Giorgos_Z Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 χθες το βραδυ κανω ελενχο ενημερωσεων και μου εμφανησε διαθεσημη αναβαθμηση.δεν το περιμενα η denim να ειναι τοσο γρηγορα διαθεσημη στο 520. υποψην οτι η αναβαθμηση εχει αρκετα μεγαλο μεγεθος και πρεπει να εχεται στην εσωτερικη μνημη 700-800mb διαθεσημα. εκανε περιπου 1 ωρα να ολοκληρωθει η διαδικασια. μετα απο λιγο ψαξιμο να δω τι νεο απεκτησε το κινητο βρηκα γρηγοροτερη πλοηγηση στον internet explorer,ελαφρως ταχυτερα animation μεταβασης εφαρμογων,και φυσικα τους φακελους στην αρχικη οθονη που ειναι πολυ χρησιμοι. 2 μεγαλες αναβαθμισεις στους 8 μηνες που εχω το κινητο,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου.Ειδωμεν για τα windows 10!:cool: Αγορασμενο απο που φιλε το κινητο; Εμενα δεν εχει ερθει κατι, με επιδοτηση απο το Γερμανο το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Availability in Europe-Lumia Denim Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ant Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους . Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση του here maps , η εφαρμογή εξαφανίστηκε τελείως απ τη λίστα εφαρμογών και δεν τη βρίσκω πουθενά (ούτε στις εφαρμογές κατα τον έλεγχο αποθήκευσης ). Το παράξενο είναι οτι στο winphone store φαίνεται οτι η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου, αλλά δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα επανεγκατάστασης. Δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση μέσω λογαριασμού του winphone από το ιστορικό των εφαρμογών αλλά τίποτα. Τέλος δοκίμασα να ξανακάνω εγκατάσταση της εφαρμογής κατεβάζοντας την στη κάρτα sd (απ τον υπολογιστή) αλλά δε μου δίνει τη δυνατότητα , γιατί βλέπει οτι η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη. Παράθεση Nokia lumia 520-Huawei P9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δοκιμασε για αρχη ενα soft reset να δεις μηπως εχει φαει κανενα κολλημα Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_Z Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Εκλεισα το κινητο το απογευμα γιατι πηρα αλλο, και τωρα που το ανοιξα παλι μου βγαζει μια οθονη με φατσα θλιμμενη, δηλαδη ενα ":(" και κλεινει. Πρωτη φορα το κανει αυτο, δουλευε αψογα χωρις ουτε ενα κολλημα.. Update: Το εκανα επαναφορα με το Lumia Software Recovery Tool. Χιλια μπραβο γι αυτο το προγραμμα. Edited December 23, 2014 by Giorgos_Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ant Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δοκιμασε για αρχη ενα soft reset να δεις μηπως εχει φαει κανενα κολλημα Το soft reset ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα αλλά κανένα αποτέλεσμα... Παράθεση Nokia lumia 520-Huawei P9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) μου εβγαλε μια μεγαλη αναβαθμιση, ακομα περιμενω να δω ποια ειναι τελικα ηταν η Denim, cosmote 520 Edited December 23, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Κάνουμε χρήση της τροποποίησης μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο ποστ που έχουμε κάνει. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Καλησπέρα, χθες βράδυ έκανα update ένα Lumia 520 (στη Cyan) και έκτοτε η μπαταρία του φορτίζει σε 10' και αδειάζει σε μία ώρα! Τι μπορεί να φταίει? Edited January 17, 2015 by Zizu10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα, χθες βράδυ έκανα update ένα Lumia 520 (στη Denim νομίζω) και έκτοτε η μπαταρία του φορτίζει σε 10' και αδειάζει σε μία ώρα! Τι μπορεί να φταίει? Για αρχη καντου ενα soft reset....και μετα πες μας παλι αν εχεις το ιδιο προβλημα Soft reset: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5405304#post5405304 Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έκανα soft reset και έστρωσε :D Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Έχει πάρει κανείς μεγαλύτερη μπαταρία απο Ελλάδα; Ή την μανίσια πόσο την βρίσκουμε; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 να ρωτήσω κάτι...είχα (και έχω) ένα 520,χθες έπεσε στα χέρια μου ένα vodafone smart (android 4.4.2) ξέρει μήπως κάποιος αν και πως μπορώ να μεταφέρω τα sms από το ένα τηλέφωνο στο άλλο? στην εφαρμογή το είχα να παίρνει backup αλλά δεν νομίζω να εξυπηρετεί κάπου αυτό :confused: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Στο 520 δεν μπορω να συνδεθω με το pc/usb cable μεσω του ιντερνετ explorer απο XP για να αντιγραψω τις φωτογραφιες. Επισης μου βγαζει κατα καιρους προβλημα στη μνημη. Εν τελη με τον οδηγο σαρωτη και φωτογραφικης μηχανης των XP πηρα τις φωτογραφιες. Τωρα πως μπορω να αδειασω τη καρτα και να τη "φορμαρω" ωστε να μην εχει προβλημα? Η μή συνδεση του με τον υπολογιστη ειναι θεμα καρτας ή οχι? Διοτι στο 630 που εχω συνδεομαι γρηγορα και χωρις καποιο προβλημα Edited February 10, 2015 by corsakias5146 Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 μου εκανε αλλη μια αναβαθμιση πριν λιγο, κρατησε κανα 5 λεπτο. τι ηταν δεν προλαβα να δω Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μερικες φορες δεν σβηνει η οθονη αυτοματα και αν μεινει ετσι ολο το βραδυ, μου τρωει ολη τη μπαταρια. Ξερετε τι μπορει να φταιε? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα. Να τα περιμένουμε τα Windows 10 ή να αρχίσω να σκέφτομαι αγορά νέου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα, το 520 είναι πιθανό να πάρει Windows 10 αλλά σίγουρα θα έχει κουτσουρεμενα χαρακτηριστικά.... Θα σου πρότεινα να περιμένεις κάνα 2μηνο ακόμα που θα μάθουμε περισσότερα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μερικες φορες δεν σβηνει η οθονη αυτοματα και αν μεινει ετσι ολο το βραδυ, μου τρωει ολη τη μπαταρια. Ξερετε τι μπορει να φταιε? Μου το εχει κανει κ εμενα στο 820,2 φορες εδω κ εναμιση χρονο...με ενα soft reset εστρωσε αμεσως! Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μολις περασα με πλαγιο τροπο τα 10αρια...Οκ...ζοριζετε λιγακι αλλα ισως φταιει και ο πλαγιος τροπος... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μου το εχει κανει κ εμενα στο 820,2 φορες εδω κ εναμιση χρονο...με ενα soft reset εστρωσε αμεσως! Το εκανα, αλλα αμα ξαναγινει? επειδη συνηθως δεν το ξερω αν εχεινσβησει η οθονη αυτοματα, μιας καινειναι σε θηκη μεσα. στο 630 πχ, ππυ εχω δεν εχω δει κατι τετοιο. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Να σου πω την αληθεια κ εγω τυχαια το ειχα δει. Παντως αν ξαναγινει κ δεν το καταλαβεις,θα δεις σιγουρα battery drain οποτε να το εχεις στο μυαλο σου! Πολυ πιθανον ομως να μην ξαναγινει! Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Δεν ενεργοποιείται το bluetooth μου, ούτε ανάβει πάνω πάνω στην οθόνη το σηματάκι του bluetooth. Ή και να ενεργοποιηθεί δε συνδέεται με άλλες συσκευές. Ειδικά με το αυτοκίνητο που το χρειάζομαι, ενώ παλιά συνδεόταν. Νομίζω ότι προέκυψε από τότε που πέρασα τη lumia denim. Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Για να είναι ανιχνεύσιμο ή να αναγνωρίσει νέες συσκευές πρέπει να βρίσκεσαι στην οθόνη των ρυθμίσεων του Bluetooth... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Για να είναι ανιχνεύσιμο ή να αναγνωρίσει νέες συσκευές πρέπει να βρίσκεσαι στην οθόνη των ρυθμίσεων του Bluetooth... Ναι, το ξέρω αυτό. Αλλά ακόμα και έτσι, ενώ μου λέει ότι είναι ενεργό από εκεί, πάνω πάνω δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, και δεν ανιχνεύεται. Ακόμα και αν το βρει άλλη συσκευή, χάνεται αμέσως το σήμα και δε μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Δοκίμασε ένα soft reset και αν δεν διορθωθεί πήγαινε σε κάποιο Nokia Care :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts