Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Και με τα μυαλά που κουβαλάει ο Γερμανός δημιουργός, μπορεί και να μη το υποστηρίξει ποτέ.

Να του ζητάς όμορφα και ωραία να σου δώσει τη δυνατότητα σε κάποιο από τα επόμενα updates να επιλέγεις εσύ χειροκίνητα εικονίδιο για τις εφαρμογές σου, και να σου απαντάει πως δεν θέλει να τον κάνει βαρύ, και αν δε μου αρέσει να τον κάνω uninstall και να περάσω κάποιον άλλο που το υποστηρίζει!!!!!!

Φυσικά και θα κάνω, δεν θα κάθομαι να τον παρακαλάω κιόλας.

Τον έχει η yahoo τώρα....

αν εξαιρέσει κανείς ότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν μένω στην Grenoble αλλά στην Αθήνα και πως τα τονισμένα φωνήεντα είναι τουβλάκια, εντάξει είναι καλουτσικος για "διαφορετικός" και σίγουρα πιο χαριτωμένος από τον zlauncher. Αλλά δεν βλέπω να τον κρατάω. Τα widgets δεν αλλάζουν μεγέθη και είναι αν χρησιμοποιεί κάποιος μικρό αριθμό εφαρμογών καθημερινά. Καλώς ή κακώς ο "συμβατικός" τρόπος που βλέπουμε το Android είναι και ο πιο λειτουργικός εκτός ίσως του HTC Sense...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Τον έχει η yahoo τώρα....

Κι εγώ γι' αυτόν τον λόγο πιστεύω δεν θα υποστηρίξει ok google και google now.

αν εξαιρέσει κανείς ότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν μένω στην Grenoble αλλά στην Αθήνα και πως τα τονισμένα φωνήεντα είναι τουβλάκια, εντάξει είναι καλουτσικος για "διαφορετικός" και σίγουρα πιο χαριτωμένος από τον zlauncher. Αλλά δεν βλέπω να τον κρατάω. Τα widgets δεν αλλάζουν μεγέθη και είναι αν χρησιμοποιεί κάποιος μικρό αριθμό εφαρμογών καθημερινά. Καλώς ή κακώς ο "συμβατικός" τρόπος που βλέπουμε το Android είναι και ο πιο λειτουργικός εκτός ίσως του HTC Sense...

Χμ, εγώ σε έναν παραδοσιακό Launcher έχω πολύ λιγότερες εφαρμογές από όσες μου δείχνει το aviate, που θα λεγα ότι είναι πολλές και μπορείς να βάλεις όσες θες. Widgets δε πολυσυμπαθώ και γενικά δεν νομίζω ότι χρησιμοποιούνται πια όσο παλιά, αλλά αυτά σίγουρα θα πάρουν βελτιώσεις σε επόμενες εκδόσεις. Για την λειτουργικότητα όμως δεν συμφωνώ, ο stock launcher (όχι ο GEL) έχει μείνει πίσω με μόνο θετικό ότι τουλάχιστον δεν είναι και touchwiz. Και το Sense π.χ. που λες κάτι παρόμοιο με GEL και aviate κάνει με το Blinkfeed.

Και με τα μυαλά που κουβαλάει ο Γερμανός δημιουργός, μπορεί και να μη το υποστηρίξει ποτέ.

Να του ζητάς όμορφα και ωραία να σου δώσει τη δυνατότητα σε κάποιο από τα επόμενα updates να επιλέγεις εσύ χειροκίνητα εικονίδιο για τις εφαρμογές σου, και να σου απαντάει πως δεν θέλει να τον κάνει βαρύ, και αν δε μου αρέσει να τον κάνω uninstall και να περάσω κάποιον άλλο που το υποστηρίζει!!!!!!

Ελα Παναγια μου.

Πολυ ωραια σου απαντησε ο dev, δηλαδη οτι αλλο εκτος απο 'ναι θα τρεξω ρε tsiftism να σου βαλω το feature που θες' ειναι....... τοσο κατακριτεο;

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο ανθρωπος να το βαλει για τον Φ Χ Ψ λογο, και καλα σου απαντησε.

Ελα Παναγια μου.

Πολυ ωραια σου απαντησε ο dev, δηλαδη οτι αλλο εκτος απο 'ναι θα τρεξω ρε tsiftism να σου βαλω το feature που θες' ειναι....... τοσο κατακριτεο;

ΌΧΙ δεν απάντησε καλά.

Ναι οκ δεν γουστάρει το καταλαβαίνω αλλά με τον τρόπο που απάντησε, άκυρο και από εμένα υπάρχουν πολύ καλύτεροι και το ξέρει για να ασχολούμεθα με εκνευριστικές απαντήσεις, ας μην απάνταγε καθόλου, ας έμενε στο δεν θέλω να γίνει βαρύς, όχι να σου λέει ( αν δε σου αρέσει να τον κάνεις uninstall και να περάσεις κάποιον άλλο που το υποστηρίζει)

Ας κλείσει το οφ τοπικ πολύ ασχοληθήκαμε με την πάρτη του.

Στειλε μου το λινκ που σου μιλησε ετσι να δεις τι εχει να ακουσει τωρα που ειμαι και ορεξατος....

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ελα Παναγια μου.

Πλάκα κάνεις, έτσι;

Ακόμη και στο G+ έχει discussion section όπου ο κόσμος ζητάει οτιδήποτε θα ήθελε να μπει σε επόμενο update. Το ότι δεν θέλει να περάσει στην εφαρμογή του ό,τι του ζήτησα δεν με πείραξε καθόλου.

Αλλά όχι και να μου λέει 'αν μου αρέσει' και 'να πάω αλλού'.

Εσένα αν σου αρέσει να σου απαντούν έτσι, ok, πάω πάσο.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πλάκα κάνεις, έτσι;

Ακόμη και στο G+ έχει discussion section όπου ο κόσμος ζητάει οτιδήποτε θα ήθελε να μπει σε επόμενο update. Το ότι δεν θέλει να περάσει στην εφαρμογή του ό,τι του ζήτησα δεν με πείραξε καθόλου.

Λάθος κάνεις. Ο Aviate έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και λέει ξεκάθαρα οτι για μερίδα κόσμου ΔΕΝ είναι ο κατάλληλος launcher. Αυτό είναι πολύ βασικό γιατι αν αρχίσει να προσφέρει features με το κιλό και παραμετροίηση (που δεν έχει καθόλου) θα πάψει να είναι αυτό που θέλει να είναι. Το λένε στο FAQ τους και στο store, φαντάζομαι με την ίδια λογική σου απάντησε κι ο dev κι όχι "χέσε μας μωρέ πάνε αλλού" που λένε οι ελληνάρες κι έχουμε συνηθίσει να ακούμε.

που θα βρουμε το apk του z launcher?

Έχεις ΠΜ

..........

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στείλε και εδώ :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πλάκα κάνεις, έτσι;

Ωραια.

Μπες λιγο στη θεση του.

Εχεις 1.000 mail και ο καθενας σου ζηταει το μακρυ του και το κοντο του.

Πραγματα που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να βαλεις στο app σου για τον Χ Ψ λογο.

Ποια θα ηταν η σωστη απαντηση, τι νομιζεις;

1) Ναι θα λαβω υποψιν μου το αιτημα σου (και θα σε γραψει εκει που δεν πιανει μελανι)

2) Φιλε μου, δεν θα το κανω αυτο, αν το θελεις, πηγαινε αλλου

3) Ειναι στα αμεσα σχεδια μου (που σε κοροιδευει)

4) Να μην σου απαντησει καν

Ποια επιλογη σου φαινεται πιο σωστη;

Εχεις καποια αλλη απαντηση, πιο καταλληλη;

Πιο εύκολο από όλες τις απαντήσεις θα ήταν να κάνει copy paste το σχετικό κομμάτι του faq χωρίς να παρεξηγηθεί κανείς, αλλά επέλεξε πιο τσουχτερή απάντηση.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Στον τελευταίο nova πώς μπορώ να δω στο μενού εφαρμογών τις εφαρμογές με την χρονική σειρά εγκατάστασης;; το ψάχνω και δεν βρίσκω την επιλογή με τίποτα.. Παλιότερα την είχε..

Sent from my note3

Φίλε μου αυτό το πρόβλημα το έχω αναφέρει εξ αρχής. Δεν υπάρχει πλέον σαν δυνατότητα, άπειρα μηνύματα έχουν στείλει πάρα πολλοί χρήστες άλλα ο dev δεν ''ιδρώνει'' προς το παρόν, για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιώ nova αν και τον έχω αγορασμένο διότι δεν με καλύπτει πλέον και αυτό η δυνατότητα για μένα και για πολλους άλλους είναι Must.
frastgr

Φίλε μου αυτό το πρόβλημα το έχω αναφέρει εξ αρχής. Δεν υπάρχει πλέον σαν δυνατότητα, άπειρα μηνύματα έχουν στείλει πάρα πολλοί χρήστες άλλα ο dev δεν ''ιδρώνει'' προς το παρόν, για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιώ nova αν και τον έχω αγορασμένο διότι δεν με καλύπτει πλέον και αυτό η δυνατότητα για μένα και για πολλους άλλους είναι Must.

Ναι ρε φίλε μας έκοψε τα πόδια μιλάμε.. Βάζουμε μια εφαρμογή και ψάχνουμε δύο ώρες να την βρούμε... Πάω και εγώ σε apex και αν το αλλάξει επανέρχομαι.. Sent from my note3

Ναι ρε φίλε μας έκοψε τα πόδια μιλάμε.. Βάζουμε μια εφαρμογή και ψάχνουμε δύο ώρες να την βρούμε... Πάω και εγώ σε apex και αν το αλλάξει επανέρχομαι.. Sent from my note3

Γιατί ψάχνεις δύο ώρες αφού μπαίνει αλφαβητικά σε σειρά. Και για να μην παρεξηγηθώ κι εμένα όταν έβαλα για πρώτη φορά NOVA με χάλασε αυτό, αλλά το συνήθισα και πλέον δεν με ενοχλεί.

Γιατί ψάχνεις δύο ώρες αφού μπαίνει αλφαβητικά σε σειρά. Και για να μην παρεξηγηθώ κι εμένα όταν έβαλα για πρώτη φορά NOVA με χάλασε αυτό, αλλά το συνήθισα και πλέον δεν με ενοχλεί.

Φίλε μπορεί να βάλω πέντε εφαρμογές μαζί να τις δοκιμάσω και μετά από ώρες να θέλω να τις διαγράψω.. Βάζω τόσες πολλές που πολλές φορές ξεχνάω πώς τις λένε..

Τώρα έβαλα apex... Όλες οι νέες εφαρμογές νοικοκυρεμενες στο τέλος ☺.. Ακόμη και αν τις ξεχασω.

Άσε που μου φαίνεται το ίδιο σφαίρα με τον Nova..

Sent from my note3

Φίλε μπορεί να βάλω πέντε εφαρμογές μαζί να τις δοκιμάσω και μετά από ώρες να θέλω να τις διαγράψω.. Βάζω τόσες πολλές που πολλές φορές ξεχνάω πώς τις λένε..

Τώρα έβαλα apex... Όλες οι νέες εφαρμογές νοικοκυρεμενες στο τέλος ☺.. Ακόμη και αν τις ξεχασω.

Άσε που μου φαίνεται το ίδιο σφαίρα με τον Nova..

Sent from my note3

Όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ αν θέλω να δω τις πρόσφατες εφαρμογές που εγκατέστησα τις βλέπω από το play store που υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Εμένα με βολεύει καλύτερα το να στοιχίζονται οι εφαρμογές αλφαβητικά, γιατί αν τις βάλω όπως να ναι μπορεί να έχω ξεχάσει που έχω βάλει κάποια που δεν χρησιμοποιώ πολύ.

Όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ αν θέλω να δω τις πρόσφατες εφαρμογές που εγκατέστησα τις βλέπω από το play store που υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Εμένα με βολεύει καλύτερα το να στοιχίζονται οι εφαρμογές αλφαβητικά, γιατί αν τις βάλω όπως να ναι μπορεί να έχω ξεχάσει που έχω βάλει κάποια που δεν χρησιμοποιώ πολύ.

Φιλε μου δεν κατάλαβες... αλφαβητικά είναι και στον apex.. Απλά πριν βγει η κατηγορία με τα widgets βγαίνουν οι τελευταίες εφαρμογές που έβαλες στο κινητό σου..

Την είχε αυτή τη ρύθμιση και ο nova πριν το τελευταίο update. ☺

Sent from my note3

Οοο λαλα! Τζαμι!! Νεο app animation επιτελους!!

Μεγαλε νοβα

Νέο update του Nova με πινελιές από το L !

Δεν βλέπω κάποια αλλαγή.

Η 3.0.1 δεν είναι η τελευταία;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II