Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη μου συγχύζεσαι :lol:

Δεν ακούει βρε Αλεξ με τιποτα η htc .Στου κουφου τη πορτα.4.7 inches τηλεφωνο ειναι όχι 3 inches (εκει το on off ισως να μην ειχε θεμα)

Εσύ είσαι και 1.95 βρε Αργύρη.. Άλλοι μπορεί να έχουν θέμα, προσωπικά το τελευταίο που με απασχολεί είναι η θέση του on/off :D

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εσύ είσαι και 1.95 βρε Αργύρη.. Άλλοι μπορεί να έχουν θέμα, προσωπικά το τελευταίο που με απασχολεί είναι η θέση του on/off :D

Πραγματικά και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω ότι το power button είναι στο πάνω μέρος και δεν βολεύει στο άνοιξε κλεισε το κινητό, και είναι αυτός βασικός λόγος να μην πάρει κάποιος το τηλέφωνο...

Βέβαια ο καθένας όπως νοιώθει και αισθάνεται...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πραγματικά και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω ότι το power button είναι στο πάνω μέρος και δεν βολεύει στο άνοιξε κλεισε το κινητό, και είναι αυτός βασικός λόγος να μην πάρει κάποιος το τηλέφωνο...

Βέβαια ο καθένας όπως νοιώθει και αισθάνεται...

Δεν είναι βασικός λόγος δικός μου, του Αλέξη είναι :lol::lol:

Παρόλα αυτά οφείλω να ομλογήσω με τη μικρή μου συμβίωση με το onex+ οτι ώρες ώρες είναι σπαστική η θέση του on/off.Πατάς πατάς και δεν γίνεται τίποτα γιατι απλά πατάς το volume

Για μένα βασικός λόγος απόρριψης είναι το ρουφιάνεμα του bootloader.Αν είναι να το εχω unroot παίρνω και iphone

@Ευθύμης 1,88...είπαμε :lol::lol:

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πώς έχω την εντύπωση,για την οθόνη που έχει, ότι είναι λίγο μεγαλύτερο και πιο λεπτό και λιγότερο πλατύ!!!! από το lumia 920 που έχεις Αλέξη. Οπότε την ίδια ερώτηση θα σου έκανα κι εγώ. Πώς μπορείς και φτάνεις το κουμπί του,αν βέβαια δε σου έχει πέσει πριν το χέρι από το βάρος του; Τέλος πάντων υποσχέθηκα στο Χάρη να μη λέω πολλά......!!!

Αντε παλι τα ιδια:p

of topic βεβαια αλλα το 920 στα πλαγια ειναι το on/off

Κλεινουμε εδω το of/topic;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια ο μονος σοβαρος λογος να μην παρεις τη συσκευη αυτη ειναι η γνωστη ιστορια με το bl.

Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε... ;)

Παιδια ο μονος σοβαρος λογος να μην παρεις τη συσκευη αυτη ειναι η γνωστη ιστορια με το bl.

Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε... ;)

Γιατί είναι εξασφαλισμένη η επαρκής αυτονομία και γενικά όλα τα μείον που οδήγησαν πολλούς από εμάς να εγκαταλείψουμε το One x πέρυσι ?

Υπάρχουν επίσης πολλές μικρές λεπτομέριες που μαζεύονται και δυσκολεύουν την καθημερινότητα.

Πχ ο χρόνος φόρτισης ήταν μεγαλύτερος από του S3 και αυξάνονταν υπέρμετρα αν το χρησιμοποιούσες, εφόσον βέβαια μπορούσες να αντέξεις την θερμότητα εξ αιτίας της φορτισης.

Η υφή της οθόνης στο touch & scrolling δεν έδινε την ίδια βελούδινη αίσθηση που έχεις σε iPhone, galaxy, Nokia Lumia. Κάτι πολύ περίεργο που έμοιαζε να φταίει περισσότερο το κρύσταλλο παρά το software αφού δεν ήταν θέμα ακριβείας η οποία ήταν υποδειγματική.

Αυτά θέλω να δω εγώ αν φρόντισε να βελτιώσει η HTC στο One.

Δεν σημαίνει ότι επειδή έφτιαξε ένα όμορφο κέλυφος λύθηκαν όλα τα προβλήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιατί είναι εξασφαλισμένη η επαρκής αυτονομία και γενικά όλα τα μείον που οδήγησαν πολλούς από εμάς να εγκαταλείψουμε το One x πέρυσι ?

Υπάρχουν επίσης πολλές μικρές λεπτομέριες που μαζεύονται και δυσκολεύουν την καθημερινότητα.

Πχ ο χρόνος φόρτισης ήταν μεγαλύτερος από του S3 και αυξάνονταν υπέρμετρα αν το χρησιμοποιούσες, εφόσον βέβαια μπορούσες να αντέξεις την θερμότητα εξ αιτίας της φορτισης.

Η υφή της οθόνης στο touch & scrolling δεν έδινε την ίδια βελούδινη αίσθηση που έχεις σε iPhone, galaxy, Nokia Lumia. Κάτι πολύ περίεργο που έμοιαζε να φταίει περισσότερο το κρύσταλλο παρά το software αφού δεν ήταν θέμα ακριβείας η οποία ήταν υποδειγματική.

Κώστα σε touch+scroll αν ειναι στα ιδια επιπεδα του onex+ το οποιο δουλεψα για κανενα μηνα ειναι ακρως ικανοποιητικο.Και γνωριζεις οτι δουλευα και n2

Επίσης αυτό που περιγραφεις με τις θερμκρασιες δεν το ειδα στο onex+,ζεσταινοταν αλλα στα ορια του φυσιολογικου.Μου φαινεται οτι το hox πρεπει να ηταν τεραστια προχειροτητα της HTC

Απο μπαταρια θα ηθελα να το δω (σημ το onex+ οταν δεν ετρωγε σκαλωμα ο mediascanner για να τρωει τη μπαταρια,εβγαζα 4-4,30 ωρες οθονη με μια-μιαμιση μερα εκτος φορτιστη ) και φυσικα το μεγαλο αγκαθι για μενα ο bootloader.Συνηθως τετοια εποχη περιμενα την ωρα να παραγγειλω το S.Φετος απλα κρατιεμαι να μη παραγγειλω το one

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κώστα σε touch+scroll αν ειναι στα ιδια επιπεδα του onex+ το οποιο δουλεψα για κανενα μηνα ειναι ακρως ικανοποιητικο.Και γνωριζεις οτι δουλευα και n2

Επίσης αυτό που περιγραφεις με τις θερμκρασιες δεν το ειδα στο onex+,ζεσταινοταν αλλα στα ορια του φυσιολογικου.Μου φαινεται οτι το hox πρεπει να ηταν τεραστια προχειροτητα της HTC

Απο μπαταρια θα ηθελα να το δω (σημ το onex+ οταν δεν ετρωγε σκαλωμα ο mediascanner για να τρωει τη μπαταρια,εβγαζα 4-4,30 ωρες οθονη με μια-μιαμιση μερα εκτος φορτιστη ) και φυσικα το μεγαλο αγκαθι για μενα ο bootloader.Συνηθως τετοια εποχη περιμενα την ωρα να παραγγειλω το S.Φετος απλα κρατιεμαι να μη παραγγειλω το one

Αργύρη η θερμοκρασία εξαρτάται από την περίοδο που το χρησιμοποίησες.

Αν το πήρες χειμώνα φυσικά και δεν είναι έντονο το πρόβλημα.

Εγώ το κράτησα από αρχές Απρίλη μέχρι μέσα Ιουλίου. Όσο το δούλευα σε χώρους χωρίς κλιματισμό ζεσταινονταν αρκετά. Δεν ήταν τόσο η θερμοκρασία που χωρίς να κάνεις σπουδαία πράγματα πήγαινε 39-42. αλλά το ότι έκαιγε το πίσω μέρος. Ειδικά το μέταλλο γύρω από την κάμερα οταν έπιανε 46-48 σε games η πλοήγηση. Πολλοί είχαν αναφέρει 55+ βαθμούς.

Τα παιδιά που το κράτησαν λένε ότι με τις αναβαθμίσεις έστρωσε κάπως αλλά όταν δόθηκαν είχε περάσει το καλοκαίρι. Οπότε λογικά δούλευε χαμηλότερα.

Γι αυτό λέω ότι μια συσκευή κρίνεται και από τις λεπτομέριες. Πολλά μικρά προβλήματα κάνουν ένα μεγάλο.

Μου άρεσε πολύ σαν τηλέφωνο, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα.

Πάντα το σκεφτόμουν όταν έπρεπε να ενεργοποιήσω την οθόνη του λόγο μπαταρίας.

Καθόμουν το βράδυ να ασχοληθώ λίγο, καινούργιο τηλέφωνο είχα και ίδρωνε το χέρι μου.

Δεν χάρηκα που το έδωσα γιατί μου άρεσε πολύ η σχεδίαση του. Καμία σχέση η αίσθηση με το ελαφρύ γυαλιστερό S3.

Γι αυτό θέλω να δω αν λύθηκαν όλα αυτά στο ΟΝΕ.

Όσο όμορφο και ποιοτικό κι αν είναι ένα τηλέφωνο, δεν αρκεί αν δεν σε ικανοποιεί η χρήση του.

Θα ήθελα ένα Note με την εμφάνιση του One έστω και με μικρότερη οθόνη.

Αν είναι τόσο καλό κάποια στιγμή θα το πάρω. Αρκεί να μην έχουμε το One plus μέχρι να το αποφασίσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο καλος φιλος Αγγελος το εχει εδω και 20 ημερες.

Ειχα την τυχη να το δοκιμασω οσο ηθελα (με 2 διαφορετικα hardware types και 3 roms παρακαλω).

Πρακτικα, λοιπον, και οχι υποθετικα η απαντηση ειναι ναι στα περισσοτερα σου ερωτηματα Κωστα.

Δηλαδη, η αυτονομια ειναι επιπεδου S3 (μια χαρα για τα δεδομενα της κατηγοριας), η οθονη και το touch της παρα πολυ καλα, η συσκευη δεν ζεσταινεται και η χρηση του απολαυστικη.

Επισης βασικο:

Μοιαζει να ειναι το πρωτο HTC που δε σε βαζει στη διαδικασια να ψαχτεις για custom roms, τροπους αυξησης της ram κ.α. που ηθελες στο παρελθον. Δεν εχει lagακια, ειναι απολαυστικο στη χρηση του.

Για την ακριβεια χρησιμοποιωντας το δεν ενιωθα να μου λειπει τιποτα, εκτος φυσικα απο το s-pen, που πλεον αποδεικνυεται οτι ειναι καταλυτικος παραγοντας για να αγοραζω μια συσκευη, καθως το χρησιμοποιω εκτεταμενα στην καθημερινοτητα μου (κυριως στο ativ και δευτερευοντως στο note 2).

Ετσι, λοιπον, για μενα οπως εχω πει νοτελι μεχρι το διαδοχο του (κι ενα note 8, για να συμπληρωνει τα note 2, ativ pro μου, καθαρα και μονο γιατι εχω εθιστει με το Wacom digitizer)...

Edited by v@gelis

Ειχα την τυχη να το δοκιμασω οσο ηθελα (με 2 διαφορετικα hardware types και 3 roms παρακαλω).

Πρακτικα, λοιπον, και οχι υποθετικα η απαντηση ειναι ναι στα περισσοτερα σου ερωτηματα Κωστα.

Δηλαδη, η αυτονομια ειναι επιπεδου S3 (μια χαρα για τα δεδομενα της κατηγοριας), η οθονη και το touch της παρα πολυ καλα, η συσκευη δεν ζεσταινεται και η χρηση του απολαυστικη.

Επισης βασικο:

Μοιαζει να ειναι το πρωτο HTC που δε σε βαζει στη διαδικασια να ψαχτεις για custom roms, τροπους αυξησης της ram κ.α. που ηθελες στο παρελθον. Δεν εχει lagακια, ειναι απολαυστικο στη χρηση του.

Για την ακριβεια χρησιμοποιωντας το δεν ενιωθα να μου λειπει τιποτα, εκτος φυσικα απο το s-pen, που πλεον αποδεικνυεται οτι ειναι καταλυτικος παραγοντας για να αγοραζω μια συσκευη, καθως το χρησιμοποιω εκτεταμενα στην καθημερινοτητα μου (κυριως στο ativ και δευτερευοντως στο note 2).

Ετσι, λοιπον, για μενα οπως εχω πει νοτελι μεχρι το διαδοχο του (κι ενα note 8, για να συμπληρωνει τα note 2, ativ pro μου, καθαρα και μονο γιατι εχω εθιστει με το Wacom digitizer)...

Αν είναι έτσι θα συγκινήσει πολλούς κατόχους Siii σε όλα τα φορα οι οποίοι είναι ικανοί να συμπαρασύρουν κόσμο.

Μακάρι. Πολύ καιρό τώρα ψάχνουμε την συσκευή που θα τα συνδυάζει όλα.

Εγώ βέβαια δεν δίνω το Note2 αν δεν βεβαιωθώ ότι μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κάτι άλλο. Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι με μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να ξανα αγοράσω tablet.

Αν είναι έτσι θα συγκινήσει πολλούς κατόχους Siii σε όλα τα φορα οι οποίοι είναι ικανοί να συμπαρασύρουν κόσμο.

Εγώ βέβαια δεν δίνω το Note2 αν δεν βεβαιωθώ ότι μπορώ να κάνω την δουλειά μου με κάτι άλλο. Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο είναι ότι με μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να ξανα αγοράσω tablet.

Κωστα αυτα που περιγραφεις για το hox απλα δεν τα ειδα στο hox+ .Προφανως εκαναν τις βελτιωσεις που επρεπε με μεγαλο μειον τη μπαταρια.Πιστεψε με επειδη ειχα πολυ κακη εμπειρια με το s2 που τσουροφλαγε και φυσικα το σουταρα asap αν ειχα τετοια εμπειρια με το hox+ θα το ειχα πει απο τη πρωτη μερα.Χαιρομαι που ο Βαγγελης επιβεβαιωνει οτι και το one δεν εχει θεματα θερμοκρασιας.Και μπορω μα πω οτι η σχεση μου με το n4 που ειναι το βασικο μου τηλεφωνο και η μικρη μου "σχεση" με το hox+ με εκανε να μη θελω να πιασω το πλαστικο της samsung (και το λεει ανθρωπος που εχει παρει ολες της ναυαρχιδες της sammy)

Σημ. Το n2 συνεχιζει να ειναι το πιο ολοκληρωμενο ταμπλετο-τηλεφωνο (το ταμπλετο για αυτους που δεν το θεωρουν τηλεφωνο) της αγορας.Και ειδικα για αυτους που χρησιμοποιουν το πενακι,νομιζω ειναι μονοδρομος μεχρι το note 3 :D

Edited by afilopou

Μπορεις να εχεις ενα note 8 και το one για παραδειγμα.

Προσωπικα θα σου προτεινα ενα w8 tablet με Wacom digitizer και το note σου και τιποτα αλλο...

Στο θεμα μας τωρα, δεν πιστευω Κωστα οτι θα κλεψει μεγαλο μεριδιο απο τους οπαδους του γαλαξια γιατι ο τελευταιος χρησιμοποιει την ιδια επιτυχημενη συνταγη.

Το πολυ μικρο bezel , επισης, θα δινει την ψευδαισθηση της τεραστιας διαφορας στην οθονη στο ιδιο μεγεθος και το 90% θα παει στο γαλαξια...

Για τις θερμοκρασίες θα μπορείτε να είστε βέβαιοι σε κάνα δίμηνο.

Εμείς εδώ έχουμε αρχίσει τα 30+ και τα μεσημέρια αν είσαι έξω η στο αυτοκίνητο, φαίνεται η διαφορά ακόμα και στο Note2. Βέβαια σ αυτό ίσα που νιώθεις την διαφορά.

Θα δούμε παιδιά έχουμε καιρό. Android πλέον δεν αγοράζω αν δεν περάσουν 1-2 μήνες από την κυκλοφορία του.

Παντως σε ενα review διαβασα οτι στο notification bar δεν υπαρχει συντομευση για να connectivity on/off. Στο desire s που εχω τωρα υπαρχουν ολες οι συντομευσεις και γενικα δεν μπορω να διανοηθω πως στο 2013 θα πρεπει να μπαινω στα settings καθε φορα που θελω να ανοιξω το wifi.

ΟΚ,υπαρχουν 236 applications που τα κανουν αυτα,αλλα η HTC υποτιθεται πως θελει να δωσει μια πληρη out of the box εμπειρια χωρις πολυ ξεψαχνισμα.

Mετα απο οσο καιρο και μια και το εχουν αγορασει πολλοι...και μετα απο δικες μου εντυπωσεις...για μενα πρεπει λιγο να ξεφουσκωσει το hype.

dont get me wrong, ειναι πολυ καλο το κινητο,πραγματικα καλο,ομως δεν ειναι αυτο που λεμε,ξεκαθαρα πανω απο τα αλλα.

Δεν υπαρχει αυτο πλεον...

το HD2 στην εποχη του ηταν ο απολυτος αρχοντας σε ολα...αυτο εδω δεν εχει μαγεια,δεν εχει κατι να σε συγκινησει,δεν εχει κατι να σε εκπληξει...δεν υπαρχουν κινητα να σε κανουν να αναρωτηθεις ποσο προσπαθει μια εταιρια...

Ισως μονο το Ζ10 πλησιαζει εκει αλλα δεν εχει apps,ομως ναι εχει κατι φρεσκο!

παραδειγμα...ολοι λενε το ΟΝΕ εχει τελειο ηχειο...ισχυει;Για μενα το iPhone5 και ΕΙΔΙΚΑ το Ζ10 εχει ανωτερο.

οθονη τελεια;Εχετε δει το Oppo Find 5?

σημα;οχι...δεν εχει το καλυτερο.

δεν θελω να πω οτι δεν ειναι τοπ!

ειναι στα καλυτερα...ομως ΟΧΙ το καλυτερο.

εκτος αν ερχεσαι απο το 3210 οποτε ναι ειναι το καλυτερο κινητο που ειχες.

Βριζουμε καποιες εταιριες για το μαρκετινγκ αλλα και οι της ΗΤC δεν πανε πισω...επεισαν και καλα οτι εχουν το καλυτερο πακετο.

Για μενα,συνολικα,το κινητο δεν ειναι ανωτερο απο τους αμεσους ανταγωνιστες του.

Σε πολλα σημεια δε χανει.

Ομως ,οπως ξερουμε στην αγορα κινητου υπεισερχεται ο παραγοντας γουστο,design, και ατομικες αναγκες.

Σιγουρα οποιος το αγορασει θα μεινει ευχαριστημενος,ομως να ξερει τι ακριβως αγοραζει.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

@Pik

Δημήτρη φέτος οι διάφορες κορυφαίες συσκευές είναι πολύ πιο κοντά μεταξύ τους από κάθε άλλη φορά.

Προσωπικά το θέμα οθόνη το αφήνω απ έξω γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχουμε "ουαου" πηγαίνοντας από την μια στην άλλη όπως το 2010 με την retina.

Είναι κάτι που έγραφα και πέρυσι όταν είχα πάρει το HOX.

LCD η Amoled το ίδιο μου κάνει.

Από εκεί και πέρα είναι λεπτομέριες.

Η ουσιαστική διαφορά βρίσκεται στην εμφάνιση και την μέθοδο κατασκευής.

Ο κόσμος δείχνει ότι θέλει μοντέρνα σχεδίαση και περισσότερο premium υλικά κι ας είναι πιο εύθραυστα από τα πλαστικά.

Από την άλλη για πρώτη φορά φέτος δεν περιμένουμε με αγωνία κάποια συσκευή αφού όλες είναι πολύ κοντά στα προηγούμενα μοντέλα.

Φαίνεται άλλωστε στο φόρουμ από το πολύ μικρό ενδιαφέρον προπαραγγελιων.

Όλοι περιμένουν.

Θα πρέπει να περάσουν 1-2 μήνες από την κυκλοφορία τους για να πούμε με σιγουριά ποιά και που ξεχωρίζει.

Αν είχαν τα περσινά μοντέλα 2gb ram, φοβάμαι ότι θα ήταν ακόμα πιο μικρό το ενδιαφέρον.

Παντως σε ενα review διαβασα οτι στο notification bar δεν υπαρχει συντομευση για να connectivity on/off. Στο desire s που εχω τωρα υπαρχουν ολες οι συντομευσεις και γενικα δεν μπορω να διανοηθω πως στο 2013 θα πρεπει να μπαινω στα settings καθε φορα που θελω να ανοιξω το wifi.

ΟΚ,υπαρχουν 236 applications που τα κανουν αυτα,αλλα η HTC υποτιθεται πως θελει να δωσει μια πληρη out of the box εμπειρια χωρις πολυ ξεψαχνισμα.

Εχω μια ελπίδα ότι το κρατάνε για την 4.2 και έπειτα που μπήκαν στο σύστημα από το καθαρό android. Αλλιώς είναι μια κίνηση χωρίς λογική.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επισης βασικο:

Τετοια λεγε εσυ και μετα αν συμβαινουν τα ακριβως αντιθετα θα σε κυνηγαω με το τουφεκι:lol::p

Αλλο παλι και τουτο

Τωρα ξενερωσα και τα πηρα στο κρανιο με την htc αν οντως συμβαινει αυτο.

Τελικα την 4.2.2 ποτε αναμενεται να την παρει το One?

Δεν πιστευω καλοκαιρι και βλεπουμε,πρεπει εως τελη Μαιου να την δωσει,ΔΕΝ δικαιολογειται αργοτερα η' απαντησεις εκ μερους της ενα ''αοριστο μελλοντικα''

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τώρα ξεκίνησαν τα tests για 4.2.2 :D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Σε κάποια forum ακουστικε ότι έχει κρυπτογραφιμεννω bootloader και ο μόνος τρόπος να ξεκλειδώσει είναι μέσα από την HTC με ότι συνέπειες έχει αυτό (απώλεια εγγύησης κλπ) πάλι βλέπω να την παραβλεπουν την συσκευή αρκετοί power users πάλι θα την sammy θα κάνει πάρτι........

Αυτό για μένα τουλάχιστον θα είναι ένας σοβαρός λόγος να μην σκέφτομαι καν την αγορά του

Edited by egodemis

Σε κάποια forum ακουστικε ότι έχει κρυπτογραφιμεννω bootloader και ο μόνος τρόπος να ξεκλειδώσει είναι μέσα από την HTC με ότι συνέπειες έχει αυτό (απώλεια εγγύησης κλπ) πάλι βλέπω να την παραβλεπουν την συσκευή αρκετοί power users πάλι θα την sammy θα κάνει πάρτι........

Αλήθεια είναι... Ότι γίνεται πάντα με την HTC...

Όποιος θέλει να είναι 100% σίγουρος για την εγγύηση δεν το πειράζει...

Εγώ πάντως θα του βγάλω τα μάτια...

Χαχαχαχα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Χαχαχαχα

Νίκο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στις συσκευές της HTC. Εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι για όλους το root και οι custom, ακόμα κι αν είναι διατεθειμένοι να χάσουν την εγγύηση.

Δεν υπάρχουν οι ευκολίες του Odin.

Τουλάχιστον για το HOX δεν υπήρχαν πολλές rom και ακόμα λιγότερες ήταν αυτές που έτρεχαν απροβλημάτιστα.

Στα HTC δεν κάνεις root για να περνάς την ώρα σου. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Πέρυσι υπήρχε αυτός ο λόγος αλλά δεν υπήρχε η λύση τουλάχιστον για όσο το είχα εγώ.

Μιλάω για τον kernel όπου ο Tegra είχε κολλήσει σε παλαιότερη έκδοση και δεν επέτρεπε στην συσκευή να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνάμεις της.

Ευτυχώς φέτος δεν υπάρχει Tegra.

Νίκο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στις συσκευές της HTC. Εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι για όλους το root και οι custom, ακόμα κι αν είναι διατεθειμένοι να χάσουν την εγγύηση.

Δεν υπάρχουν οι ευκολίες του Odin.

Τουλάχιστον για το HOX δεν υπήρχαν πολλές rom και ακόμα λιγότερες ήταν αυτές που έτρεχαν απροβλημάτιστα.

Στα HTC δεν κάνεις root για να περνάς την ώρα σου. Πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Πέρυσι υπήρχε αυτός ο λόγος αλλά δεν υπήρχε η λύση τουλάχιστον για όσο το είχα εγώ.

Μιλάω για τον kernel όπου ο Tegra είχε κολλήσει σε παλαιότερη έκδοση και δεν επέτρεπε στην συσκευή να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνάμεις της.

Ευτυχώς φέτος δεν υπάρχει Tegra.

Εγώ θα έκανα root για να φέρω την συσκευή στα μέτρα μου και να αφαιρέσω μερικά κιλά bloatware ακόμη και τα Sony (όσα μου πέτυχαν έστω) μπορούσες να ξεκλειδώσεις το bootloader μέ ένα κολπάκι με καλωδια HTC όμως φρούριο το έχει κάνει το bootloader... Άκου εκεί κρυπτογραυμενο και μάλιστα device based enryption...

Χαχαχαχα

Εσύ έχεις την ασφάλεια του "σοφού" της παρέας ε?? Κι εγώ μια από τα ίδια αλλά δεν θα τον έχω κοντά όταν το πάρω δυστυχώς.. Πάντως λογικά κι εγώ χωρίς root δεν με βλέπω πέρα από κάνα 3ημερο

Εγώ θα έκανα root για να φέρω την συσκευή στα μέτρα μου και να αφαιρέσω μερικά κιλά bloatware ακόμη και τα Sony (όσα μου πέτυχαν έστω) μπορούσες να ξεκλειδώσεις το bootloader μέ ένα κολπάκι με καλωδια HTC όμως φρούριο το έχει κάνει το bootloader... Άκου εκεί κρυπτογραυμενο και μάλιστα device based enryption...

Μακάρι να μην έχει τόσο bloat γιατί κι εγώ θέλω να μπορώ να βγάλω ότι εφαρμογή δεν μου αρέσει όπως επίσης και να μην βλέπω ενοχλητικές διαφημίσεις (αυτό και αν δεν το αντεχω). Απο εκει και περα με στοκ fw θα κινηθώ αλλά χωρίς root δύσκολα.. Ελπίζω να μην χρειάζεται να γίνουμε πυρηνικοι επιστήμονες για ένα μαμωroot!!

για τα toggles στο notification bar μιλατε?

ουτε στο sense 4 υπηρχαν παντως.

Ναι δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε στην sense 4, αυτό βλέπω στο one s της γυναίκας και με ενοχλεί αφού πρέπει να έχεις toggle widgets στην επιφάνεια (wifi, 3g, gps, sound, δεν είναι και λίγα..). Να δούμε την υλοποίηση αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει το toggle bar

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...