Jump to content

Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα παιδιά. Κάπου σε ένα βιντεακι είχε μια παρουσίαση 15 λεπτών του grand και ενώ η φωτεινότητα ήταν περίπου στο 30 τα εκατό ήταν εμφανώς ποιο φωτεινό από το S3 που είχα και ο μάγκας στο κλιπ λέει ότι στον ήλιο είναι ευαναγνωστο και δεν βρίσκει κανένα θέμα στο κινητό. Και η κάμερα πολύ καλή. Οποίος το έχει θέλω την γνώμη του γιατί τα 380 μέχρι τα 600+ του s4 που θα έρθει είναι χαωτικη διαφορά και δεν περισσεύουν. . .

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά. Κάπου σε ένα βιντεακι είχε μια παρουσίαση 15 λεπτών του grand και ενώ η φωτεινότητα ήταν περίπου στο 30 τα εκατό ήταν εμφανώς ποιο φωτεινό από το S3 που είχα και ο μάγκας στο κλιπ λέει ότι στον ήλιο είναι ευαναγνωστο και δεν βρίσκει κανένα θέμα στο κινητό. Και η κάμερα πολύ καλή. Οποίος το έχει θέλω την γνώμη του γιατί τα 380 μέχρι τα 600+ του s4 που θα έρθει είναι χαωτικη διαφορά και δεν περισσεύουν. . .

Το έχω γράψει και πιο πάνω ότι η φωτεινότητα του είναι πιο "δυνατή" τουλάχιστον με το Note που έχω δίπλα δίπλα με τις ίδιες ρυθμίσεις!

Όσο για το φίλο που αναρωτιέται για την ανάλυση δε ξέρω με ποια συσκευή το συγκρίνει ώστε να τον προβληματίζει...

Σήμερα έβαλα και τη δεύτερη sim για να δω πως θα τα πάει...

Κάπου νομίζω είχα διαβάσει ότι η χρήση δεδομένων μέσω δικτύου μπορείς μόνο από τη sim 1 (αν κάνω λάθος ζητώ συγνωμη).

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού μπορείς να επιλέξεις από που θα έχεις δεδομένα! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

αυτο μου φθάνει. Το νότε2 το στριφογύριζα καιρό κάθε φορά που το συγκρίνα στο θέμα φωτεινότητας δίπλα δίπλα με τις άλλες ναυαρχίδες στο πλαίσιο η μέντια μάρκετ ξένερωνα. Πολύ σκοτεινή όπως και του S3. Άντε να δούμε με το grand. Ξέρει κάποιος πότε θα το δούμε στο ελλάδιστάν?

αυτο μου φθάνει. Το νότε2 το στριφογύριζα καιρό κάθε φορά που το συγκρίνα στο θέμα φωτεινότητας δίπλα δίπλα με τις άλλες ναυαρχίδες στο πλαίσιο η μέντια μάρκετ ξένερωνα. Πολύ σκοτεινή όπως και του S3. Άντε να δούμε με το grand. Ξέρει κάποιος πότε θα το δούμε στο ελλάδιστάν?

Μα εχει έρθει...

Σκρουτζαρισέτο... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

συγνώμη δεν το πήρα χαμπάρι. Το είδα στο eshop αλλά δεν εξαντλήθηκε. Η κάμερα του σε σύγκριση με το νότε2-S3 πως είναι?

συγνώμη δεν το πήρα χαμπάρι. Το είδα στο eshop αλλά δεν εξαντλήθηκε. Η κάμερα του σε σύγκριση με το νότε2-S3 πως είναι?

Με το ΝΟΤΕ 2 αν κάνεις υπομονή μπορω το βράδυ να σου βάλω 2-3 κοινές....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

εύχαριστω φίλε μου. Θα περιμένω. Την κάμερα του περιμένω να δω να το τσακισω-αν είναι σαν του S3 είναι κελεπούρι στα λεφτά του

Αν και βγαίνουμε εκτός θεματικής και παλιότερα αν προσέξεις ειχαν ανακοινώσει ενα Dual ΝΟΤΕ 2 αλλά τουλάχιστον στην Ευρώπη δε το είδαμε ποτέ!!

Να πω την αμαρτία μου ομως και το εν λόγο GRANT τη προηγούμενη εβδομάδα το είδα και εγώ σε ενημερωτικό email που μου ήρθε... ;)

Στο θεμα μας όμως... Σχεδον 12 ωρες μετά απο την αγορά του δε βρίσκω κατι το αρνητικό (μονο το led που και αυτο απο συνήθεια μου λείπει) ώστε να το μετανιώσω και ήδη σκέφτομαι τη πώληση του ενός απο τα 2 note που έχω...

Το θέμα δεν είναι αν θα το δούμε στην Ευρώπη, αλλά αν θα το δούμε σε κάποιο σημείο του πλανήτη γενικότερα. Για το S3 Duos αναφέρομαι. Ας το βρούμε κάπου και για τα υπόλοιπα θα φροντίσει η DHL. Αλλά θα το δούμε ή είναι παραμύθια; Γιατί όπως είπα και πριν μου κάνει εντύπωση η κυκλοφορία αυτής της συσκευής λίγο πριν κυκλοφορήσει το S3 Duos το οποίο θεωρητικά θα είναι σαφώς καλύτερο.

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

εύχαριστω φίλε μου. Θα περιμένω. Την κάμερα του περιμένω να δω να το τσακισω-αν είναι σαν του S3 είναι κελεπούρι στα λεφτά του

Αγαπητέ δυστυχώς δε θα σου παραθέσω φωτογραφία με το ΝΟΤΕ γιατί το ξεχασα πριν το δώσω... :o

Να ομως μια τωρα με τη συννεφιά...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Φίλε ovelix5..... ξέρεις ότι το κινητό σου πρέπει να έχει 8 gb και όχι 4 gb μνήμη τηλεφώνου;

Με πιάνεις "αδιάβαστο".... Τι εννοείς; :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Γεια και χαρα. Το πηρα την Παρασκευη απο τον φιλο μου τον Νικο extreme mobile μετα απο παραγγελια και ηρθε σε 2 μερες απο Γερμανια. Για την δικη μου χρηση (κλησεις-μηνυματα-ιντερνετ) ειναι οπως το περιμενα, δηλαδη πρωτο το εργαλειο. Το εκανα root και περασα και μια touch custom recovery απο xda ολα αυτα. Βασικο για μενα επιτελους 2καρτο με 5 ιντσες (ειχα πηξει στα κινεζικα). Η καμερα παρα πολυ καλη 8mp. Αν θελετε να ρωτησετε κατι και μπορω να βοηθησω πολυ ευχαριστως. By the way 380 ευρω το πηρα.

Τι μνήμη εχει το τηλέφωνο σου φίλε μου;(Συνολική τηλεφώνου)

Μόλις χτύπησα ενα εγω απο το eshop

Τι μνήμη εχει φίλε μου το κινητό σου;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εννοώ ότι η μνήμη του τηλεφώνου σου πρέπει να έχει συνολική μνήμη 8 gb Έχει;

Έχει!...

Σου φαίνεται παράξενο το 4.04gb απο τη φωτογραφία που εχω παραθέσει;

Αν ναι το υπόλοιπο απο τη μνήμη οπως και σε ολα τη καταναλώνει το "σύστημα"! ;)

Στο NOTE αν θυμάμαι καλά απο 16gb σου αφήνει ελεύθερο το 11,κάτι... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Τι μνήμη εχει το τηλέφωνο σου φίλε μου;(Συνολική τηλεφώνου)

Εμενα φιλε μου λεει 4.04g.

Edited by george_xp_pro

Δε βρήκα πάντως κάπου να γράφετε ότι έχει gorilla....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

no gorilla glass ...

μην σαν πιανει και αγχος ομως ... του βαζεις ενα καλο screen protector και εισαι οκ

This is a detailed Unboxing & Hands on Review on the all new Samsung Galaxy Grand I9082 also known as Galaxy Grand Duos. Check the IN-DEPTH REVIEW at

Detailed specifications & review : http://gadgetsportal.in/?p=743

Camera Samples : http://gadgetsportal.in/camera-sample...

Dual SIM calling :

Display comparison :

Hardware & Benchmarks :

Gaming Test :

*θα το αγορασω σε λιγες μερες λογικα ...

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

καλημέρα.πολύ κατατοπιστικα τα λινκ. Λέω να το πάρω σήμερα. Κάτι τελευταιο-βλέπω ότι είναι μεγαλύτερο από το S3 και είναι λογικό. Στην χρήση με το ένα χέρι είναι ευκολο? Κυρίως για τις κλήσεις. . .

μεσα απο τα βιντεακια που ειδα , ουτε δυσκολο αλλα ουτε και ευκολο .... προφανως η πληκτρολογηση σε σημεια στην ακρη τις οθονης να ειναι πιο δυσκολη

αλλα και παλι για κλησεις γενικα μια χαρα θα ειναι πιστευω

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

καλησπέρα. Από σήμερα ευτύχης κάτοχος του grand σε λευκό. Πρώτες εντυπώσεις η οθόνη του μου άρεσε πολύ,έχοντας δουλέψει το S3 και νότε1, είναι ποιο φωτεινή του grand και ο αισθητήρας φωτός λειτουργεί καλύτερα. Πάντως στον ήλιο που το έβγαλα βλέπεις μια χαρά. Δεν είναι 808 αλλά δεν έχει το χάλι του S3. Από κάμερα εφαμιλη του S3, αυτο που με χάλασε λίγο είναι ότι δεν έχει την λειτουργία HDR , εκτός και αν μου διέφυγε. Μια slim θήκη σιλικόνης θέλω και προστασία οθόνης για την ώρα αλλά δεν βρίσκω γιατί είναι καινούργιο μοντέλο.αν ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω εδώ στην ελλάδα πείτε μου! Πάντως στην καθημερινή χρήση είναι μεγάλο αλλά και ποιο εύκολο από το νότε1 καθώς είναι ποιο στενό και μπορείς να πάρεις εύκολα τηλέφωνο. Αυτα για την ώρα-στην πρώτη φόρτιση τώρα. . .

εύχαριστω φίλε. Ξέρεις αν υπάρχει κάποια εφαρμογή HDR για την κάμερα του κινητού? Κουλο μου φαίνεται πως δεν το έβαλαν αφού κατά τα αλλά δείχνει η ίδια με το S3. Επίσης κάτι που είδα.συνέδεσα με καλωδιο και στικακι το κινητό για να περάσω επαφές από usb και το αναγνώρισε. Μπορώ κάπως να περάσω αρχεία από το usb στο κινητό γιατί δεν μου βγάζει κάποια επιλογή παρά μόνο για τις επαφές. . . Πάντως στο πρώτο σερφαρισμα πετάει στην κυριολεξία. Η φωτεινότητα ίδια με του hox του αδερφού μου. . . Αυτα για την ώρα και συγνώμη για την παρλα. . -Βy the way. Μου βγάζει αναβάθμιση.

για την αναβαθμιση οντως θα κανεις μια... ακομα να σου πω την αληθεια δεν εχω εντρυφήσει στο android οποτε δεν μπορω να σου πω ποια rom θα εγκατασταθει...

για το hdr θα το ψαξω

---> http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Grand-Duos-Review_id3255/page/3

μαλλον δεν παιζει ακομα... αλλα μπορει να παιξει σε νεοτερη rom :)

---> http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-grand-software-update-brings-blocking-mode-and-stability-improvements-339301

updates :)

Edited by chrisly

23503.jpg

Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney

• The title was changed to Samsung Galaxy Grand Duos (I9082)