Jump to content

Ποιο κινητό σας κρατήσατε για περισσότερο διάστημα;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα ΝΟΚΙΑ 8310 για κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο.... Ακόμα υπάρχει κ δουλεύει (όταν το είχα δοκιμάσει ήταν power!)..

exei i mana mou ena 3310 6 xronwn!!!kai douleuei kanonikota akoma!!!nomizw prepei na to balei i nokia sto mouseio tis...:lol:

nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black

• Απαντήσεις 319
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

exei i mana mou ena 3310 6 xronwn!!!kai douleuei kanonikota akoma!!!nomizw prepei na to balei i nokia sto mouseio tis...:lol:

Πωπω..... Όντως....... Κάτι τέτοιες συσκευές είναι για μουσείο!! Τις βλέπεις και λες: Μα δουλεύει ακόμα??? Είναι δυνατόν?!?!

Πλάκα - πλάκα αυτές οι μουσειακές άντεχαν πολύ περισσότερο!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

ena nokia 8110 black pou exo apo to 1997 re paidia akoma leitourgei kai den to exei akoumpisei allo xeri.den ksero alla nomizo oti alla tosa xronia akoma tha leitourgei

Sony Ericsson W800... Tο είχα για 1 χρόνο και 2 μήνες και έχω μετανιώσει που το άλλαξα :(
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

νοκια 8210 2,5 χρονια διστυχως μετα το εχασα και αλλαξα 6 συσκευες σε 5 χρονια :(

Sony Ericsson T610 για 19 μήνες. Το άλλαξα λόγω επιδότησης και πήρα για κακλη μου τύχη το V800.
[sIGPIC][/sIGPIC]

SE T610 εδω και 4 χρονια. Το εχω για το δευτερο αριθμο και ακομα παιζει ρολοι. Ατρωτο κινητο. Πραγματικα ατρωτο. Το ειχα στην κωλοτσεπη μαζι με κερματα και ημουν πανω σε σκαλα. Σε καποια φαση πεφτω και λεω παει πιτα το κινητο και το μονο ποθ επαθε ηταν να αποτυπωθει ενας δακτυλιος στο σχημα του κερματος πανω στο καλυμα της μπαταρια. Εοισης εχει δεχτει νερο κρασι χτυπηματα (και ηθελημενα...) αλλα δεν μασαει. Τωρα εχω ενα Μ600 για κυρια συσκευη εδω και 10 μηνες περιπου (πολυ καλο κινητο).

pantos paidia opos eipe kai o filos pio pano to 6110 o xamaileon htan apo tis koryfes olon ton thlefonon...akoma blepo atoma pou to exoun se leitourgeia kai einai opos otan protokykloforise.

To SIEMENS CXV65 απλά κορυφαίο μου έχει κρατήσει 3,5 χρόνια και τώρα είναι σε πλήρη λειτουργεία καθώς το έχω δώσει(πρωσορινά εννοείται)σε ένα φίλο μου μέχρι να αγοράσει ένα τηλ της προκοπής.Το βλέπω να κρατάει πάνω από 5 χρόνια.Χρήση τίποτα το σπουδαίο έχει πέσει σε κουβά με νερό(απ'το πλυντήριο)από το 3ο όροφο πολυκατοικίας από 2όροφο κρεβάτι έχει πατηθεί με σιδερένιες ποδοσφαιρικές τάπες(καταλάθος έγινε:()........τίποτα το σπουδαίο δηλαδή:O
Hip Hop.

• 2 weeks later...

καλησπερα μηπωσ γνωριζεισ πωσ θα εξαφανισω το εξης μηνυμα Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση: C:\WINDOWS\system32\gzmrotate.dll

Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα.

. εμφανιζεται μολισ ανοιγουν τα windows .

ευχαριστω

• 3 weeks later...
Motorola V3 μαύρο, 2 χρόνια και ένα μήνα and counting...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

To SIEMENS CXV65 απλά κορυφαίο μου έχει κρατήσει 3,5 χρόνια και τώρα είναι σε πλήρη λειτουργεία καθώς το έχω δώσει(πρωσορινά εννοείται)σε ένα φίλο μου μέχρι να αγοράσει ένα τηλ της προκοπής.Το βλέπω να κρατάει πάνω από 5 χρόνια.Χρήση τίποτα το σπουδαίο έχει πέσει σε κουβά με νερό(απ'το πλυντήριο)από το 3ο όροφο πολυκατοικίας από 2όροφο κρεβάτι έχει πατηθεί με σιδερένιες ποδοσφαιρικές τάπες(καταλάθος έγινε:()........τίποτα το σπουδαίο δηλαδή:O

Πάει το τηλ το είχα δώσει για λίγο καιρό σε μια φίλη μου και χτες μου είπε πως της το έκλεψαν μέσα στο λεωφορίο και δε πήρε χαμπάρι:cry::cry::cry::(

Hip Hop.

εμενα περισσοτερο μου κρατησε το νοκια 3650 ειναι στα 4 χρονια τωρα με απειρη χρηση... εχω λιωσει 2 πληκρτολογια....και 2 μπαταριες :lol:

εχει πεσει απο σκαλες πολυκατικιας απο τραπεζια κλπ....

η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται αυτην την στιγμη ενα φορματ για να στρωσει χαρακτηρα

k700 για 1 χρονο και μετα χαλασε μαντεψτε τι δεν θα το βρειτε......

ναι!!!!!!!! το joystick ;)

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

sharp gx25..2,5 χρονια και το εχω ακομη!Κανενα απολυτως προβλημα

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Motorola V3 μαύρο, 2 χρόνια και ένα μήνα and counting...

Φυσικά το V3 είναι σε καθημερινή χρήση, γιατί υπάρχουν και λειτουργούν ακόμη και τα Ericsson T39m (6 χρόνια) και T28s, το οποίο λειτουργεί άψογα ακόμα, μετά από περισσότερα από 8 χρόνια...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind