Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Htc One (M7)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα ακύρωσα από Expansys και το έβαλα παραγγελία στο Amazon... Επειδή δεν ίσχυε η παλιά μου πιστωτική, έβαλα την καινούρια και όλα οκ. Το περίεργο όμως είναι ότι δεν μου ζήτησε πουθενά το τριψήφιο CVV πίσω από την κάρτα. Κανένας με εμπειρία στο θέμα να μου λύσει την απορία;

Πάντως έλαβα κανονικά το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι.Απο τοτε που ουσιαστικά έκλεισε το ελληνικό Expansys και οι παραγγελίες έφευγαν απο Γαλλία τα παντα έχουν μεταφερθεί στην Αγγλία.Απο εκείνο το σημείο και μετα τόσο η επικοινωνία όσο και οι διαθεσιμοτητες του "ελληνικού" Expansys είναι για κλάματα.Ας οψεται η ευκολία που έχει με το ενδοκοινοτικο αφμ (amazon handtec κτλ αναγκαστικά στέλνουν το εμπόρευμα στην έδρα της εταιρειας)

@Finn βάλε μας και εσύ φυτιλια τώρα :D:D:D

Μπορείς να βάλεις άλλη διεύθυνση παράδοσης στο handtec από αυτή που έχει έδρα η εταιρεία. Ετσι το έκανα.

Έτσι.Απο τοτε που ουσιαστικά έκλεισε το ελληνικό Expansys και οι παραγγελίες έφευγαν απο Γαλλία τα παντα έχουν μεταφερθεί στην Αγγλία.Απο εκείνο το σημείο και μετα τόσο η επικοινωνία όσο και οι διαθεσιμοτητες του "ελληνικού" Expansys είναι για κλάματα.Ας οψεται η ευκολία που έχει με το ενδοκοινοτικο αφμ (amazon handtec κτλ αναγκαστικά στέλνουν το εμπόρευμα στην έδρα της εταιρειας)

Το περίεργο είναι ότι η αποθήκη είναι όντως ,όπως έγραψα, Γαλλία (Montpellier Parc Eureka,256 Rue de Thor)

ενω το ΑΦΜ είναι Αγγλικό (GB). Παλαιότερα είχε Γαλλικό ΑΦΜ (FR).

Μπορείς να βάλεις άλλη διεύθυνση παράδοσης στο handtec από αυτή που έχει έδρα η εταιρεία. Ετσι το έκανα.

Το άλλαξαν;Είχα παραγγείλει μια θήκη πριν κανενα 6 μηνο και επειδή η διευθυνση παράδοσης ηταν διαφορετική απο την έδρα της εταιρείας μου είχαν στείλει mail,ή άλλαξε διεύθυνση παράδοσης ή ακυρωνουμε την παραγγελία :confused:

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το άλλαξαν;Είχα παραγγείλει μια θήκη πριν κανενα 6 μηνο και επειδή η διευθυνση παράδοσης ηταν διαφορετική απο την έδρα της εταιρείας μου είχαν στείλει mail,ή άλλαξε διεύθυνση παράδοσης ή ακυρωνουμε την παραγγελία :confused:

Αυτός είναι ο βασικός κανόνας τιμολόγησης, εκτός και αν υπάρχει στην άλλη διεύθυνση υποκατάστημα. Το κάνουν για να διασφαλίσουν την εγκυρότητα των στοιχείων τιμολόγησης.

Παίδες, τελικά τι ισχύει με το μαύρο μοντέλο; Παίζουν ξεφλουδίσματα τύπου ΗΤC One S ή γενικότερα ευκολότερη φθορά απο το ασημί;
Attention to Perfection

Αυτός είναι ο βασικός κανόνας τιμολόγησης, εκτός και αν υπάρχει στην άλλη διεύθυνση υποκατάστημα. Το κάνουν για να διασφαλίσουν την εγκυρότητα των στοιχείων τιμολόγησης.

Off topic είμαστε ωρα τωρα

Το κατανοώ πλήρως.Η φατσουλα απορίας πηγαινει στο φιλο πιο πάνω που έβαλε διεύθυνση παράδοσης διαφορετική απο την έδρα της εταιρειας

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σήμερα ακύρωσα από Expansys και το έβαλα παραγγελία στο Amazon... Επειδή δεν ίσχυε η παλιά μου πιστωτική, έβαλα την καινούρια και όλα οκ. Το περίεργο όμως είναι ότι δεν μου ζήτησε πουθενά το τριψήφιο CVV πίσω από την κάρτα. Κανένας με εμπειρία στο θέμα να μου λύσει την απορία;

Πάντως έλαβα κανονικά το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας...

ουτε εμενα εχει ζητησει το αμαζον το τριψηφιο. αλλα στην πρωτη αγορα με καρτα ειχαν χρεωσει 1 ευρω το οποιο γυρισαν πισω με την εκκαθαριση της αγορας.

Καλησπερα παιδια! Τοσα χρονια ποτε δεν ειχα τοσο τρελα με ενα κινητο! Πουλησα το Xperia Z που ειχα για να παρω το HTC ONE σε μαυρο. Το εχω σε παραγγελια στο Expansys.gr και τους εχω παρει τηλ. 2 φορες εδω και 3 εβδομαδες και μου λενε αν ειμαι τυχερος και προλαβω με την παραλαβη που θα εχουν τελος του μηνα και δεν ειναι και σιγουρη! Πηρα τηλ. την HTC εδω στην Ελλαδα σημερα και μου ειπαν αυτες τις μερες θα το δουμε στα καταστηματα! Εγω δεν τους πιστευω γιατι τους πηρα και πριν μερικες ημερες αλλες 2 φορες και μου ειπαν στο τελος του μηνα θα ερθει Ελλαδα η κοντα στο Πασχα και την αλλη μου ειπαν το μαυρο δεν θα ερθει Ελλαδα στις πρωτες παρτιδες και μετα μου ειπαν οτι θα ερθει το μαυρο στις πρωτες παρτιδες! Τι να πιστεψω τωρα; Ααα! και κατι αλλο.....Πηρα προχτες σε καταστημα εδω στην Ελλαδα Και τι μου ειπαν.....Αυριο δηλαδη Τεταρτη περιμενουν μερικα κομματια που ειναι σε προπαραγγελιες απο πελατες τους και κοντα στο Πασχα θα ερθουν τα επομενα κομματια και για το μαυρο δεν ξερουν ακομα τιποτα ενω το εχουν στο site τους και δειχνει Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε! Βλεπω τα κατασηματα εχουν χασει την μπαλα με αυτο το κινητο!Αλλα λενε την μια ημερα και αλλα την αλλη...ακομα και η ιδια HTC εδω στην Ελλαδα! Παντως προτιμω να το παρω απο Ελλαδα.Εχω αγορασει εδω και μια εβδομαδα ολα τα γνησια αξεσουρ και τα εχω στα χερια μου και τα καμαρωνω μονο χωρις το τηλεφωνο! Τις δυο HTC θηκες και τα γνησια HTC screen protectors.Τοση τρελα δεν εχω ξανα δει για κινητο! Δεν ξερω μου αρεσει πολυ και περιμενω πως και πως να το εχω στα χερια μου! Για να δουμε.....Ευχομαι πριν το πασχα να το εχω γιατι βαρεθηκα να παιζω με τις θηκες! :) Edited by gianntsllos

Δεν κραταγες παληκαρι μου το τιμιο ζετακι να κανεις πασχα,γιατι τα βλέπω χλωμα τα πραγματα να ερθει πριν τις γιορτες!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Amazon UK

Only 14 left in stock (more on the way).

Οντως άμεσα διαθεσιμα στο amazon.:blink:

Γενικώς πάντως εκεί στο αμαζον η παραδόσεις είναι ανάλογα τα κέφια του ανθρώπου που θα αναλάβει να το στείλει.

Μου έχει τύχει και σε μια μέρα αποστολή Πέμπτη απόγευμα έλεγε ότι έχει αποσταλεί και Παρασκευή μεσημέρι Παρελαβα :p

Δεν ζήτησα express ούτε και υπήρχε τέτοια επιλογή.

Αυτά στο γερμανικό αμαζον πολύ πρόσφατα με ultrabook.

Βέβαια μου έχει τύχει και 15 ημέρες αναμονή μέχρι να παραλάβω.

Αυτό που θέλω να πω ότι ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ διαδικασία στο amazon γενικότερα,ούτε κάν στις πιθανολογουμενες ημερομηνίας αποστολής σπάνια τηρούνται.;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστω! Μολις σας εβαλα μια φωτογραφια στο προηγουμενο ποστ με τα αξεσουαρ για να δειτε! Μολις παραλαβω θα σας πω τις εντυπωσεις μου που σιγουρα θα ειναι θετικες! Ευχαριστω και παλι.

Ήτανε στραβό το κλίμα (διαθεσιμότητα του One), το φαγε κι ο γάιδαρος (Nokia).

Σύμφωνα με το Reuters η Nokia πέτυχε στάση πωλήσεων του One στην Ολλανδία με την αιτιολογία πως το μικρόφωνο που χρησιμοποιεί το One και που προμηθεύεται από την ST-Microelectronics είναι δική της τεχνολογία. Αν και το λάθος πρέπει να είναι της ST-MICROELECTRONICS μάλλον η HTC θα πληρώσει την νύφη αφού θα πρέπει ή να αλλάξει το μικρόφωνο ή να πληρώσει την Nokia για την χρήση του.

http://www.reuters.com/article/2013/04/22/us-nokia-htc-injunction-idUSBRE93L0Z420130422

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Οντως άμεσα διαθεσιμα στο amazon.:blink:

Γενικώς πάντως εκεί στο αμαζον η παραδόσεις είναι ανάλογα τα κέφια του ανθρώπου που θα αναλάβει να το στείλει.

Μου έχει τύχει και σε μια μέρα αποστολή Πέμπτη απόγευμα έλεγε ότι έχει αποσταλεί και Παρασκευή μεσημέρι Παρελαβα :p

Δεν ζήτησα express ούτε και υπήρχε τέτοια επιλογή.

Αυτά στο γερμανικό αμαζον πολύ πρόσφατα με ultrabook.

Βέβαια μου έχει τύχει και 15 ημέρες αναμονή μέχρι να παραλάβω.

Αυτό που θέλω να πω ότι ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ διαδικασία στο amazon γενικότερα,ούτε κάν στις πιθανολογουμενες ημερομηνίας αποστολής σπάνια τηρούνται.;)

Βρίσκω πολύ θετικό οτι για 30 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις το προιόν στο αμαζον χωρίς να δηλώσεις λόγο επιστροφής και να ζητήσεις αντικατάσταση ή refund! (http://www.amazon.co.uk/gp/css/retur...tml/ref=hy_f_4)

Ποιο μαγαζί της Ελλάδας θα στο έκανε? Θα χρεωθείς βέβαια καμιά 20 ευρώ να το στείλεις αλλά στο τέλος θα έχεις καινούργια συσκευή και οχι επισκευασμένη αν το είχες αγοράσει απο Ελλάδα. Γενικά προτιμώ amazon δεν είχα ποτέ παράπονο.

Θα ενημερώσω αύριο που, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει η αποστολή. Λογικά θα φύγει

Σύμφωνα με το Reuters η Nokia πέτυχε την προσωρινή στάση πωλήσεων του One στην Ολλανδία με την αιτιολογία πως το μικρόφωνο που χρησιμοποιεί το One και που προμηθεύεται από την ST-Microelectronics είναι δική της τεχνολογία. Αν και το λάθος πρέπει να είναι της ST-MICROELECTRONICS μάλλον η HTC θα πληρώσει την νύφη αφού θα πρέπει ή να αλλάξει το μικρόφωνο ή να πληρώσει την Nokia για την χρήση του.

http://www.reuters.com/article/2013/04/22/us-nokia-htc-injunction-idUSBRE93L0Z420130422

Αυτό το νέο παίζει από το πρωί αδερφέ...

Κανένα τηλέφωνο κάνε βουντού να στείλουν

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σύμφωνα με το Reuters η Nokia πέτυχε την προσωρινή στάση πωλήσεων του One στην Ολλανδία με την αιτιολογία πως το μικρόφωνο που χρησιμοποιεί το One και που προμηθεύεται από την ST-Microelectronics είναι δική της τεχνολογία. Αν και το λάθος πρέπει να είναι της ST-MICROELECTRONICS μάλλον η HTC θα πληρώσει την νύφη αφού θα πρέπει ή να αλλάξει το μικρόφωνο ή να πληρώσει την Nokia για την χρήση του.

Ετσι ακριβώς. Είναι αρκετά σοβαρό το θέμα, διάβαζα γι'αυτό όλη μερα γι'άυτό και έσπευσα να το παραγγείλω αμέσως. Αργά ή γρήγορα θα τελειώσει το στοκ με αυτά τα θαυματουργά μικρόφωνα κι απ'οτι φαίνεται η htc θα πρέπει να βρει αλλον προμηθευτή.

Σύμφωνα με το Reuters η Nokia πέτυχε στάση πωλήσεων του One στην Ολλανδία με την αιτιολογία πως το μικρόφωνο που χρησιμοποιεί το One και που προμηθεύεται από την ST-Microelectronics είναι δική της τεχνολογία. Αν και το λάθος πρέπει να είναι της ST-MICROELECTRONICS μάλλον η HTC θα πληρώσει την νύφη αφού θα πρέπει ή να αλλάξει το μικρόφωνο ή να πληρώσει την Nokia για την χρήση του.

Ευχομαι να μην μας καθηστερησει αλλο αυτο το θεμα με την Nokia.....αλλα διχνει να ειναι σοβαρο.

Edited by gianntsllos

Βρίσκω πολύ θετικό οτι για 30 ημέρες μπορείς να επιστρέψεις το προιόν στο αμαζον χωρίς να δηλώσεις λόγο επιστροφής και να ζητήσεις αντικατάσταση ή refund! (http://www.amazon.co.uk/gp/css/retur...tml/ref=hy_f_4)

Ποιο μαγαζί της Ελλάδας θα στο έκανε? Θα χρεωθείς βέβαια καμιά 20 ευρώ να το στείλεις αλλά στο τέλος θα έχεις καινούργια συσκευή και οχι επισκευασμένη αν το είχες αγοράσει απο Ελλάδα. Γενικά προτιμώ amazon δεν είχα ποτέ παράπονο.

Θα ενημερώσω αύριο που, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει η αποστολή. Λογικά θα φύγει

Παιδια, το εγραψα πριν και το ξαναγραφω, το Amazon σε θεματα επιστροφών ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ πανω απο ολα και αν το επιστρεψετε ΔΕΝ θα πληρωσετε ΟΥΤΕ εξοδα επιστροφής !!!!!

Αν για παραδειγμα κατι σου χαλασει ή δεν δουλεψει οπως πρεπει ή εχει κατασκευαστικη ατελεια (σημαντικο για τα "θεματακια"που βγαζουν τα πρωιμα One) στο παιρνουν πισω ΑΜΕΣΩΣ και ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ("No Question Asked" return policy). Moυ το ελεγαν κ δεν το πιστευα, εως πριν απο 3 μηνες που αγορασα εναν SSD που "τα 'παιξε" σε μια εβδομαδα, μιλησα μαζι τους (live chat) και αμεσως δεχτηκαν να τους τον επιστρεψω ΧΩΡΙΣ υποχρεωση να αγοράσω κατι ισοποσο (μου γυρισαν τα λεφτα στην πιστωτικη καρτα ΑΜΕΣΩΣ) και μαλιστα μου πληρωσαν και τα μεταφορικά αποστολής του χαλασμενου SSD στην Αγγλία !!!

ουτε εμενα εχει ζητησει το αμαζον το τριψηφιο. αλλα στην πρωτη αγορα με καρτα ειχαν χρεωσει 1 ευρω το οποιο γυρισαν πισω με την εκκαθαριση της αγορας.

Πάντως απ'ότι είδα το δέσμευσαν το ποσό κανονικά, οπότε όλα ok... Αύριο μου λέει ότι θα γίνει Dispatch :cool:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...