mobiuser Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Την αναβάθμιση 8.1 θα την πάρουν όλα τα windows phone 8 κινητά. Άλλη επίσης δέσμευση της Microsoft είναι η υποστήριξη με updates για περίοδο 36 μηνών. Έχουν ήδη ανακοινωθεί από επίσημα χείλη τα παραπάνω και είναι κρίμα που παρ' όλα αυτά πολύς κόσμος έχει μείνει με άλλη εντύπωση. Συμβάλετε και εσείς στη διάλυση των αμφιβολιών όπου μπορείτε. Εγώ ένας άνθρωπος είμαι μόνος μου να τα λέω παντού. :p Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κορυφαία η μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κορυφαία η μπαταρία! Επιβεβαιωνω και εγω για την μπαταρια. Παρα πολυ καλες επιδοσεις η συσκευη αυτη γενικοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Όντως, 2000mAh για τον επεξεργαστή που έχει είναι αρκετά! Ενώ π.χ. στο 920 με τα 1,5Ghz είναι λογικό να κρατάει λιγότερο. Είναι το πιο εξισορροπημένο Lumia! Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπέρα σε όλους! σκέφτομαι να αγοράσω το 720 λόγω της καλής κατασκευής, σχετικά καλής κάμερας και καλής αυτονομίας. Ωστόσο με προβληματίζουν 2 πράγματα. α) η χαμηλή ανάλυση της οθόνης. μπορεί κάποιος να γράψει δυο λόγια για την οθόνη? β) η χαμηλή ram. εκτός από τα απαιτητικά παιχνίδια υπάρχουν άλλες εφαρμογές που δεν μπορεί να τρέξει το 720? Θα εκτιμούσα πολύ κάθε απάντηση όπως και τα όποια αρνητικά έχει συναντήσει κάποιος από τους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπέρα σε όλους! σκέφτομαι να αγοράσω το 720 λόγω της καλής κατασκευής, σχετικά καλής κάμερας και καλής αυτονομίας. Ωστόσο με προβληματίζουν 2 πράγματα. α) η χαμηλή ανάλυση της οθόνης. μπορεί κάποιος να γράψει δυο λόγια για την οθόνη? β) η χαμηλή ram. εκτός από τα απαιτητικά παιχνίδια υπάρχουν άλλες εφαρμογές που δεν μπορεί να τρέξει το 720? Θα εκτιμούσα πολύ κάθε απάντηση όπως και τα όποια αρνητικά έχει συναντήσει κάποιος από τους κατόχους της συγκεκριμένης συσκευής. Ευχαριστώ! Φίλε, το 720 δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι το πιο εξισορροπημένο Lumia! H οθόνη είναι μια χαρά, εκτός αν είσαι πολύ απαιτητικός και θες να μη βλέπεις pixel ούτε με σφαίρες.. Η ραμ γενικά δεν είναι λίγη, αφού όλες οι εφαρμογές παίζουν κανονικά, αλλά και κάποιες πιο βαριές με κάποια update έγιναν ικανοποιητικές και για τα 512MB.. Προσωπικά το θέμα είναι αλλού. Ότι ένα τέτοιο κινητό δεν έχει μέλλον..Δηλαδή, ίσως κάποια στιγμή δεν υποστηρίξει μια ενημέρωση λογισμικού (βλέπε 8.1.) ή ένα multitasking 10-15 εφαρμογών.. Από την άλλη, για έναν νορμάλ προς απαιτητικό χρήστη, το κινητό ρολάρει, φυσάει και δε μασάει! Άλλωστε, πριν λίγα χρόνια τα κινητά που είχαμε έμεναν όπως τα έβγαζες απο το κουτί, χωρίς updates χωρίς τίποτα! Και το κρατούσες 4-5 χρονάκια και δε σε ένοιαζε.. Ελπίζω να βοήθησα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nepa Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Φίλε, το 720 δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι το πιο εξισορροπημένο Lumia! H οθόνη είναι μια χαρά, εκτός αν είσαι πολύ απαιτητικός και θες να μη βλέπεις pixel ούτε με σφαίρες.. Η ραμ γενικά δεν είναι λίγη, αφού όλες οι εφαρμογές παίζουν κανονικά, αλλά και κάποιες πιο βαριές με κάποια update έγιναν ικανοποιητικές και για τα 512MB.. Προσωπικά το θέμα είναι αλλού. Ότι ένα τέτοιο κινητό δεν έχει μέλλον..Δηλαδή, ίσως κάποια στιγμή δεν υποστηρίξει μια ενημέρωση λογισμικού (βλέπε 8.1.) ή ένα multitasking 10-15 εφαρμογών.. Από την άλλη, για έναν νορμάλ προς απαιτητικό χρήστη, το κινητό ρολάρει, φυσάει και δε μασάει! Άλλωστε, πριν λίγα χρόνια τα κινητά που είχαμε έμεναν όπως τα έβγαζες απο το κουτί, χωρίς updates χωρίς τίποτα! Και το κρατούσες 4-5 χρονάκια και δε σε ένοιαζε.. Ελπίζω να βοήθησα.. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα είναι κρίμα να μην πάρει την 8.1 παρά τις δεσμεύσεις για τριετή υποστήριξη. Edited February 7, 2014 by stendor Αφαίρεση του off topic και μεταφορά σε άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Έχω παραγγείλει το 720 σε λευκό από το Public (189 ευρώ) και το περιμένω από μέρα σε μέρα, για να αντικαταστήσω το LG Optimus 7 που τα έχει παίξει μετά από πολλά χρόνια εντατικής χρήσης. Ξεκίνησα για το 520, είπα να δώσω κάτι παραπάνω για το 620 αλλά και τα δύο είχαν περιορισμούς (το ένα δεν είχε φλας στην κάμερα και το άλλο δεν είχε ραδιόφωνο...). Τελικά τερμάτισα με το 720 που έχει αρκετά μεγάλη οθόνη, καλύτερη κάμερα και ραδιόφωνο (μεταξύ άλλων), καθώς και πολύ καλή αυτονομία. Επίσης και από πλευράς ποιότητας είναι ένα βήμα πάνω από αυτά τα δύο. Στην τελική και η διαφορά στην τιμή ήταν πολύ μικρή σε σχέση με τα άλλα δύο για αυτά που προσφέρει. Ελπίζω να το έχω μέχρι το Σάββατο γιατί με τρώει το χέρι μου να το δοκιμάσω - στο μεταξύ έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αυτού του θέματος, καθώς και αρκετά reviews :) Edited February 7, 2014 by stendor Αφαίρεση του off topic και μετάφορά σε άλλο θέμα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τελικά μόλις σήμερα παρέλαβα το 720 σε λευκό (αν και θα προτιμούσα οποιοδήποτε άλλο χρώμα...). Οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, ειδικά σε σχέση με το LG E900 που αντικατέστησε: Μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη, ελαφρύ και γενικά φαίνεται πολύ στιβαρή κατασκευή. Το μόνο που έκανα με την μπαταρία που είχε από το κουτί ήταν να σετάρω το Microsoft account για να περάσουν οι επαφές μου. Το έχω ακόμη να φορτίζει και το απογευματάκι θα ξεκινήσω τις αναβαθμίσεις και την επανεγκατάσταση προγραμμάτων καθώς και την εγκατάσταση εφαρμογών που δεν ήταν συμβατές με τα WP7.8 και περίμενα να χρησιμοποιήσω. Για την μπαταρία (και τις φορτίσεις της) δεν διάβασα κάτι στο manual, αλλά φαντάζομαι ότι καλό είναι να το φορτίσω πλήρως τουλάχιστον τις 1-2 πρώτες φορές για να στρώσει η μπαταρία. Φίλος με Lumia 920 μου είπε ότι γενικά το φορτίζει όποτε να'ναι και δεν έχει δει να μειώνεται η αυτονομία. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Είχε η κοπέλα μου το 520 και της το έκλεψαν στο λεωφορείο. Τη Δευτέρα θα έχει το 720, δεν τη χάλασε :ρ Εγώ κάτοχος 920, αλλά το 7 μου αρέσει από καιρό πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Είχε η κοπέλα μου το 520 και της το έκλεψαν στο λεωφορείο. Τη Δευτέρα θα έχει το 720, δεν τη χάλασε :ρ Εγώ κάτοχος 920, αλλά το 7 μου αρέσει από καιρό πολύ Έχει και το 720 τα καλά του..Εγώ γι αυτό ξεκινησα, αλλά άργησε να βγει και ασυγκράτητος όπως ήμουν πήρα το 920!!:D Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχει και το 720 τα καλά του..Εγώ γι αυτό ξεκινησα, αλλά άργησε να βγει και ασυγκράτητος όπως ήμουν πήρα το 920!!:D Όταν αγόρασα το δικό μου 720 ήμουν με φίλο που έχει το 920 - τα βάλαμε δίπλα-δίπλα και είδαμε μερικά πράγματα: - Οι οθόνες σαν μέγεθος είναι σχεδόν ίδιες (4,3 vs 4,5 inch) και δεν είδαμε μεγάλες διαφορές στην ποιότητα της εικόνας (με μια σχετικά βιαστική ματιά) - Η ταχύτητα ήταν σχεδόν ίδια στο άνοιγμα εφαρμογών (το δικό μου είχε μόνο τις μαμίσιες) - Οι διαφορές ήταν στη φωτογραφική (προφανώς καλύτερο το 920), στην ύπαρξη πυξίδας (920) αλλά έχω την εντύπωση (από τα specs) ότι το 720 έχει καλύτερη αυτονομία (πράγμα που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα) Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 720 είναι εξαιρετικές, και νομίζω πως πέτυχα αυτά που ήθελα σε πολύ λογική τιμή - δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω Android στην ίδια τιμή με τέτοια ποιότητα: - Πολύ καλή οθόνη, με Gorilla glass (ποτέ δεν βάζω θήκη ή ζελατίνες στο κινητό, οπότε οποιαδήποτε προστασία από το εργοστάσιο είναι στα συν) - Ραδιόφωνο και φλας στη φωτογραφική (εκεί έχαναν πόντους τα 620 & 520 αντίστοιχα) - Πολύ καλή φωτογραφική (τουλάχιστον σε σχέση με την 5άρα του LG Optimus 7 που είχα) και πολλές ρυθμίσεις για τους "μερακλήδες" - Πολύ καλή αυτονομία: το φόρτισα Σάββατο μεσημέρι και με αρκετό παίδεμα/εγκατάσταση εφαρμογών/wifi κλπ. η μπαταρία είναι ακόμα στο 80% (το κλείνω πάντα τα βράδυα). - Συμπαγής κατασκευή και πολύ ελαφρύ - Οι εφαρμογές πάνε σφαίρα (σε σχέση πάντα με το LG Optimus 7) - έχω δει μεγάλη διαφορά σε Facebook, Foursquare κλπ. Το κινητό ήρθε με την αρχική ROM, οπότε περάσα διαδοχικά Amber & Black update, άλλαξα τα πληκτρολόγια (από UK English σε US English & Greek), αναβάθμισα όσες από τις μαμίσιες εφαρμογές κράτησα, πέρασα τις υπόλοιπες που ήθελα και πλέον είναι up to date. Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τα WP7.8 που είχα, υπάρχουν αρκετά περισσότερες εφαρμογές και είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Γεια σας, παιδιά. Ήρθε το 720 αλλά έχουμε ορισμένα θέματα με το πακέτο: από μέσα λείπει το σιδεράκι για τη sim, ενώ η ζελατίνα στην οποία ήταν το κινητό έχει ένα ελαφρύ ράγισμα. Η αγορά έγινε από κατάστημα στην Κρήτη (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα) και από το τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται θέμα ανοίγματος από αυτούς κι ότι το έστειλαν όπως το παρέλαβαν από την αντιπροσωπεία. Εδώ που τα λέμε, τι άλλο θα μπορούσαν να μου πουν; Υπάρχει όντως περίπτωση να έστειλαν ανοιγμένο τηλέφωνο (αυτό δεν φαίνεται να έχει κάτι εξωτερικά); Μπορώ να κάνω κάτι; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Γεια σας, παιδιά. Ήρθε το 720 αλλά έχουμε ορισμένα θέματα με το πακέτο: από μέσα λείπει το σιδεράκι για τη sim, ενώ η ζελατίνα στην οποία ήταν το κινητό έχει ένα ελαφρύ ράγισμα. Η αγορά έγινε από κατάστημα στην Κρήτη (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα) και από το τηλέφωνο με διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται θέμα ανοίγματος από αυτούς κι ότι το έστειλαν όπως το παρέλαβαν από την αντιπροσωπεία. Εδώ που τα λέμε, τι άλλο θα μπορούσαν να μου πουν; Υπάρχει όντως περίπτωση να έστειλαν ανοιγμένο τηλέφωνο (αυτό δεν φαίνεται να έχει κάτι εξωτερικά); Μπορώ να κάνω κάτι; Σας ευχαριστώ. Το άπιαστο κουτί έχει ένα μικρό αυτοκολητάκι στην άκρη που κρατάει τη συσκευασία κλειστή.Κολλάει αρκετά, όχι όμως τόσο που να σκίζει το χαρτί.. Δεν είναι βέβαια και τόσο δυνατό, επομένως θα μπορούσε να έχει ανοιχθεί και κολληθεί ξανά. Αυτό υπάρχει στο κουτί σου; Αν ναι, όταν το ξεκόλλησες ήταν σχετικά καλά κολλημένο; Επίσης δες ένα unboxing κατά προτίμηση ελληνικό, (που να γίνεται πρώτη φορά, δηλ. να μην το έχουν ανοίξει και το έβαλαν ξανα μεσα πρόχειρα για να γυρίσουν το βίντεο) και τσέκαρε αν η συσκευασία ήταν έτσι όταν την άνοιξες. Το σιδεράκι είναι ελαφρώς κολλημένο στη μαυρη "θήκη" του κουτιού , πάνω στην οποία καθεται το κινητό. Ίσως με αναταράξεις να φύγει απ τη θέση του, αλλά το θεωρώ λίγο απίθανο.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 3η φόρτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia925 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε φάση αναζήτησης κινητού για την.. μητέρα μου. Είμαι ανάμεσα στα Lumia 720 & 820, με καθαρή προτίμηση σε κατασκευή και εξωτερικά χαρακτηριστικά (εμφάνιση, μέγεθος, βάρος, κτλ) το 720. Όμως έχω μερικούς προβληματισμούς για τον αν η επιλογή του 720 με τα υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λογική. Αφενός η μικρότερη Ram είναι ένα αρνητικό, αλλά εκτιμώ πως για την χρήση που προορίζετε δεν θα είναι θέμα. Με προβληματίζει η οθόνη η οποία είναι LCD. Θα πείτε φθηνό κινητό παίρνεις τι περιμένεις; Ναι αλλά το 820 έχει την Amoled του. Και ένα από τα feature που θεωρώ πρακτικό είναι η glance screen. Έχετε χρησιμοποιήσει την glance screen στο 720; Αν ναι τι επίπτωση έχει στην μπαταρία; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Τελικά το κρατήσαμε το κινητό, εντάξει φαίνεται... Ήθελα να ρωτήσω: με το double tap στο 720 τι γίνεται; Το έχουμε ή περιμένουμε κάτι άλλο; edit: εμφανίστηκε, δεν ξέρω πότε έγινε η αναβάθμιση σε black. Edited February 23, 2014 by sbergman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Είμαι σε φάση αναζήτησης κινητού για την.. μητέρα μου. Είμαι ανάμεσα στα Lumia 720 & 820, με καθαρή προτίμηση σε κατασκευή και εξωτερικά χαρακτηριστικά (εμφάνιση, μέγεθος, βάρος, κτλ) το 720. Όμως έχω μερικούς προβληματισμούς για τον αν η επιλογή του 720 με τα υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λογική. Αφενός η μικρότερη Ram είναι ένα αρνητικό, αλλά εκτιμώ πως για την χρήση που προορίζετε δεν θα είναι θέμα. Με προβληματίζει η οθόνη η οποία είναι LCD. Θα πείτε φθηνό κινητό παίρνεις τι περιμένεις; Ναι αλλά το 820 έχει την Amoled του. Και ένα από τα feature που θεωρώ πρακτικό είναι η glance screen. Έχετε χρησιμοποιήσει την glance screen στο 720; Αν ναι τι επίπτωση έχει στην μπαταρία; ευχαριστώ! 1. Το 820 θα έχει θέματα με την μπαταρία του, σε σχέση με το 720, που πιστεύω θα την αφορά περισσότερο. 2. Η ραμ δεν είναι θέμα καθώς φαντάζομαι δε θα παίζει και το Fifa 2014 στο κινητό.. 3. Ποιος είπε ότι η Amoled είναι καλύτερη; Δεν λέω το αντίθετο, αλλά καθε μια έχει θετικά & αρνητικά. Εν συντομία, η LCD στα WP είναι πολύ καλύτερη και οικονομική. Το μόνο "αρνητικό" είναι ας πούμε στη Glance, αλλά και πάλι όταν η LCD δείχνει μαυρο τότε έχει μηδαμινή κατανάλωση. Το λένε αρκετά συγκριτικά. Μη ξεχνάς πως και το 920 έχει επίσης LCD.. Edited February 24, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εν συντομία, η LCD στα WP είναι πολύ καλύτερη και οικονομική... αλλά και πάλι όταν η LCD δείχνει μαυρο τότε έχει μηδαμινή κατανάλωση... ΝΟΤ !!! Αυτό που περιγράφεις είναι led... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αγορασμένο από wind unbranded 720 και δεν έχει πάρει ακόμα τη Black. Τι συμβαίνει; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ΝΟΤ !!! Αυτό που περιγράφεις είναι led... Όντως. Δεν ήθελα να το γράψω έτσι ακριβώς.. Γεγονώς είναι ότι οι LCD έχουν καλύτερη κατανάλωση όταν ειναι φωτισμένο το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης. Και αν σκεφτούμε ότι το local dimming είναι προς το παρόν αδύνατο να υπάρχει, mia lcd είναι λογικά καλύτερη επιλογή.. Όσο για τη glance, η επιλογή "γρήγορη ματιά" λύνει το όποιο θέμα Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό: δεν μπορεί να συνδεθεί σε δωμάτια που δημιουργεί, ούτε να αποδεχτεί πρόσκληση από άλλο windows phone. Γίνεται τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό: δεν μπορεί να συνδεθεί σε δωμάτια που δημιουργεί, ούτε να αποδεχτεί πρόσκληση από άλλο windows phone. Γίνεται τίποτα; Αν αντί να το γράψεις σε διάφορα θέματα συσκευών το γράψεις στο θέμα των WP παίζει να βρεις πιο γρήγορα λύση... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αν αντί να το γράψεις σε διάφορα θέματα συσκευών το γράψεις στο θέμα των WP παίζει να βρεις πιο γρήγορα λύση... ;) Απλώς αυξάνω τις πιθανότητες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Σκέφτομαι να πάρω το κινητό επειδή το lumia 925 έπαψε (μάλλον, αν γνωρίζει κανείς κάτι άλλο, ας μου το πει) να πουλιέται στα 250€. Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για την μπαταρία, ισχύουν; Επίσης, σε σχέση με το 925 είναι πολλά τα μειονεκτήματά του; Π.χ. είναι αργό στην περιήγηση, είτε του ίντερνετ είτε του μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts