Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

τελικά στις αρχικές οθόνες διόρθωσε το πρόβλημα που για να προσθέσεις συντόμευση εφαρμογής πρέπει να πας πρώτα στο app drawer?

ενώ παλιά έμπαινε με long tap,add εφαρμογή

ας πούμε με την materinova πως κάνεις multiple add εικονίδια εφαρμογών στην αρχική οθόνη;

Edited by ilka71

Έχουν προστεθεί καινούργια εφέ κύλισης των home screens στη beta του Nova Prime ; :)

Όχι και δυστυχώς δέν έχουν τη ποιότητα ούτε το eye candy του tsf

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όχι και δυστυχώς δέν έχουν τη ποιότητα ούτε το eye candy του tsf

Ε βασικά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα δω ποτέ έστω ένα eye candy εφέ στον Nova. Δεν πειράζει όμως, είναι άριστος σε όλα τα άλλα οπότε παραμένω πιστός σε αυτόν. :)

Τι ακριβώς εννοείτε με το χαρακτηρισμό eye candy?

Να είναι "πιασάρικο", να σου βγαίνει ένα "ουάου" αλά Βαρουφάκης όταν το βλέπεις. Πχ ο Go Prime, o Next, o TSF έχουν τέτοια εφέ σκρολαρίσματος. Βέβαια υπάρχει και το αντίτιμο από ότι έχω καταλάβει. Η κατανάλωση ram και μπαταρίας και το ποσοστό των κινητών των οποίων η κάρτα γραφικών μπορεί να σηκώσει τέτοια εφέ.

Ε βασικά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα δω ποτέ έστω ένα eye candy εφέ στον Nova. Δεν πειράζει όμως, είναι άριστος σε όλα τα άλλα οπότε παραμένω πιστός σε αυτόν. :)

Μα αυτή είναι και η ομορφιά και η χάρη του Nova. Η απλότητα και η αμμεση απόκριση του στις εντολές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μα αυτή είναι και η ομορφιά και η χάρη του Nova. Η απλότητα και η αμμεση απόκριση του στις εντολές.

Και ο tsf τα κάνει αυτά χωρίς πρόβλημα. Απλά είναι επιλογή του προγραμματιστή.

Έχω που δουλεύω nova αρκετούς μήνες και κλειστά όλα τα εφέ. Τον κρατάω για τα gestures στην αρχική οθόνη και την εύκολη αλλαγή ανάμεσα στο συρτάρι και την επιφάνεια εργασίας.

για θυμηστε μου παιδιά τελικά με τον materinova για να προσθέσω εφαρμογή σε αρχική οθόνη μόνο μέσω app drawer γίνεται πλέον;

Ναι.

Μην μου πεις οτι ειναι το νεο ασημαντο πραγμα που θα γκριναζουν μετα την μη-χειροκινητη ταξινομηση στον drawer γιατι θα πηδηχτω απο το παραυθυρο!!!!

Ένα πράγμα με χαλάει στον Nova, και αναρωτιέμαι αν έχετε ακούσει σχετικά με future features τους... μήπως και το συμπεριλάβουν.

Θέλω να φτιάχνω φακέλους με κατηγορίες στο Desktop αλλά με εύκολο τρόπο. Να διαλέγω την εφαρμογή που θέλω να προστεθεί στον φάκελο από μια λίστα, αλλά παράλληλα να μην μου εμφανίζει τις επαφές που υπάρχουν ήδη σε κάποιον φάκελο στο Desktop.

Ξέρω ότι αυτό γίνεται αν φτιάξεις φακέλους μέσα στο Drawer πρώτα και μετά τους πετάξεις έξω... αλλά δεν το θέλω αυτό.

Edited by jastonas

Ένα πράγμα με χαλάει στον Nova, και αναρωτιέμαι αν έχετε ακούσει σχετικά με future features τους... μήπως και το συμπεριλάβουν.

Θέλω να φτιάχνω φακέλους με κατηγορίες στο Desktop αλλά με εύκολο τρόπο. Να διαλέγω την εφαρμογή που θέλω να προστεθεί στον φάκελο από μια λίστα, αλλά παράλληλα να μην μου εμφανίζει τις επαφές που υπάρχουν ήδη σε κάποιον φάκελο στο Desktop.

Ξέρω ότι αυτό γίνεται αν φτιάξεις φακέλους μέσα στο Drawer πρώτα και μετά τους πετάξεις έξω... αλλά δεν το θέλω αυτό.

Ετσι ακριβως το κανω και εγω, τα κανω στον drawer και μετα τα πεταω εξω.

Τι διαφορα εχει αν τα κανεις στο desktop δηλαδη;

Μπορεις να βαλεις στο φακελο στο drawer να φαινονται και εξω απο τους φακελους οι εφαρμογες, αν αυτο ειναι που σε πειραζει.

Αλλιως, Glextor app manager. Φτιαχνεις μεσα στο προγραμμα τα groups που θελεις και τα κανεις shortcut. To χρησιμοποιουσα πολυ καιρο, μεχρι που ανακαλυψα την δυνατοτητα του Nova.

Για μενα προς το παρον smart launcher 2 και αν αναφερει κανενας οτι αξιζει παω για φουλ εκδοση. Για μενα ο νοβα υστερει σε σχεση με apex γιατι δεν υποστηριζει indrawer gestures...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Πώς γίνεται να φτιάξω φακέλους στον drawer στον Nova prime;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Nova Settings ->Drawer -> Drawer Groups-> Καρτέλα Folders-> Add πάνω δεξιά.

Μετά μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές εκεί ή και μετά από τον drawer αν πατήσεις πανω στον φάκελο και μετά τις τρεις τελείες και Edit

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Ρυθμίσεις nova - Συρτάρι εφαρμογών - Ομάδες συρταριου εφαρμογών. Και φτιάχνεις το φάκελο που θέλεις, με το όνομα που θέλεις και τις εφαρμογές που θέλεις.

Τικάρεις όμως και την επιλογή Ρυθμισεις nova - Συρτάρι εφαρμογών - Φάκελοι πρωτα

Καλημέρα παιδιά. Σε νόβα όταν προσπαθώ να βγάλω στην επιφάνεια το γραφικό του μήνα αυτό δεν λειτουργει. Δεν δείχνει τίποτα είναι μαύρο. Έκανα επαναφορά και διαγραφή cache αλλά πάλι τίποτα. Έχω κατεβάσει ένα άλλο που δείχνει όλο τον μήνα αλλά δεν μου αρέσει και πολύ. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση;;; Όταν λέτε συρτάρι εφαρμογών τι εννοείται;;;

Είναι το μέρος που είναι όλες οι εφαρμογές. Βγάζεις στην επιφάνεια του κινητού αυτές που θέλεις αλλά όλες βρίσκονται σε ένα μέρος. Αύριο το μέρος είναι το συρτάρι... Έτσι το λέμε

Καλημέρα. Πέρασα προχθές τον Go launcher αλλά μου περιστρέφει αυτόματα την οθόνη και δεν θέλω. Πήγα στο μενού του το απενεργοποίησα αλλά μου απενεργοποιεί γενικότερα τη περιστροφή. Έτσι όταν πάω να δω εικόνες και βίντεο έχω θέμα.

Υπάρχει κάποια λύση; είναι κάτι που δεν το έχω προσέξει;

Καλημέρα παιδιά. Σε νόβα όταν προσπαθώ να βγάλω στην επιφάνεια το γραφικό του μήνα αυτό δεν λειτουργει. Δεν δείχνει τίποτα είναι μαύρο. Έκανα επαναφορά και διαγραφή cache αλλά πάλι τίποτα. Έχω κατεβάσει ένα άλλο που δείχνει όλο τον μήνα αλλά δεν μου αρέσει και πολύ. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει.

Πολλά "μαμά" widget's δε λειτουργούν στο nova. Έτσι είναι δυστυχώς!

Έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει λύση. Αν είσαι "εξαρτημένος" με ένα απ' αυτά, θα σε ζορίσει λίγο.....

Να κάνω μια χαζή ερώτηση;;; Όταν λέτε συρτάρι εφαρμογών τι εννοείται;;;

Το "μενού" που έχει όλες τις εφαρμογες

Πολλά "μαμά" widget's δε λειτουργούν στο nova. Έτσι είναι δυστυχώς!

Έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχει λύση. Αν είσαι "εξαρτημένος" με ένα απ' αυτά, θα σε ζορίσει λίγο.....

Δεν έχω θέμα ιδιαίτερο κατέβασα μια άλλη εφαρμογή και λειτουργεί κανονικά αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν λειτουργεί μια μαμά εφαρμογή. Και έλεγα μήπως κάνω κάτι λάθος.

Δεν έχω θέμα ιδιαίτερο κατέβασα μια άλλη εφαρμογή και λειτουργεί κανονικά αλλά μου φαίνεται περίεργο που δεν λειτουργεί μια μαμά εφαρμογή. Και έλεγα μήπως κάνω κάτι λάθος.

Έτσι είναι, μερικά πράγματα τα κρατούν μόνο για τους δικούς τους launchers, ούτε το κανονικό widget του καιρού στα Samsung δουλεύει, ούτε του s planner που σου δείχνει όλο το μήνα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II