Athkatla Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλα νεα στην σελιδα του Handec ανακοινωσαν οτι ολλες οι προπαραγγελιες για το μαυρο θα αποσταλουν αυριο 2 του μηνος λογικα το ιδιο θα υσχυσει και για το ασημι αλλα ακομη δεν εχουν γραψει κατι. επισης τσιμπησαν και λιγο την τιμη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 To Amazon.de θα έχει διαθέσιμο το μαύρο στις 19/5! Αυτό μου έγραψαν τουλάχιστον. Βέβαια, έχω και προπαραγγελία στο Expansys από 11/3. Σε τεστ που έκανε φίλος μεταξύ One και S4 σχετικά με το μαύρο της οθόνης (φωτογραφίζοντας το απόλυτο μαύρο, καλύπτοντας το φακό), δυστυχώς εκεί φαίνεται ότι αυτή του One, όσο εντυπωσιακή και αν είναι σε καθημερινή χρηση, δεν έχει απόλυτο μαύρο, αλλά πολύ σκούρο γκρι (αναμενόμενο και σιγά τα ωά, θα μου πείτε). [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ξέρει κανείς πώς ανανεώνει το music library η default εφαρμογή music player; Πέρασα δικτυακά με ES Explorer από το NAS μου μουσική στο φάκελο music και δεν τη βλέπει με τίποτα :mad: Ελπίζω να μην θέλει απαραίτητα να το συνδέσω στον υπολογιστή μου με USB όχι τίποτα άλλο αλλα δουλεύω αποκλειστικά σε MAC και δεν ξέρω αν η HTC έχει φτιάξει καμια σοβαρή εφαρμογή για OS X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 To Amazon.de θα έχει διαθέσιμο το μαύρο στις 19/5! Αυτό μου έγραψαν τουλάχιστον. Βέβαια, έχω και προπαραγγελία στο Expansys από 11/3. Σε τεστ που έκανε φίλος μεταξύ One και S4 σχετικά με το μαύρο της οθόνης (φωτογραφίζοντας το απόλυτο μαύρο, καλύπτοντας το φακό), δυστυχώς εκεί φαίνεται ότι αυτή του One, όσο εντυπωσιακή και αν είναι σε καθημερινή χρηση, δεν έχει απόλυτο μαύρο, αλλά πολύ σκούρο γκρι (αναμενόμενο και σιγά τα ωά, θα μου πείτε). Ειναι amoled, προφανως θα ειναι το απολυτο μαυρο σε σχεση με μια lcd (οπως αντιστοιχα ισχυει για την αποδοση του λευκου για τις τελευταιες). Το ζητουμε ειναι ποια αποδιδει πιο σωστα χρωματα συνολικα και αυτη ειναι διχως καμια αμφιβολια του One. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλα νεα στην σελιδα του Handec ανακοινωσαν οτι ολλες οι προπαραγγελιες για το μαυρο θα αποσταλουν αυριο 2 του μηνος λογικα το ιδιο θα υσχυσει και για το ασημι αλλα ακομη δεν εχουν γραψει κατι. Ποοοο αντε να δουμε ποτε θα ερθει που ερχεται το Πασχα HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Λοιπόν παρέλαβα σήμερα από extreme mobile την casemate barely σε μαύρο χρώμα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή θήκη,στην πλάτη του κινητού έχει κάλυμμα από βελούδο για την προστασία της πλάτη του κινητού. Έχει πολύ καλό grip επίσης. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Λοιπόν παρέλαβα σήμερα από extreme mobile την casemate barely σε μαύρο χρώμα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή θήκη,στην πλάτη του κινητού έχει κάλυμμα από βελούδο για την προστασία της πλάτη του κινητού. Έχει πολύ καλό grip επίσης. Γιαννη προσθετει αρκετο ογκο και ουσιαστικα κρυβει την ομορφια του κινητου, τη δοκιμασα στο Νικολα (για αυτο δεν κοροϊδευουμε τις γελοιοτητες της Samsung, μην κανουμε τα ιδια κι εδω). Εγω περα απο τη flip για λογους movies viewing θα δοκιμασω αυτη τη φορα ενα καλο skin (zagg, ipg η skinomi) με προσεκτικη εφαρμογη - αξιζει τον κοπο για αυτη τη συσκευη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Επιστροφη που ? Στην htc..? Που βρισκοσουν πριν ? Γιατι εγω βλεπω hox στην υπογραφη σου.. Πωλείται: HTC One X+. Ζητείται: Τίποτα. Σε ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε ! Να εισαι καλα ! Χέιχε για τον Ηλία (elthis) το έλεγα.. Εγώ μόνο HTC έχω απο το 2009.. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ξέρει κανείς πώς ανανεώνει το music library η default εφαρμογή music player; Πέρασα δικτυακά με ES Explorer από το NAS μου μουσική στο φάκελο music και δεν τη βλέπει με τίποτα :mad: Ελπίζω να μην θέλει απαραίτητα να το συνδέσω στον υπολογιστή μου με USB όχι τίποτα άλλο αλλα δουλεύω αποκλειστικά σε MAC και δεν ξέρω αν η HTC έχει φτιάξει καμια σοβαρή εφαρμογή για OS X. Θεωρητικά (αλλά και πρακτικά) σαν τυπικό linuxοειδες βλέπει τα αρχεία με το πέρασμα τους (με την αλλαγή αρχείων). Απο όσο ξέρω υπάρχει και η εφαρμογή της Google μέσα οπότε δοκίμασε και με αυτήν. Αν τα βλέπει τότε παίζει να είναι σε format που δεν αναγνωρίζει ο player. Αν όχι τότε είναι περίεργο... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Γιαννη προσθετει αρκετο ογκο και ουσιαστικα κρυβει την ομορφια του κινητου, τη δοκιμασα στο Νικολα (για αυτο δεν κοροϊδευουμε τις γελοιοτητες της Samsung, μην κανουμε τα ιδια κι εδω). Εγω περα απο τη flip για λογους movies viewing θα δοκιμασω αυτη τη φορα ενα καλο skin (zagg, ipg η skinomi) με προσεκτικη εφαρμογη - αξιζει τον κοπο για αυτη τη συσκευη... Προσθέτει λίγο όγκο όμως προστατεύει πολύ καλά και βασικά μου άρεσε που έχει βελούδο,επίσης δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για φθορά. Κάποια άλλη καλή?Ελλάδα πάντως δεν παίζει κάτι καλύτερο.μόνο τα original αλλά δε μου αρέσουν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Θεωρητικά (αλλά και πρακτικά) σαν τυπικό linuxοειδες βλέπει τα αρχεία με το πέρασμα τους (με την αλλαγή αρχείων). Απο όσο ξέρω υπάρχει και η εφαρμογή της Google μέσα οπότε δοκίμασε και με αυτήν. Αν τα βλέπει τότε παίζει να είναι σε format που δεν αναγνωρίζει ο player. Αν όχι τότε είναι περίεργο... Δυστυχώς ούτε με την εφαρμογή της Google δεν τα βλέπει στο Library. Από File Explorer όταν επιλέξω ένα κομμάτι παίζει κανονικά με οποιοδήποτε App (εξάλλου απλά mp3 είναι). Με καλώδιο USB και την ελεϊνή εφαρμογή της HTC για MAC (100% CPU στο Mountain Lion... χειρότερη και από το KIES της Samsung) κατάφερα και πέρασα τη μουσική μου και είδε κανονικά τα tracks στην μουσική βιβλιοθήκη. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να περνάω τη μουσική μου απλά με Copy Paste μέσω δικτύου όπως έκανα στα Note II/Xperia Z και δούλευε σωστά η μαμά εφαρμογή. Θα μου πείς ρε μεγάλε χρησιμοποίησε μια άλλη εφαρμογή π.χ. Power Amp, αλλά πραγματικά το Stock Music App. τα σπάει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Προσθέτει λίγο όγκο όμως προστατεύει πολύ καλά και βασικά μου άρεσε που έχει βελούδο,επίσης δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για φθορά. Κάποια άλλη καλή?Ελλάδα πάντως δεν παίζει κάτι καλύτερο.μόνο τα original αλλά δε μου αρέσουν. Τιποτα ακομα Ελλαδα της προκοπης. Αν κι εγω δε θα "σκεπασω" αυτο το κοσμημα, αλλα θα δοκιμασω skinomi αυτη τη φορα (full body kit). Σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω και θα ενημερωσω... http://www.amazon.com/Skinomi-TechSkin-Protector-Protective-Lifetime/dp/B00BI3NL0E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Τιποτα ακομα Ελλαδα της προκοπης. Αν κι εγω δε θα "σκεπασω" αυτο το κοσμημα, αλλα θα δοκιμασω skinomi αυτη τη φορα (full body kit). Σε μια εβδομαδα θα ειναι εδω και θα ενημερωσω... http://www.amazon.com/Skinomi-TechSkin-Protector-Protective-Lifetime/dp/B00BI3NL0E Μου αρέσει και της nilkin,πως σου φαίνεται?η της rock. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μου αρέσει και της nilkin,πως σου φαίνεται?η της rock. Κλασικες θηκες Γιαννη, καλες και δοκιμασμενες. Τις εχω δοκιμασει πολλες φορες στις τελευταιες συσκευες μου (της rock πιο ποιοτικες), αλλα το θεμα εδω ειναι οτι προσπαθουμε να αποφυγουμε τα γνωστα "κοστουμια" και να βαλουμε κατι light. Η μοναδικη θηκη που θα αγοραζα για να ειναι μονιμα στο κινητο ειναι της spigen (ultra thin air) http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367425056&sr=8-2&keywords=htc+one+spigen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ήρθεεεεε!!!!!! Dispatched 24/04 από Amazon... ΕΛΤΑ finally...Rules!!! :cool: Δυστυχώς είμαι στη δουλειά, εντυπώσεις το βραδάκι. Πάντως ήρθε κομπλέ η συσκευή χωρίς ελλατώματα απ'ότι πρόλαβα να δώ. Εντυπωσιακή σε ποιότητα και αίσθηση στο χέρι. Η οθόνη δεν ξέρω από ποιά παρτίδα έχει η συσκευή μου πάντως το Contrast είναι επικό και τα λευκά ΛΕΥΚΑ. Ούτε κιτρινίλες ούτε τίποτα. Καλορίζικό!!!!!!!!! Περιμένουμε εντυπώσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Απο αυτους που το πηραν εχει κανενας το κενο που λεγανε στο πανω μερος της συσκευής; Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Απο αυτους που το πηραν εχει κανενας το κενο που λεγανε στο πανω μερος της συσκευής; Να είσαι σίγουρος ότι αν είχαν τέτοιο θέμα θα το έλεγαν... Πάντως και το δικό μου και 2 φίλων από expansys κανένα θέμα... Πρέπει να το γλίτωσαν τελικά όλο αυτό με την όχι και τόσο μικρή καθυστέρηση Της συσκευής... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Να είσαι σίγουρος ότι αν είχαν τέτοιο θέμα θα το έλεγαν... Πάντως και το δικό μου και 2 φίλων από expansys κανένα θέμα... Πρέπει να το γλίτωσαν τελικά όλο αυτό με την όχι και τόσο μικρή καθυστέρηση Της συσκευής... Νικολα κανενα θεμα, αψογες οι συσκευες. Επισης να ενημερωσω οτι το battery save mode δουλευει εξαιρετικα!!! Θελοντας να εξαντλησω το φορτιο πριν κανω την πρωτη φορτιση το εχω ολη μερα απο χθες το βραδυ και με βαρια χρηση ειναι ακομα στο 20% απο 80% που ηταν το αρχικο (!!!) Εχει ισως την καλυτερη συμπεριφορα σε standby mode απο οσα κινητα εχω δει τα τελευταια χρονια. Μονο στο iphone 4 ειχα δει τοσο effective standby battery management... ΥΓ Νικολα, ανανεωσε την υπογραφη σου. Εχουν αλλαξει ολα οσα εχεις εκει :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Κλασικες θηκες Γιαννη, καλες και δοκιμασμενες. Τις εχω δοκιμασει πολλες φορες στις τελευταιες συσκευες μου (της rock πιο ποιοτικες), αλλα το θεμα εδω ειναι οτι προσπαθουμε να αποφυγουμε τα γνωστα "κοστουμια" και να βαλουμε κατι light. Η μοναδικη θηκη που θα αγοραζα για να ειναι μονιμα στο κινητο ειναι της spigen (ultra thin air) http://www.amazon.com/SPIGEN-SGP-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1367425056&sr=8-2&keywords=htc+one+spigen Είναι στο δρόμο εδώ και 2 μέρες.Εννοώ για sgp. Ούτε εδώ gap και γενικά άψογη συσκευή (εννοώ κατασκευαστικά λάθη,pixels,light bleed) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Να είσαι σίγουρος ότι αν είχαν τέτοιο θέμα θα το έλεγαν... Πάντως και το δικό μου και 2 φίλων από expansys κανένα θέμα... Πρέπει να το γλίτωσαν τελικά όλο αυτό με την όχι και τόσο μικρή καθυστέρηση Της συσκευής... Ναι και γω ειδα πως εγινε θόρυβος στην αρχη αλλα μετα τιποτα .αρα απο κατασκευή δεν εχει αντιπαλο .πολυ ελκυστική προταση φετος απο την htc! Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δε φαίνεται η φωτο πιο καλά δώσε το λινκ Να ένα λινκ με άρθρο στα αγγλικά. http://www.engadget.com/2013/05/01/htc-m4-leak-one/ Είναι ολόιδιο με το Μ7. Λίγο μικρότερο που ναι και καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δυστυχώς ούτε με την εφαρμογή της Google δεν τα βλέπει στο Library. Από File Explorer όταν επιλέξω ένα κομμάτι παίζει κανονικά με οποιοδήποτε App (εξάλλου απλά mp3 είναι). Με καλώδιο USB και την ελεϊνή εφαρμογή της HTC για MAC (100% CPU στο Mountain Lion... χειρότερη και από το KIES της Samsung) κατάφερα και πέρασα τη μουσική μου και είδε κανονικά τα tracks στην μουσική βιβλιοθήκη. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να περνάω τη μουσική μου απλά με Copy Paste μέσω δικτύου όπως έκανα στα Note II/Xperia Z και δούλευε σωστά η μαμά εφαρμογή. Θα μου πείς ρε μεγάλε χρησιμοποίησε μια άλλη εφαρμογή π.χ. Power Amp, αλλά πραγματικά το Stock Music App. τα σπάει! Πού έκανες copy/paste τα mp3 σου? Εγώ τα έβαλα στο folder "MP3" και τα αναγνώρισε αμέσως. Επειδή έκανα μεταφορά απο το παλαίο τηλέφωνο στο καινούργιο με το HTC transfer tool δεν ξέρω αν προυπήρχε ο φάκελος MP3 , αλλα σε μένα υπάρχει και πέρασα και εγω εκεί μουσική μέσω του ftp servfer μου και παίζει. Για δοκίμασε? (αν δεν υπάρχει φτιάξε ενα folder MP3). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Νικολα κανενα θεμα, αψογες οι συσκευες. Επισης να ενημερωσω οτι το battery save mode δουλευει εξαιρετικα!!! Θελοντας να εξαντλησω το φορτιο πριν κανω την πρωτη φορτιση το εχω ολη μερα απο χθες το βραδυ και με βαρια χρηση ειναι ακομα στο 20% απο 80% που ηταν το αρχικο (!!!) Εχει ισως την καλυτερη συμπεριφορα σε standby mode απο οσα κινητα εχω δει τα τελευταια χρονια. Μονο στο iphone 4 ειχα δει τοσο effective standby battery management... ΥΓ Νικολα, ανανεωσε την υπογραφη σου. Εχουν αλλαξει ολα οσα εχεις εκει :lol: Μόλις έρθει και το Note 8 τότε θα μπει η υπογραφή βαγγελαρε... Για το stand by συμφωνώ απόλυτα, τα έγραψα και το πρωί... Όλη νύχτα και τα δύο με data Cosmote το one 4% το S4 8%... Αλλά και με κλειστά data end wifi όλη την νύχτα 1%-2% το one... Επίσης αυτό που παρατηρώ σε data πάντα,και σε χρήση ημέρας τα πάει πιο καλά το one... Θα το τσεκάρω καλύτερα αλλά από τον χρόνο και την χρήση αυτό μου δείχνει... Αύριο πιστεύω θα το δω καλύτερα... Edited May 1, 2013 by galanakop Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μόλις έφαγε και την πρώτη τούμπα σε πλακάκι. Τίποτα ζημιά. :rolleyes:.ούτε γρατζουνιά. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μόλις έφαγε και την πρώτη τούμπα σε πλακάκι. Τίποτα ζημιά. :rolleyes:.ούτε γρατζουνιά. Αντέχει το εργαλείο...Μην το ξανακάνεις όμως!!! Δεν είμαστε για τέτοια ακόμα,άσε πρώτα να κυκλοφορει για τα καλά,και μετά βλέπουμε... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts