skoj Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 4s με 5. Φώτο τώρα. Στις βραδυνές είναι σούπερ. Όλα αυτόματα. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δεν έχω καμια διάθεση να ξεκινήσω πάλι ένα vs...απλος χρηστης είμαι που απο iPhone 4 πήγα σε ΝΟΚΙΑ 920 και απο την τριτη είμαι κάτοχος του s4... Με ενοχλούν ορισμένα θέματα στο samsung : lag , η ποιότητα της οθόνης στον ήλιο , η μπαταρία (ούτε 24 ώρες με τα περισσότερα features κλειστά) και η θερμότητα που αναπτύσσει... Στο ΟΝΕ , αυτά τα προβλήματα υπάρχουν;;;; Διαβάζω μονο θετικά σχόλια αλλα κανένα αρνητικό και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη..(μήπως δώσω το s4 εγκαίρως και πάω προς ΟΝΕ) Thanks και ελπίζω να μην πυροδοτήσω ένα vs Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Είχα όλα τα Samsung και το ότι δεν έχω πάρει ακόμα το s4 κάτι λέει. Οθόνη στον ήλιο μια χαρά lag μηδέν θερμοκρασία οk και μπαταρία η καλύτερη που είχα σε Android μέχρι τώρα (εκτός note 2) http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πολύ χαίρομαι με όλα τα θετικά σχόλια που ακούω από τους χρήστες... Ειδικότερα το να πουλήσει ο Βαγγέλης το Note και να κρατήσει το One, αυτό και αν είναι τρανή απόδειξη για την αξία του κινητού... :) ΑΑΑ ρε HTC βγάλε μας κάτι στις 5.5" να μας τρελάνεις... Και θα σου πω εγώ αν ξαναπάρω Samsung... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Είχα όλα τα Samsung και το ότι δεν έχω πάρει ακόμα το s4 κάτι λέει. Οθόνη στον ήλιο μια χαρά lag μηδέν θερμοκρασία οk και μπαταρία η καλύτερη που είχα σε Android μέχρι τώρα (εκτός note 2) Μια από τα ίδια κι εγώ.. Όσες φορές και να είδα το S4 απλά κάθε φορά μου έκανε και μικρότερη εντύπωση. Σε αντίθεση το One μου αρέσει κάθε φορά περισσότερο και μέλη που έχουν και τα 2 και μιλάμε καθημερινά μόνο καλά έχουν να μου πουν. Μοναδική εξαίρεση η κάμερα φυσικά (είπαμε στα μακρινά πλάνα κτλ) αλλά και γι αυτό ίσως δούμε ένα σημαντικό update. Περιμένω κι εγώ να το πάρω κάποια στιγμή σύντομα αφού τακτοποιήσω κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες, τυχεροί όσοι το έχετε :p Παιδιά, έχει κάνει κάποιος τολμηρός root? Kollatos??!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδιά χαίρομαι που ακούω θετικά σχόλια... Δεν την έχω δοκιμάσει την συσκευή και έχω μια απορία οι περισσότεροι λέτε ότι βγάζει φοβερές βραδυνές φώτο εμένα αυτό δεν με καλύπτει θέλω και την μέρα να βγάζω καλές φώτο μακρινές, κοντινές και τα λοιπά... Αν την πάρω την συσκευή θα απογοητευτώ σε αυτόν τον τομέα; nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δεν έχω καμια διάθεση να ξεκινήσω πάλι ένα vs...απλος χρηστης είμαι που απο iPhone 4 πήγα σε ΝΟΚΙΑ 920 και απο την τριτη είμαι κάτοχος του s4... Με ενοχλούν ορισμένα θέματα στο samsung : lag , η ποιότητα της οθόνης στον ήλιο , η μπαταρία (ούτε 24 ώρες με τα περισσότερα features κλειστά) και η θερμότητα που αναπτύσσει... Στο ΟΝΕ , αυτά τα προβλήματα υπάρχουν;;;; Διαβάζω μονο θετικά σχόλια αλλα κανένα αρνητικό και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη..(μήπως δώσω το s4 εγκαίρως και πάω προς ΟΝΕ) Thanks και ελπίζω να μην πυροδοτήσω ένα vs Θεωρώ ότι αυτή η συσκευή έχει μόνο ένα μειον : την κάμερα σε πλάνα ημερήσια. Οπουδήποτε αλλού το τηλέφωνο σκοτώνει. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδιά χαίρομαι που ακούω θετικά σχόλια... Δεν την έχω δοκιμάσει την συσκευή και έχω μια απορία οι περισσότεροι λέτε ότι βγάζει φοβερές βραδυνές φώτο εμένα αυτό δεν με καλύπτει θέλω και την μέρα να βγάζω καλές φώτο μακρινές, κοντινές και τα λοιπά... Αν την πάρω την συσκευή θα απογοητευτώ σε αυτόν τον τομέα; Ειπαμε, έχει μικρό αισθητήρα οπότε αν βγάλεις ένα "μακρινό" πλάνο και μετά αρχίσεις να κάνεις zoom ή zoom & crop θα δεις κόκκο οπότε δεν θα σε ικανοποιήσει. Τώρα, αν απλά θες να βγάλεις φωτογραφίες να μοιραστείς στα social media μια χαρά είσαι ;) Επίσης να πω ότι και μακρινά πλάνα να βγάλει κάποιος στην οθόνη της συσκευής φαίνονται εντυπωσιακά, σε υπολογιστή με μεγάλη οθόνη βλέπεις τα ψεγάδια.. Μιλάμε για φωτογραφική κινητού με αισθητήρα 4mp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δεν είναι τόσο κακή. Μην ακούς. Για την δουλειά που την έχουμε κάνει και παραπάνω. Trust me. Και θα το ξαναπώ. 4 megapixel είναι αρκετά. Δεν τυπωνουμε Α3. Για χρήση ίντερνετ το θέλουμε και αν τυπώσουμε καμία θα είναι το κλασικό μέγεθος 10x15 cm που και δύο μεγαπιξελ αισθητήρα να είχε θα έφταναν. Με τα 4 τυπώνεις Α4 χαλαρά. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Θεωρώ ότι αυτή η συσκευή έχει μόνο ένα μειον : την κάμερα σε πλάνα ημερήσια. Οπουδήποτε αλλού το τηλέφωνο σκοτώνει. Με σκοτώνεις εσύ τωρα...βλέπω να την κάνω την αλλαγή. .... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Οι φωτογραφίες που τραβάει είναι γενικά αρκετά καλές ειδικά βράδυ & macro βγάζει παρα πολύ καλές φώτο, αν έχεις και το sharpeness στο -1 είναι ακόμα καλύτερες. Γενικά δεν θα δυσαρεστησουν κανέναν το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό για κινητό, υπάρχουν και περιπτώσεις που σε εκπλήση ευχάριστα (δείτε στο xda έχει κάποιοες πάρα πολύ καλές φώτο). Για μένα η συσκευή είναι το top android κινητό αυτή τη στιγμή απο όλες τις απόψεις. Edited May 3, 2013 by jtheogr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Παιδια, ειναι απλα τα πραγματα. Ενα και μοναδικο μειον εχει αυτο το κινητο: Οι φωτογραφιες ημερας και δη με θεμα scenery. Μακρινα τοπια δηλαδη. Σε κοντινες/macro/βραδυνες ειναι πολυ καλη. Κατα συνεπεια υπαρχει δυνατοτητα για βελτιωση εκει και σε μικρα επιπεδα zoom θα ειναι ικανοποιητικη. Κατα τα αλλα απλα η καλυτερη εμπειρια android σημερα. Μηδενικο lag, ο,τι κι αν προσπαθησεις να κανεις με το κινητο (μου κανει εντυπωση, καθως θα περιμενα οτι λογω μεγαλης αυξησης της αναλυσης θα ειχαμε ζορισμα στη gpu και μικρολαγκακια οπως αυτα που βλεπουμε απο ολα τα καλα ανδροειδη), απλετη ram, κανενα redraw, εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευςη, εξισου κορυφαια ηχεια... Το ιδιο ισχυει και για ακουστικο/μικροφωνο της συσκευης (δεν εχω ακουσει καλυτερο ηχο απο ακουστικο HTC συσκευης- κατα τη διαρκεια συνομιλιας- ever), ενω η οθονη ειναι απλα μαγεια. Κι επειδη το hardware εχει ξεφυγει για τα καλα απο τον ανταγωνισμο (iphone κλπ), καθισταται η καλυτερη εμπειρια γενικα σε κινητο τηλεφωνο. Χωρις ιχνος υπερβολης. Σημερα. Αυριο θα ειναι κατι αλλο... ΥΓ Για να μη δημιουργησουμε και λαθος εντυπωσεις, η αυτονομια του ειναι καλη, αλλα φυσικα οχι εξωπραγματικη. Δηλαδη, ειναι στα ιδια επιπεδα με το S4 (και κατα περιπτωσεις - οπως πχ σε αναμονη καλυτερη), αλλα τα επιπεδα του note 2 δεν τα πιανει (ενα 25% μικροτερη στην πραξη). Ειναι μεγαλη υποθεση, ομως, που για πρωτη φορα σε κινητο - ναυαρχιδα η HTC προσεξε πολυ και αυτο το κομματι... Edited May 3, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδια, ειναι απλα τα πραγματα. Ενα και μοναδικο μειον εχει αυτο το κινητο: Οι φωτογραφιες ημερας και δη με θεμα scenery. Μακρινα τοπια δηλαδη. Σε κοντινες/macro/βραδυνες ειναι πολυ καλη. Κατα συνεπεια υπαρχει δυνατοτητα για βελτιωση εκει και σε μικρα επιπεδα zoom θα ειναι ικανοποιητικη. Κατα τα αλλα απλα η καλυτερη εμπειρια android σημερα. Μηδενικο lag, ο,τι κι αν προσπαθησεις να κανεις με το κινητο (μου κανει εντυπωση, καθως θα περιμενα οτι λογω μεγαλης αυξησης της αναλυσης θα ειχαμε ζορισμα στη gpu και μικρολαγκακια οπως αυτα που βλεπουμε απο ολα τα καλα ανδροειδη), απλετη ram, κανενα redraw, εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευςη, εξισου κορυφαια ηχεια... Το ιδιο ισχυει και για ακουστικο/μικροφωνο της συσκευης (δεν εχω ακουσει καλυτερο ηχο απο ακουστικο HTC συσκευης- κατα τη διαρκεια συνομιλιας- ever), ενω η οθονη ειναι απλα μαγεια. Κι επειδη το hardware εχει ξεφυγει για τα καλα απο τον ανταγωνισμο (iphone κλπ), καθισταται η καλυτερη εμπειρια γενικα σε κινητο τηλεφωνο. Χωρις ιχνος υπερβολης. Σημερα. Αυριο θα ειναι κατι αλλο... ΥΓ Για να μη δημιουργησουμε και λαθος εντυπωσεις, η αυτονομια του ειναι καλη, αλλα φυσικα οχι εξωπραγματικη. Δηλαδη, ειναι στα ιδια επιπεδα με το S4 (και κατα περιπτωσεις - οπως πχ σε αναμονη καλυτερη), αλλα τα επιπεδα του note 2 δεν τα πιανει (ενα 25% μικροτερη στην πραξη). Ειναι μεγαλη υποθεση, ομως, που για πρωτη φορα σε κινητο - ναυαρχιδα η HTC προσεξε πολυ και αυτο το κομματι... Το συγκεκριμένο κινητό έχει 2 μειονεκτήματα. Την κάμερα και τη διανομή. Είμαστε με τα λεφτά στο χέρι και δεν μπορούμε να το πάρουμε... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το συγκεκριμένο κινητό έχει 2 μειονεκτήματα. Την κάμερα και τη διανομή. Είμαστε με τα λεφτά στο χέρι και δεν μπορούμε να το πάρουμε... Σωστο κι αυτο. Αν και εδω δεν ειναι θεμα logistics, αλλα καθαρα θεμα προβληματος παραγωγης. Κι η αγωνια της HTC ειναι τεραστια, για αυτο και βλεπουμε να κανει shipments ανα εβδομαδα ελαχιστα κομματια, χωρις να περιμενει να εχει ετοιμο ενα μεγαλο batch (που ομως ενδεχεται να απαιτουσε μεγαλο χρονικο διαστημα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Καλημερα απο τη Μενδενιτσα και χρονια πολλα σε ολους.Τελευταια ειχα την εμπειρια του onex+ μετα απο πολυ καιρο χωρις htc (απο desire hd) και προερχομενος κυριως απο samsung κινητα και λατρης του note2 ως προς την υλοποιηση out of the box(αυτο πιστευω οτι ειναι το πιο σημαντικο για ενα μεσο χρηστη.Βγαζω το κινητο και δουλευει απροβληματιστα).Αυτη τη στιγμη δουλευω παραλληλα το one με το s4 (με το τελευταιο γαλλικο firmware,το οποιο βελτιωσε την out of the box laggy συμπεριφορα του ΑΛΛΑ ακομα εχει τα σπασιματα του.Φαινεται χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια οτι η sammy πρεπει να δωσει και αλλο update) και μπορω να πω με βεβαιοτητα για τους αναποφασιστους με δυνατοτητα ενος κινητου, οτι το one υπερεχει.Επισης το sense 5 (ειχα δουλεψει και το 4.5,το οποιο δεν μου εκανε φοβερη εντυπωση) ειναι πραγματικη απολαυση.Το σημαντικο ειναι οτι out of the box το one δουλευει απροβληματιστα. Edited May 4, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Παιδια, ειναι απλα τα πραγματα. Ενα και μοναδικο μειον εχει αυτο το κινητο: Οι φωτογραφιες ημερας και δη με θεμα scenery. Μακρινα τοπια δηλαδη. Σε κοντινες/macro/βραδυνες ειναι πολυ καλη. Κατα συνεπεια υπαρχει δυνατοτητα για βελτιωση εκει και σε μικρα επιπεδα zoom θα ειναι ικανοποιητικη. Κατα τα αλλα απλα η καλυτερη εμπειρια android σημερα. Μηδενικο lag, ο,τι κι αν προσπαθησεις να κανεις με το κινητο (μου κανει εντυπωση, καθως θα περιμενα οτι λογω μεγαλης αυξησης της αναλυσης θα ειχαμε ζορισμα στη gpu και μικρολαγκακια οπως αυτα που βλεπουμε απο ολα τα καλα ανδροειδη), απλετη ram, κανενα redraw, εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευςη, εξισου κορυφαια ηχεια... Το ιδιο ισχυει και για ακουστικο/μικροφωνο της συσκευης (δεν εχω ακουσει καλυτερο ηχο απο ακουστικο HTC συσκευης- κατα τη διαρκεια συνομιλιας- ever), ενω η οθονη ειναι απλα μαγεια. Κι επειδη το hardware εχει ξεφυγει για τα καλα απο τον ανταγωνισμο (iphone κλπ), καθισταται η καλυτερη εμπειρια γενικα σε κινητο τηλεφωνο. Χωρις ιχνος υπερβολης. Σημερα. Αυριο θα ειναι κατι αλλο... ΥΓ Για να μη δημιουργησουμε και λαθος εντυπωσεις, η αυτονομια του ειναι καλη, αλλα φυσικα οχι εξωπραγματικη. Δηλαδη, ειναι στα ιδια επιπεδα με το S4 (και κατα περιπτωσεις - οπως πχ σε αναμονη καλυτερη), αλλα τα επιπεδα του note 2 δεν τα πιανει (ενα 25% μικροτερη στην πραξη). Ειναι μεγαλη υποθεση, ομως, που για πρωτη φορα σε κινητο - ναυαρχιδα η HTC προσεξε πολυ και αυτο το κομματι... Για να ειμαστε και ακριβοδικαιοι να τονισουμε οτι το One εχει 2300mah μπαταρια, το S4 2600mah και το Νοτε 2 3100mah, αυτο δειχνει οτι η HTC εχει κανει παρα πολυ καλη δουλεια στο λογισμικο, sense κτλπ χωρις bugs, memory leaks etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα!. Το εχω εδω και δυο ημερες οπως σας το ειχα πει. Το τηλ. ειναι ενα θαυμα! Οτι καλυτερο ειχα ποτε σε κινητο! Σε ασημι ειναι τελειο! Θα παρω και το μαυρο και ακομα ενα ασημι..δεν σας λεω ψεματα! Το λατρευω το κινητο αυτο! Και οπως σας ειχα πει ερχομαι απο Xperia Z. Εδω και δυο ημερες δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου....εικονα και ηχος ειναι σε αλλο κοσμο! Ποιοτητα....αριστο! Δεν το πιστευω το τηλ. ειναι τοσο καλο! Τουλαχιστον για μενα! Για να φανταστειτε σημερα του εδωσα ενα μεγαλο φιλι! Πειτε μου ειμαι τρελος...αλλα δεν με ενφιαφερει! Το εχω αγαπησει τρελα! Χρονια πολλα σε ολους! Γιαννης απο Ροδο! :) Edited May 4, 2013 by gianntsllos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Gianntsllos είσαι τρελός. Τελος! :p Πολύ καλά σχόλια απίστευτο όλους και χαίρομαι ιδιαίτερα. Είχα iphone και κατά τη μετάβαση άκουσα πολλά πικρόχολα σχόλια για την ποιότητα των Android συσκευών. Πλέον έχουν τρομερό ανταγωνιστή που τίποτε περνάει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Αντε να το δούμε και εμείς από κοντά. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ευχαριστω φιλε μου! Εγω παντος σας ειπα την γνωμη μου απο το βαθος της καρδιας μου! Εβαλα και δυο φωτογραφιες στο προηγουμενο ποστ μου. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Υπάρχει καθόλου ενημέρωση για το πότε θα εμφανιστεί στους ελληνικούς παρόχους να εκμεταλλευτούμε καμία επιδότηση?? s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ευχαριστω φιλε μου! Εγω παντος σας ειπα την γνωμη μου απο το βαθος της καρδιας μου! Εβαλα και δυο φωτογραφιες στο προηγουμενο ποστ μου. :) Απίστευτο με την θηκη. Το κόκκινο το κάνει και φαίνεται ακόμη πιο κουκλί. Φτου φτου σκόρδα Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianntsllos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Απίστευτο με την θηκη. Το κόκκινο το κάνει και φαίνεται ακόμη πιο κουκλί. Φτου φτου σκόρδα Ναι....η θηκη ειναι πολυ ωραια! Μου αρεσει που μπορεις να βαλεις το τηλ. σαν σταντ.....για ταινιες και μουσικη ειναι τελεια η θηκη....εχεις δικιο....φαινετα πιο κουκλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ναι....η θηκη ειναι πολυ ωραια! Μου αρεσει που μπορεις να βαλεις το τηλ. σαν σταντ.....για ταινιες και μουσικη ειναι τελεια η θηκη....εχεις δικιο....φαινετα πιο κουκλι! Η θηκη ειναι ωραια αλλα να γραφουμε και τις λεπτομερειες για τους επιδοξους αγοραστες. Στη συγκεκριμενη, λοιπον, τα clips στις 4 γωνιες ειναι για κλαματα. Απλα "ακουμπανε" τη συσκευη και καθε αλλο παρα την κρατανε στερεα στη θεση της. Η θηκη τζογαρει ανετα στις 2 απο τις 4 γωνιες. Φυσικα δεν επροκειτο για κατασκευαστικο λαθος, καθως δοκιμασα κι αλλη στο μαγαζι, οποτε... Κατα τα αλλα ποιοτικη, αλλα τα αξεσουαρ της HTC αν και στην προκειμενη ειναι ωραια σχεδιαστικα, δεν εχουν σχεδιαστει με ορθη συναρμογη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα!. Το εχω εδω και δυο ημερες οπως σας το ειχα πει. Το τηλ. ειναι ενα θαυμα! Οτι καλυτερο ειχα ποτε σε κινητο! Σε ασημι ειναι τελειο! Θα παρω και το μαυρο και ακομα ενα ασημι..δεν σας λεω ψεματα! Το λατρευω το κινητο αυτο! Και οπως σας ειχα πει ερχομαι απο Xperia Z. Εδω και δυο ημερες δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου....εικονα και ηχος ειναι σε αλλο κοσμο! Ποιοτητα....αριστο! Δεν το πιστευω το τηλ. ειναι τοσο καλο! Τουλαχιστον για μενα! Για να φανταστειτε σημερα του εδωσα ενα μεγαλο φιλι! Πειτε μου ειμαι τρελος...αλλα δεν με ενφιαφερει! Το εχω αγαπησει τρελα! Χρονια πολλα σε ολους! Γιαννης απο Ροδο! :) Η HTC δε τσιγκουνεύτηκε πουθενά. Αγόρασε ότι καλύτερο υπάρχει τα σχεδίασε και έβγαλε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα από ότι διαβάζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα!. Το εχω εδω και δυο ημερες οπως σας το ειχα πει. Το τηλ. ειναι ενα θαυμα! Οτι καλυτερο ειχα ποτε σε κινητο! Σε ασημι ειναι τελειο! Θα παρω και το μαυρο και ακομα ενα ασημι..δεν σας λεω ψεματα! Το λατρευω το κινητο αυτο! Και οπως σας ειχα πει ερχομαι απο Xperia Z. Εδω και δυο ημερες δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου....εικονα και ηχος ειναι σε αλλο κοσμο! Ποιοτητα....αριστο! Δεν το πιστευω το τηλ. ειναι τοσο καλο! Τουλαχιστον για μενα! Για να φανταστειτε σημερα του εδωσα ενα μεγαλο φιλι! Πειτε μου ειμαι τρελος...αλλα δεν με ενφιαφερει! Το εχω αγαπησει τρελα! Χρονια πολλα σε ολους! Γιαννης απο Ροδο! :) Φίλε καλορίζικο και "καλόλιωτο", ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ αλλά κάνεις κι εμάς που το περιμένουμε τοσο καιρό από τους @@ρες του γνωστού site, να τρελαινόμαστε ακόμη περισσότερο με τη καθυστέρηση!!! Καλή Ανάσταση!!! πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts