Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Είπα και εγώ να δοκιμάσω τον Next, έτσι για αλλαγή και παράλληλα με τον Nova. Είναι όντως καλός, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει αν θα τον κρατήσω ως default. Ένα πράγμα δε μπόρεσα να βρω ακόμη: Πως μπορώ με διπλό tap να βλέπω τις ανοιχτές εφαρμογές (αυτή τη ρύθμιση έχω στον Nova και με βολεύει πολύ); Στα gestures δεν το βλέπω ως επιλογή.

Πάνω που 'χα κατεβάσει τον Next Lite και τον δοκίμαζα, ήμουν έτοιμος να μπω τώρα το μεσημεράκι να αγοράσω τον Full με 7.42 και βλέπω ότι η τιμή επέστρεψε στην κανονική. Απόλυτη ξενέρα. Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Είπα και εγώ να δοκιμάσω τον Next, έτσι για αλλαγή και παράλληλα με τον Nova. Είναι όντως καλός, αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει αν θα τον κρατήσω ως default. Ένα πράγμα δε μπόρεσα να βρω ακόμη: Πως μπορώ με διπλό tap να βλέπω τις ανοιχτές εφαρμογές (αυτή τη ρύθμιση έχω στον Nova και με βολεύει πολύ); Στα gestures δεν το βλέπω ως επιλογή.

Το κακο με το νοβα ειναι οτι μερικες φορες, οταν ξεκλειδωνω τη συσκευη και αμεσως κανω γρηγορα σκρολ στις οθονες, μεχρι να παρει μπρος, κανει ενα μικρο κομπιασμα στην αρχη. Μικρο λαγκ. Οχι κατι το φοβερο, αλλα το κανει. Βασικα, οι μονοι launchers που ΔΕΝ το κανουν ειναι ο next και ο tsf. Γι αυτο και τους προτιμω.

Ολα τα υπολοιπα για εμενα ειναι σε δευτερη μοιρα. Συγκεκριμενα, αυτο που λες με το διπλο ταπ, δεν το εχει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό για να μην κρατήσω τον Next. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κάποιο lag με τον Nova, και τελικά μετά από μόλις μερικές ώρες, τον αφαίρεσα τον Next. Καλός, με πολλά εφέ, αλλά για εμένα τουλάχιστον, η απλότητα και η χρηστικότητα του Nova είναι αξεπέραστες.

Πάνω που 'χα κατεβάσει τον Next Lite και τον δοκίμαζα, ήμουν έτοιμος να μπω τώρα το μεσημεράκι να αγοράσω τον Full με 7.42 και βλέπω ότι η τιμή επέστρεψε στην κανονική. Απόλυτη ξενέρα.

Είναι στα 7,33 από χτες. Δες το.

τι αλλαγες εχουμε;

2.1.1beta3 Jun 5, 2013

[*]Fix inconsistency in drawer groups

[*]Translations

[*]Misc fixes

2.1.1beta2 Jun 3, 2013

[*]Fix uninstalled apps not being removed from folders

[*]Fixed shortcuts added by external apps

[*]Remove Talk from Stock JB Theme

[*]Misc fixes

Απ'ότι έχω καταλάβει ο developer του Nova πιο πολύ ασχολείται με την τελειοποίηση ακόμα και με του πιο μικρού θέματος παρά με νέα πράγματα.7 μήνες έχω Nova και το μόνο μεγάλο update ήταν το προηγούμενο όπου έβαλε την επιλογή για αλλαγή εικονιδίων στο appdrawer.Όλες οι άλλες αλλαγές δεν ήταν και τίποτα σημαντικό.Δεν τα λέω αυτά ως κάτι κακό.Aπλά λέω ότι δεν πρέπει να περιμένουμε πράγματα που έχουν να κάνουν πχ με εφέ.:)

Προσωπικά, δε νομίζω ότι λείπει κάτι τόσο σημαντικό, ώστε να ασχοληθεί με έξτρα εφέ κλπ. Άλλωστε το στυλ του δεν είναι «εφετζίδικο». Απορώ, όμως, γιατί δεν προσθέτουν μερικά widgets, ώστε να γίνει πλήρης από όλες τις πλευρές.

Προσωπικά, δε νομίζω ότι λείπει κάτι τόσο σημαντικό, ώστε να ασχοληθεί με έξτρα εφέ κλπ. Άλλωστε το στυλ του δεν είναι «εφετζίδικο». Απορώ, όμως, γιατί δεν προσθέτουν μερικά widgets, ώστε να γίνει πλήρης από όλες τις πλευρές.

1. Γιατί θα γίνει πιο βαρύς

2. Γιατί δεν είναι δεδομένο ότι τα widget που θα φτιάξει θα αρέσουν σε όλους. Πιο σωστό θα ήταν να κάνει ένα πακετάκι και όποιος θέλει το κατεβάζει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

1. Γιατί θα γίνει πιο βαρύς

2. Γιατί δεν είναι δεδομένο ότι τα widget που θα φτιάξει θα αρέσουν σε όλους. Πιο σωστό θα ήταν να κάνει ένα πακετάκι και όποιος θέλει το κατεβάζει...

ακομα κι ετσι, ας μην ειναι ενσωματωμενα. το αν θα γινει βαρυς ή οχι δεν το γνωριζω, αλλα δεν εννοω να φτιαξει τιποτα με πολλα «φρου φρου». ενα δυο ρολογια, ενα widget καιρου ισως...

Χρησιμοποιώ τον Nova εδώ και μερικές μέρες και διαπίστωσα ότι ένα μειονέκτημα του είναι ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις εφαρμογές με τη σειρά που θέλεις στο app drawer.

Χρησιμοποιώ τον Nova εδώ και μερικές μέρες και διαπίστωσα ότι ένα μειονέκτημα του είναι ότι δεν σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις εφαρμογές με τη σειρά που θέλεις στο app drawer.

παλιά νέα φίλε μου, του έχω στείλει άπειρα μηνύματα για το θέμα αυτό άλλα μπα τίποτα δεν ιδρώνει το αυτάκι του.....!!!!!!! Είναι το μόνο πράγμα που λείπει άλλα για μένα είναι ότι πιο σημαντικό σε έναν launcher.!!!!!!

frastgr

beta 4 πριν λίγο.. για να διορθώσει κάποια FC.. :rolleyes:

P.S. Ούτε υπεύθυνος πωλήσεων του Nova να ήμουν.. :lol:

Παιδιά, στο Nova launcher που έχω βάλει μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος οι άλλες οθόνες να έχουν διαφορετική εικόνα από τη homescreen? Θέλω να βάλω τη φωτό που έχω στη homescreen πιο θαμπά-σκοτεινά στις άλλες οθόνες για να φαίνονται τα εικονίδια και οι εφαρμογές πιο καλά. Ευχαριστώ!

Παιδιά, στο Nova launcher που έχω βάλει μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος οι άλλες οθόνες να έχουν διαφορετική εικόνα από τη homescreen? Θέλω να βάλω τη φωτό που έχω στη homescreen πιο θαμπά-σκοτεινά στις άλλες οθόνες για να φαίνονται τα εικονίδια και οι εφαρμογές πιο καλά. Ευχαριστώ!

Ο launcher από μόνος του δεν το κάνει..

Υπάρχει όμως αυτή η εφαρμογή που το κάνει.. :happy:

παλιά νέα φίλε μου, του έχω στείλει άπειρα μηνύματα για το θέμα αυτό άλλα μπα τίποτα δεν ιδρώνει το αυτάκι του.....!!!!!!! Είναι το μόνο πράγμα που λείπει άλλα για μένα είναι ότι πιο σημαντικό σε έναν launcher.!!!!!!

Για μένα από τη στιγμή που υπάρχουν οι δυνατότητες καρτελών , φακέλων και σειρών dock δεν μου λείπει αυτή η επιλογή καθώς έχω κατηγοριοποιήσει όλες τις εφαρμογές σε καρτέλες ανά είδος,έχω σβήσει την γενική χύμα καρτέλα "εφαρμογές" και τα "widgets" ενώ παράλληλα έχω βάλει τις 21 πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στις 3 σειρές dock.Όλα οργανωμένα δλδ και γρήγορα προσβάσιμα.:)

Πέρα από αυτό που ανέφερε ο Giov87 υπάρχει και ένας άλλος τρόπος :

1)Τσεκάρεις στις προχωρημένες ρυθμίσεις του Nova τη δυνατότητα επικάλυψης widget

1)Δημιουργείς μέσω zooper widget ένα απλό πλαίσιο,

2)του ορίζεις διαφάνεια,

3)το μεγαλώνεις για να πιάσει όλη την οθόνη ( πλην dock ),

4)το πατάς παρατέταμένα επάνω και διαλέγεις τη μεταφορά του πίσω από τα άλλα widgets.

5)του ορίζεις disable στο πάτημα ώστε να υπάρχει απλά σαν φόντο

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω κάνει καθαρές τις home screens μου με τη διαφορά ότι τελευταία αντί για ημιδιαφάνεια διάλεξα χρώματα για τα πλαίσια.Εσύ μπορείς να διαλέξεις απλά ημιδιαφάνεια χωρίς να βάζεις χρωματιστά backgrounds με τίτλους κτλ :

http://i59.photobucket.com/albums/g311/ipred/hm.jpg

Edited by ipred

Ο launcher από μόνος του δεν το κάνει..

Υπάρχει όμως αυτή η εφαρμογή που το κάνει.. :happy:

Ευχαριστώ! Θα τη δω! ...

...Την έβαλα, άσε δεν την βρίσκω πουθενά όμως! Μόνο αν πάω στο playstore στις εφαρμογές μου! Και την ανοίγω από κει τελοσπάντων και δεν καταλαβαίνω Χριστό! Μου έβγαλε τυχαία μια φωτό από την gallery μου και από κάτω set wallpaper κλπ. Λίγο μπερδεμένη μου φαίνεται αλλά θα το ψάξω αργότερα που θα 'χω πιο πολύ χρόνο να δω πώς λειτουργεί...

update: Σα να μπαίνω λίγο στο νόημα...θέλει λίγη υπομονή, αλλά ρε παιδί μου πάω εκεί που λέει να έχεις διαφορετικό wallpaper σε κάθε οθόνη, βάζω πχ settings της "2" οθόνης, επιλέγω φωτό...και εφαρμόζεται σε όλες τις οθόνες! Μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο...

Edited by camerakias

Ευχαριστώ! Θα τη δω! ...

...Την έβαλα, άσε δεν την βρίσκω πουθενά όμως! Μόνο αν πάω στο playstore στις εφαρμογές μου! Και την ανοίγω από κει τελοσπάντων και δεν καταλαβαίνω Χριστό! Μου έβγαλε τυχαία μια φωτό από την gallery μου και από κάτω set wallpaper κλπ. Λίγο μπερδεμένη μου φαίνεται αλλά θα το ψάξω αργότερα που θα 'χω πιο πολύ χρόνο να δω πώς λειτουργεί...

update: Σα να μπαίνω λίγο στο νόημα...θέλει λίγη υπομονή, αλλά ρε παιδί μου πάω εκεί που λέει να έχεις διαφορετικό wallpaper σε κάθε οθόνη, βάζω πχ settings της "2" οθόνης, επιλέγω φωτό...και εφαρμόζεται σε όλες τις οθόνες! Μάλλον θέλει λίγο ψάξιμο...

Πρέπει να την ανοίξεις μεσω παρατεταμένου πατήματος στην οθόνη>ταπετσαρίες>live wallpapers. Και γω την κατέβασα μόλις χθες και δεν έχω την παραμικρή ίδεα για το πως δουλεύει..:D

Ναι αλλα στα μικρα γραμματα λεει οτι δεν σε δενει μονιμα με το google account σου ωστε να το εχεις μονιμα με ολα τα υπολοιπα update που θα βγουν

Ναι αλλα στα μικρα γραμματα λεει οτι δεν σε δενει μονιμα με το google account σου ωστε να το εχεις μονιμα με ολα τα υπολοιπα update που θα βγουν

Το φαντάστηκα αλλά δεν το πρόσεξα καλά.

:D

Γι αυτό τον ξήλωσα και κράτησα τον μαμισιο του G που βάζω όπου θέλω ότι θέλω. Τραγική έλλειψη για τέτοιο launcher.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II