Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια γεια σας.εχω ενα ιταλικης εισαγωγης και αντιμετωπιζω το εξης.ενω στις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι ενεργοποιημενα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω δεδομενων κινητου δικτυου.εμφανιζει το :δεν ειναι δυνατη η ευρεση διακομιστη.χρειαζονται ρυθμισεις;δεν θα επρεπε να τις λαμβανει αυτοματα;

Παιδια γεια σας.εχω ενα ιταλικης εισαγωγης και αντιμετωπιζω το εξης.ενω στις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι ενεργοποιημενα δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω δεδομενων κινητου δικτυου.εμφανιζει το :δεν ειναι δυνατη η ευρεση διακομιστη.χρειαζονται ρυθμισεις;δεν θα επρεπε να τις λαμβανει αυτοματα;

Δες τη ρυθμιση APN με το παροχο σου και βαλτη με το χερι.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ευχαρίστω παιδιά.κατι αλλο .

έχετε παρατηρήσει υπερθέρμανση στο πάνω μέρος του κινητού ενώ φορτίζει και γίνεται χρήση του;

πηρα ενα κιτρινο πολυ καλη ποιοτιτα και εφαρμογη με το λογοτυπο,

δεν ξεχωριζει απο το γνησιο

http://www.ebay.com/itm/161280406263?var=460317972814&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει καπάκια;Θέλω να του βάλω ένα λευκό.

Από Media Markt είχα πάρει εγώ, γνήσιο 8€

Παιδιά καλησπέρα. Πριν 1 μήνα πήγα το κινητό μου (520) στο NOKIA CARE της περιοχής μου γιατί η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα... κρατούσε σχεδόν μια μέρα. Μετά από 2-3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως το έλεγξαν και το πρόβλημα είναι στην πλακέτα μπαταρίας (το τσέκαραν και με δική τους μπαταρία) οπότε θα πάει για επισκευή. Μετά από 20 και κάτι μέρες με κάλεσαν ξανά να παραλάβω το τηλέφωνο. Πήγα λοιπόν σήμερα να το πάρω και μου λένε πως έγινε μόνο η αναβάθμιση σε 8.1. και πως τελικά δεν έγινε κάποια επισκευή (δε χρειάζονταν επισκευή). Δηλαδή περίμενα σχεδόν ένα μήνα για να μου κάνουν αναβάθμιση!!! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για τα παράπονα μου?

Παιδιά καλησπέρα. Πριν 1 μήνα πήγα το κινητό μου (520) στο NOKIA CARE της περιοχής μου γιατί η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα... κρατούσε σχεδόν μια μέρα. Μετά από 2-3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως το έλεγξαν και το πρόβλημα είναι στην πλακέτα μπαταρίας (το τσέκαραν και με δική τους μπαταρία) οπότε θα πάει για επισκευή. Μετά από 20 και κάτι μέρες με κάλεσαν ξανά να παραλάβω το τηλέφωνο. Πήγα λοιπόν σήμερα να το πάρω και μου λένε πως έγινε μόνο η αναβάθμιση σε 8.1. και πως τελικά δεν έγινε κάποια επισκευή (δε χρειάζονταν επισκευή). Δηλαδή περίμενα σχεδόν ένα μήνα για να μου κάνουν αναβάθμιση!!! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για τα παράπονα μου?

καλησπερα παιδια στο τηλεφωνο γινεται να περασο ηχογραφημενο ηχο σαν ηχο κλησης η σαν μυνημα εαν θελετε μου απαντατε ευχαριστω

Edited by moyro

καλησπερα παιδια στο τηλεφωνο γινεται να περασο ηχογραφημενο ηχο σαν ηχο κλησης η σαν μυνημα εαν θελετε μου απαντατε ευχαριστω

κατέβασε το ringtone maker

επέλεξε το τραγούδι που θέλεις και θα το περάσει αυτόματα στην συσκευή

από εκεί μετά πας να βάλεις τον ήχο που έφτιαξες

κατέβασε το ringtone maker

επέλεξε το τραγούδι που θέλεις και θα το περάσει αυτόματα στην συσκευή

από εκεί μετά πας να βάλεις τον ήχο που έφτιαξες

αυτο το γνωριζο εγω θελω να περασω δικες μου φρασις ας πουμε αγαπουλα η μωρο τηλεφωνο και να της περασο σαν μυνημα η σαν ηχο κλησης γινεται

αυτο το γνωριζο εγω θελω να περασω δικες μου φρασις ας πουμε αγαπουλα η μωρο τηλεφωνο και να της περασο σαν μυνημα η σαν ηχο κλησης γινεται

κατέβασε Recorder Pro+

το αποθηκεύεις στο OneDrive

σύνδεση το τηλ. με το PC και από εκεί μετά μεταφορά του ήχου στην μνήμη του τηλ.

Αν δεν κάνω λάθος κατεβάζεις την εφαρμογή 'Windows Phone insider' της Microsoft,

και σε κάποιο σημείο έχει δυνατότητα 'create your own'>'record ringtone'

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/insider/6c6091e6-0128-e011-854c-00237de2db9e

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

εγω με dev preview τιποτα ακομη!εχετε παρει αλλοι την επισημη αναβαθμιση σε 520?ησασταν σε 8 η σε 8.1 preview?

Σιγουρα εχουν σχεση τα 2 περιστατικα αλλα εχουν αλλαξει εντελως τα λογισμικα. Τι να κανουμε τα παντα γινονται σε αυτη τη ζωη.

Παρεμπιπτοντως: το 6103 ηταν πολυ καλο για την εποχη του. Αν δεν κανουν αντικατασταση και της πουν να διαλεξει καποιο αλλο της ειπα να παρει το 630 αλλα φοβαται να ξαναπαει σε νοκια και σε wp

Τελικα στη Νοκια της ειπαν οτι περασε καταλαθος την εφαρμογη Microsoft 1,2,3 demo retail (?) και οτι θα της το γυρισουν στο 8 και οτι αυριο που θα παρει επισημα την 8.1 θα την κανει κανονικα και θα ειναι απροβληματιστο. Αντε να δουμε. Ευχαριστω ολους σας παρα πολυ για την βοηθεια

Να ρωτησω και κατι αλλο; Εμεις που εχουμε την prev 4 dev και τωρα βγαινει επισημα η 8.1 θα κανουμε καμια ενημερωση και θα γινει καμια αλλαγη; Η μενει ως εχει;

καλημερα παιδια αγορασα σημερα για την γυναικαμου απο το καταστημα kaizer το lumia 520 αλλα βλεπο οτι το τηλεφωνο ειναι της vodafone ιταλιας θα εχω καποιο προβλημα στης αναβαθμεισης?

καλημερα παιδια αγορασα σημερα για την γυναικαμου απο το καταστημα kaizer το lumia 520 αλλα βλεπο οτι το τηλεφωνο ειναι της vodafone ιταλιας θα εχω καποιο προβλημα στης αναβαθμεισης?

Όχι κανένα πρόβλημα! Όταν θα γίνονται διαθέσιμες από την Vodafone Ιταλίας θα μπορείς να κάνεις άμεσα τις αναβαθμίσεις!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

παιδια εχει κανεις δει στην οθονη του εναν κεραυνο και ενα γραναζι; δεν στρωνει και με αναβαθμιση αυτο;

παιδια εχει κανεις δει στην οθονη του εναν κεραυνο και ενα γραναζι; δεν στρωνει και με αναβαθμιση αυτο;

καλημερα παιδια στο προγραμα πλοηγησης nokia drive δεν μπορω να κανο ληψη φωνης στα ελληνικα την φωρτονη και μετα μου βγαζη προβλημα δοκιμαστε αργοτερα τι γινεται εχωμε φωνητικη στα ελληνικα

καλημερα παιδια στο προγραμα πλοηγησης nokia drive δεν μπορω να κανο ληψη φωνης στα ελληνικα την φωρτονη και μετα μου βγαζη προβλημα δοκιμαστε αργοτερα τι γινεται εχωμε φωνητικη στα ελληνικα

Δοκιμασε να το σβησεις και μετά να το κάνεις reinstall

Δοκιμασε να το σβησεις και μετά να το κάνεις reinstall

το εκανα παλι τα ιδια μου βγαζη η ληψη δεν ολοκληρωθηκε

http://support.microsoft.com/kb/2749480

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

παιδια εχω περαση της τηλεφωνικες επαφες με το χερι μια μια αλλα δεν μου εμφανιζη στης επαφες της φωτο καπια βοηθεια?