Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εγώ είχα και στο Νοτε 3 και στο Νοτε 8. Παρατήρησα όμως πως καταναλωνε και στα δύο τρελή μπαταρία χωρίς να φαίνεται στα προγράμματα που μετρούσαν κατανάλωση. Στο Νοτε 8 μάλιστα μου αργούσε πολύ τη φόρτιση τόσο που ήμουν έτοιμος να το στείλω για σέρβις. Τώρα στο flex και στο Νοτε 8 έχω Νοβα. Σταθερή αξία και χωρίς εκπλήξεις στην κατανάλωση

Δεν υπάρχει αυτό που λες με κατανάλωση μπαταρίας στον TSF.

Εκτός αν κάτι δεν δούλευε σωστά στο κινητό σου.

Τόσος κόσμος τον έχει και δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν υπάρχει αυτό που λες με κατανάλωση μπαταρίας στον TSF.

Εκτός αν κάτι δεν δούλευε σωστά στο κινητό σου.

Τόσος κόσμος τον έχει και δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.

Μήπως είδες ότι τον είχα ταυτόχρονα σε δύο κινητά;

Και ήμουν και είμαι ακόμα οπαδός του

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μήπως είδες ότι τον είχα ταυτόχρονα σε δύο κινητά;

Και ήμουν και είμαι ακόμα οπαδός του

Βρε ας τον είχες και σε 5.

Είχες επίσημη έκδοση;

Και πώς έτρωγε μπαταρία χωρίς να φαίνεται στα προγράμματα;

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ είχα και στο Νοτε 3 και στο Νοτε 8. Παρατήρησα όμως πως καταναλωνε και στα δύο τρελή μπαταρία χωρίς να φαίνεται στα προγράμματα που μετρούσαν κατανάλωση. Στο Νοτε 8 μάλιστα μου αργούσε πολύ τη φόρτιση τόσο που ήμουν έτοιμος να το στείλω για σέρβις. Τώρα στο flex και στο Νοτε 8 έχω Νοβα. Σταθερή αξία και χωρίς εκπλήξεις στην κατανάλωση

Εγώ πάντως μεγαλύτερη κατανάλωση δεν έχω παρατηρήσει στο κινητό μου, πόσο μάλλον από τον TSF.

Βρε ας τον είχες και σε 5.

Είχες επίσημη έκδοση;

Και πώς έτρωγε μπαταρία χωρίς να φαίνεται στα προγράμματα;

Πιο επίσημη δεν γίνεται. Είναι αγορασμενος από την πρώτη ημέρα. Η αιτιολογία είναι οτι πιθανώς, και προσέξτε το αυτό, ο tsf είναι ο μόνος που χρησιμοποιεί services. Στο Νοτε 3 η διαφορά ήταν μικρή, αλλά αισθητή σε σχέση με Νοβα. Στο Νοτε 8 ήταν μεγάλη. Σε σημείο που ξαναλέω να μου αργεί τη φόρτιση. Μόλις τον άλλαξα και μόνο αυτόν το πρόβλημα αλλά και η κατανάλωση αποκαταστάθηκε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κανένας που να χρησιμοποιεί TSF και να μην τον αλλάζει;

Και εγω τον χρησιμοποιουσα αλλα αλλαξα σε next launcher. Και ανυπομονω εδω και καιρο για την V 3.0 εκδοση του TSF ωστε να ξαναγυρισω σε αυτον.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

2 πράγματα φαίνονται από αυτό το σχόλιο: δεν τον έχεις δοκιμάσει καν γιατί θα ήξερες πως φυσικά και μπορείς να βάλεις όποια εφαρμογή θες όπου θες, δεν εξαρτάσαι ούτε σε περιορίζει, δεύτερο και σημαντικότερο δεν έχεις διαβάσει καλά το ίδιο σου το signature. Έπειτα διάβαζε καλύτερα και τα posts στα οποία απαντάς. Σου είπε κανείς πουθενά τι θα χρησιμοποιήσεις; Λες να ενδιαφέρει κανέναν αν θα αλλάξεις τον Nova ή όχι; Εφόσον είσαι ικανοποιημένος με αυτόν ποιός ο λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία διαφωνίας που μπήκες; Το γεγονός πως άλλοι χρήστες σε άλλα κινητά μπορεί να μην συμφωνούν με τα δικά σου συμπεράσματα περί smoothness (εμένα π.χ. σχεδόν όλοι το ίδιο smooth μου φαίνονται), το σκέφτηκες;

Οπαδισμός και στους Launchers λοιπόν.

Ο καθενας λεει την αποψη του.

Αυτα ομως που εθεσα εγω ειναι hard cold facts, αν εσενα πχ σου φαινονται ολοι smooth, τοτε εσυ μαλλον δεν εχεις απαιτησεις.

Δεν ειναι fact οτι ο Nova ειναι ο πιο smooth? Σε οποιο κινητο τον εχω βαλει, εχει παρει μια μεγαλη ανασα.

ΟΛΟΙ οι αλλοι, καπου παιζουν καλα, καπου χωλαινουν, ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν εχει την αποδοση του NOVA.

Πολυ ανετα θα αλλαζα τον Nova με αλλους launcher, πχ τον Action ή καναν themer/Apex αλλα δεν μπορω.

Εδω παλευω να εχω το κινητο μου bloat και lag free, και θα επιλεξω κατι που να με γυριζει 5 βηματα πισω;

Και οχι, δεν ειμαι fanboy επειδη σου την ειπα χαρακτηρισες τον Nova τραγικο. Τα αυτονοητα τονισα.

Τραγικό τον είπα επειδή έχει μείνει στάσιμος. Δεν σου είπα να τον αλλάξεις, δεν με νοιάζει κιόλας. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον η συζήτηση που θες να κάνεις.

Για γυρνά πίσω και δες τι απαντάς και γιατί, και θα καταλάβεις γιατί είσαι fanboy.

Edited by klaount

Και εγω τον χρησιμοποιουσα αλλα αλλαξα σε next launcher. Και ανυπομονω εδω και καιρο για την V 3.0 εκδοση του TSF ωστε να ξαναγυρισω σε αυτον.

Έχει ακουστεί ότι θα βγει 3.0 έκδοση; Ξέρουμε κάτι;

Βαρέθηκα να βλέπω κράξιμο σε όποιον δεν αρέσει ο Νόβα... ΈΛΕΟΣ

Και αν όλοι οι άλλοι σου κολλάνε, άλλαξε επιτέλους κινητό nickchris...

Πώς το είχες πει το άλλο; κανένας χρήστης δε θέλει να φτιάχνει μόνος του το app drawer και όλοι τις βάζουν αλφαβητικά; Εσύ δεν ήσουν που με έλεγες περίεργο που θέλω τέτοια επιλογή; :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θα βγει... το λένε στη σελίδα τους στο facebook, όπου έχει και πληροφορίες. Το πότε θα βγει, άγνωστο

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ήταν για τέλη Μαΐου αλλά ως συνήθως μας την έκαναν γυριστή. Επειδή τους παρακολουθώ χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι υπάλληλοι του Ελληνικού ΥΠΕΧΩΔΕ. Ανακοινώνουν ένα έργο και θα το δουν τα εγγόνια μας.

Είναι αλήθεια ότι έχουν καθυστερήσει πολύ με την 3 έκδοση του TSF.

Από την άλλη όμως, έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά με την υπάρχουσα έκδοση που παίζει σε 4.4.2/4.4 3/4.4.4 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μόνο που δεν έχει διαφανή την navigation bar.

Amazon Fire stick 4k max

Ο καθενας λεει την αποψη του.

Αυτα ομως που εθεσα εγω ειναι hard cold facts, αν εσενα πχ σου φαινονται ολοι smooth, τοτε εσυ μαλλον δεν εχεις απαιτησεις.

Δεν ειναι fact οτι ο Nova ειναι ο πιο smooth? Σε οποιο κινητο τον εχω βαλει, εχει παρει μια μεγαλη ανασα.

ΟΛΟΙ οι αλλοι, καπου παιζουν καλα, καπου χωλαινουν, ΚΑΝΕΝΑΣ ομως δεν εχει την αποδοση του NOVA.

Πολυ ανετα θα αλλαζα τον Nova με αλλους launcher, πχ τον Action ή καναν themer/Apex αλλα δεν μπορω.

Εδω παλευω να εχω το κινητο μου bloat και lag free, και θα επιλεξω κατι που να με γυριζει 5 βηματα πισω;

Και οχι, δεν ειμαι fanboy επειδη σου την ειπα χαρακτηρισες τον Nova τραγικο. Τα αυτονοητα τονισα.

Προσωπικά δεν έχω δει μεγάλη διαφορά μεταξύ nova και apex.

Θεωρώ ότι ο apex είναι καλύτερος από τον Nova μόνο και μόνο για την επιλογή που έχει να βλεπεις ποιες εφαρμογές είναι οι καινούργιες..

Πραγματικά αυτό το να βάζεις πέντε πχ εφαρμογές μαζί και μετά να ψάχνεις ποιες είναι όπως έγραψα και πιο πάνω δεν αντέχεται..

Και με κάνει τρομερή εντύπωση που δεν το διορθώνουν.

Sent from my note3

Θεωρώ ότι ο apex είναι καλύτερος από τον Nova μόνο και μόνο για την επιλογή που έχει να βλεπεις ποιες εφαρμογές είναι οι καινούργιες..

Πραγματικά αυτό το να βάζεις πέντε πχ εφαρμογές μαζί και μετά να ψάχνεις ποιες είναι όπως έγραψα και πιο πάνω δεν αντέχεται..

Sent from my note3

Πάντως μπορείς τις νέες εφαρμογές να τις βάζεις να εμφανίζονται σε νέα οθόνη που λύνει μερικώς το πρόβλημα..

Τραγικό τον είπα επειδή έχει μείνει στάσιμος. Δεν σου είπα να τον αλλάξεις, δεν με νοιάζει κιόλας. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον η συζήτηση που θες να κάνεις.

Για γυρνά πίσω και δες τι απαντάς και γιατί, και θα καταλάβεις γιατί είσαι fanboy.

Launcher ειναι, δεν ειναι αποφοιτος του Harvard που δεν εκανε καριερα για να τον πεις στασιμο.

Sent from my note3

Στο Note3; :p

Εχει βελτιωθει κατα πολυ ο Apex, αλλα σε low end κινητα βλεπω καποια hiccups που δεν υπαρχουν στον Nova.

Γιατί γίνεται τόση συζήτηση για το αν θα σου δείχνει ο launcher ποιες είναι οι τελευταίες εφαρμογές που εγκατέστησες;

Από τη στιγμή που τις εγκατέστησες, ξέρεις και ποιες είναι, άρα πηγαίνεις στη σελίδα που έχει τις εφαρμογές με το γράμμα με το οποίο ξεκινάει το όνομα της εφαρμογής και τη βλέπεις.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εμένα ο Apex σε δύο κινητά όπου τον είχα βάλει μου έκανε λαγκαρισματάκια στο scrolling στο appdrawer και επίσης το παρατεταμένο πάτημα στις κεντρικές οθόνες μερικές φορές χρειαζόταν να το κάνω διπλή φορά για να πιάσει. Mε Νοva δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Θεωρώ πιο καλογραμμένο τον κώδικα του του. Όσο για τις εφαρμογές , εμφανίζονται άμεσα στις home screens μου ( δεν έχω χύμα προηγούμενες εφαρμογές στις home screens ώστε να ψάχνομαι - δεν το παλεύω αυτό όταν το βλέπω σε κινητά ) και με αλφαβητική σειρά στο app drawer. Μάλιστα τελευταία οργάνωσα όλες τις εφαρμογές μου στο app drawer σε κατάλληλους φακέλους ανά είδος, οπότε οι νέες εφαρμογές είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες μιας και είναι οι μόνες εκτός φακέλων στην 1η σελίδα του app drawer. Σωστή οργάνωση θέλει το πράγμα για να είναι τα πάντα καθαρά και εύκολα προσβάσιμα.:)

Δεν καταλαβαίνω την κόντρα στους launchers.

Το ποιος είναι ο καλύτερος launcher (η ο χειρότερος), είναι εντελώς προσωπική άποψη του καθενός ξεχωριστά και φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Σε 10 άτομα μπορεί να ακούσουμε και 20 απόψεις, αλλά κανείς δεν έχει να κερδίσει κάτι αν κάποιος άλλος βάλει τον go ή τον nova η τον οποιονδήποτε.

Το ποιος είναι ο πιο δημοφιλής launcher, το απαντάνε μόνα τους τα νούμερα του play store και όχι τα διάφορα φόρουμ, αν και ούτε αυτό έχει κάποια σημασία. H παρούσα δημοσκόπηση έχει να κάνει μόνο με εμάς που διαβάζουμε εδώ και φυσικά δε μπορεί να είναι ενδεικτική της παγκόσμιας αγοράς όπου στοχεύουν οι devs.

Δε λέω να μη λέμε τη γνώμη μας, απλά λέω ότι δεν χρειάζονται παρεξηγήσεις για τόσο ανούσια πράγματα.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πάντως μπορείς τις νέες εφαρμογές να τις βάζεις να εμφανίζονται σε νέα οθόνη που λύνει μερικώς το πρόβλημα..

Νεα οθονη οταν λες?

Γιατί γίνεται τόση συζήτηση για το αν θα σου δείχνει ο launcher ποιες είναι οι τελευταίες εφαρμογές που εγκατέστησες;

Από τη στιγμή που τις εγκατέστησες, ξέρεις και ποιες είναι, άρα πηγαίνεις στη σελίδα που έχει τις εφαρμογές με το γράμμα με το οποίο ξεκινάει το όνομα της εφαρμογής και τη βλέπεις.

εχει τυχει να βαλω απο 5 με 10 εφαρμογες μαζεμενες(κανω δοκιμες πολλες φορες..)....δεν μπορω να θυμαμαι την καθε μια απεξω...:)

την ειχε αυτη την επιλογη ο nova παλια τι τους πειραξε και την βγαλανε δεν μπορω να καταλαβω..

για σενα μπορει να μην εχει σημασια για μενα ειναι σημαντικο:)

Εμένα ο Apex σε δύο κινητά όπου τον είχα βάλει μου έκανε λαγκαρισματάκια στο scrolling στο appdrawer και επίσης το παρατεταμένο πάτημα στις κεντρικές οθόνες μερικές φορές χρειαζόταν να το κάνω διπλή φορά για να πιάσει. Mε Νοva δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Θεωρώ πιο καλογραμμένο τον κώδικα του του. Όσο για τις εφαρμογές , εμφανίζονται άμεσα στις home screens μου ( δεν έχω χύμα προηγούμενες εφαρμογές στις home screens ώστε να ψάχνομαι - δεν το παλεύω αυτό όταν το βλέπω σε κινητά ) και με αλφαβητική σειρά στο app drawer. Μάλιστα τελευταία οργάνωσα όλες τις εφαρμογές μου στο app drawer σε κατάλληλους φακέλους ανά είδος, οπότε οι νέες εφαρμογές είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες μιας και είναι οι μόνες εκτός φακέλων στην 1η σελίδα του app drawer. Σωστή οργάνωση θέλει το πράγμα για να είναι τα πάντα καθαρά και εύκολα προσβάσιμα.:)

εγω αυτα τα κανω στις αρχικες οθονες ...

στο app drawer το θελω απλα για να βλεπω τις εφαρμογες μου ΟΛΕΣ η αλφαβητικά η κατα ημερομηνία κτλ..

οπως βολεύεται ο καθενας...

Νεα οθονη οταν λες?

εχει τυχει να βαλω απο 5 με 10 εφαρμογες μαζεμενες(κανω δοκιμες πολλες φορες..)....δεν μπορω να θυμαμαι την καθε μια απεξω...:)

την ειχε αυτη την επιλογη ο nova παλια τι τους πειραξε και την βγαλανε δεν μπορω να καταλαβω..

για σενα μπορει να μην εχει σημασια για μενα ειναι σημαντικο:)

εγω αυτα τα κανω στις αρχικες οθονες ...

στο app drawer το θελω απλα για να βλεπω τις εφαρμογες μου ΟΛΕΣ η αλφαβητικά η κατα ημερομηνία κτλ..

οπως βολεύεται ο καθενας...

Ρυθμίσεις Nova, νέες εφαρμογές προσθήκη συντομευσης και επιλέγεις σελίδα..

Ρυθμίσεις Nova, νέες εφαρμογές προσθήκη συντομευσης και επιλέγεις σελίδα..

thanks...:)

tsapatsoylikh λύση αλλα κατι ειναι και αυτό...:)

Με ποιον launcher ,μπορω να δημιουργησω φακελους στο κυριως μενου?

Τι εννοείς λέγοντας "κυρίως μενού"; Αν εννοείς την επιφάνεια εργασίας τότε αυτό μπορείς να το επιτύχεις με όλους τους launchers, εκτός κι αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά στην ερώτησή σου. :)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II