mmathiou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Άσε το παιδάκι να παίξει ρε μη του στερείς τη χαρά. Καλημέρα παίδες. 5 και σήμερα... :lol: Άσε το ίδιο και γώ... Αχ ρε Amazon... Το κακό είναι ότι θα παίζουν απεργίες την επόμενη εβδομάδα, βάλε και το ότι είναι μεγάλη εβδομάδα συν του ότι έχεις να κάνεις με Ελληνικά ταχυδρομεία... :ninja: Για να δούμε ποίος θα παραλάβει πρώτος μια και όλοι είμαστε στην ίδια αποστολή!. Εγώ πάντως προγραμματιζώ απο τρίτη, καθημερινό πρωινό καφέ στο τοπικό μου ταχυδρομείο. Κολλητός μου που δουλεύει στα ΕΛΤΑ (δυστυχώς στον Πειραία) μου είπε οτι αν το Royal Mail είχε στείλει μεχρι την Παρασκευή την αποστολή στο ΕΛ.Βενιζέλος, πιθανότατα θα είναι στα τοπικά ταχυδρομεία Τρίτη πρωί η μεσημέρι. Εξαρτάται πάντως απο το φορτηγό διανομής μια και η πρώτη διανομή απο το Ελ. Βενιζέλος είναι Κυριακή μεσάνυχτα (πραγματικά εντυπωσιαστήκα με τα ΕΛΤΑ). Απο εκει και πέρα είναι στο χέρι των κατα τόπους ταχυδρομικών γραφείων και τις διανομές που έχουν αλλά και τον φόρτο του κάθε ταχυδρόμου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Φίλος μου παραλαμβάνει δευτέρα το μαύρο απο handtech(παραγγελία απο 7/3). Πονεμένη ιστορία η Handtec. :( Νομίζω οτι δεν θα παραλάβει πότε καινούργιο στοκ!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Για να δούμε ποίος θα παραλάβει πρώτος μια και όλοι είμαστε στην ίδια αποστολή!. Εγώ πάντως προγραμματιζώ απο τρίτη, καθημερινό πρωινό καφέ στο τοπικό μου ταχυδρομείο. Κολλητός μου που δουλεύει στα ΕΛΤΑ (δυστυχώς στον Πειραία) μου είπε οτι αν το Royal Mail είχε στείλει μεχρι την Παρασκευή την αποστολή στο ΕΛ.Βενιζέλος, πιθανότατα θα είναι στα τοπικά ταχυδρομεία Τρίτη πρωί η μεσημέρι. Εξαρτάται πάντως απο το φορτηγό διανομής μια και η πρώτη διανομή απο το Ελ. Βενιζέλος είναι Κυριακή μεσάνυχτα (πραγματικά εντυπωσιαστήκα με τα ΕΛΤΑ). Απο εκει και πέρα είναι στο χέρι των κατα τόπους ταχυδρομικών γραφείων και τις διανομές που έχουν αλλά και τον φόρτο του κάθε ταχυδρόμου. Αρχηγέ μας σημαντικότατες οι πληροφορίες σου και μακάρι να είναι έτσι... Αν και εγώ που μένω επαρχία (Πάτρα) το κόβω μια μέρα μετά (Τετάρτη) που δυστυχώς είναι απεργία :( Πάντως Dispatch έγινε στις 24/04 (Πέμπτη) το δέμα. Για να δούμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, φέτος η αργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για 7/5? ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, φέτος η αργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για 7/5? ? ΝΑι φιλε ετσι παει Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmathiou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, φέτος η αργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για 7/5? ? Σωστά! Το ρώτησα και αυτό. Τα ΕΛΤΑ δουλεύουν κανονικά!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σωστά! Το ρώτησα και αυτό. Τα ΕΛΤΑ δουλεύουν κανονικά!:D :) Κομπλέ είμαστε τότε... Θα πηγαίνω καθε μέρα από την Τρίτη και μετά στο κεντρικό ταχυδρομείο να τους τα κάνω πασχαλινά τσουρέκια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 30 ωρες με ραδιοφωνο, wifi και αρκετη συνομιλια ειμαι στο 40% Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 30 ωρες με ραδιοφωνο, wifi και αρκετη συνομιλια ειμαι στο 40% Οθόνη;;; :rolleyes: :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Οθόνη;;; :rolleyes: Βρε άσε την οθόνη, ο Νίκος έβγαλε σχεδόν 6 ώρες οθόνης με την πρώτη φόρτιση οπότε όλα καλά.. Κι επίσης είναι πολύ καλό και στο stand by (σε 10 ωρες αδράνειας έχασε 3% σε wifi με συγχρονισμους ανοιχτούς) οπότε τα πάει μια χαρά το One στο θέμα της μπαταρίας.. Πλέον, no excuse :p:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Δοκίμασε κανείς player for movies για το τηλέφωνο??? Τι προτείνετε παλληκάρια??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Δοκίμασε κανείς player for movies για το τηλέφωνο??? Τι προτείνετε παλληκάρια??? Δοκίμασε στοκ να δεις τι λέει και φυσικά mx player :) Πώς πάει σήμερα το εργαλείο με 3G? Αν είσαι Αθήνα να δεις και ταχύτητα LTE :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Δοκίμασε στοκ να δεις τι λέει και φυσικά mx player :) Πώς πάει σήμερα το εργαλείο με 3G? Αν είσαι Αθήνα να δεις και ταχύτητα LTE :) Τι Αθήνα παικταρά μου...Σήμερα καίγεται η Αρκαδία... Αστέρας _ Παοκ με φόντο τον τελικό... Μικτή χρήση κάνω ευθυμη όπου δεν πιάνει το WiFi ενοργοποιουνταιτα data,με λιγότερη χρήση από Χθες και είναι στα ίδια επίπεδα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τι Αθήνα παικταρά μου...Σήμερα καίγεται η Αρκαδία... Αστέρας _ Παοκ με φόντο τον τελικό... Μικτή χρήση κάνω ευθυμη όπου δεν πιάνει το WiFi ενοργοποιουνταιτα data,με λιγότερη χρήση από Χθες και είναι στα ίδια επίπεδα... Δίκιο έχεις ρε φίλε, άντε καλή τύχη, έμπλεξα κι εγώ εδώ ξέρεις με τα μαζέματα οπότε δεν κατάλαβα τι παίζει σήμερα στον έξω κόσμο :lol: Αν είσαι με data θυμήσου να δεις λιγάκι θερμοκρασία και είμαστε κομπλέ, άντε καλά αποτελέσματα :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τι Αθήνα παικταρά μου...Σήμερα καίγεται η Αρκαδία... Αστέρας _ Παοκ με φόντο τον τελικό... Μικτή χρήση κάνω ευθυμη όπου δεν πιάνει το WiFi ενοργοποιουνταιτα data,με λιγότερη χρήση από Χθες και είναι στα ίδια επίπεδα... Σίγουρα με data θα πέσει περισσότερο, αλλά από όσα είπες και για την stand by απόδοση είναι σούπερ. Αστέρα γερά! Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμα κινητής αλλά και WiFi πάντα σε σχέση με το νοτελι,σε γραμμές εννοώ το one είναι μία γραμμή πιο πάνω σταθερά... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμα κινητής αλλά και WiFi πάντα σε σχέση με το νοτελι,σε γραμμές εννοώ το one είναι μία γραμμή πιο πάνω σταθερά... Μπορείς να δοκιμάσεις ένα speedtest απο μάρκετ να δούμε πραγματικά αποτελέσματα;;; Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμα κινητής αλλά και WiFi πάντα σε σχέση με το νοτελι,σε γραμμές εννοώ το one είναι μία γραμμή πιο πάνω σταθερά... Λες να είναι θέμα ένδειξης ή να είναι όντως καλύτερο το One?? Το note2 πάντως που το έχω δοκιμάσει και συγκρίνει είναι ότι καλύτερο έχω δει σε smartphone έως τώρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Λες να είναι θέμα ένδειξης ή να είναι όντως καλύτερο το One?? Το note2 πάντως που το έχω δοκιμάσει και συγκρίνει είναι ότι καλύτερο έχω δει σε smartphone έως τώρα.. Ευθυμη μόνο για γραμμές είμαι σίγουρος... Σε απόδοση δεν Είμαι βέβαιος... Αν και όπως σου είπα στον στοκ browser το άνοιγμα σελίδων στο one είναι πιο γρήγορο από το νοτελι... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Λες να είναι θέμα ένδειξης ή να είναι όντως καλύτερο το One?? Το note2 πάντως που το έχω δοκιμάσει και συγκρίνει είναι ότι καλύτερο έχω δει σε smartphone έως τώρα.. Σε δοκιμές σε διαφορετικά σημεία και χρονικά διαστήματα τον τελευταίο μήνα μπορώ να σε διαβεβαιώσω πώς το σήμα του note 2 είναι ανώτερο από αυτό του one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markaz Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Το Ελληνικό expansys λέει οτι έχει στοκ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Το Ελληνικό expansys λέει οτι έχει στοκ... και εγω λεω οτι ειμαι αστροναυτης...Ξερεις ποσες φορες εχουν πει οτι εχουν στοκ αλλα μην το ειδατε το στοκ?ελπιζω τωρα να ειναι αληθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markaz Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Το κινητό αυτό το έχω ερωτευθεί. Θέλω όμως εσείς που ασχολείστε καιρό με κινητά να μου πείτε που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημα Μήπως επειδή η συσκευή δεν είναι στη τελική της έκδοση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Το κινητό αυτό το έχω ερωτευθεί. Θέλω όμως εσείς που ασχολείστε καιρό με κινητά να μου πείτε που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημα Μήπως επειδή η συσκευή δεν είναι στη τελική της έκδοση? δεν υπαρχει τετοιο προβλημα στο κινητο, απλα ο τυπος εβαλε τη ζελατινα πανω στα κουμπια...ή τα εχει κανει χαλια με τις ρυθμισεις ευαισθησίας των κουμπιων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, φέτος η αργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για 7/5? ? oxi για το δημοσιο, μαγαζια και ιδωτικοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts