρυθμίσει.

Φοραω τον apex

Ευχαριστώ

To 1 γινεται με τον Buzz Launcher.

Εκανα ενα update χθες και αναβαθμισε την τελευταια εκδοση του go launcher, και κατι χαζο εκρινε φαινεται οτι για πρωτη φορα μετα απο τοσες αναβαθμισεις του go launcher, επρεπε να μου αλλαξει το default font!

Πηγα να το αλλαξω, αλλα οτι κι αν δοκιμασα δεν ηταν πια σαν το παλιο!

Τι βλακειες ειναι αυτες;

Υπαρχει περιπτωση να βρω ποιο ηταν το παλιο;

Αμα ειναι σε καθε αναβαθμιση να αλλαζει μονο του οτι του καπνισει απο το user interface που εχει παραμετροποιησει ο χρηστης...

Υπαρχει επιλογη στο κινητο μου (Χωρίς root, lg g2) να γυριζουν οι ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ σε οριζόντια θέση όταν γυρίζω το κινητό. Τώρα όμως που χρησιμοποιώ τον nova prime Αυτή η λειτουργία δεν δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό και με τον nova prime? Edited by lek88

Υπαρχει επιλογη στο κινητο μου (Χωρίς root) να γυριζουν οι ΑΡΧΙΚΕΣ ΟΘΟΝΕΣ σε οριζόντια θέση όταν γυρίζω το κινητό. Τώρα όμως που χρησιμοποιώ τον nova prime Αυτή η λειτουργία δεν δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να το κάνω αυτό και με τον nova?

Γίνεται μια χαρά με nova prime.

Στις Ρυθμισεις nova/ Εμφάνιση και αίσθηση/ Προσανατολισμός οθόνης, επιλέγεις αυτο:

Edited by Titarasaudi

Γίνεται μια χαρά με nova prime.

Στις Ρυθμισεις nova/ Εμφάνιση και αίσθηση/ Προσανατολισμός οθόνης, επιλέγεις αυτο:

Αυτό είναι!! Ευχαριστώ!!!

Πως μπορώ να αλλάξω τον stock launcher με τον nova; δηλαδή να μην ξεκινάει ο stock,αλλά ο nova μόνο, στις ρυθμίσεις στην επιλογή αρχική σελίδα εμφανίζει τον nova και τον stock Με ονομασία (launcher 3)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II