tolisfar Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αν έχεις κάνει λήψη του χάρτη μην ανησυχείς... Ναι εκανα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ξεκινησε η Cyan για το 520... σου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση; Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια γεια σας.εχω ενα ιταλικης εισαγωγης και αντιμετωπιζω το εξης.ενω στις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι ενεργοποιημενα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω δεδομενων κινητου δικτυου.εμφανιζει το :δεν ειναι δυνατη η ευρεση διακομιστη.χρειαζονται ρυθμισεις;δεν θα επρεπε να τις λαμβανει αυτοματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδια γεια σας.εχω ενα ιταλικης εισαγωγης και αντιμετωπιζω το εξης.ενω στις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι ενεργοποιημενα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω δεδομενων κινητου δικτυου.εμφανιζει το :δεν ειναι δυνατη η ευρεση διακομιστη.χρειαζονται ρυθμισεις;δεν θα επρεπε να τις λαμβανει αυτοματα; Δες τη ρυθμιση APN με το παροχο σου και βαλτη με το χερι. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 κοίτα και την ώρα με την ημερομηνία αν είναι σωστές καλού κακού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ευχαρίστω παιδιά.κατι αλλο . έχετε παρατηρήσει υπερθέρμανση στο πάνω μέρος του κινητού ενώ φορτίζει και γίνεται χρήση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 ναι και λογικό είναι δεν είναι ανησυχητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει καπάκια;Θέλω να του βάλω ένα λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kesos1 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 πηρα ενα κιτρινο πολυ καλη ποιοτιτα και εφαρμογη με το λογοτυπο, δεν ξεχωριζει απο το γνησιο http://www.ebay.com/itm/161280406263?var=460317972814&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει καπάκια;Θέλω να του βάλω ένα λευκό. Από Media Markt είχα πάρει εγώ, γνήσιο 8€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolin Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Πριν 1 μήνα πήγα το κινητό μου (520) στο NOKIA CARE της περιοχής μου γιατί η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα... κρατούσε σχεδόν μια μέρα. Μετά από 2-3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως το έλεγξαν και το πρόβλημα είναι στην πλακέτα μπαταρίας (το τσέκαραν και με δική τους μπαταρία) οπότε θα πάει για επισκευή. Μετά από 20 και κάτι μέρες με κάλεσαν ξανά να παραλάβω το τηλέφωνο. Πήγα λοιπόν σήμερα να το πάρω και μου λένε πως έγινε μόνο η αναβάθμιση σε 8.1. και πως τελικά δεν έγινε κάποια επισκευή (δε χρειάζονταν επισκευή). Δηλαδή περίμενα σχεδόν ένα μήνα για να μου κάνουν αναβάθμιση!!! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για τα παράπονα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Πριν 1 μήνα πήγα το κινητό μου (520) στο NOKIA CARE της περιοχής μου γιατί η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα... κρατούσε σχεδόν μια μέρα. Μετά από 2-3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως το έλεγξαν και το πρόβλημα είναι στην πλακέτα μπαταρίας (το τσέκαραν και με δική τους μπαταρία) οπότε θα πάει για επισκευή. Μετά από 20 και κάτι μέρες με κάλεσαν ξανά να παραλάβω το τηλέφωνο. Πήγα λοιπόν σήμερα να το πάρω και μου λένε πως έγινε μόνο η αναβάθμιση σε 8.1. και πως τελικά δεν έγινε κάποια επισκευή (δε χρειάζονταν επισκευή). Δηλαδή περίμενα σχεδόν ένα μήνα για να μου κάνουν αναβάθμιση!!! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για τα παράπονα μου? καλησπερα παιδια στο τηλεφωνο γινεται να περασο ηχογραφημενο ηχο σαν ηχο κλησης η σαν μυνημα εαν θελετε μου απαντατε ευχαριστω Edited July 29, 2014 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 καλησπερα παιδια στο τηλεφωνο γινεται να περασο ηχογραφημενο ηχο σαν ηχο κλησης η σαν μυνημα εαν θελετε μου απαντατε ευχαριστω κατέβασε το ringtone maker επέλεξε το τραγούδι που θέλεις και θα το περάσει αυτόματα στην συσκευή από εκεί μετά πας να βάλεις τον ήχο που έφτιαξες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 κατέβασε το ringtone maker επέλεξε το τραγούδι που θέλεις και θα το περάσει αυτόματα στην συσκευή από εκεί μετά πας να βάλεις τον ήχο που έφτιαξες αυτο το γνωριζο εγω θελω να περασω δικες μου φρασις ας πουμε αγαπουλα η μωρο τηλεφωνο και να της περασο σαν μυνημα η σαν ηχο κλησης γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 αυτο το γνωριζο εγω θελω να περασω δικες μου φρασις ας πουμε αγαπουλα η μωρο τηλεφωνο και να της περασο σαν μυνημα η σαν ηχο κλησης γινεται κατέβασε Recorder Pro+ το αποθηκεύεις στο OneDrive σύνδεση το τηλ. με το PC και από εκεί μετά μεταφορά του ήχου στην μνήμη του τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 αυτο το γνωριζο εγω θελω να περασω δικες μου φρασις ας πουμε αγαπουλα η μωρο τηλεφωνο και να της περασο σαν μυνημα η σαν ηχο κλησης γινεται Αν δεν κάνω λάθος κατεβάζεις την εφαρμογή 'Windows Phone insider' της Microsoft, και σε κάποιο σημείο έχει δυνατότητα 'create your own'>'record ringtone' http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/insider/6c6091e6-0128-e011-854c-00237de2db9e Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 εγω με dev preview τιποτα ακομη!εχετε παρει αλλοι την επισημη αναβαθμιση σε 520?ησασταν σε 8 η σε 8.1 preview? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Σιγουρα εχουν σχεση τα 2 περιστατικα αλλα εχουν αλλαξει εντελως τα λογισμικα. Τι να κανουμε τα παντα γινονται σε αυτη τη ζωη. Παρεμπιπτοντως: το 6103 ηταν πολυ καλο για την εποχη του. Αν δεν κανουν αντικατασταση και της πουν να διαλεξει καποιο αλλο της ειπα να παρει το 630 αλλα φοβαται να ξαναπαει σε νοκια και σε wp Τελικα στη Νοκια της ειπαν οτι περασε καταλαθος την εφαρμογη Microsoft 1,2,3 demo retail (?) και οτι θα της το γυρισουν στο 8 και οτι αυριο που θα παρει επισημα την 8.1 θα την κανει κανονικα και θα ειναι απροβληματιστο. Αντε να δουμε. Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ για την βοηθεια Να ρωτησω και κατι αλλο; Εμεις που εχουμε την prev 4 dev και τωρα βγαινει επισημα η 8.1 θα κανουμε καμια ενημερωση και θα γινει καμια αλλαγη; Η μενει ως εχει; καλημερα παιδια αγορασα σημερα για την γυναικαμου απο το καταστημα kaizer το lumia 520 αλλα βλεπο οτι το τηλεφωνο ειναι της vodafone ιταλιας θα εχω καποιο προβλημα στης αναβαθμεισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 καλημερα παιδια αγορασα σημερα για την γυναικαμου απο το καταστημα kaizer το lumia 520 αλλα βλεπο οτι το τηλεφωνο ειναι της vodafone ιταλιας θα εχω καποιο προβλημα στης αναβαθμεισης? Όχι κανένα πρόβλημα! Όταν θα γίνονται διαθέσιμες από την Vodafone Ιταλίας θα μπορείς να κάνεις άμεσα τις αναβαθμίσεις! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 παιδια εχει κανεις δει στην οθονη του εναν κεραυνο και ενα γραναζι; δεν στρωνει και με αναβαθμιση αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 παιδια εχει κανεις δει στην οθονη του εναν κεραυνο και ενα γραναζι; δεν στρωνει και με αναβαθμιση αυτο; καλημερα παιδια στο προγραμα πλοηγησης nokia drive δεν μπορω να κανο ληψη φωνης στα ελληνικα την φωρτονη και μετα μου βγαζη προβλημα δοκιμαστε αργοτερα τι γινεται εχωμε φωνητικη στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 καλημερα παιδια στο προγραμα πλοηγησης nokia drive δεν μπορω να κανο ληψη φωνης στα ελληνικα την φωρτονη και μετα μου βγαζη προβλημα δοκιμαστε αργοτερα τι γινεται εχωμε φωνητικη στα ελληνικα Δοκιμασε να το σβησεις και μετά να το κάνεις reinstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δοκιμασε να το σβησεις και μετά να το κάνεις reinstall το εκανα παλι τα ιδια μου βγαζη η ληψη δεν ολοκληρωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 παιδια εχει κανεις δει στην οθονη του εναν κεραυνο και ενα γραναζι; δεν στρωνει και με αναβαθμιση αυτο; http://support.microsoft.com/kb/2749480 Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 http://support.microsoft.com/kb/2749480 παιδια εχω περαση της τηλεφωνικες επαφες με το χερι μια μια αλλα δεν μου εμφανιζη στης επαφες της φωτο καπια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts