babis200sx Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την εγγύηση και το ξεκλείδωμα booloader, δεν μας απασχολεί το θέμα. Δημιουργήθηκε η εξής απορία όμως: Ο Bootloader δεν ξανακλειδώνεται όπως και στα Sony? Το κινητό δεν προορίζεται για πώληση, ότι παίρνουμε το κρατάμε και το χαιρόμαστε. Το Milestone μου ακόμα λειτουργεί που και που.. :happy: Στην τελική όταν είναι να πάρουμε καινούριο το "παλιό" το δίνουμε σε κανένα φίλο, συγγενή κλπ που το χρειάζεται. ;) Κυρίως μας ενδιέφερε το θέμα Υποστήριξης από την κοινότητα, κάτι στο οποίο μας καλύψατε. :cool: --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το κινητό είναι σίγουρα μελετημένο. Ακόμα και το οτι αργεί να φορτίσει έχει τον λόγο του. Μακάρι να ήταν το ίδιο μελετημένοι και όσοι το απαξιούν... Συγγνώμη κατηγορείς τον γοργόνα αλλά κάνεις το ίδιο κι εσύ ισως περισσότερο ια έλεγα. Που ειναι η μελέτη στο οτι αργεί να φορτίσει? Μην μου πεις για αργη φόρτιση κλπ γιατί είναι μπούρδες. Ειναι πολυ πιο σημαντικό να το βάζεις στην πρίζα για μισή ώρα και απο 20% να πηγαίνει στο 45 ώστε να βγάλεις την μερα σου. Πρώτη η apple το εφάρμοσε ακολούθησαν η Sony και Samsung. Το Note2 απο το 10% χρειάζεται 2:20' για να πάει στο 100. Και το hox αργούσε πολυ. Μου έσπαγε τα νεύρα σε σχέση με το Siii που πήρα αργότερα. Είπαμε είναι πολύ καλό το HTC αλλά μην το παρακάνουμε και βλεπουμε παντού τελειοτητες. Όλοι HTC είμαστε κάποτε. Αυτή μας έδιωξε. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την εγγύηση και το ξεκλείδωμα booloader, δεν μας απασχολεί το θέμα. Δημιουργήθηκε η εξής απορία όμως: Ο Bootloader δεν ξανακλειδώνεται όπως και στα Sony? Το κινητό δεν προορίζεται για πώληση, ότι παίρνουμε το κρατάμε και το χαιρόμαστε. Το Milestone μου ακόμα λειτουργεί που και που.. :happy: Στην τελική όταν είναι να πάρουμε καινούριο το "παλιό" το δίνουμε σε κανένα φίλο, συγγενή κλπ που το χρειάζεται. ;) Κυρίως μας ενδιέφερε το θέμα Υποστήριξης από την κοινότητα, κάτι στο οποίο μας καλύψατε. :cool: Αν ισχύει ότι και στα παλιότερα θα γράψει απλά "Relocked" και όχι "Locked" οπότε καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει γίνει το απαραίτητο "πειραγμα".. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγοράσω συσκευή που λέει Relocked, και μάλιστα από μέλος που γνωρίζω από εδώ.. Αφού κι εγώ το ίδιο θα κάνω τις πρώτες μέρες οπότε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το ότι δεν γράφουμε και πολλά εμείς οι χρήστες είναι καλό,πάει να πει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα προς ανάλυση. Η κάμερα του μόνο είναι λίγο περίεργη μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update. Κατά τα αλλά,από αυτονομία πολύ καλό. Super smooth σίγουρα. Κανένα κόλλημα ως τώρα. Πολύ καλή οθόνη και με χωρίς κανένα πρόβλημα. Μελετημένο κινητό εν κατακλείδι. Συμφωνώ απολύτως με τα γραφόμενα σου... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Συγγνώμη κατηγορείς τον γοργόνα αλλά κάνεις το ίδιο κι εσύ ισως περισσότερο ια έλεγα. Που ειναι η μελέτη στο οτι αργεί να φορτίσει? Μην μου πεις για αργη φόρτιση κλπ γιατί είναι μπούρδες. Ειναι πολυ πιο σημαντικό να το βάζεις στην πρίζα για μισή ώρα και απο 20% να πηγαίνει στο 45 ώστε να βγάλεις την μερα σου. Πρώτη η apple το εφάρμοσε ακολούθησαν η Sony και Samsung. Το Note2 απο το 10% χρειάζεται 2:20' για να πάει στο 100. Και το hox αργούσε πολυ. Μου έσπαγε τα νεύρα σε σχέση με το Siii που πήρα αργότερα. Είπαμε είναι πολύ καλό το HTC αλλά μην το παρακάνουμε και βλεπουμε παντού τελειοτητες. Όλοι HTC είμαστε κάποτε. Αυτή μας έδιωξε. Ναι. Θα σου εξηγήσω. Αυτό που επηρεάζει κατα κύριο λόγο την ζωή της μπαταρίας είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο γρήγορα φορτίζει (όπως και όσο πιο πολύ εκτίθεται το κινητό στη ζέστη και τον ήλιο) τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται, επομένως τόσο πιο γρήγορα χάνει την απόδοσή της. Δεδομένου οτι στο one η μπαταρία δεν αλλάζει (ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα) αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Επίσης να σου υπενθυμίσω πως στις Li-ion μπαταρίες δεν υπάρχει φαινόμενο μνήμης. Αυτό σημαίνει πως όχι απλά δεν ειναι απαραίτητο να την αφήνουμε να αδειάζει που και που αλλά θα έλεγα πως επιβάλεται να την φορτίζεις όποτε βρίσκεις ευκαιρία κ ας μην έχει πέσει πολύ. Έτσι αυξάνεις τη ζωή της και επιπλέον δεν χρειάζεται να περιμένεις 3+ ώρες για να γεμίσει απο το 0 που απαιτεί το one. Ελπίζω να σε κάλυψα. Edited April 28, 2013 by inactiveuserxx876 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ναι. Θα σου εξηγήσω. Αυτό που επηρεάζει κατα κύριο λόγο την ζωή της μπαταρίας είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο γρήγορα φορτίζει (όπως και όσο πιο πολύ εκτίθεται το κινητό στη ζέστη και τον ήλιο) τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται, επομένως τόσο πιο γρήγορα χάνει την απόδοσή της. Δεδομένου οτι στο one η μπαταρία δεν αλλάζει (ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα) αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Επίσης να σου υπενθυμίσω πως στις Li-ion μπαταρίες δεν υπάρχει φαινόμενο μνήμης. Αυτό σημαίνει πως όχι απλά δεν ειναι απαραίτητο να την αφήνουμε να αδειάζει που και που αλλά θα έλεγα πως επιβάλεται να την φορτίζεις όποτε βρίσκεις ευκαιρία κ ας μην έχει πέσει πολύ. Έτσι αυξάνεις τη ζωή της και επιπλέον δεν χρειάζεται να περιμένεις 3+ ώρες για να γεμίσει απο το 0 που απαιτεί το one. Ελπίζω να σε κάλυψα. Μα υπάρχουν iphone 3 gs που τοσα χρόνια και δεν εχουν πρόβλημα παρόλο που φορτίζουν τοσο γρηγορα. Το ipad2 που εχω 2 χρόνια ακριβώς και έχοντας κάνει τουλάχιστον 700 ολοκληρωμενες φορτίσεις παραμένει με την ιδια πολυ καλη αυτονομία και φορτίζει σε 2.5 ωρες. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ναι. Θα σου εξηγήσω. Αυτό που επηρεάζει κατα κύριο λόγο την ζωή της μπαταρίας είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο γρήγορα φορτίζει (όπως και όσο πιο πολύ εκτίθεται το κινητό στη ζέστη και τον ήλιο) τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται, επομένως τόσο πιο γρήγορα χάνει την απόδοσή της. Δεδομένου οτι στο one η μπαταρία δεν αλλάζει (ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα) αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Επίσης να σου υπενθυμίσω πως στις Li-ion μπαταρίες δεν υπάρχει φαινόμενο μνήμης. Αυτό σημαίνει πως όχι απλά δεν ειναι απαραίτητο να την αφήνουμε να αδειάζει που και που αλλά θα έλεγα πως επιβάλεται να την φορτίζεις όποτε βρίσκεις ευκαιρία κ ας μην έχει πέσει πολύ. Έτσι αυξάνεις τη ζωή της και επιπλέον δεν χρειάζεται να περιμένεις 3+ ώρες για να γεμίσει απο το 0 που απαιτεί το one. Ελπίζω να σε κάλυψα. Η μπαταρία στο one είναι λίγο ακόμα πιο μελετημένη. Δεδομένης της μη άμεσης αλλαγής της δεν είναι Li ion (ιόντων λιθίου) αλλά Li po (λιθίου πολυμερών). Οι μπαταρίες Li po έχουν το πλεονέκτημα του μεγαλύτερου κύκλου ζωής (περισσότερων φορτίσεων). Αυτό σε συνδυασμό με την αργή φόρτιση θα δώσει έξτρα χρόνο ζωής στην μπαταρια. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μα υπάρχουν iphone 3 gs που τοσα χρόνια και δεν εχουν πρόβλημα παρόλο που φορτίζουν τοσο γρηγορα. Το ipad2 που εχω 2 χρόνια ακριβώς και έχοντας κάνει τουλάχιστον 700 ολοκληρωμενες φορτίσεις παραμένει με την ιδια πολυ καλη αυτονομία και φορτίζει σε 2.5 ωρες. Καμμιά αντίρρηση. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα ζήσει περισσότερο. Κ εγω είχα 3GS που στα 2 χρονια ηταν μια χαρά. Στα 3 ή στα 4 δεν ξέρω τι θα γινότανε. Επίσης να σου πω και κάτι άλλο που ξέχασα. Ίσως θα έχεις ακούσει πολλούς να λένε φόρτιζέ το καλύτερα απο το usb του pc σου παρά απο φορτιστή. Η διαφορά τους απλά είναι οτι το usb δίνει 0.5Α ενώ οι φορτιστές παρα πάνω. Στο one πχ δινει 1Α Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 To HTC Touch Cruise που έχω σαν 2η συσκευή (5+ χρονών τηλέφωνο) το φορτίζω πάντα μέσω USB και με τον τρόπο που λέει ο TRiBaL, δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία ούτε βλέπω μείωση της απόδοσής της, οπότε δε νομίζω να έχει πρόβλημα το One σύντομα. He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δηλαδή για το one (που θα παραλάβω ελπίζω τη βδομάδα που μας ερχεται) πιο τρόπο φόρτισης προτείνετε? HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ναι. Θα σου εξηγήσω. Αυτό που επηρεάζει κατα κύριο λόγο την ζωή της μπαταρίας είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο γρήγορα φορτίζει (όπως και όσο πιο πολύ εκτίθεται το κινητό στη ζέστη και τον ήλιο) τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται, επομένως τόσο πιο γρήγορα χάνει την απόδοσή της. Δεδομένου οτι στο one η μπαταρία δεν αλλάζει (ή τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα) αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι. Επίσης να σου υπενθυμίσω πως στις Li-ion μπαταρίες δεν υπάρχει φαινόμενο μνήμης. Αυτό σημαίνει πως όχι απλά δεν ειναι απαραίτητο να την αφήνουμε να αδειάζει που και που αλλά θα έλεγα πως επιβάλεται να την φορτίζεις όποτε βρίσκεις ευκαιρία κ ας μην έχει πέσει πολύ. Έτσι αυξάνεις τη ζωή της και επιπλέον δεν χρειάζεται να περιμένεις 3+ ώρες για να γεμίσει απο το 0 που απαιτεί το one. Ελπίζω να σε κάλυψα. Απο το 4% μέχρι το 100% μου έκανε ακριβώς 2:20 λεπτά... Ο χρόνος είναι νορμάλ πιστεύω... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δηλαδή για το one (που θα παραλάβω ελπίζω τη βδομάδα που μας ερχεται) πιο τρόπο φόρτισης προτείνετε? Οποιον θέλεις απλώς φόρτιζε όσο συχνότερα μπορείς για να αποφεύγεις πλήρεις αποφορτίσεις-φορτίσεις που το μόνο που κάνεις ειναι να παράγεις θερμότητα. Λεω και πάλι, η ζέστη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της μπαταρίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Απο το 4% μέχρι το 100% μου έκανε ακριβώς 2:20 λεπτά... Ο χρόνος είναι νορμάλ πιστεύω... Απο φορτιστή ή usb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδια, καλα ολα αυτα που συζητατε αλλα το battery deterioration λογω αυξημενων θερμοκρασιων δεν προκειται να γινει αντιληπτο σε lifespan μικροτερο των 2 ετων. Ποσες πιθανοτητες δινετε το 99% αυτων που ποσταρουμε εδω να εχουμε αυτο το κινητο μετα απο 2 χρονια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Απο φορτιστή ή usb? Μπριζα...... Κανονική φόρτιση από φορτιστή... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Οποιον θέλεις απλώς φόρτιζε όσο συχνότερα μπορείς για να αποφεύγεις πλήρεις αποφορτίσεις-φορτίσεις που το μόνο που κάνεις ειναι να παράγεις θερμότητα. Λεω και πάλι, η ζέστη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της μπαταρίας THX!!! Αντε να δουμε ποτε θα ερθει τωρα!! Παιδια, καλα ολα αυτα που συζητατε αλλα το battery deterioration λογω αυξημενων θερμοκρασιων δεν προκειται να γινει αντιληπτο σε lifespan μικροτερο των 2 ετων. Ποσες πιθανοτητες δινετε το 99% αυτων που ποσταρουμε εδω να εχουμε αυτο το κινητο μετα απο 2 χρονια? Σωστο και αυτο!! HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Παιδια, καλα ολα αυτα που συζητατε αλλα το battery deterioration λογω αυξημενων θερμοκρασιων δεν προκειται να γινει αντιληπτο σε lifespan μικροτερο των 2 ετων. Ποσες πιθανοτητες δινετε το 99% αυτων που ποσταρουμε εδω να εχουμε αυτο το κινητο μετα απο 2 χρονια? Ελα ντε! Πές το σε εκείνους που λένε οτι είναι πρόβλημα η μη αποσπώμενη μπαταρία. Και δεν ξέρω πολλούς που κουβαλάνε 2 μπαταρίες! Αν κάποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία μπορεί κάλλιστα να πάρει αυτο: http://www.htc.com/gr/accessories/htc-battery-bar/ THX!!! Αντε να δουμε ποτε θα ερθει τωρα!! Amazon κ εσυ?? Μπριζα...... Κανονική φόρτιση από φορτιστή... Γι'αυτό γέμισε πιο γρήγορα. Πάντως γενικά δεν έχει πρόβλημα μη τρελαίνεστε Edited April 28, 2013 by inactiveuserxx876 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ελα ντε! Πές το σε εκείνους που λένε οτι είναι πρόβλημα η μη αποσπώμενη μπαταρία. Και δεν ξέρω πολλούς που κουβαλάνε 2 μπαταρίες! Αν κάποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία μπορεί κάλλιστα να πάρει αυτο: http://www.htc.com/gr/accessories/htc-battery-bar/ Amazon κ εσυ?? Γι'αυτό γέμισε πιο γρήγορα. Πάντως γενικά δεν έχει πρόβλημα μη τρελαίνεστε Εγώ μόνο για μια περίπτωση θα ήθελα αποσπώμενη μπαταρία. Κι αυτή είναι η υγρασία. Αν γίνει κάτι κακό, πχ να πέσει σε νερά, με την αποσπώμενη μπαταρία μπορείς να το σώσεις. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ελα ντε! Πές το σε εκείνους που λένε οτι είναι πρόβλημα η μη αποσπώμενη μπαταρία. Και δεν ξέρω πολλούς που κουβαλάνε 2 μπαταρίες! Αυτοι που περιγραφεις αρεσκονται να βαζο-βγαζουν το καπακι 10 φορες τη μερα και να εχουν το κινητο τους σε... τευχη μετα απο καμια εβδομαδα και να τριζει σαν τη χηρα στο κρεβατι. Επισης και τα μπλε ledακια στη βαση του αυτοκινητου ειναι... αποψη. Για ολα τα παραπανω λεω... Καλη Τυχη! On topic, τωρα και χωρις δοσεις αστεϊσμου. Παρατηρω οτι με τη νεα αναβαθμιση και σε συγκριση με τις 2 beta που ειχε συσκευη φιλου εχει ακομα καλυτερη αυτονομια (ενα +10% ειναι δεδομενο) και ειναι πιο αμεσο στην αποκριση. Η HTC δουλευει σταθερα σε αυτο το κινητο και επενδυει πορους (χρηματικους και ανθρωπινους) για την εξελιξη του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Απορώ γιατί δεν μου χει έρθει αναβάθμιση ακόμα Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Απορώ γιατί δεν μου χει έρθει αναβάθμιση ακόμα Όντως περίεργο... Για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή, όταν την πήρες??? Επίσης κάνε και μια επανεκκίνηση, αν και είμαι βέβαιος ότι θα έχεις κάνει... Εμένα με το που άνοιξε και συνδέθηκε στο wifi μου το ζήτησε αμέσως... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Όντως περίεργο... Για ποια χώρα προοριζόταν η συσκευή, όταν την πήρες??? Επίσης κάνε και μια επανεκκίνηση, αν και είμαι βέβαιος ότι θα έχεις κάνει... Εμένα με το που άνοιξε και συνδέθηκε στο wifi μου το ζήτησε αμέσως... Ούτε που έχω δει,βασικα από expansys είναι αγορασμένο αλλά ούτε που έχω τσεκάρει για που προοριζόταν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Ούτε που έχω δει,βασικα από expansys είναι αγορασμένο αλλά ούτε που έχω τσεκάρει για που προοριζόταν. Ο Νικολας έχει γερμανικό (το λέω γιατί το unboxing το κάναμε μαζί με τον Ευθυμη).Εσύ λογικά εχεις αγγλικό (λόγω Expansys?) και απο όσο είχα διαβάσει στο XDA τα αγγλικά δεν έχουν πάρει ακομα @akizaki πάω πασσο :D:D Edited April 28, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Εγώ έχω αγγλικό κ την έκανα την αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Φίλε ταξιδιώτη επειδή σε παρακολουθώ καιρό και είσαι γνώστης και περιστασιακός χρήστης όλων σχεδόν των συσκευών που κυκλοφορούν, θα ήθελα να μου πεις (εννοείται ότι γνωρίζουμε όλοι ποιο είναι καλύτερο κινητό σε όλα τα σημεία) τι κάνει το htc one που δεν το κάνει το motorola i; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με αυτό δεν θέλω φυσικά να απαξιώσω την αγορά ενός τέτοιου κινητού. Απλώς σκέφτομαι και το γράφω!! σαν ο χρήστης του λίγο απ'όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts