Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 520

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια άλλη ερώτηση, έκανα update στις ρυθμίσεις του τηλ. και εκέι που λέει "ήχος" (ισοσταθμιστής και ενίχσυση) και όταν πατάω δεν βγάζει τίποτα τέτοιο σχετικό μόνο την "αναστροφή για σίγαση"

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ενημέρωση?

Η μπαταρία γενικά πόσο σας κρατάει??

Μια άλλη ερώτηση, έκανα update στις ρυθμίσεις του τηλ. και εκέι που λέει "ήχος" (ισοσταθμιστής και ενίχσυση) και όταν πατάω δεν βγάζει τίποτα τέτοιο σχετικό μόνο την "αναστροφή για σίγαση"

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ενημέρωση?

Η μπαταρία γενικά πόσο σας κρατάει??

άμα κάνεις swipe προς τα δεξιά δεν σου βγάζει τον ισοσταθμιστή ;

άμα κάνεις swipe προς τα δεξιά δεν σου βγάζει τον ισοσταθμιστή ;

Όχι δεν βγάζει τίποτα..

Το lumia 520 δεν υποστηριζει ισοσταθμιστη,απλα παιρνει την ενημερωση οπως ολα τα lumia. Οσον αφορα την μπαταρια εμενα μου κραταει σταθερα 2 μερες.

Απλώς σε ένα φίλο, που έχει το 525 το εμφανίζει κανονικά, είναι χαζομάρα να παίρνει την αναβάθμιση και να μην την εμφανίζει...

Φαντάζομαι η μπαταρία κρατάει 2 μέρες στο χαλαρό με εξοικονόμηση κτλ??

Εξοικονομηση οταν η σταθμη της μπαταριας ειναι χαμηλη. Και γενικα το σκαλιζω οσο να ναι, μπαινω ιντερνετ με 3g ανοιχτο συνεχεια,παιζω κανα asphalt, μνματα, κλησεις, facebook κλπ αρα δεν εχω παραπονο,μια χαρα κραταει.

Αν καποιος ξερει ας μου απαντησει παρακαλω, θελω να μπλοκαρω το imei ενος lumia 520 που εκλαπη, γινεται; Και αν ναι θα σταματησει να δουλευει με καθε παροχο (cosmote,wind,vodafone); Επισης τι χρειαζεται γι αυτην την διαδικασια; Δλδ αποδειξη αγορας και το κουτι που γραφει το imei πανω;

Αν καποιος ξερει ας μου απαντησει παρακαλω, θελω να μπλοκαρω το imei ενος lumia 520 που εκλαπη, γινεται; Και αν ναι θα σταματησει να δουλευει με καθε παροχο (cosmote,wind,vodafone); Επισης τι χρειαζεται γι αυτην την διαδικασια; Δλδ αποδειξη αγορας και το κουτι που γραφει το imei πανω;

Αυτό νομίζω θα ισχύσει μετά το τέλος Μαρτίου, αλλά πήγαινε στον πάροχό σου με την απόδειξη, κουτί κτλ, και αν θυμάμαι καλά είναι υποχρεωμένος ο πάροχός να ενημερώσει τους υπόλοιπους με τον νέο νόμο.

Στο multitasking πόσες εφαρμογές τρέχει? Έκατσα από περιέργεια σήμερα και διαπίστωσα ότι κρατάει μόνο 7.

Όταν ανοίξει η 8η κλείνει μια και παραμένει στις 7.

Όχι ότι έχει σημασία, απλώς από περιέργεια ρωτάω..

γεια σας και απο μενα.νεος στα windows phone πηρα το 520.και θελω να κανω τρια ερωτηματα τα οποια εψαξα και δεν βρηκα λυση στο ιντερνετ που με ενοχλουν.1).πως μπορω να βαλω οταν γραφω sms πληκτρολογιο 4x3 και οχι querty.2)δεν μπορω να βαλω ηχο mp3 που εχω για ηχο κλησης παρα μονο αυτα που εχει το τηλεφωνο.3) πως να απενεργοποιησω τη δονηση των κατω κουμπιων(βελακι και το σημα των windows).γενικα ευχαριστημενος και πιστευω οτι πληρωσα λιγοτερα απο οσα προσφερει,value for money και απο μενα.ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μου λυσει τις αποριες μου.

γεια σας και απο μενα.νεος στα windows phone πηρα το 520.και θελω να κανω τρια ερωτηματα τα οποια εψαξα και δεν βρηκα λυση στο ιντερνετ που με ενοχλουν.1).πως μπορω να βαλω οταν γραφω sms πληκτρολογιο 4x3 και οχι querty.2)δεν μπορω να βαλω ηχο mp3 που εχω για ηχο κλησης παρα μονο αυτα που εχει το τηλεφωνο.3) πως να απενεργοποιησω τη δονηση των κατω κουμπιων(βελακι και το σημα των windows).γενικα ευχαριστημενος και πιστευω οτι πληρωσα λιγοτερα απο οσα προσφερει,value for money και απο μενα.ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μου λυσει τις αποριες μου.

1) δεν έχουν τα wp8 τ9 πληκτρολόγιο (μπορείς να βάλεις μέσω κάποιας εφαρμογής όμως φαντάζομαι αλλά δεν θα το πρότεινα)

2) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ringtone maker της Nokia http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/ringtone-maker/5a99cbd9-e82a-4892-8264-17a64f9142e5 ή να βάλεις δικό σου mp3 μέσω του windows phone desktop sync http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop

3)μπορείς να απενεργοποιήσεις την δόνηση από τις ρυθμίσεις--> αφή δεδομένου ότι έχεις το τελευταίο update Lumia black και έχεις ενημερώσει την εφαρμογή συστήματος "αφή"

Καλησπερα παιδια,μερικες ερωτησης,υπαρχεις περιπτωση να παρει καποια opera ?υπαρχει καποια ρυθμισει στον ie για να μην διχνει εικονες;το NFC απο που ανοιγει;και τι ακριβως κανει; υπαρχνουν καποιες εφαρμογες που θα μου κανουν την ζωη ποιο ευκολη;ευχαριστω παιδια :)

Γεια χαρα σε όλους.

Επειδή η τιμή της συσκευής είναι πλέον κάτω απο τα 100 ευρώ και αναγνωρίζω ότι για όσα προσφέρει σε συνδυασμό με την ποιότητά της είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά θα ήθελα μερικές απόψεις για τα εξής θέματα:

1) Έχω παρατηρήσει ότι η επιφάνεια της πίσω όψης του μαύρου είναι από ελαστικό ματ υλικό. Ποια εκτιμάτε ότι είναι η αντοχή του υλικού αυτού σε φθορές σε σχέση με τα γυαλιστερα πλαστικά καπάκια άλλων συσκευών? Άραγε η επιφάνεια του λευκού είναι πιο γυαλιστερή ή έτσι μου φαίνεται?

2) Υπάρχει περίπτωση τα windows 8 να αναγνωρίσουν αρχείο pim των windows 6.5 ή πρέπει υποχρεωτικά ο συγχρονισμός επαφών-ημερολογίου-εργασιών να γίνει με online εφαρμογή (πχ hotmail)? Μήπως έστω υπάρχει η δυνατότητα ή εργαλείο για τοπικό import αρχείων τύπου *.ics ή *.csv για την ενημέρωση των σχετικών εφαρμογών επαφών-ημερολογίου-εργασιών?

3) Είναι επιβεβαιωμένο ότι αρχεία *.doc και *.xls πρέπει να είναι τοποθετημένα μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου για να μπορούν να αναγνωστούν?

4) Διατίθεται κάποιος εύχρηστος file manager με δυνατότητα πρόσβασης τόσο στη μνήμνη του τηλεφώνου, όσο και στην sdcard?

5) Το λειτουργικό περιλαμβάνει by default τους χάρτες της Ελλάδος ή απαιτείται αναζήτησή τους από τον ιστότοπο της Nokia? Υπάρχει πλέον η δυνατότητα προσθήκης χαρτών άλλων κρατών χωρίς χρέωση ή είναι χρεώσιμη υπηρεσία?

6) Μπορεί να γίνει videoconference μέσω Skype με τη χρήση της οπίσθιας κάμερας (μιας και δεν υπάρχει μπροστινή) όσο άβολο κι αν ακούγεται αυτό?

7) Υπάρχει μήπως δυνατότητα επιλογής live wallpapers?

Επίσης να θέσω κάποια ερωτήματα σχετικά με τη συνδεσιμότητα της συσκευής με άλλα λειτουργικά και αν τυχόν κανείς τα έχει αντιμετωπίσει.

1) Συνδέεται και αναγνωρίζεται άραγε η συσκευή με τη χρήση θύρας usb από λειτουργικό ubuntu 12.04 και ανώτερο είτε ως usb συσκευή είτε κυρίως ως συσκευή δικτύου ώστε να επιτρέπει τη σύνδεση του υπολογιστή που φέρει το συγκεκριμένο λειτουργικό με το internet? Υπάρχει στα windows 8 η δυνατότητα κοινής χρήσης δικτύου internet παρόμοια μ'αυτή των windows 6.5?

2) Συνδέεται άραγε η συσκευή μέσω bluetooth tethering με συσκευή ipad?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by ilias63

δεν ειμαι ειδικος αλλα θα κανω μια προσπαθεια να απαντησω

Γεια χαρα σε όλους.

1) Έχω παρατηρήσει ότι η επιφάνεια της πίσω όψης του μαύρου είναι από ελαστικό ματ υλικό. Ποια εκτιμάτε ότι είναι η αντοχή του υλικού αυτού σε φθορές σε σχέση με τα γυαλιστερα πλαστικά καπάκια άλλων συσκευών? Άραγε η επιφάνεια του λευκού είναι πιο γυαλιστερή ή έτσι μου φαίνεται?

το υλικο δεν ειναι ελαστικο . ειναι ματ και αποτι οτι εχω δει μιας και εχω το ιδιο ειναι αρκετα ανθεκτικο

2) Υπάρχει περίπτωση τα windows 8 να αναγνωρίσουν αρχείο pim των windows 6.5 ή πρέπει υποχρεωτικά ο συγχρονισμός επαφών-ημερολογίου-εργασιών να γίνει με online εφαρμογή (πχ hotmail)? Μήπως έστω υπάρχει η δυνατότητα ή εργαλείο για τοπικό import αρχείων τύπου *.ics ή *.csv για την ενημέρωση των σχετικών εφαρμογών επαφών-ημερολογίου-εργασιών?

νομιζω γινεται ονλαιν μονο. Βεβαια αν ειχες νοκια πριν μπορει να γινει (εγω το κανα μονο για επαφες για λλα δεν ξερω) και μεσω μιας εφαρμογης που εχει το τηλεφωνο

3) Είναι επιβεβαιωμένο ότι αρχεία *.doc και *.xls πρέπει να είναι τοποθετημένα μόνο στην μνήμη του τηλεφώνου για να μπορούν να αναγνωστούν?

η στο skydrive

4) Διατίθεται κάποιος εύχρηστος file manager με δυνατότητα πρόσβασης τόσο στη μνήμνη του τηλεφώνου, όσο και στην sdcard?

οχι και μαλλον δεν προκειται να βγει κατι στο μελλον λογω microsoft που δεν δινει κωδικα για αναπτυξη εφαρμογων τετοιων

5) Το λειτουργικό περιλαμβάνει by default τους χάρτες της Ελλάδος ή απαιτείται αναζήτησή τους από τον ιστότοπο της Nokia? Υπάρχει πλέον η δυνατότητα προσθήκης χαρτών άλλων κρατών χωρίς χρέωση ή είναι χρεώσιμη υπηρεσία?

νομιζω εχει καποιους βασικους αλλα η εγκατασταση τους ειναι δωρεαν πολυ ευκολη και γρηγορη μεσα απο το τηλεφωνο με επιλογες για οσους θες εγω εχω 3

6) Μπορεί να γίνει videoconference μέσω Skype με τη χρήση της οπίσθιας κάμερας (μιας και δεν υπάρχει μπροστινή) όσο άβολο κι αν ακούγεται αυτό?

ναι το ε χω δοκιμασει προσφατα και μαλιστα ειναι απροσμενα βολικο

7) Υπάρχει μήπως δυνατότητα επιλογής live wallpapers?

αξαρταται τι εννοεις ακριβως .δεν εχει wallpapers εχει πλακιδια οπως τα windows 8 .Αν εννοεις αυτο ναι και μαλιστα ειναι πολυ βολικα και ομορφα καποια

Επίσης να θέσω κάποια ερωτήματα σχετικά με τη συνδεσιμότητα της συσκευής με άλλα λειτουργικά και αν τυχόν κανείς τα έχει αντιμετωπίσει.

1) Συνδέεται και αναγνωρίζεται άραγε η συσκευή με τη χρήση θύρας usb από λειτουργικό ubuntu 12.04 και ανώτερο είτε ως usb συσκευή είτε κυρίως ως συσκευή δικτύου ώστε να επιτρέπει τη σύνδεση του υπολογιστή που φέρει το συγκεκριμένο λειτουργικό με το internet? Υπάρχει στα windows 8 η δυνατότητα κοινής χρήσης δικτύου internet παρόμοια μ'αυτή των windows 6.5?

Οχι .. σαν χρηστης και γω kubuntu εχω θεμα με αυτο.. υπαρχουν καποια workarounds στο θεμα αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.. αν βγαλεις θα το εκτιμουσα και γω να μαθω...

Δεν ειχα win 6.5 οποτε δεν ξερω τι εννοεις

2) Συνδέεται άραγε η συσκευή μέσω bluetooth tethering με συσκευή ipad?

επισης δεν γνωριζω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

κένταυρε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου στα ερωτήματα που έθεσα.

Η έλλειψη file manager με προβληματίζει γιατί θέλω εποπτεία της συσκευής.

Edited by ilias63

άμα το συνδέσεις στον υπολογιστή βλέπεις κανονικά τα αρχεία και τους φακέλους

άμα το συνδέσεις στον υπολογιστή βλέπεις κανονικά τα αρχεία και τους φακέλους

Προφανώς αν τρέχει κάποιος windows. Αν τρέχει όμως άλλο λειτουργικό?

Και για mac υπάρχει πρόγραμμα...

Ναι ιςως κάπου το διάβασα αυτό.

Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με τις διανομες Linux.

Edited by ilias63

Pocket File Manager.

Απλά καταπληκτικός, αλλά επί πληρωμή.

θελω να κανω ακομα μια ερωτηση για κατι το οποιο δεν μπορω να βρω πως γινεται.υπαρχει καποια εφαρμογη η καποιος τροπος να κλεινουν τα tiles η η εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουνται για να εξοικονομειται ενεργεια?

θελω να κανω ακομα μια ερωτηση για κατι το οποιο δεν μπορω να βρω πως γινεται.υπαρχει καποια εφαρμογη η καποιος τροπος να κλεινουν τα tiles η η εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουνται για να εξοικονομειται ενεργεια?

μπορείς να κλείσεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο από τις ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->εργασίες στο παρασκήνιο