mitsos Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Kατά πάσα πιθανότητα θα είναι νοκια. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι είναι ότι θα είναι smartphone :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 endexetai na einai motorola san to A1000 px! De tha me xalage katholou,ekrtos k an bgalei kati polu kalo h SE se 3g me anoixto logismiko!Eidomen! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 den eimai sigouros oute gia pio montelo oute gia pote alla tha einai sigoura nokia. exw faei kolima me ta nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 90% Siemens S65 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 95% sonyEricsson K700i Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Egw panta ma panta Sony Ericsson,kai UIQ! :) Einai vasilissa ths kinhths thlephonias pws na to kanoume...! :) SE for ever! :D Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Ως αμετανοτητα κολλημένος με τα Ericsson παλιότερα και τα SE τώρα, το επόμενο κινητό θα είναι και παλι SE...ελπίζω καποιο P9** Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 molis agorasa prin 2 bdomades to s700i. den ksero an 8a bgi kati to sinarpastiko pali apo tin SE alla rpos ta eki badizo pali potes pali nokia bliaxxxx Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 t610 exw twra meta apo kana 7amino skeftomai gia 3g mallon samsung i se Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Το επόμενό μου κινητό θα είναι Samsung, και πιο συγκεκριμένα το D500e, αν αληθεύουν όσα λέγονται για τις ξεκλείδωτες υπέρυθρες και το BT. Αλλιώς, κατά πάσα πιθανότητα κάποιο Siemens πάλι, ή θα δοκιμάσω την τύχη μου με την SE. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Nokia Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εγω θα προτιμησω NOKIA ή SE γιατι συνηθως βγαζουν τα πιο πληρη μοντελα. Βεβαια, αν βγει κατι καλο απο αλλες εταιρειες, θα το εξετασω χωρις προκαταληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 To NOKIA 6630 tha einai to epomeno kinito mou.Apo tin proti stigmi pou to eida to eroteutika...Htan to proto montelo NOKIA pou mou arese eksoterika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Motorola A1000 χαλαρά. Ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή και για αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Mάλλον το επόμενο μοντέλο μου θα είναι κατασκευή της HTC, και συγκεκριμένα το Qtek S100... :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Alcatel S853 γι'αυτό που δείχνει αρκετά μας τα πρηξαν οι μεγαλο εταιρείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Δε ξερω, θα δουμε... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Πολυ πιθανο να ειναι motorola η lg, και αυτο γιατι απο Σεπτεμβρη κατα πασα πιθανοτητα θα περασω στην "3" και εχει κατι μαματες προσφορες ειδικα για lg. Αλλα σαν κυριο κινητο, οταν αλλαξω το ΕΤΕΝ μου, θα ηθελα πολυ να παρω το Ρ50 της benq-siemens....(μονο ppc παντως) ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 μαλλον απο qtek και συγκεκριμενα S100 ή 8080. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 To επομενο μου κινητο,θα ειναι -κατα πασα πιθανοτητα- το se k750i! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetest_girl Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 εγω επιμενω στα νοκια... Παράθεση :* If God Is A Dj...Life Is A Dancefloor :music: :music: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 SE θα είναι το επόμενο μου κινητό και μάλλον το k750i. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Η SE το Κ750i ή Nokia το 6230i :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Νοκια, και συγκεκριμένα το Ν70(εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts