Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Είχε πει παλαιότερα ένας φίλος ότι μπορεί να βάλει διαφορετικό wallpaper ανά homescreen με dodol. Όχι με πρόσθετο πρόγραμμα, μεσα από το launcher. Και ρωτώ: πως???

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Είχε πει παλαιότερα ένας φίλος ότι μπορεί να βάλει διαφορετικό wallpaper ανά homescreen με dodol. Όχι με πρόσθετο πρόγραμμα, μεσα από το launcher. Και ρωτώ: πως???

Δεν έχω εντοπίσει τέτοια επιλογή στο dodol, παρά μόνο εκείνη που μπορείς να βάλεις wallpaper με μεγαλύτερο πλάτος το οποίο μετακινείται όταν κάνεις εναλλαγές ανάμεσα στις οθόνες.

Αν τυχόν υπάρχει κι επιλογή με διαφορετικό wallpaper, δεν την έχω δει.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβγαλα λίγο τον next και έβαλα τον nova, αλλά έχω ένα θέμα με το zooper widget στον συγκεκριμένο launcher θέλει να γυρίσω το κινητό 90`μοίρες για να ρυθμίσω το widget και δεν γυρνάει, γνωρίζει κανείς τι φταίει;
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Έβγαλα λίγο τον next και έβαλα τον nova, αλλά έχω ένα θέμα με το zooper widget στον συγκεκριμένο launcher θέλει να γυρίσω το κινητό 90`μοίρες για να ρυθμίσω το widget και δεν γυρνάει, γνωρίζει κανείς τι φταίει;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του nova και στο "εμφάνιση και αίσθηση" επέλεξε το "προσανατολισμός οθόνης" και από εκεί το "αυτόματη επιστροφή" (εννοείται ότι θα πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει και στις ρυθμίσεις της συσκευής σου για να δουλέψει).

Το ότι το widget χρειάζεται resize πιθανότατα οφείλεται και στο ότι χρειάζεται να ρυθμίσεις τις γραμμές και τις στήλες στην επιφάνεια της κεντρικής οθόνης σου από τις ρυθμίσεις του nova.;)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να ελέγχω τα τορεντς που κατεβαίνουν σε ένα σέρβερ μου? Τορεντ client ?

Υπάρχει περίπτωση τα γραφικά του nova να φαίνονται λίγο πιο θαμπά από του original σε note3 ή ιδέα μου είναι;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να ελέγχω τα τορεντς που κατεβαίνουν σε ένα σέρβερ μου? Τορεντ client ?

uTorrent remote

Η σωστή ενότητα για εφαρμογές όμως δεν ειναι εδω. Εδω είναι μόνο για launchers.

Ναι σορρυ. Απλά αυτή που λες πρέπει να χρησιμοποιείς για να κατεβάζεις το συγκεκριμένο. Εγώ στο qnap έχω το transmission.

Yπάρχει τρόπος στον Nova στα εικονίδια του dock να εμφανίζεται και το όνoμα της κάθε εφαρμογής απο κάτω;

Yπάρχει τρόπος στον Nova στα εικονίδια του dock να εμφανίζεται και το όνoμα της κάθε εφαρμογής απο κάτω;

Oχι, δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.

Μπορείς να το κάνεις αλλάζοντας εικονίδια που να έχουν και κείμενο ή μόνο κείμενο.

πχ

RZKTTtabfJSyr833Ixee7AvxhUaQSl4QwwDZdlaeaPEPeyw9ggCyjpWUqErVPEc4EyY=h900

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να το κάνεις αλλάζοντας εικονίδια που να έχουν και κείμενο ή μόνο κείμενο.

Με ποια εφαρμογή;:)

Με ποια εφαρμογή;:)

Δε χρειαζεται εφαρμογη, τα εικονιδια ειναι αυτα (προφανως transparrent)

Οποτε ψαχνεις για icons και οχι για app.

Δε χρειαζεται εφαρμογη, τα εικονιδια ειναι αυτα (προφανως transparrent)

Οποτε ψαχνεις για icons και οχι για app.

Μάλιστα, άλλη μια απορία μου ήρθε όμως τώρα. Όταν αλλάζουμε σε μια εφαρμογή το εικονίδιο, αυτό αλλάζει μόνο στην επιφάνεια εργασίας η και μέσα στο συρτάρι;

Μάλιστα, άλλη μια απορία μου ήρθε όμως τώρα. Όταν αλλάζουμε σε μια εφαρμογή το εικονίδιο, αυτό αλλάζει μόνο στην επιφάνεια εργασίας η και μέσα στο συρτάρι;

Απο το Nova, μονο στην επιφανεια.

Δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις γενικα το εικονιδιο, προφανως θα γινεται αλλα θα θελει root κλπ

Με αυτήν φτιάχνεις ότι θες.

Δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις γενικα το εικονιδιο, προφανως θα γινεται αλλα θα θελει root κλπ

Μόλις έκανα μια πρώτη απόπειρα, να είστε καλά!

[ATTACH]42092[/ATTACH]

Θέλω να περάσω το nova prime στο κινητό της γυναίκας μου χωρίς να βάλω το mail μου στη συσκευή. Είδα ότι κάπου έγραφε να βάλω το mail μου κ ένα κωδικό εξουσιοδότησης νομίζω. Αυτό το κωδικό που τον βρίσκω;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Θέλω να περάσω το nova prime στο κινητό της γυναίκας μου χωρίς να βάλω το mail μου στη συσκευή. Είδα ότι κάπου έγραφε να βάλω το mail μου κ ένα κωδικό εξουσιοδότησης νομίζω. Αυτό το κωδικό που τον βρίσκω;

To mail σου το χρησιμοποιεις σε αλλο τηλεφωνο;

Αν ναι, ειναι παρανομο.

Αν ναι, ειναι παρανομο.

Το mail μου είναι μόνο στο nexus πουθενά αλλού

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Αν ναι, ειναι παρανομο.

Το δικο μου mail το εχω:

1.Στο βασικο δικο μου (s3)

2:Στης γυναικας μου (s2)

3:Στο δευτερευον μου (thl w8s)

4:Στο tablet

5:Και στο android tv box.....

Ειμαι για φυλακη δηλαδη....????:):););)

Στον Nova αλλάζεις τα εικονίδια ΠΑΝΤΟΥ και όχι μόνο στην homescreen

Αν ειχε και resize στα icons o Νοva, ουτε καν θα σyζηταγαμε για δευτερο launcher.

Εχει resize

Αν ναι, ειναι παρανομο.

Δεν είναι παράνομο, μπορείς να έχεις το ίδιο email και τις ίδιες εφαρμογές σε πάνω απο μια συσκευές...

Σταμάτα επιτέλους την παραπληροφόρηση

ΕΛΕΟΣ!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εχει resize

Ο Prime σίγουρα μιας και τον χρησιμοποιώ καιρό, ισχύει άραγε και για τη δωρεάν έκδοση;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II