alex_gate_7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καλησπέρα θα ήθελα μια βοηθεια αν γινεται. τελικά η συσκευή έχει notification led για χαμένες κλήσεις ,sms,χαμηλή μπαταρία και αν μπορώ να βάλω δικό μου mp3 σαν ηχο κλησης? και κάτι τελευτεο,τα 512 ram επαρκούν για facebook,viber και άλλες εφαρμογές (χωρις παιχνιδια) Notification Led δεν έχει (ακούγεται ότι μπορεί να το προσθέσει η Microsoft σε επόμενο update αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω) Δικό σου ήχο μπορείς να βάλεις όπου θες... Στον ήχο κλήσης σε ήχο ΣΜΣ αλλά και σε οποιαδήποτε εφαρμογή θες να έχει τον δικό της ήχο... Τα 512 ραμ είναι μια χαρά στα WP αρκεί να μην τρέχεις 5-6 εφαρμογές μαζί πχ... Και στα παιχνίδια θα είσαι μια χαρά εκτός από ελάχιστα που δεν υποστηρίζουν τα 512 RAM.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Notification Led δεν έχει (ακούγεται ότι μπορεί να το προσθέσει η Microsoft σε επόμενο update αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω) Δικό σου ήχο μπορείς να βάλεις όπου θες... Στον ήχο κλήσης σε ήχο ΣΜΣ αλλά και σε οποιαδήποτε εφαρμογή θες να έχει τον δικό της ήχο... Τα 512 ραμ είναι μια χαρά στα WP αρκεί να μην τρέχεις 5-6 εφαρμογές μαζί πχ... Και στα παιχνίδια θα είσαι μια χαρά εκτός από ελάχιστα που δεν υποστηρίζουν τα 512 RAM.... τη βλακεία είναι να μην έχει ένα φωτακι να ξέρεις αν σε πήρε κάποιος η σου ήρθε ένα sms. το ξαναπέρασα αυτό σε άλλο κινητό που δεν είχε notification led και ήταν βλακεία. απλά αν ξέρει κάποιος να μου διευκρίνιση κατι που είδα δεξιά στο λογότυπο της nokia δίπλα στο Α είδα κάτι να ανάβω σβήνει. ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Edited July 11, 2014 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 τη βλακεία είναι να μην έχει ένα φωτακι να ξέρεις αν σε πήρε κάποιος η σου ήρθε ένα sms. το ξαναπέρασα αυτό σε άλλο κινητό που δεν είχε notification led και ήταν βλακεία. απλά αν ξέρει κάποιος να μου διευκρίνιση κατι που είδα δεξιά στο λογότυπο της nokia δίπλα στο Α είδα κάτι να ανάβω σβήνει. ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Στο συγκεκριμέμνο κινητό δεν έχεις ούτε glance screen που στην ουσία αντικαθιστά την ευκολία του Notification LED. Κοίτα προς 620 μεριά. Αυτό που μπορείς να έχεις είναι ένεργοποιημένο το double tap στην οθόνη ωστε έυκολα να κοιτάς την ώρα και τις ειδοποιήσεις στη lock screen, χωρίς να πατάς το power button. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Στο συγκεκριμέμνο κινητό δεν έχεις ούτε glance screen που στην ουσία αντικαθιστά την ευκολία του Notification LED. Κοίτα προς 620 μεριά. Αυτό που μπορείς να έχεις είναι ένεργοποιημένο το double tap στην οθόνη ωστε έυκολα να κοιτάς την ώρα και τις ειδοποιήσεις στη lock screen, χωρίς να πατάς το power button. εχει τετοιο πραγμα το 520 μας?πως?που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ρυθμίσεις -> Αφή Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ρυθμίσεις -> Αφή και τοσο καιρο δεν το ξερα και πατουσα. το κουμπι!ρε τι εργαλειο εχω και δεν το ηξερα:lol:ευχαριστω συγαυρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Στο συγκεκριμέμνο κινητό δεν έχεις ούτε glance screen που στην ουσία αντικαθιστά την ευκολία του Notification LED. Κοίτα προς 620 μεριά. Αυτό που μπορείς να έχεις είναι ένεργοποιημένο το double tap στην οθόνη ωστε έυκολα να κοιτάς την ώρα και τις ειδοποιήσεις στη lock screen, χωρίς να πατάς το power button. έκοψα από το βίντεο για να δείτε τη ενοω. μέσα στο κόκκινο κύκλο που έκανα φαίνεται ξεκάθαρα ένα λεδάκη να αναβει. όπως φαίνεται και στο βίντεο ότι αναβο-σβήνει και σκέφτηκα ότι θα είναι notification led. Edited July 11, 2014 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μπορώ να επαναφέρω με κάποιο πρόγραμμα free φωτό και βίντεο από την sd του κινητού μου? Μάλλον τα διέγραψα κατά λάθος... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Το να έχουν γίνει backup σε κάνα OneDrive αποκλείεται; Αν βγάλεις την SD, ίσως σε PC να βρεις καμιά λύση για επαναφορά. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Μπορώ να επαναφέρω με κάποιο πρόγραμμα free φωτό και βίντεο από την sd του κινητού μου? Μάλλον τα διέγραψα κατά λάθος... :( Disk Doctors Photo Recovery επαναφέρη φωτο,βίντεο,τραγούδια,dok,pdf k.t.l.... Edited July 11, 2014 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 έκοψα από το βίντεο για να δείτε τη ενοω. μέσα στο κόκκινο κύκλο που έκανα φαίνεται ξεκάθαρα ένα λεδάκη να αναβει. όπως φαίνεται και στο βίντεο ότι αναβο-σβήνει και σκέφτηκα ότι θα είναι notification led. Αυτό υποθέτω είναι το proximity sensor, που σβήνει την οθόνη όταν έχεις το τηλ. στο αυτί κατά την κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αυτό υποθέτω είναι το proximity sensor, που σβήνει την οθόνη όταν έχεις το τηλ. στο αυτί κατά την κλήση δεν νομίζω. γιατί το proximity sensor είναι απλά ένας αισθητήρας. δεν ανάβει σαν led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 δεν νομίζω. γιατί το proximity sensor είναι απλά ένας αισθητήρας. δεν ανάβει σαν led. Αδερφέ δεν είναι led. Απλά αντανακλάει κάποιο φως και φαίνεται έτσι. Ο proximity είναι. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αδερφέ δεν είναι led. Απλά αντανακλάει κάποιο φως και φαίνεται έτσι. Ο proximity είναι. δεν ξέρω μπορεί να μη το βλέπω εγώ καλά, όμως άμα θα δεις το βίντεο εγώ λέω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι αναβοσβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά και εμενα έχει λεντάκι εκεί και ανάβει κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Μήπως είναι εκεί για να το βλέπεις σε περίπτωση που ξέχασες το τηλ ανοιχτό μετά από μια κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά και εμενα έχει λεντάκι εκεί και ανάβει κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Μήπως είναι εκεί για να το βλέπεις σε περίπτωση που ξέχασες το τηλ ανοιχτό μετά από μια κλήση; αν έχεις αναπάντητη η μήνυμα ανάβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Είναι αισθητήρας παιδιά !!! Αποτελείται απο IR led και έναν "δέκτη". Και είναι ο proxomity... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Είναι αισθητήρας παιδιά !!! Αποτελείται απο IR led και έναν "δέκτη". Και είναι ο proxomity... κρίμα γιατί από δευτέρα ήθελα να το παρω αλλά χωρίς notification led δεν μπορώ, με κουράζει πολύ να το τσεκαρω συνεχια. και λόγο περιορισμένο budget δεν μπορώ να πάω σε πιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 κρίμα γιατί από δευτέρα ήθελα να το παρω αλλά χωρίς notification led δεν μπορώ, με κουράζει πολύ να το τσεκαρω συνεχια. και λόγο περιορισμένο budget δεν μπορώ να πάω σε πιο ακριβό. έχει doubled tap για να τσεκάρεις , αν θες απο την αλλη οπωσδήποτε led τότε πας,σε αλλη συσκευή. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 το doubled tap έχει και κατανάλωση ενέργειας συμφέρει το κουμπί κλειδώματος μιας και εκεί μπορείς να βάλεις να σου εμφανίζωντε οι ειδοποιήσεις που θέλεις ρε παιδιά έλεος ποια με 100€ θέλουμε να φτιάχνει και ΚΑΦΕ σαν να παίρνουμε ντεσεβο και να έχουμε την απαίτηση να έχει τα χαρακτηριστικά φερράρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) το doubled tap έχει και κατανάλωση ενέργειας συμφέρει το κουμπί κλειδώματος μιας και εκεί μπορείς να βάλεις να σου εμφανίζωντε οι ειδοποιήσεις που θέλεις ρε παιδιά έλεος ποια με 100€ θέλουμε να φτιάχνει και ΚΑΦΕ σαν να παίρνουμε ντεσεβο και να έχουμε την απαίτηση να έχει τα χαρακτηριστικά φερράρι εδώ διαφωνώ λίγο. μη το βλέπουμε τώρα που έχει πάει 80 γιατί αρχικά είχε 200, και σαν όνομα (nokia) έπρεπε να προσέχει να έχει ένα led flash και ένα notification led που το κάνουν όλες η εταιρείες ποια με φτηνότερα μοντελα. άμα κοιτάς ένα κινητό με 70 ευρώ της vodafone λέω εγώ τώρα θα τα έχει όλα αυτά. για να μην μιλάω για τα κινέζικα που είναι πιο εξοπλισμένα από τα επώνυμα. Edited July 12, 2014 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkoutroulis96 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ NOKIA LUMIA 520 ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 12, 2014 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΑ NOKIA LUMIA 520 ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. τίποτα δεν είναι σίγουρο! όμως......ανοιξε το βρεγμένο και βάλτο σε ένα σακουλάκι με άσπρο ρύζι για μια μέρα (μήπως βράχηκε η οθόνη) και μετά δοκίμασε την αλλαγη. καλη τυχη!!!! Edited July 12, 2014 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_1973nos Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Βρέθηκε η λύση με το τρομερό card recovery... Ανεπιφύλακτα το συστήνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkoutroulis96 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΔΥΟ LUMIA 520 ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ??? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 14, 2014 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts