automan Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ένα ΝΟΚΙΑ 8310 για κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο.... Ακόμα υπάρχει κ δουλεύει (όταν το είχα δοκιμάσει ήταν power!).. exei i mana mou ena 3310 6 xronwn!!!kai douleuei kanonikota akoma!!!nomizw prepei na to balei i nokia sto mouseio tis...:lol: Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 3210 πολλά χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 N80,ενα χρονο και συνεχιζει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 exei i mana mou ena 3310 6 xronwn!!!kai douleuei kanonikota akoma!!!nomizw prepei na to balei i nokia sto mouseio tis...:lol: Πωπω..... Όντως....... Κάτι τέτοιες συσκευές είναι για μουσείο!! Τις βλέπεις και λες: Μα δουλεύει ακόμα??? Είναι δυνατόν?!?! Πλάκα - πλάκα αυτές οι μουσειακές άντεχαν πολύ περισσότερο! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 ena nokia 8110 black pou exo apo to 1997 re paidia akoma leitourgei kai den to exei akoumpisei allo xeri.den ksero alla nomizo oti alla tosa xronia akoma tha leitourgei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Sony Ericsson W800... Tο είχα για 1 χρόνο και 2 μήνες και έχω μετανιώσει που το άλλαξα :( Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 νοκια 8210 2,5 χρονια διστυχως μετα το εχασα και αλλαξα 6 συσκευες σε 5 χρονια :( Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benhour Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 gx30!!!απο οταν πρωτοβγηκε μεχρι πριν μισο μηνα!κοντας 3,8 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Sony Ericsson T610 για 19 μήνες. Το άλλαξα λόγω επιδότησης και πήρα για κακλη μου τύχη το V800. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 SE T610 εδω και 4 χρονια. Το εχω για το δευτερο αριθμο και ακομα παιζει ρολοι. Ατρωτο κινητο. Πραγματικα ατρωτο. Το ειχα στην κωλοτσεπη μαζι με κερματα και ημουν πανω σε σκαλα. Σε καποια φαση πεφτω και λεω παει πιτα το κινητο και το μονο ποθ επαθε ηταν να αποτυπωθει ενας δακτυλιος στο σχημα του κερματος πανω στο καλυμα της μπαταρια. Εοισης εχει δεχτει νερο κρασι χτυπηματα (και ηθελημενα...) αλλα δεν μασαει. Τωρα εχω ενα Μ600 για κυρια συσκευη εδω και 10 μηνες περιπου (πολυ καλο κινητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 pantos paidia opos eipe kai o filos pio pano to 6110 o xamaileon htan apo tis koryfes olon ton thlefonon...akoma blepo atoma pou to exoun se leitourgeia kai einai opos otan protokykloforise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 To SIEMENS CXV65 απλά κορυφαίο μου έχει κρατήσει 3,5 χρόνια και τώρα είναι σε πλήρη λειτουργεία καθώς το έχω δώσει(πρωσορινά εννοείται)σε ένα φίλο μου μέχρι να αγοράσει ένα τηλ της προκοπής.Το βλέπω να κρατάει πάνω από 5 χρόνια.Χρήση τίποτα το σπουδαίο έχει πέσει σε κουβά με νερό(απ'το πλυντήριο)από το 3ο όροφο πολυκατοικίας από 2όροφο κρεβάτι έχει πατηθεί με σιδερένιες ποδοσφαιρικές τάπες(καταλάθος έγινε:()........τίποτα το σπουδαίο δηλαδή:O Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi_3978 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 καλησπερα μηπωσ γνωριζεισ πωσ θα εξαφανισω το εξης μηνυμα Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση: C:\WINDOWS\system32\gzmrotate.dll Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα. . εμφανιζεται μολισ ανοιγουν τα windows . ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 t610 4 xronia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ν6510 4 χρόνια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Το νοκια 8910ι,ακομα κραταει!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Motorola V3 μαύρο, 2 χρόνια και ένα μήνα and counting... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 To SIEMENS CXV65 απλά κορυφαίο μου έχει κρατήσει 3,5 χρόνια και τώρα είναι σε πλήρη λειτουργεία καθώς το έχω δώσει(πρωσορινά εννοείται)σε ένα φίλο μου μέχρι να αγοράσει ένα τηλ της προκοπής.Το βλέπω να κρατάει πάνω από 5 χρόνια.Χρήση τίποτα το σπουδαίο έχει πέσει σε κουβά με νερό(απ'το πλυντήριο)από το 3ο όροφο πολυκατοικίας από 2όροφο κρεβάτι έχει πατηθεί με σιδερένιες ποδοσφαιρικές τάπες(καταλάθος έγινε:()........τίποτα το σπουδαίο δηλαδή:O Πάει το τηλ το είχα δώσει για λίγο καιρό σε μια φίλη μου και χτες μου είπε πως της το έκλεψαν μέσα στο λεωφορίο και δε πήρε χαμπάρι:cry::cry::cry::( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 εμενα περισσοτερο μου κρατησε το νοκια 3650 ειναι στα 4 χρονια τωρα με απειρη χρηση... εχω λιωσει 2 πληκρτολογια....και 2 μπαταριες :lol: εχει πεσει απο σκαλες πολυκατικιας απο τραπεζια κλπ.... η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται αυτην την στιγμη ενα φορματ για να στρωσει χαρακτηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 εγω το Κ750i το ειχα σχεδον 2 χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 k700 για 1 χρονο και μετα χαλασε μαντεψτε τι δεν θα το βρειτε...... ναι!!!!!!!! το joystick ;) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 ΝΟΚΙΑ 8810 για 2,5 χρόνια . Απίστευτα όμορφο και κομψό , δουλεύει ακόμα μια χαρά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 sharp gx25..2,5 χρονια και το εχω ακομη!Κανενα απολυτως προβλημα Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximusv Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 To Sony Ericsson F500i. To exw konta sta 3 xronia kai sunexizw na to exw. Doulevei sxetika kala. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Motorola V3 μαύρο, 2 χρόνια και ένα μήνα and counting... Φυσικά το V3 είναι σε καθημερινή χρήση, γιατί υπάρχουν και λειτουργούν ακόμη και τα Ericsson T39m (6 χρόνια) και T28s, το οποίο λειτουργεί άψογα ακόμα, μετά από περισσότερα από 8 χρόνια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts