galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τον τελευταίο μήνα το μόνο αξιόπιστο πράγμα που λειτουργεί στο expansys ειναι το τηλεφωνικό του κεντρο,είναι οντως ανεκτικοί και εξυπηρετικοί... Τωρα οσον αφορα τις παραγγελίες ειναι πραγματικά για το Π@υτσ@ Πριν 1 περίπου μήνα τους παραγγέλνω μαζί με το experia z και το Acer Iconia W700 Windows 8 Tablet PC Προσέξτε και τα δυο παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα έτσι μου γράφει στο site τους!!! Αφου περασε το διαστημα 2/3 ημερων και δεν τα εχω παρει αρχιζω τα τηλεφωνα,στην αρχη μου λενε οτι εχουν τελειωσει και οτι απο μερα σε μερα ερχονται.... Κάνω υπομονή μιας εβδομάδας και οταν τους ξαναπαίρνω μου λενε οτι 1ον για το xperia z υπάρχει πολυ μεγάλη ζήτηση και θα καθυστερήσει αλλα δεν ξέρουν πόσο , υπολογίζουν περίπου 15 μέρες και οτι για το Acer Iconia W700 Windows 8 Tablet PC σταμάτησε να το βγάζει η acer και κατ επέκταση δεν μπορούν να το φέρουν ,αντ αυτού μου πρότειναν το αντίστοιχο σε i5 που το έχουν stock.. Εννοείται πως τα ακύρωσα και τα δυο και το z το πήρα απο συμφοιτητή και καλύτερα γιατί το βρήκα σε καλύτερη τιμή... Βέβαια μυαλό δεν έβαλα και βλέπω ότι έχουν διαθέσιμο το asus taichi σε ι7... Αυτη την φορα πριν το παραγγειλω τους παιρνω τηλεφωνο για να το επιβαιβεωσω,μου λενε οτι φεναιται στο συστημα οτι υπαρχει διαθεσιμο και τελικά προχωραω στην παραγγελια την προηγουμενη εβδομαδα... Μεχρι και χθες το περιμενα ,σημερα και πριν λιγη ωρα που μιλησα παλι μαζι τους μου ειπαν οτι το παραγγειλαν στην asus και το περιμένουν ,και δεν ειναι σε θεση να μου πουν ακριβή ημερομηνία, προσέξτε στο site τους ακόμα και τώρα αν μπείτε θα δείτε διαθεσιμότητα,αλλα αυτοί τα δικά τους... Τους τράβηξα μια ωραιότατη ακύρωση και άντε στο καλό!!!! Τα μόνα που παραμένουν ακόμα σε ενεργή κατάσταση είναι το one και το S4 και δεν τα ακυρώνω γιατί υποτίθεται οτι εχω πολύ καλη σειρα προταιρεοτητας οπότε τα άφησα και ο θεός βοηθός,αλλα αν τα βρω απο αλλού θα τα πάρω απο αλλού μιας και σε αυτούς τα εχω αποστολή με αντικαταβολή οποτε δεν μου εχουν δεσμεύσει χρήματα... Με λιγα λόγια έχασαν κανα τριχιλιαρο στο χαλαρό απο μενα, βέβαια και εγω δεν πήρα αυτά που ηθελα και παει λέγοντας.... edit Το one απο το expansys οσοι δεν το εχετε παραγγειλει μετα το Πάσχα.... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι θα έρθει πιο Γρηγόρα το s4 κ πολλοί θα πανε προς τα εκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι θα έρθει πιο Γρηγόρα το s4 κ πολλοί θα πανε προς τα εκεί. Το πιο σωστό το εγραψε καποιος φίλος πιο πανω...Μαλλον επειδή φαίνεται οτι στο desing είναι μόνο μπροστά το one specs/spead υπολείπεται σε σχέση με το S4 θα κυκλοφορήσει μαζί με το s4 για να μην χάσει πελάτες... Δεν εχω κανέναν λόγο να μην το πιστέψω πλέον .... Ο καιρός θα δείξει,εγω πάντως οσο και να μου την εχει βαρέσει που δεν το εχω ακόμα πάρει θα το περιμένω και θα το πάρω όποτε και αν ερθει... Τι να κάνω μπορω να κάνω και αλλίως??? Παραμένω Φίλαθλος και οχι οπαδός... χαχαχαχαχχα Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλησπερα παιδες και σημερα! επειδη βλεπω καποια παραπονα απο πολλα παιδια στο φορουμ σχετικα με την παραγωγη του htc και επειση και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με κατι που σκεφτηκα.. εγω δνε εχω προπαραγγειλει το one και απο τι καταλαβα παω για αρκετα μετα το πασχα...σωστα?:worry: αν ναι σκεφτομαι να παρω το νοκια να το παιξω 2 μηνες και μετα να το πουλησω και να παρω το one? αξιζει?:worry: Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλησπερα παιδες και σημερα! επειδη βλεπω καποια παραπονα απο πολλα παιδια στο φορουμ σχετικα με την παραγωγη του htc και επειση και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με κατι που σκεφτηκα.. εγω δνε εχω προπαραγγειλει το one και απο τι καταλαβα παω για αρκετα μετα το πασχα...σωστα?:worry: αν ναι σκεφτομαι να παρω το νοκια να το παιξω 2 μηνες και μετα να το πουλησω και να παρω το one? αξιζει?:worry: Θα χάσεις χρήματα αυτό το ξερεις...Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε κανε το...Απο οτι βλέπω εχεις και το Z το οποίο επειδή το έχω ειναι εξαιρετικό,οπότε γιατί να μην περιμένεις λίγο??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 ναι το εχω το z και μου αρεσει τρομερα! πρωτη φορα σε σονυ μετα απο χρονια! εχεις δικιο σε αυτο!θα απω σημερα σε καταστημα να δω ποτε λενε να το φερουν και λογικα θα κανω την προπαραγγελι και εγω! ελπιζω μεχρι τον ιουνιο να το εχουν φερει:lol: Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Απο οτι βλέπω εχεις και το Z το οποίο επειδή το έχω ειναι εξαιρετικό,οπότε γιατί να μην περιμένεις λίγο??? Tελικά την πάλεψες με την οθόνη του Z; Εγώ ήθελα πραγματικά να το αγαπήσω το Z αλλά όταν έβλεπα δίπλα του το 3ετίας i4 με την IPS ξενέρωνα τρελά. Βέβαια με τις οθόνες έχω ένα θεματάκι...και του Note 2 που είχα μου φαινόταν τραγική η AMOLED. Κατα τ'αλλα αντικειμενικά ήταν εξαιρετικό τηλέφωνο. Άντε να δούμε και το One αλλά η HTC θα μας βγάλει την πατσά μέχρι να δώσει στοκ στον κοσμάκη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 παντως αξεσουαρ ηρθαν .... το one δεν βλεπουμε http://www.extreme-mobile.gr/search?q=HTC+ONE+M7 ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Το πιο σωστό το εγραψε καποιος φίλος πιο πανω...Μαλλον επειδή φαίνεται οτι στο desing είναι μόνο μπροστά το one specs/spead υπολείπεται σε σχέση με το S4 θα κυκλοφορήσει μαζί με το s4 για να μην χάσει πελάτες... Δεν εχω κανέναν λόγο να μην το πιστέψω πλέον .... Ο καιρός θα δείξει,εγω πάντως οσο και να μου την εχει βαρέσει που δεν το εχω ακόμα πάρει θα το περιμένω και θα το πάρω όποτε και αν ερθει... Τι να κάνω μπορω να κάνω και αλλίως??? Παραμένω Φίλαθλος και οχι οπαδός... χαχαχαχαχχα Τα δέκα και τα 100 παραπάνω σε ένα benchmark δε νομίζω ότι κάνουν κάποιο ανώτερο ή κατώτερο. Η συσκευή δείχνει να πετάει, έχει καλύτερο ήχο (κλήσης και αναπαραγωγής) ισάξια οθόνη (θέμα γούστου), κλάσεις ανώτερο interface (υποκειμενικό) , για σχεδιασμό δε θα μπω και στη διαδικασία, καλύτερες λειτουργίες σε φωτογραφική (μια φωτογραφική που κάπου χάνει και κάπου κερδίζει), ράδιο και υπολείπεται σε αποσπώμενη μπαταρία, sd, led ειδοποιήσεων και - ίσως - σε υποστήριξη xda. Οπότε δε θα έλεγα ότι υπολείπεται έτσι απλά. Άλλωστε αν κάποιος που δεν ξέρει και πολλά πάει σε ένα κατάστημα και του τα δείξουν δίπλα δίπλα μαζί με μια σύντομη (ρεαλιστική) περιγραφή, κατά 90% θα πιστέψει ότι 700+ ευρώ αξίζει το htc και όχι το S4. Υ. Γ. Σήμερα είπα να ρωτήσω για την εγγύηση. Htc: θέλω το ΙΜΕΙ για να σου πω αν θα υπάρχει ελληνική εγγύηση Expansys: Δεν μπορώ να δώσω ΙΜΕΙ αν δεν προχωρήσει η παραγγελια Htc: Υποστηρίζω ευρωπαϊκές μη κλειδωμένες συσκευές Expansys: Οι συσκευές μας είναι ευρωπαϊκές και Sim free Htc : Με σχεδον 100 ευρώ διάφορα οι συσκευές τους πρέπει να είναι κλειδωμένες. Δεν αναιρεί αυτόματα την εγγύηση απλά η διαδικασία αλλάζει. Δεν αναφέρθηκε σε τι. Expansys : Ακόμα κι αν δεν δεχτεί η htc το παίρνουμε εμείς (10 ευρώ η αποστολή) και το φτιάχνουμε εδώ (Αγγλία). Η διαδικασία μπορεί να τραβήξει 2 ως και 4 μήνες. Τελικα λέει ή όχι από expansys; Υπάρχει κανείς που να το πήρε από expansys να μας πει αν το ΙΜΕΙ του υποστηρίζεται από την ελληνική αντιπροσωπία; Edited April 11, 2013 by bouss You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Υ. Γ. Σήμερα είπα να ρωτήσω για την εγγύηση. Htc : Με σχεδον 100 ευρώ διάφορα οι συσκευές τους πρέπει να είναι κλειδωμένες. Δεν αναιρεί αυτόματα την εγγύηση απλά η διαδικασία αλλάζει. Δεν αναφέρθηκε σε τι. Τελικα λέει ή όχι από expansys; Υπάρχει κανείς που να το πήρε από expansys να μας πει αν το ΙΜΕΙ του υποστηρίζεται από την ελληνική αντιπροσωπία; Το κακό τους το καιρό που 100 ευρώ διαφορά σημαίνει ότι είναι κλειδωμένες.Πήρα πριν 2 μήνες hox+ από expansys.Ούτε κλειδωμένο ούτε τίποτα Οπότε κανείς από εδώ μέσα (και εννοώ τις παραγγελίες που είχαν γίνει τέλη Φλεβάρη-αρχές Μάρτη) δεν άλλαξε το status σε shipped?Δηλαδή αν δεν παραλαμβάνουν οι μουτζαχεντίν του myphone ( :lol: ) ποιοι θα παραλάβουν οέο? Edited April 11, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ερχεται και το δικό μου σιγα-σιγα , και εγώ οπως οι περισσοτεροι εδω το είχα παραγγείλει απο handtech & clove αλλά την ακύρωσα χθές λόγω μη διαθεσιμότητας, επειτα απο συνομιλία που είχα με το expansys το αγγλικο μου είπαν οτι προς το τέλος απριλιου θα έχουν κομματια , στο ελληνικό expansys δεν αναφέρομαι γιατι εκει δεν ήξεραν αν είχαν ή δεν είχαν κομμάτια, οπότε λέω ας κοιτάξω και στο amazon uk τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι περιμένουν να παραλάβουν κάποια κομμάτια 11-12/4 οπότε ρίχνω παραγγελία σε αυτούς μήπως και. Πριν λίγο μου ήρθε email οτι έγινε dispatched. Να σημειώσω οτι όλα αυτά που αναφέρω έγιναν χθές (10/4). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ερχεται και το δικό μου σιγα-σιγα , και εγώ οπως οι περισσοτεροι εδω το είχα παραγγείλει απο handtech & clove αλλά την ακύρωσα χθές λόγω μη διαθεσιμότητας, επειτα απο συνομιλία που είχα με το expansys το αγγλικο μου είπαν οτι προς το τέλος απριλιου θα έχουν κομματια , στο ελληνικό expansys δεν αναφέρομαι γιατι εκει δεν ήξεραν αν είχαν ή δεν είχαν κομμάτια, οπότε λέω ας κοιτάξω και στο amazon uk τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι περιμένουν να παραλάβουν κάποια κομμάτια 11-12/4 οπότε ρίχνω παραγγελία σε αυτούς μήπως και. Πριν λίγο μου ήρθε email οτι έγινε dispatched. Να σημειώσω οτι όλα αυτά που αναφέρω έγιναν χθές (10/4). Καλή φάση! Με το καλό να παραλάβεις να μας πείς εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ερχεται και το δικό μου σιγα-σιγα , και εγώ οπως οι περισσοτεροι εδω το είχα παραγγείλει απο handtech & clove αλλά την ακύρωσα χθές λόγω μη διαθεσιμότητας, επειτα απο συνομιλία που είχα με το expansys το αγγλικο μου είπαν οτι προς το τέλος απριλιου θα έχουν κομματια , στο ελληνικό expansys δεν αναφέρομαι γιατι εκει δεν ήξεραν αν είχαν ή δεν είχαν κομμάτια, οπότε λέω ας κοιτάξω και στο amazon uk τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι περιμένουν να παραλάβουν κάποια κομμάτια 11-12/4 οπότε ρίχνω παραγγελία σε αυτούς μήπως και. Πριν λίγο μου ήρθε email οτι έγινε dispatched. Να σημειώσω οτι όλα αυτά που αναφέρω έγιναν χθές (10/4). Παρεμπιπτόντως να πω εδω οτι εκανες πολυ καλα που προτιμησες το Αμαζον, ειναι ΦΟΒΕΡΟ μαγαζι ειδικα σε σχεση με την πολιτικη επιστροφων. Αν για παραδειγμα κατι σου χαλασει ή δεν δουλεψει οπως πρεπει ή εχει κατασκευαστικη ατελεια (σημαντικο για τα "θεματακια"που βγαζουν τα πρωιμα One) στο παιρνουν πισω ΑΜΕΣΩΣ και ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ("No Question Asked" return policy). Moυ το ελεγαν κ δεν το πιστευα, εως πριν απο 3 μηνες που αγορασα εναν SSD που "τα 'παιξε" σε μια εβδομαδα, μιλησα μαζι τους (live chat) και αμεσως δεχτηκαν να τους τον επιστρεψω ΧΩΡΙΣ υποχρεωση να αγοράσω κατι ισοποσο (μου γυρισαν τα λεφτα στην πιστωτικη καρτα ΑΜΕΣΩΣ) και μαλιστα μου πληρωσαν και τα μεταφορικά αποστολής του χαλασμενου SSD στην Αγγλία !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Δεν θυμαμαι αν το ανεφερε καποιος: Κριτικη του (Αμερικανικου) CNET (8-4-13) για το ONE με τον ευγλωττο τιτλο The gorgeous HTC One is a winner http://reviews.cnet.com/htc-one/ Edited April 11, 2013 by Red_Dawn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Borg Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 μετρια καμερα αντε να βγει το update τελος του μηνα Προσωπικα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο στα έλεγα :p Λέγε πάντα ελεύθερα τη γνώμη σου και ο τιποτένιος θα σε αποφεύγει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3M3SYS Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ξερει κανεις βρε παιδια για το μαυρο το ΟΝΕ? Παντου παιζουν μονο ασημενια. Στο αμαζον που κοιταξα, αναμενεται, και στην expansys.gr που το προπαρηγγηλα δεν ξερουν ουτε ΕΤΑ να μου δωσουν. Θεωρειτε σκοπιμο να ακυρωσω expansys και να στραφω amazon? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ξερει κανεις βρε παιδια για το μαυρο το ΟΝΕ? Παντου παιζουν μονο ασημενια. Στο αμαζον που κοιταξα, αναμενεται, και στην expansys.gr που το προπαρηγγηλα δεν ξερουν ουτε ΕΤΑ να μου δωσουν. Θεωρειτε σκοπιμο να ακυρωσω expansys και να στραφω amazon? οπου και αν ρωτησα μου ειπαν απο 23-26 του μηνα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 καλησπερα παιδες και σημερα! επειδη βλεπω καποια παραπονα απο πολλα παιδια στο φορουμ σχετικα με την παραγωγη του htc και επειση και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με κατι που σκεφτηκα.. εγω δνε εχω προπαραγγειλει το one και απο τι καταλαβα παω για αρκετα μετα το πασχα...σωστα?:worry: αν ναι σκεφτομαι να παρω το νοκια να το παιξω 2 μηνες και μετα να το πουλησω και να παρω το one? αξιζει?:worry: Για πιο Nokia αναφέρεσαι,820?920?να μου πεις βέβαια ποια η διάφορα που και τα 2 έχουν παει απατα,δεν συμφέρει να κανεις τετοια κίνηση,καλυτερα περίμενε. ΕΓΩ ακυρωσα τη παραγγελία απο expansys γιατι πολυ απλα ήμουν απο τους πρώτους που παραγγειλα με το που το ανέβασαν. Δε θα περιμένω στην αναμνήσεις,προτιμω να μην το εχω. Θα το πάρω απο Ελλάδα και τελος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Για πιο Nokia αναφέρεσαι,820?920?να μου πεις βέβαια ποια η διάφορα που και τα 2 έχουν παει απατα,δεν συμφέρει να κανεις τετοια κίνηση,καλυτερα περίμενε. ΕΓΩ ακυρωσα τη παραγγελία απο expansys γιατι πολυ απλα ήμουν απο τους πρώτους που παραγγειλα με το που το ανέβασαν. Δε θα περιμένω στην αναμνήσεις,προτιμω να μην το εχω. Θα το πάρω απο Ελλάδα και τελος. καλημερα φιλε μου!μιλουσα για το 920...τελικα χθες δεν μπορεσα να παω σε καταστημα να ρωτησω θα παω σημερα στο πλαισιο να μου πουν για το one... Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 μολις γυρισα απο πλάισιο σε εναν μηνα περιπου το one μου ειπε ο πωλητης...:mad: Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το ξανά ακυρωσα από expansys. Πάλι μουφα ήταν η διαθεσιμότητα. Και σταματώ να ασχολουμε. Πάω για s4 και ξεμπερδευω. http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Υπομονή για το μαύρο παιδιά. Μην είστε τόσο βιαστικοί! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το ξανά ακυρωσα από expansys. Πάλι μουφα ήταν η διαθεσιμότητα. Και σταματώ να ασχολουμε. Πάω για s4 και ξεμπερδευω. Είδες τι θράσος είχαν skoj οθ αθεοφοβει... Στα είχα πει... Οι άνθρωποι δεν παίζονται, επαγγελματίες ψεύτες... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Οσοι θέλουν πραγματικά να το αποκτήσουν πρέπει να κάνουν υπομονή εώς τέλη του μηνός. Εξ αρχής είχε αναφερθεί ότι θα είναι διαθέσιμο προς τα τέλη Απριλίου.;) Γυναίκα θελουμε τώρα τη θελουμε,δεν γίνεται έτσι όμως και ειδικά όταν δεν εξαρτάται από εσένα. Δεν φημιζοταν και η htc για τέρας αξιοπιστίας σε κυκλοφορίες προϊόντων ανέκαθεν. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Υπομονή για το μαύρο παιδιά. Μην είστε τόσο βιαστικοί! Από αρχές Μαρτίου περιμένουμε για το μαύρο, σε δυο εβδομάδες ακόμη θα κολλήσουμε;; Έχω την αίσθηση ότι οι 8 μέρες που λέει στο Expansys gr θα είναι και οι τελευταίες και μέχρι τις 24 Απριλίου θα το έχω στα χέρια μου! (Έχω κάνει και το unboxing ήδη χεχε :lol:) EDIT: Είπα να τους τηλεφωνήσω έτσι από περιέργεια. Πολύ εξυπηρετική η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε περιμένουν τη Παρασκευή 200 κομμάτια (μαύρα) και άλλα 250 στις 26 Απριλίου με τις παραγγελίες για το μαύρο να είναι στις 213! Και ότι είμαι στη πρώτη φουρνιά της Παρασκευής. Οπότε αν κυλήσουν όλα κανονικά 23-24 Απρ θα έρθει. Edited April 12, 2013 by ampalaeas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts