Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

γιατι να στα βγαζει με ημερομηνια? στο κατω κατω κατεβασε το easy uninstaller (παναλαφρο) και τα βλεπεις ολα εκει μεσα κατα μεγεθος, ημερομηνια, αλφαβητικα κλπ κλπ

σαν να σου λεω εγω οτι η mercedes δεν ειναι καλη επειδη εχει ηλεκτρικα παραθυρα και αν καει η μπαταρια πως θα κατεβασω το παραθυρο?

εγω παραδειγμα απεχθανομαι τους launcher που δεν μπορω να κανω το scrollαρισμα πανω κατω. δεν με βολευει το περα δοθε γιατι ειναι σαν μετακινω παραθυρα (150+) εφαρμογες = 7-8 σελιδες. ενω με το πανω κατω φρουπ κανω μια και εχει φτασει στο τελος.

ο nova μου προσφερει παραμετροποιηση, απλοτητα, σταθεροτητα και ποιο βασικο απ ολα SMOOTHNESS. για οσους θυμουνται τις παλιοτερες εποχες τι σημανει να ειναι smooth ο launcher θα καταλαβουν. :rolleyes::rolleyes:

SMOOTHNESS εμενα μου δινει και ο apex και πολλοι αλλοι ακομη ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

ενα βράδυ ηπια ρε αδερφε ....και δεν θυμόμουν τι εβαζα στο κινητο μου ....

θα πρεπει να ψαχνω μια βδομαδα ..ελεος ....δεν θελω καμια εφαρμογη να βαλω επιπλέον .....

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο NOVA ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΛΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .....

δικαιολογούμαι τα αδικαιολόγητα τωρα ....

SMOOTHNESS εμενα μου δινει και ο apex και πολλοι αλλοι ακομη ...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

ενα βράδυ ηπια ρε αδερφε ....και δεν θυμόμουν τι εβαζα στο κινητο μου ....

θα πρεπει να ψαχνω μια βδομαδα ..ελεος ....δεν θελω καμια εφαρμογη να βαλω επιπλέον .....

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο NOVA ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΛΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .....

δικαιολογούμαι τα αδικαιολόγητα τωρα ....

Δηλαδη για να καταλαβω, το μονο που σου λειπει ειναι το "sort by"?? Στειλε κανα mail σε dev, μπορει να το προσθεσουν. παντως εγω πιωμενος κανω ενα σωρο αλλα πραμματα εκτος απο το να κατεβαζω apps απ το playstore! :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη για να καταλαβω, το μονο που σου λειπει ειναι το "sort by"?? Στειλε κανα mail σε dev, μπορει να το προσθεσουν. παντως εγω πιωμενος κανω ενα σωρο αλλα πραμματα εκτος απο το να κατεβαζω apps απ το playstore! :lol::lol::lol:

οπως βλεπεις δεν το βάζει .....:) ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ .....

απλοτητα και αυτο ....

φιλε μου και εγω αλλα πράγματα κανω πιωμένος ....:)

αλλα ακομη και εκει θελω λύση ...οταν την χρειαστώ ....:rolleyes:

κατσε εσυ να ζεις με την απλότητα .....:rolleyes:

απλοτητα και αυτο ....

Εμενα ομως δε μου χρειαζεται, γιατι εχω το easy uninstaller που με εχει βολεψει 2 χρονια τωρα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ξέρει κανείς στον Smart Launcher αν γίνεται προσθήκη επιπλέον σελίδων εκεί που βάζεις τα widget.
Xiaomi Redmi Note 7

απλοτητα και αυτο ....

Το καλό είναι οτι στο android έχουμε επιλογές. Το οτι εσύ προτιμάς άλλον launcher, τι σημαίνει; Ότι δεν μπορούμε να γράφουμε πόσο smooth είναι ο Nova; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε πειράζει που εκθειάζουμε τον Nova, έκραξε κανένας τις επιλογές σου; Γράψε το πόσο καλός είναι ο launcher που χρησιμοποιείς και τελείωσε το θέμα. Εγώ αλλάζω launchers ανα ορισμένα χρονικά διαστήματα και μου αρέσει η ποικιλία, το οτι ελάχιστοι launchers έχουν το smoothness του Nova είναι απλά μια διαπίστωση που έχω κάνει. Δεν νομίζω οτι έκραξε κανείς κανέναν για να ξεκινήσει όλο αυτό και να ειρωνεύεσαι για την απλότητα.

Εγώ πάντως στο κινητό παίζω ακόμα με τον TSF beta version 3, παρόλο τα bugs γιατί είναι σφαίρα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ok .....εγω απλα σου λεω θελω απλα και βασικα πραγματα ....

οταν ολοι τον παινεύουν και εγω δεν μπορω να βρω ποια εφαρμογη εβαλα τελευταια (τα ήπια ρε παιδι μου και δεν θυμαμαι ποτε την εβαλα) προβληματιζομαι .......

αν αυτο ειναι δηλαδη για τους οπαδους του Nova "απλότητα" που να παμε και στα βασικα ....:)

Για να τελειωνουμε.

1) Δεν ειναι βασικο το sort by installed. Οτι εσυ το θες σαν feature, δεν το κανει και βασικο για ολους, για σενα μπορει.

2) Οτι δεν πας τον Nova το καταλαβαμε. Γιατι επιμενεις για το συγκεκριμενο feature οταν μπορεις να αντιμετωπισεις την δυσκολια σου με 15.674.999 τροπους, χωρις να βαλεις καν αλλο app;

3) Οχι, κανενας αλλος launcher δεν ειναι οσο ελαφρυς οσο ο Nova. Και αυτο φαινεται οπου παιζει smooth σε ολα τα κινητα και οχι μονο σε δυνατα.

4) Ο Nova δεν ειναι απλος. Απλος ειναι πχ ο Apus. Με Nova ρυθμιζεις και της Παναγιας τα ματια.

5) O Nova ειναι ο κορυφαιος και μετα επονται και οι αλλοι. Παντου και παντα ειναι πρωτος.

Ερώτηση για τους γνώστες, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Ο πιο ελαφρύς launcher είναι ο nova ή ο apex; Έχω δει αντικρουόμενες απόψεις σε διάφορα blogs και θα ήθελα την γνώμη αυτών που έχουν δοκιμάσει και τους 2, ποιον προτιμούν και γιατί. Πρακτικά εμένα μου φαίνονται αρκετά ίδιοι, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο ελαφρύς γίνεται.

Ο apex προσφέρει λίγα παραπάνω πράγματα (για free εκδοχές μιλάω) αλλά σαν συνολική συμπεριφορά ο nova είναι πιο στρωτός. Ίσως να έχει μια ελάχιστη παραπάνω κατανάλωση ram. Βέβαια τον apex τον κατήργησα μετά από ένα ανεκδιήγητο update που δεν μπορούσα να κάνω τπτ με το κινητό και αναγκάστηκα να κάνω αλχημείες για να μπω μέσω του stock τότε launcher.....Με nova ποτέ δεν μου χε γίνει στραβή σε update.

Ερώτηση για τους γνώστες, καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Ο πιο ελαφρύς launcher είναι ο nova ή ο apex; Έχω δει αντικρουόμενες απόψεις σε διάφορα blogs και θα ήθελα την γνώμη αυτών που έχουν δοκιμάσει και τους 2, ποιον προτιμούν και γιατί. Πρακτικά εμένα μου φαίνονται αρκετά ίδιοι, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο ελαφρύς γίνεται.

Σε ενδιαφέρει να είναι ελαφρύς ή γρήγορος;

Αντικρουομενες απόψεις θα δεις κι εδω γιατί για κάποιους είναι ο ενας, για κάποιους ο άλλος. Εξαρτάται απο το κινητό, τa widget σου, και πολλά ακόμα. Και οι 2 είναι πολυ γρήγοροι και ελαφρύ. Μην ακούσεις κανένα που με σιγουριά θα βάλει τον ενα πανω από τον άλλο. Θα μιλά απλά για προσωπική εκτίμηση. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι ο apex προσφέρει περισσότερα ως free...

Και υπάρχουν και πιο γρήγοροι ακόμα στο play store, αλλά τελείως άδειοι απο λειτουργίες

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Αγόρασα τον apex τώρα με την προσφορά και έβαλα το notifier. Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει καλά. Μου δείχνει αναπάντητες αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω για textra και aqua mail.
Φιλικά, Κατερίνα

Αγόρασα τον apex τώρα με την προσφορά και έβαλα το notifier. Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει καλά. Μου δείχνει αναπάντητες αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω για textra και aqua mail.

εβαλες εφαρμογη ηλεκτρονικου ταχυδρομειου στις ρυθμισεις για ειδοποιησεις το aqua mail και δεν σου δουλευει σωστα?

γιατι εγω με apex ειμαι τωρα και συνεργαζονται αψογα ...

εβαλες εφαρμογη ηλεκτρονικου ταχυδρομειου στις ρυθμισεις για ειδοποιησεις το aqua mail και δεν σου δουλευει σωστα?

γιατι εγω με apex ειμαι τωρα και συνεργαζονται αψογα ...

Ναι το έκανα αυτό.

Φιλικά, Κατερίνα

Ναι το έκανα αυτό.

Δουλεύει κανονικά σε μένα φίλε..δοκίμασε λίγο να βγάλεις αν δεν σου είναι κόπος το aqua και να το ξαναβάλεις.Στον nova έτρωγε παλιότερα τέτοια φλασιδια..

Δουλεύει κανονικά σε μένα φίλε..δοκίμασε λίγο να βγάλεις αν δεν σου είναι κόπος το aqua και να το ξαναβάλεις.Στον nova έτρωγε παλιότερα τέτοια φλασιδια..

Φίλη είμαι... Ούτε στο textra για τα μηνύματα δουλεύει.

Φιλικά, Κατερίνα

Φίλη είμαι... Ούτε στο textra για τα μηνύματα δουλεύει.

Σορυ για την παρεξήγηση είμαι από το tapatalk και δεν ειδα σωστά. :o

Για το aqua mail βγαλτο τελείως... Βγάλε και το apex notifier.. Και μετά βάλε πρώτα το notifier και μετά το aqua mail. Έτσι νομίζω θα σου δουλέψει σωστά.

Sent from my note3

Σορυ για την παρεξήγηση είμαι από το tapatalk και δεν ειδα σωστά. :o

Για το aqua mail βγαλτο τελείως... Βγάλε και το apex notifier.. Και μετά βάλε πρώτα το notifier και μετά το aqua mail. Έτσι νομίζω θα σου δουλέψει σωστά.

Sent from my note3

Είσαι θεός!!!!!! Δούλεψε!!!!

Φιλικά, Κατερίνα

Είσαι θεός!!!!!! Δούλεψε!!!!

Χαίρομαι:D

Την είχα πατήσει παλιότερα και εγώ στον Νόβα και από τότε το θυμόμουν..

Εξαιρετικός launcher ο apex pro έκανες καλή αγορά.

Sent from my note3

Να είσαι καλά. Νομίζω ότι είναι ελαφρώς πιο smooth από τον Nova. Αυτό που μου λείπει από τον Nova είναι που μπορείς να βάλεις ένα εικονίδιο για παράδειγμα στη μέση του πλεγματος της οθόνης. Δεν ξέρω αν το λέω σωστά. Στον apex δεν μπορώ να τα βολέψω όπως μου αρέσουν.
Φιλικά, Κατερίνα

Να είσαι καλά. Νομίζω ότι είναι ελαφρώς πιο smooth από τον Nova. Αυτό που μου λείπει από τον Nova είναι που μπορείς να βάλεις ένα εικονίδιο για παράδειγμα στη μέση του πλεγματος της οθόνης. Δεν ξέρω αν το λέω σωστά. Στον apex δεν μπορώ να τα βολέψω όπως μου αρέσουν.

Κι εμένα μου λείπει αυτό και δε βλέπω να υπάρχει καμία επιλογή στις ρυθμίσεις για και τέτοιο.

Τι εννοείτε; Αν έχει 4 στήλες όντως δεν γίνεται, αν οι στήλες γίνουν 5 όμως γίνεται. Ρυθμίσεις apex -> Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης και ρυθμίστε το μέγεθος σε κάθε πλέγμα. Κόβετε και τα περιθώρια και είστε έτοιμοι.

Τι εννοείτε; Αν έχει 4 στήλες όντως δεν γίνεται, αν οι στήλες γίνουν 5 όμως γίνεται. Ρυθμίσεις apex -> Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης και ρυθμίστε το μέγεθος σε κάθε πλέγμα. Κόβετε και τα περιθώρια και είστε έτοιμοι.

Με πρόλαβες φίλε αυτό θα έλεγα..

Sent from my note3

Με πρόλαβες φίλε αυτό θα έλεγα..

Sent from my note3

Όχι είναι διαφορετικό... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς και δεν μπορώ να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα.

Φαντάσου στις πέντε στήλες να βάλεις τέσσερα εικονίδια.

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II