Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χθες το βραδυ κανω ελενχο ενημερωσεων και μου εμφανησε διαθεσημη αναβαθμηση.δεν το περιμενα η denim να ειναι τοσο γρηγορα διαθεσημη στο 520.

υποψην οτι η αναβαθμηση εχει αρκετα μεγαλο μεγεθος και πρεπει να εχεται στην εσωτερικη μνημη 700-800mb διαθεσημα.

εκανε περιπου 1 ωρα να ολοκληρωθει η διαδικασια.

μετα απο λιγο ψαξιμο να δω τι νεο απεκτησε το κινητο βρηκα γρηγοροτερη πλοηγηση στον internet explorer,ελαφρως ταχυτερα animation μεταβασης εφαρμογων,και φυσικα τους φακελους στην αρχικη οθονη που ειναι πολυ χρησιμοι.

2 μεγαλες αναβαθμισεις στους 8 μηνες που εχω το κινητο,ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την επιλογη μου.Ειδωμεν για τα windows 10!:cool:

Αγορασμενο απο που φιλε το κινητο; Εμενα δεν εχει ερθει κατι, με επιδοτηση απο το Γερμανο το εχω.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους . Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά τη χθεσινή αναβάθμιση του here maps , η εφαρμογή εξαφανίστηκε τελείως απ τη λίστα εφαρμογών και δεν τη βρίσκω πουθενά (ούτε στις εφαρμογές κατα τον έλεγχο αποθήκευσης ). Το παράξενο είναι οτι στο winphone store φαίνεται οτι η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο μου, αλλά δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα επανεγκατάστασης. Δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση μέσω λογαριασμού του winphone από το ιστορικό των εφαρμογών αλλά τίποτα. Τέλος δοκίμασα να ξανακάνω εγκατάσταση της εφαρμογής κατεβάζοντας την στη κάρτα sd (απ τον υπολογιστή) αλλά δε μου δίνει τη δυνατότητα , γιατί βλέπει οτι η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη.
Nokia lumia 520-Huawei P9 lite

Δοκιμασε για αρχη ενα soft reset να δεις μηπως εχει φαει κανενα κολλημα

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Εκλεισα το κινητο το απογευμα γιατι πηρα αλλο, και τωρα που το ανοιξα παλι μου βγαζει μια οθονη με φατσα θλιμμενη, δηλαδη ενα ":(" και κλεινει. Πρωτη φορα το κανει αυτο, δουλευε αψογα χωρις ουτε ενα κολλημα..

Update: Το εκανα επαναφορα με το Lumia Software Recovery Tool. Χιλια μπραβο γι αυτο το προγραμμα.

Edited by Giorgos_Z

Δοκιμασε για αρχη ενα soft reset να δεις μηπως εχει φαει κανενα κολλημα

Το soft reset ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα αλλά κανένα αποτέλεσμα...

Nokia lumia 520-Huawei P9 lite

μου εβγαλε μια μεγαλη αναβαθμιση, ακομα περιμενω να δω ποια ειναι

τελικα ηταν η Denim, cosmote 520

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Κάνουμε χρήση της τροποποίησης μηνύματος όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο ποστ που έχουμε κάνει.
All it takes is a swipe...

• 4 weeks later...

Καλησπέρα, χθες βράδυ έκανα update ένα Lumia 520 (στη Cyan) και έκτοτε η μπαταρία του φορτίζει σε 10' και αδειάζει σε μία ώρα!

Τι μπορεί να φταίει?

Edited by Zizu10

Καλησπέρα, χθες βράδυ έκανα update ένα Lumia 520 (στη Denim νομίζω) και έκτοτε η μπαταρία του φορτίζει σε 10' και αδειάζει σε μία ώρα!

Τι μπορεί να φταίει?

Για αρχη καντου ενα soft reset....και μετα πες μας παλι αν εχεις το ιδιο προβλημα

Soft reset: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5405304#post5405304

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Έχει πάρει κανείς μεγαλύτερη μπαταρία απο Ελλάδα;

Ή την μανίσια πόσο την βρίσκουμε;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

να ρωτήσω κάτι...είχα (και έχω) ένα 520,χθες έπεσε στα χέρια μου ένα vodafone smart (android 4.4.2) ξέρει μήπως κάποιος αν και πως μπορώ να μεταφέρω τα sms από το ένα τηλέφωνο στο άλλο?

στην εφαρμογή το είχα να παίρνει backup αλλά δεν νομίζω να εξυπηρετεί κάπου αυτό :confused:

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• 3 weeks later...

Στο 520 δεν μπορω να συνδεθω με το pc/usb cable μεσω του ιντερνετ explorer απο XP για να αντιγραψω τις φωτογραφιες. Επισης μου βγαζει κατα καιρους προβλημα στη μνημη.

Εν τελη με τον οδηγο σαρωτη και φωτογραφικης μηχανης των XP πηρα τις φωτογραφιες.

Τωρα πως μπορω να αδειασω τη καρτα και να τη "φορμαρω" ωστε να μην εχει προβλημα? Η μή συνδεση του με τον υπολογιστη ειναι θεμα καρτας ή οχι? Διοτι στο 630 που εχω συνδεομαι γρηγορα και χωρις καποιο προβλημα

Edited by corsakias5146
θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

μου εκανε αλλη μια αναβαθμιση πριν λιγο, κρατησε κανα 5 λεπτο. τι ηταν δεν προλαβα να δω
All it takes is a swipe...

Μερικες φορες δεν σβηνει η οθονη αυτοματα και αν μεινει ετσι ολο το βραδυ, μου τρωει ολη τη μπαταρια. Ξερετε τι μπορει να φταιε?

Καλημέρα, το 520 είναι πιθανό να πάρει Windows 10 αλλά σίγουρα θα έχει κουτσουρεμενα χαρακτηριστικά....

Θα σου πρότεινα να περιμένεις κάνα 2μηνο ακόμα που θα μάθουμε περισσότερα :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μερικες φορες δεν σβηνει η οθονη αυτοματα και αν μεινει ετσι ολο το βραδυ, μου τρωει ολη τη μπαταρια. Ξερετε τι μπορει να φταιε?

Μου το εχει κανει κ εμενα στο 820,2 φορες εδω κ εναμιση χρονο...με ενα soft reset εστρωσε αμεσως!

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Μολις περασα με πλαγιο τροπο τα 10αρια...Οκ...ζοριζετε λιγακι αλλα ισως φταιει και ο πλαγιος τροπος...
KTLK

Μου το εχει κανει κ εμενα στο 820,2 φορες εδω κ εναμιση χρονο...με ενα soft reset εστρωσε αμεσως!

Το εκανα, αλλα αμα ξαναγινει? επειδη συνηθως δεν το ξερω αν εχεινσβησει η οθονη αυτοματα, μιας καινειναι σε θηκη μεσα. στο 630 πχ, ππυ εχω δεν εχω δει κατι τετοιο.

Να σου πω την αληθεια κ εγω τυχαια το ειχα δει. Παντως αν ξαναγινει κ δεν το καταλαβεις,θα δεις σιγουρα battery drain οποτε να το εχεις στο μυαλο σου! Πολυ πιθανον ομως να μην ξαναγινει!

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Δεν ενεργοποιείται το bluetooth μου, ούτε ανάβει πάνω πάνω στην οθόνη το σηματάκι του bluetooth. Ή και να ενεργοποιηθεί δε συνδέεται με άλλες συσκευές. Ειδικά με το αυτοκίνητο που το χρειάζομαι, ενώ παλιά συνδεόταν. Νομίζω ότι προέκυψε από τότε που πέρασα τη lumia denim. Καμία βοήθεια;

Για να είναι ανιχνεύσιμο ή να αναγνωρίσει νέες συσκευές πρέπει να βρίσκεσαι στην οθόνη των ρυθμίσεων του Bluetooth...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Για να είναι ανιχνεύσιμο ή να αναγνωρίσει νέες συσκευές πρέπει να βρίσκεσαι στην οθόνη των ρυθμίσεων του Bluetooth...

Ναι, το ξέρω αυτό. Αλλά ακόμα και έτσι, ενώ μου λέει ότι είναι ενεργό από εκεί, πάνω πάνω δεν εμφανίζεται το εικονίδιο, και δεν ανιχνεύεται. Ακόμα και αν το βρει άλλη συσκευή, χάνεται αμέσως το σήμα και δε μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί του.